A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Tonti
Te szegény :( :( :( Gyerekeket dugd az ágyba,te pedig vegyél egy jó forró fürdőt és igyál hozzá egy pohár jó bort és egy pár percre szard le a világot :wink: :wink: :wink: :wink: Segíteni fog.

Davandi
De édik a videón.Ahogy Petra gyakorol,Kinga meg cukin mosolyog.Zabálni valóak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

SENKI??????????????????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Senki :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Akkor léptem :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

EEEESZTIIIIIIIIII! HOOOOOL VAAAAAGY? :lol:

Mikor indultok holnap? Mert akkor szorítok majd a legjobban és azt meg csak úgy tudom, ha a házimunka nagyrészén és ebédfőzésen túl vagyok! :wink:

Tonti: csatlakozom Esztihez, bár én egy laza felest gondolnék a bor helyett (mellé :oops: )! :wink: küldjek jó házipálinkát? szilvát v. vegyest? :mrgreen:

Petra
Kép
petricsek

Eszti :P Lili :P Zsuzska :P
Köszi! Tettem fel belőle a teszvesz-re. Ha elviszik adom, ha nem, akkor inkább elteszem, vagy elégetem :twisted:
Én ennél olcsóbban nem adom. Akkor már inkább elajándékozom, teljesen jó állapotú ruhák, egy vagyon volt :shock: :?
Banika :P
Manó csomagba csak néhány 50-es rucival tudok beszállni, mert a pici ruhák többségét én is kölcsön kaptam!

Petra :P
Szuper tortájuk volt a fiúknak! Édesek!

Any :P
Szépek a csajok!

Lányok :?
Én mostanában gyorsolvasok, írni meg nincs időm. Nekem annyi időt elvisz a főzőcskézés, mosás, teregetés és a fiúk folyton követelnek. Bőgés közben meg nem tudok netezni :( Ja, ilyenkor meg már fáradt vagyok... Ballagok is az ágyam felé... Milcsi altatása alatt már aludtam egyet.. folytatom... Jó éjt!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

fanni: engem apa "leszólt" ma, hogy mit csinálok napközben, biztos babanetezem ... :evil: :?: :idea: :evil: :evil: mondom MI VAAAAAAAN? ... ő persze nem gondolta komolyan, röhögött, de én vhogy nem tudtam. persze, csak azt látja, hogy ha hazajön, hogy megint netezek, de könyörgöm mikor, ha nem este :?: :!: ...
néztük a HalATorkán-t! ez a "nő" ezzel a szájjal! :shock: nekem fáj! :cry: ... na megyek én is szunyókálni! :wink:

Petra
Kép
petricsek

Davanadi: jaj, de drágák Ők is! Kis cukibabák! :D

Eszti: általában én is így öltöztetem őket. :D Bár most kaptak néhány egyforma rucit anyukámtól. Mikor olyanom van, akkor egy ideig egyformát kapnak.

Tonti: kitartás! Holnapra kialszod magad és jobb lesz! :D Ma nekem is világ vége hangulatom volt. Most, hogy már mindenki alszik, kicsit fellélegeztem.

Petra: hát, belenéznék a nőnek az agyába. :shock:

Jó éjt!

Tünde
Kép

Kép
myra77

lenne neki az is? :wink:
Emma hogy van? (asszem őt írtad, hogy betegeskedik? :oops: )

Petra
Kép
petricsek

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:10-kor.
davandi

Még visszanéztem, miközben egy kakóscsigát majszolok. :oops: Jó is az így este 10 órakor. :D

Petra: Valami csak van a fejében :shock: , mert pénze az van anélkül,hogy dolgozna. Köszi az érdeklődést, aranyos vagy! Már jobban van, de még mondog szörcsög. Persze gyógyszert is kap, de már csak holnap. Remélem meggyógyúl és egy ideig nem lesz beteg senki. Bár Kíra mondta, hogy az oviaban az egyik barátja ma betegen volt. Így várom, hogy Ő elkapta vagy nem.

Davandi: Neked forognak már a csajszik? A nagyfiad szokta babusgatni a kis drágákat?

Csigát megettem, megyek aludni.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Sziasztok,

Petricsek, nagyon jok a szulinapi kepek!!! Kiralyok a tortak :) Ugyi a nagymami es nagyneni paros ;)

Anny, gyonyoruek a lanyaid!!!!!!!!!!!!!!!!

Tonti, Anna milyen kis harcias :lol: Alexnek meg micsoda szemei vannak!!!! Csatlakozom az elottem szolokhoz, pohar bor es rakd fel a labad! Zurad merre?

Eszti, Davandi jok a dumalos videok! a nyakam ugyan faj egy kicsit, de mar fel sem tunik a szoptatasok miatt.... :wink: (asszem huzatot is kaptam ra.... mivel kell ilyenkor borogatni? kamillaval?)

Eszti mennek a drukkok xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

myra, hmmmmmm kakaoscsiga........

En meg bagolykodom egy kicsit, nehezen megy az elalvas a sracok ma este, lehet, mert volt delutani szundi, 2x is!!!! eeeeees egyszerre!!!! ok fel-felebredtek, de nagyjabol :wink: :wink:

ugyhogy dobok egy delutani kaja utani kidoleseset..... dobnek, de nem tudom lekicsinyiteni fejvagas nelkul...... :( ugyhogy akit erdekel a picasa-n vannak...... :oops: :oops:

na balra el, mert holnap ugy kell majd felmosni... joccakat!

dragonfly

Meg mindig font, nem tudok aludni, ezerrel dobog a szivem, nagyon kiidegeltem magam. En nappaliba, uram haloba alszik. Nem is Vele van a bajom hanem ez a helyzet, a bezartsag, az orokos gyereksiras, a hiszti, hogy mindig en vagyok az utolso, hogy meg vecezni sincs idom. 6 eve itthon vagyok, 4,5 eve gyereket nevelek, nehez! De hat ezt Nektek nem kell mondani! :wink:
Na, majd kitalalok valamit! Amugy a forro furdo es a bor megvolt, leszarom tabletta sajna nincs itthon! :? :lol:
Es bocsanat hogy masnak most nem irtam de megneztem a videokat es nagyon edesek!!! :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Sotske: holnapra +++++++++++++++++++++++++++++++++++ (vagyis mara :D )
Gondolok Ratok!!!!

Meg jo hogy Ti vagytok nekem, meg ha nem is ismerlet Benneteket, jelenleg Ti vagytok az egyetlenek akik tamogatnak lelkileg!

KépKép
KépKép
tontica

Hahó csajok,
Életjelet adok! :lol: Olvastalak benneteket, de mire írtam volna, mindig volt valami. :oops:
Petra köszi a hiányolást! :D A nő nagyon brutál! :shock:

Bocsi, most nem írok név szerint, de minden videó és kép szuper, gyerekek gyönyörűek!

Eszti, Sokat gondolok rátok, szorítok! Minden oké lesz!

Fanni, Az biztos, hogy a gyerekruha ára lent van. Teljesen mindegy te mennyiért vetted, nem lehet sokért eladni. Amúgy én a vaterán sokkal több ruhát tudok eladni! :wink:

Tonti, Elhiszem, hogy kivagy. Kitartás :!: :!: :!: :!: :!: Meglásd, pár nap múlva jobb lesz.

Na dobok én is képeket, aztán megyek aludni!
Kép Zsanna Kép Blanka
Kép laptop megszerzési hadművelet, csak észrevettek :lol:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Rebe! Aranyosak a csajok! Hihetetlen, hogy még csak 8 hónaposak lesznek és már állnak! Nálunk Adri még csak nem is próbálkozik.

Andi! Jó a videód és a kép, a túlélésre!

Tontica! Ez a rossz hangulat nálam is meg volt tegnap, de úgy érzem ma sem lesz sokkal jobb. Teljesen megértelek, hogy ki vagy , én még csak 1 éve vagyok itthon, és már most is néha tele a hócipőm, aztán meg rám mosolyognak és nem értem, hogy 10 perccel ezelőtt mi volt a bajom. Mindenesetre már nagyon várom a tavaszt, remélem jobb lesz.

Én este már nem nagyon jutok géphez, mert itthon van apa, és akkor ez az ő felségterülete, így inkább nappal jövök.

Petra! Én is láttam a Halatortánban azt a csajt, nem tudom ki az, de valami iszonyat. Nekem nem lenne kedvem vele egy asztalnál kajálni, az biztos.
Ha túl vagy a házimunkán, jöhetsz ide is, van itt is bőven mit csinálni! :D

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Jó reggelt!

Rebe! Nagyon édesek a csajok! és ügyik is.
Blanka mennyit változott sztem. kikerekedett :)

Tonti! elmúlik ám ez az érzés mára. már jöhetne egy kis tavasz, de legalábbis jobb idő, aztán lehet csavarogni mindenfelé (főleg majd ha a gyerekek a bölcsiben vannak:):))

Remélem minden beteg baba egészséges már!!!

Binyek! merre jársz?

Eszti! nagy drukk mára!! várjuk a híreket!

Andi, Eszti! nagyon jók a videok!!!

Banika! igen a teszveszel meg ezekkel az oldalakkal az a gond, hogy hozzájön a posta.... és az már nem kevés pénz...
Tegnap nyertem egy FP tanuló CD-t, tök jó :) egész nap az szól.
na meg azon akadok ki, hogy felraknak ilyen agyonhasznált cuccokat horror áron!! ami már a kutyának sem kell!! nah mindegy nem kötelező venni semmit sem :)

Kész az ebéd, nekiállok takarítani, holnap vendégek jönnek.

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Kepzeljetek tegnap fel 5-kor tudtam csak elaludni, addig jart az agyam egyfolytaban. :shock: :roll: Ilyen meg nem volt velem. 8-kor meg keltem, szep kis nap lesz ez a mai. Igazabol nagyon fajt az hogy elkezdtem mondani a magamet az uramnak, de nem mergesen vagy kovetelozoen csak panaszkodtam mert kinek ha nem Neki, O meg azt mondta faj a feje es elmegy aludni engem meg otthagyott abban az allapotban. De legalabb O sem sokat aludt mert allandoan folkelt ra hogy fol-ala jarkalok. Reggel kerdezte is hogy vagyok! Ez mar valami! :roll: :lol:

Ancsi: igazad van, ha rammosolyognak minden szepnek tunik! Nem Veluk van am bajom (hisz gyerekek, es a gyerekek sirnak, hisztiznek stb.) hanem annyira begyoposodtem itthon, a negy fal kozott mar lassan zsong a fejem. Hogy semmi olyat nem tudok csinalni ami igazan erdekelne es ezt ideig-oraig kibirja az ember lanya es en eddig egesz jol elvoltam de mar nagyon szeretnek valami mast is csinalni nem csak pelenkakat cserelni meg etetni, oltoztetni, jatszoterre jarni, takaritani, mosni, fozni stb.
De este elhataroztam hogy ha jol leszek (kialszom magam) elmegyek a munkanelkulibe es nezek valami tanfolyamot, valami par honaposat. Apa meg majd itthonmarad a gyerekekkel es ha nem akar majd folvesz valakit, oldja meg! :twisted: :roll: :lol:

Rebe: Te sem aludtal az este? :wink: Hihetetlen hogy 7 honaposan igy allnak. Olyan szepek, annyira kulonboznek!

KépKép
KépKép
tontica

tonti, petricsek, anny, rebe! cukkik a babak, meg eszem mindet, nyami nyami :lol: :lol: :lol:

bocsika, nem olvastam visza, tegnap egesz nap vasarlas es bepakolas, pedigmar vasarnap el kezdtem, holnap este indulunk ro-ba
tegnap voltunk merni es majd el ajultam:

MATTIA: 7200 gr
Michelle: 6600 gr
binyek legyszi tablaba, koszike :wink:

csajok! mivel tegnap nem voltam, nem kuldtem a jokivansagokat esztieknek, ha valaki el meri kuldeni a telo szamat, kuldenek neki sms-t, elore is koszi, persze priviben :wink:

na puszi, mert ma is megy ami tegnap, vasarlas, pakolas es persze majd ott jut eszembe hogy nem vittem mindent, pedig igy is olyan tele lesz a combipassat hogy el sem merem kepzelni milyen pofit fog apa vagni, kb ilyet :twisted:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Sotske!
Ezer drukk nektek!

Tonti,Juci,Andi!
Azt hittem írtok valami bíztatót séta ügyben!

Banika!
Ne aggódj bent még mindig egymás seggében vannak!Naná,hogy jegyzetelek.Tyúkeszű vagyok ám :wink:

Tonti!
Én is szoktam így magam alatt lenni!Apát két hete alig látom!Hol Prágába,hol Passauba megy.Néha nagyon pöcs kivan.Sajnálom,hogy nem tudtál aludni!Gyönyörűek a skacok.Nálunk is Dóri nyúzza Balut!

Davandi,Ancsi!
Köszi Balázsom köszöntését!

Davandi,Sotske!
Klassz a video!

Lili!
Én azért választottam a szandált bentre,mert csámpásak lettek befelé.

Anny!
Apjukkal ne foglalkozz a bíróság szerintem úgy is a maxot fogja meghatározni!Gyönyörűek a lányok!Viszket a pöttyük?Grat a magától elinduláshoz!

Vovanda!
Mit jelent,hogy éretlen Réka szemfeneke?

Rebe!
Gyönyörűek és édesek,ahogy együtt állnak!

Rucik!
Nálunk Balu alul 80-as,felül 86-os.Dóri alul 74-es,felül 80-as.

Tegnap reggelre kibújt Balu 11.foga,kemény nyöszörgés volt hajnalban.
Vendég

Tonti! Megértelek!!! Szerencs, hogy normális párod van! Úgy értem engem apuka idegbetegnek titulálna, ha előadnám ezeket. Már azért is labilis vagyok (szerinte), hogy rászólok, ne etesse a gyereket nasival vacsi előtt, ne jöjjön betegen látogatni, ne ébressze őket fel, ha alszanak, vagy ne altassa őket negyed órával fürdés előtt. Az ilyenekből persze vita lesz sokszor, és akkor meg dühöngő őrült vagyok. Az, hogy kettőnk közül én nézem a gyerekek érdekét, ő meg csak dacból, jusztis azt csinál amit akar, mert joga van hozzá, az nem esik le neki.
Vendég

Sziasztok!

Eszti: mennek a drukkok!

Tontica: sajnálom az éjszakát! Remélem találsz majd valami neked való tanfolyamot. Jól emlékszem , hogy a lakberendezés érdekelne Téged?

Rebe: nagyon szépek a lányok! :D Zabálni valók, ahogy ott állnak a kanapénál!

Demoniq: jó utat!

Én most várom az orvost. :( Éjszaka Kíra és Eszter is beteg lett. Igazából sejtettem, hogy lesz valami, miután tegnap betegen votték az egyik kisfiút oviba. De most már kezd elegem lenni ebből, hogy valaki mindig beteg.

Binyek?

Dragonfly: megnéztem a képeket! Nagyon édesek ahogy kidőltek és nagyon szépek ! :D Jó a szöveg a képek alatt! :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Benszi: gartula Balunak a foghoz!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Kép [/img]
Vendég

Bocsi,de most csak ennyire futja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én minden délután lepihenek,gyerekeket elcsendesítem mire apa hazaér és természetesen szalagot kötök a hajamba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szép napot!
Vendég

Banika! ezen jót röhögtem! Ja én így csinálok mindent :):)
Tipikus! a Pasinak semmit nem kell csinálni, a kedvében kell járni, hisz ő az ÚR!! vazzzzeee

zsuzska80
Szombathely

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:11-kor.
davandi

Banika: hat ez eszmeletlen! :lol: :lol: :lol:
Hu, a szallag nekem kimaradt de termeszetesen a tobbi mind megvan! :lol:
En pont tegnap mondtam hogy inkabb elmegyek egesz nap kapalni a foldekre mint a 3 gyerekkel itthon! :lol: :lol: :lol:
Majd akkor O varhat engem finom, meleg vacsival es lesheti minden kivansagomat!

Anny: meg szerencse hogy idoben eszrevetted es szetvalltatok! Hihetetlen egy nagy barom a ferjed, bocsi! :lol: Lehet az kene Neki hogy kicsit egyedul maradjon a Lanyokkal es megtudja mi is az!

Myra: jol emlekszel! Imadnam a lakberendezest! Milyen figyelmes vagy!!!

Andi: de jo Neked! Ikea egyedul, megyek Veled! :lol:

Benszi: megertelek! Bar az en uram csak ide megy a kozelbe meg a hulye kocsit szerelni! :evil: Vegre kibujt az a franya fog!

Moni: szep suly! Mennyi idore mentek? jo utat! Irgy, irigy! :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Banika!
Ezt biztos egy hímsoviniszta pöcs írta!De jókat röhögtem!Főleg a gyerekek lecsendesítése és az a duma volt jó,hogy a pasinak biztos fontosabb mondanivalója van!Beszarás!

Myra,Tonti!
Én is örülök,hogy kibújt,de még délelőtt is nyomja a nyűgit szegénykém!

Tonti!
Milyen autót bütyköl az urad?

Davandi!
Én már a számozásra nem adok csak szemre veszem meg őket!

Demoniq!
Jó utat nektek!

Tegnap bejelentkezés nélkül bejött apósom!Sajna van kulcsa hozzánk és nem zártam be az ajtót!Ott álltam pizsiben!Még jó,hogy nem ciciben!Mert néha olyan is van,mikor elfelejtek bevinni valamit a fürdéshez!Mondtam neki,jó lenne,ha átjön legközelebb,akkor telefonálna,mert most is itt állok pizsiben.Mire ő.Hát nem tudsz felöltözni?Nem b..meg!Olyan ideges lettem!Majd még hozzátette,különben is nem hozzád jöttem!Anyád!
Vendég

Sziasztok!

Benszi, én belülről benne szoktam hagyni a kulcsot, hogy ne érjen meglepetés (bár így néha Ati is kívül marad, aztán hallgathatok), mondjuk hozzánk csak anyuéknak van kulcsa és nem nagyon jönnek bejelentés nélkül.

Nagyon szar éjszakánk volt, még jó, hogy lefeküdtem tízkor, mert így tudtam kicsit aludni is. Fél kettőtől ötig Dorka fent volt, nem tudom, hogy miért...csak hajtogatta, hogy annya, annya, annya, átvittem az ágyunkba, de akkor meg Atit piszkálta tök örömmel, hogy látja, így inkább az ágya mellett kuporogtam a földön...aztán ötkor arra ébredtem, hogy alszik a gyerek meg én is, és elzsibbadt a karom, amire rádőltem ülésből...
Nem tudom, hogy félhet a sötétben, v. mi van. Most lehet, kicsit átrendezzük a szobát, hogy közelebb legyenek Lilóval egymáshoz, hogy lásson valakit ha felriad. csak félek, hogy akkor meg őt nem hagyja aludni.

Eszti, gondolom már túl vagytok a vizsgálaton és kiderült, lesz-e tükrözés holnap. Nem irigyellek. Kitartás.

Tonti sajnálom a szar éjszakádat.

Jelentem én este vasaltam, azért nem itt ültem (gyenge másfél órát) és ma megint kétszer ment már a gép brrr :evil:

Judit

jucicuki

csak beugrottam panaszkodni. kezdődő influenzája van a csajoknak! :evil: Mind a háromnak! Inkább nem gondolok bele mi vár rám a következő pár napban. Azért reménykedek, hogy nem lesz nagyon súlyos és enyhébb formában átvészeljük.

Később jövök majd ha tudok, mondjuk a délutáni kávémmal!

banika: a szalag színe mindegy

Benszi: apósod :evil:

Davandi: nekem is lusták a csajok! Bár én úgy látom, pont azzal a három héttel vannak lemaradva, amit a fertőzés miatt kórházban voltunk. De 13-án megyünk kontrollra, majd megmondják az okosok, hogy kell-e vinni Őket valahová.

Tünde
Kép

Kép
myra77

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:12-kor.
davandi

Myra!
Jobbulást nektek!Segítséged lesz?

Juci!
Nekem is kéne vasalni!Én is bezárom belülről csak vártam anyut!
Vendég

Davandi!
Fincsi kis tüsszentés!
Pizsis történet reggel 9-kor volt!
Vendég

Davandi!
Fincsi kis tüsszentés!

Juci!
Fogzotok?Vagy volt más ötleted éjszakai az buli miatt?
Vendég

Davandi!
Fincsi kis tüsszentés!

Juci!
Vendég

Davandi!
Fincsi kis tüsszentés!

Juci!
Vendég

Azta rohadt mennyiszer küldte el!
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:12-kor.
davandi

myra, davandi, tonti, benszi! koszike

remelem jok lesznek babok az uton, tegnap mar apjuk magyarazta nekik hogy milyen hoszu ut al elotunk, persze meg is ertetek :P majd febr 22en juvunk visza es 15en lesz a keresztelo, nagyon izgulok miatta, az ortodox kereszteloben 3szor bele meritik oket teljesen a vizbe, meg lesz melegitve, de azert a templom ilyenkor jo hideg lehet :roll: mar elore sajnalom oket :cry: :cry: :cry: nem akarom hogy meg fazanak a dragak

eszti! ha olvasol, kivanom hogy meg se erze a vizsgalatot kiscsajszi es holnap vigyori pofival engedjenek haza beneteket, nagyon, nagyon, nagyon szoritok es Michelleke is (o mindig osze szoritja a kis oklet :wink: )

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Davandi: az én husikáim még nem fordulnak hasra sem. Egy hajszál hiányzik csak hozzá. Háton forogna körbe-körbe és elcsúszkálnak a helyükről. Ha hason vannak, akkor próbálnak kúszni.
Kíra szereti Őket, de azért egy egészséges féltékenység megvan. Szokott nekik bohóckodni, Ők meg hangosan kacagják. Na ez a kacagás csak Kírának jár. :D Az szuper, hogy a nagyfiad így szereti Őket. Ha nagyobbak lesznek a csjok biztos isteníteni fogják, Ő lesz majd a nagy és okos bátyó. :D
Ikeára irigy-irigy :oops:

Judit: sajnálom az éjszakát!

Benszi: én leszek magamnak segítség. :shock:

Davandi: ráér Benszi estére átöltözni. Mikor hazamegy a férje, akkor kell a szalag a hajába, meg a csinos ruci. :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Myra! de sajnálom!! jobbulást nektek. nem lesz könnyű az tuti...3 beteg gyerek...de kitartás!!!

Moni! jó utat, aztán mesélj majd! Ro-ban lesz net? várjuk a képeket is.

Benszi! nem semmi az apósod. ja Te nem tudtad hogy nemcsak a férjedre vonatkozik az írás amit Banika scennelt, hanem az apjára is? :):)

Eszti :?: :?: :?:

Banika! Hogy hogy ma olyan elfoglalt vagy? :):)

Én ma már kidolgoztam magam. Mostam :arrow: teregettem, mosogattam, kitakarítottam az 56 nm-t (holnap vendégek jönnek), főztem, gyereket rendeztem, és neteztem is :) jah 6 óra óta vagyok fenn....
Most várom haza férjemet rendben nyugalomban, így előtte le kell dölnöm, sminket igazítanom ( nem szoktam sminkelni) meg már nem is tudom mi a dolgom...

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok,

Andi mobilos sztori DURVA!!!!! Koszi a poronty dicseretet!!

Benszi aposod....:(..... en jelentem ma delig pizsiben nyomtam!!!!! mikor apa hazajott a munkabol 10kor (reggel) meg pantlika sem volt a hajamban, de kellokeppen kocos volt :wink:

Moni, jo utat, es remelem nagyon jo lesz a buli meg a keresztelo!!! Vigyel jo sok meleg torulkozot!!!!

Babok bealudtak a jatszoszonyegen eves utan, aztan transzfer a haloba, es ott folyt a mi agyunkon... en megyek sutot pucolni.... vasalni reggel akartam, de basszus raneztem es az elettol elment a kedvem, igy inkabb visszazartam a szekrenybe.... hehehe

dragonfly

Zsuzska, hajra!!! Kuldj egy kis energiat ha van meg folos, erre is!!! Hat ha sminked rendben, akkor tajekozdj a vilag folyasarol, hogy kellokeppen sziporkazo es szorakoztato legyel a zuradnak :wink:

Myra.... influenzat naggyon sjnalom!!!!! MInek viszik betegen a gyerekeket az oviba, sosem ertettem... mi az ovibol, mkor ovoneni voltam, mindig azt ajanlottuk a szuloknek, hogy vigyek inkabb vissza haza.... van aki az orvossagot is velunk akarta beadatni.... :evil: :roll:

dragonfly

Sziasztok!

Milyen szorgalmasok vagytok! Mostok, főztök, takarítotok! Lehet jönni hozzánk is! :D

Myra! Jobbulást Nektek. Biztos nem egyszerű 3 beteg gyerekkel. Nekem a 2 is sok volt, pedig itthon volt apa is táppénzen. (Na mondjuk így volt 3 betegem)

Demoniq! Jó utat, és várjuk a fényképeket a keresztelőről. Reméljük azért a templomot is jól befűtik.

Andi! Jó ikeázást, én is készülök a 7végén.

Benszi! Nem semmi az apósod. Miért nem kértél segítséget az öltözéshez. Lehet meglepődött volna!

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Hahó Csajok!
Itt vagyok,csak zajlik az élet nálunk is... :wink:
Marci extranyűgös, Maja csak átlagosan, a nagylányom meg gyogyós.... :roll:

Myra!
Szegény lánykáid!Még most se késő az Oscillococcinum-ot adnod nekik!Segít!Én adom az enyémeknek,mert nagyon jó az influenza kivédésére.(homeopata doki mondta)

Benszi!

Apósod f@sza csávó! :evil: Az enyém nagyon rendes,imádom.

Tonti!

Tudom miről beszélsz,néha én is tökig vagyok.... :roll:

Móni!
Azt a vizes mutatványt egy kicsit erőslöm! :shock: :shock: Nem kéne várnotok tavaszig legalább??? :D

Juci!

Még másfél évesen is ilyen éjszakák vannak???Jaj!Meg fogok halni végkimerülésben! :( :(

Tegnap voltam plasztikai dokinál:Csak októberben fogja megcsinálni a hasam,mert még nagyon lazák a szöveteim(szerintem nem lesz jobb ősszel se :shock: ).Viszont tök ingyen lesz az egész,ugyanis van egy franya köldöksérvem és a függőleges hasizmom végig szét van repedve. :shock: :shock: :shock: Mondtam én az utolsó terhességi hetekben,hogy úgy érzem,hogy szétreped a hasam,ezek szerint jól érzetem. :(

binyek

Itt a táblázat: 1233844508.3823.htm

binyek

Binyek, akkor ez most jo hir a rossz hirben!!!!! Sajnalom a nyugosseget.... Nagylanyoddal mi gaz eppen? Enyem hugom 16 lesz 21.en, erzem a fajdalmad........ :roll: :wink:

dragonfly

Sziasztok
Gyors bekukk,mert mindjárt tanítok.
Minden tökéletes,Noa nagyon ügyes volt.Reggel 8:30-ra kell mennünk,éhgyomorra.6-ig kaphat teát,utána semmit.De mindenki nagyon kedves és mindent elmagyaráztak.
Száva itthon marad :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Jön sógornőm.Tudom,hogy neki így lesz a legjobb,de megszakad a szívem,sosem hagytuk még őket "magukra".
A vizsgálat kb. 10perc lesz,után kb. 1 óráig még kába lesz,aztán kaphat folyadékot,és ha minden ok,akkor enni.Ha minden ok,du. engednek haza.
Köszönöm,hogy gondoltok ránk és drukkoltok,nagyon jól esik!!!De tényleg.
A gyomrom homokszem nagyságú.Aggódom Száváért,hogy hogy viseli majd nélkülünk,aggódom Noáért,hogy hogy viseli majd az altatást,a műtétet és egyáltalán az egész cécót és aggódom,hogy egyáltalán mi lesz az eredmény. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
DE MINDEN RENDBEN LESZ!
Vendég

Eszti HATALMAS DRUKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MINDEN RENDBEN LESZ!!!!!!!

dragonfly

Na törpéim alszanak, jöttem hozzátok. :wink: Köszönjük a dicséreteket! :D

Ancsi, Nekem is hihetetlen volt, hogy ilyen hamar felálltak! Majd Adri is feláll, nyugi!

Zsuzska, Blanka tényleg jól kikerekedett. :wink: Egy kis nosztalgia, ilyen volt:
Kép

Tonti, Teljesen érthető, amit írsz. :wink: Én még nem olyan rég vagyok itthon, de néha nekem is úgy hiányzik, hogy valami egész mást csináljak. :oops: Na azt nem mondom, hogy visszamennék dolgozni, mert egyenlőre amúgy meg tök jól elvagyok itthon.

Móni, Jó hosszú út áll előttetek, vigyázzatok magatokra! Belemerítik őket a vízbe? Te jó ég! :shock:

Benszi, Hogy én milyen egy figyelmetlen vagyok. Ne haragudj, még eszembe is volt, aztán valahogy mégsem írtam, hogy Boldog névnapot Balunak! Nagy-nagy puszi neki! Apósod pedig :evil: Anyósom is képes lenne ilyenekre szerintem, mert egy időben mindig hivatlanul beállított, ha tudott volna be is jön. :roll:

Myra, Jobbulást! Baciűzők: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Banika, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hát ez szenzációs! Nem is tudtam magamról, hogy tökéletes háziasszony vagyok. :lol: Na jó, a szalag az nincs meg sajna. De ma este pótolom. :lol:

Juci, Másfél órát? Én több mint 2 órát vasaltam! Mondjuk szépen gyűjtögettem előtte. :lol: Azért is voltam még fent olyan sokáig. Sajnálom a szar éjszakát!

Davandi, Nálunk újabban a csajok fújnak kajával a szájukban! Na ne mondjam hogy szokott kinézni a szék, meg én is.:lol:

Binyek, Hát ez nem semmi :shock:, de az viszont jó, hogy ingyen lesz!

Eszti, Nyugi, szerintem Száva és a sógornőd jól ellesznek egymással. :wink: Noával pedig minden rendben lesz! Drukk ezerrel!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rebe 2009.02.05 16:04-kor.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: