Annyira vidám, megújult ,boldog vagyok,hogy csak na!!!!!!!!!!
Hát ez a tömegközlekedés nagyon jól sikerült! Tegnap hosszas agyalás után kitaláltuk,hogy veszünk egy kengurut. Apa hozott is egy sötétkék Hauck márkájút,gyönyörűszép /ingyenreklám a la Vic
/, ki is próbáltuk,hogy menni fog-e egyedül,meg beálítottuk. Csajok! Annyira kényelmes,praktikus, hipiszupi! Már csak azt nem értem ,hogy ez eddig miért nem jutott az eszembe! Simán lehet bele úgy ültetni a gyereket,hogy ha ébren van és nézelődik,akkor tudja tartani a fejét,de amúgy meg mint amikor ölben van ,ugyanúgy nekem simul.Itthon is hasznos lesz
Neki is indultunk a tornának,amikor telefonáltak,hogy elmarad,illetve átcsoportosítottuk péntekre
. Majdnem bosszús lettem, de rádöbbentem,hogy csodás az idő,tök kényelmesen tudunk mászkálni,úgyhogy elmentünk apa munkahelyére, benéztünk a Schöpf-Méreibe /gyógytornásszal megnézettük ,helyesen van-e a manó a kenguruban
/,majd elmentünk az exmunkahelyre adóbevallást aláírni. Közben boltokban is mászkáltunk. Szóval 4 órás kaland volt,és imádtam,hogy Vencel jól érzi magát,mert levegőn van + rajtam van, nekem ha akarom,szabad mindkét kezem, és abszolút nem volt fárasztó. Még itt-ott a pasik is utánunk fütyültek
. Úgy feltöltődtem /na nem a pasiktól/,hogy már a hét minden napjára ki is találtam valami hasonlót. Újra olyan vagánynak éreztem magam,mint valaha azzal a különbséggel,hogy régen nem az volt a vagányság,hogy milyen jól tömegközlekedem
Hú,most jó hosszú lettem, de olllllllllllyan lelkes vagyok,hogy le se lehet lőni! Ja! Vencel a mai vigyorgós, bohóckodós eszmecserénk alatt azt mondta,hogy geü, aztán meg kija. Eddig még nem volt véleménye a dolgokról,hát ma jól megmondta!
Volt 2hós oltás, de ezzel a témával nem akarom elrontani ezt a napot. Kis hüppögés,majd alvás.
Detti,Ágiboszi!
Ez nagyon jól hangzik,de mi az 12 lyukú sütő ? Bocsi
Tünde!
egyedül lenni /mármint manóval/ sokkal jobb,csak tanulj meg egy kézzel ügyeskedni
! Ann!
hami olyan ezzel a sejtelmes meztelen képpel,mint egy mini fotómodell! Jó bőr
! Kisbuksi

És gondoljátok el, mi van, ha el 1-2 héttel előbb, vagy esőben, hóviharban történik.... 

Remélem Dorka ilyen jól marad.