Helló, Ildó!
Bakker, ennyi az idő!
Kb. 20x fagyott le a gép a rohadt iwiw miatt, tudjátok, a tesóm mindig oda ír nekem, meg a Melcsi, úgyhogy muszáj lett volna megnéznem.
Szörnyű, tényleg. Hát, figyelj, az anyósnak én megmondtam a frankót, úgy, mint nektek kb., de a Peti nem mondta nekünk, hogy vele volt templomban

, a röhögőgörcs jön rám, szóval, neki nem mondhatom, hogy hülye vagy???? Mert akkor anyukájára lenne mérges, érted. Egyébként szerintem egész egyszerűen úgy volt, hogy valahol, valami idióta buliban egyszer találkozhattak, és akkor mondta a P., hogy változások lesznek az életében (ezt nekünk is mondta, és olyan okoskodóan bírja mondani, mintha lovaggá ütnék a jövőben vagy valami ilyesmi), esetleg mondta, hogy járni fog templomba vagy akármi, és akkor a Sz. mondhatta neki, hogy megy vele, ennyi. Aztán mikor találkoztak a templomban, akkor gondolom, a Sz. megkérdezte tőle (mivel nem sokan barátkoznak vele), hogy hová megy, ő meg mondta, hogy az anyukájához és akkor nem volt szíve azt mondani neki, hogy szevasz, hanem hívta magával. Gondolom, ennyi, és szerintem még előttünk is szégyelli magát, hogy ezt csinálta, azért is nem mondta el, mert eddig akárhányszor beszéltünk a Sz.-ről, hogy engem mennyire felb., akkor ő állított le, hogy kuss, ne beszéljünk róla, miért kell mindig róla beszélni, felejtsük már el stb.