Gabi, Nócika!
A Szent Imrében is többször megcsinálták ezt. Amíg Nortonnal pocis voltam, végig variálták az egészet. Nem kell meglepődni rajta, mert az orvosok féltik a privilégiumaikat, hozzátegyem jogosan, mert egyre több kismami jön rá, főleg a második szülők, hogy minek tömje pénzzel a dokit, amikor 1. az szart se csinál a szülés alatt 2. ugyanazt a pénz inkább a kibújó kiscsibére költi el.
Nekem anno az volt, hogy a körzeti szakrendelőben kerestem egy normális (?

) dokit és eléálltam, hogy szeretném, ha a terhességemet végigkísérné de nem szeretném szüléshez megfogadni, sem őt, sem mást. Azt tudni kell, hogy ettől a mondattól az orvosok 99%-a rohamot kap, ő is ezt tette, de végül egész normális volt velem végig. Egyúttal megkerestem egy szülésznőt és többször találkoztam vele egyeztetni meg a szülés előtt vizsgálatra, és őt "fogadtam meg". Sokkal de sokkal több szerepe van a szülésznőnek, nem beszélve arról, hogy a jó szülésznő simán leirányítja a háttérben a dokit. Nem rossz értelemben. Az is durva volt, hogy 2 percesek közben az ügyeletes doki úgy lecseszett, hogy a lábamon alig álltam meg, hogy nincs orvosom

. Végül elképesztően rendes volt, ugyanő és csak szuperlatívuszokban tudok beszélni arról, ahogy levezette a szülésemet. A választott szülésznőm pedig végig jó volt, hogy a közelben vagy ott volt, mert benne megbíztam.
Történt végül mindez annak ellenére, hogy többször is kijelentette a kórház vezetése, hogy nem lehet csak szül.nőt választani
Baszki, most nézem, Gabi 18+1

Nócika 10+4
mingyá szültök csajok

ultradurva!