A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Szia Rony!

Este színházban voltunk, és utána még bekukkantottam! :)
Amúgy az avatarom egy Anne Geddes kép. Egész pontosan ez:

Kép

Nem tudom, mennyire ismered ennek a csajszinak a képeit, de szerintem egy zseni a nő. Csak és kizárólag babákat fotóz, minden féle helyzetben.
Ha nem haragszotok, ide teszem a másik kedvenc képemet is tőle:

Kép
kakti

Rozsaag !

Válaszok a kérdéseidre :
1. Én a Konc János Tanár Úrat javasolnám az ismerősödnek !
2. igen
3. V. kerület Budapest, Hold u. 21. III. em. 2.
4. Kanyó Katalinnál lehet bejelentkezni a magánrendelésre :
30/900-84-29
5. A tarifa a vizsgálatoktól függ.

Timi !
Sajnálom, hogy csúszik a babaprojekt ! :(
Előreláthatólag mikor tudtok megint kezdeni ?
Milyen az új munkahelyed ?
El is költöztetek (régebben szó volt erről is) ?

Kép
Kép
rilla_

Kakti!

Ha az ondófeljuttatást megfelelő javallat mellett megfelelő időpontban végzik, akkor a teherbe esés esélye egy beavatkozásra számítva 15-20 százalék, hat beavatkozásra számítva 30-40 százalék. Az ikerterhesség esélye az átlagosnál nagyobb, körülbelül 5-10 százalék. Amennyiben a kezelés hat alkalommal sikertelen, további próbálkozástól eredmény nagy valószínűséggel nem várható, emiatt a betegnek fel kell ajánlani a lombikbébi-kezelést.
(ezek Kaális adatok)

Lombikkal az ikrek esélye kb. 20-30%.

Kicsit vitatkoznék Mamba (szia
:wink: ) főnökének az állításával miszerint az első fél év után, már minden könnyű/könnyebb :lol: :lol: :lol: csajok most 17 hónaposak és hét ördögök, mióta mennek, uncsi a babakocsi, egyedül meg nem lehet elindulni velük gyalogosan, mert minimum négy felé mennek :wink: DE nem cserélném el semmivel az ikres anyaságot, szóval hajrá ikrek :!:

Judit

jucicuki

VACAK
Remélem, hogy az új gyogyi meghozta hatását! Ezerrel drukkolok, hogy sikerüljön végre!

VASIKÁÉ
Köszi jól megy a szuri, jobb mint amire számítottam, de a stimusoknál több és kellemetlenebb, de azért bőven kibírható.
Nemsokára te is kezdheted.

MAMBA
Két hétig kell szúrnom egy egészet aztán kell visszamennem laborra és uhu-ra, ha minden okés akkor kezdődik a stimu. Gondolom akkor már csak feleket kell szúrnom. Igen, long protokoll.

TIMI
Akkor ezért volt az eltűnés. Remélem spontán összejön, de ha nem akkor nemsokára tudjátok folytatni a babaprojektet a BMC-ben!

RILLA
Pedig nemsokára elő kell kotornod a nacikat! :)

BABSZIKA
++++++++++++++++++++ (én még bízom benned) :)

dita75

dita!
nega lett a teszt.... és a hőm is elindult lefele :roll:
szóval, a másodikban bízz nekünk :lol: :wink:
jaj, végre most már érted is lehet izgulni!!!!!!

kakti!
én is imádom a csajt! bár, sztem nem sokan nem kedvelik :D

babszika

Juci, :wink:
Két ördögnek is szorítanánk helyet, majd a malacokat kipateroljuk a házból. A ketrecük helyére pont befér mégegy kiságy. :D
mamba

BABSZIKA
Az én tesztem is nega lett, hőmről nem tudok beszámolni, de ott volt a baba. Jó persze azért azóta már ezerszer jobb tesztek vannak. De van az a mondás a piriről. Utrót abbahagytad már?

dita75

Sziasztok

Nem rég értem haza a Bmc-ből.
Megkaptam a merionál szurit, amiből az elsőt ott be is adott a csajszi.
Jövőhét keddig kell szúrnom. Aztán szerdán megyek uh-ra, hogy hogyan nő tőle a tüszőm és mennyi van.
Hát, be vagyok tojva rendesen :?
Sikerült megoldani a 2.cn uh-is, nem is volt olyan vészes.
De, nekem nem volt vérvétel :roll: vagy lehet én olvastam rosszul hogy nektek inszem előtt az is volt :?:

De, történt egy nagy bibi :cry: fogalmam nincs hogy hogyan.
AMikor haza értünk, észre vettem, hogy amit a doki felírt tüszőrepit az egyik ampullából, kifolyt a oldat, már mint eltört az ampulla :cry:
Valami pregyl... nem is tudom mi a neve.
Most már csak egy oldatom és porom van. A másikból most már csak a por van meg, az oldat hiányzik :evil: , ezzel most mit csináljak?????? Lehet venni külön csak egy ampulla oldatot? Komolyan mondom mindig velem történik ilyen szerencsétlenség :cry: Most ezzel mit csináljak?
vkinek ötlet??

Kép

Kép
edinka

Sziasztok Lányok!

Hát mi is hazaértünk. 3 órát ültünk ott azért, hogy összességében 10-15 percet foglalkozzanak velünk. Most várom, hogy megjöjjön, megcsinálnak pár vizsgálatot, és a 24. napon megmondják a hogyantovábbot.
Amúgy mindenki szimpi volt a BMC-ben. Szűcs doki is. Még egy fél mosolyt is láttam az arcán! :)
Szóval elkezdődött valami végre a mi ügyünkben is. És megúszom a HSG-t!!! :D
kakti

Mamba!

Sajnos nincs esély a spontánra. Nincs menstruációm egyáltalán.

Dita, Rilla!

Nagyon remélem, hogy az ősszel tudjuk majd folytatni. Elköltözni nem költöztünk meg tudtuk így is oldani. Ügyfélszolgálati feladatokat kell ellátnom a Dunántúli Regionális Vízműnél! Nagyon remélem, hogy ez már elég biztos állás!! Azért is nem akarok most egy-két hónap után kiugrani belőle. Megbeszéltem magammal, hogy legkésőbb harminc éves koromra összehozunk valahogy egy (vagy két) babát, még van három éven.

Majd azért igyekszem benézni többször.

Puszi nektek

Timi

Kép
gyorfitimi

Én is hazaértem, ma kezdem a Deca-t.

Kakti
Sajna nem láttalak, most így visszagondolva nem is rémlik senki ilyen ruhában???
Én az emeleten jobb oldalon a legszélén ültem és én is 3 órát ott töltöttem 10-13 ig.
Kár hogy nem beszélgettünk, majd legközelebb, én 19-én megyek újra.

Enikõ
vacak2

EDINKA
Megnéztem de sajnos kidobtam az oldószereket, pedig volt dögivel.....

Nem tudom a te tüszőrepid hogyan van de amit én használtam a Choragon az olyan volt hogy 3 ampulla és 3 oldószer volt benne. Egy alkalommal 2 port kellett azaz 2x5000 NE = 1000 NE használni, de ahhoz elég egy oldószer is.
Ha a tiéd is olyan, hogy két port kell egyszerre felszívni akkor elég az egy ampulla oldószer is.

Esetleg írj be a Fogamzás/megmaradt gyógyszerek topicba hátha van valakinek, vagy a BMC-be kérdezd meg hátha van egy felesleges ampullájuk. Talán a gyógyszertárba is tudnak segíteni.

Hirtelen más nem jut az eszembe.

KAKTI
Hogy-hogy megúszod a hsg-t?
Sajnos sokat kell várni, eddig én is mindig szenvedtem, főleg ha a párom is ott volt, mert 5 percet nem bír várni, nemhogy órákat. De most Vasikáéval nagyon hamar elment az idő! :wink: :lol:

TIMI
Rendszertelen vagy egyáltalán nincs? Nekem totál rendszertelen volt, olyan is előfordult, hogy 3-4 hónapig sem jött meg, és mégis "becsúszott" a babó. :wink:
A babaprojekt szüneteltetése ellenére azért várunk hozzánk sok szeretettel továbbra is.

VACAK
Neked is longod lesz? Már nem emlékszem, bocsi. Legközelebb mikor kell visszamenned?

dita75

Edinka, még van időd megkérdezni a dokit, ha csak most kezded a Merionalt, de izgulj emiatt. A patika nem venné vissza?

Kakti, tök jó, hogy megúszod, ez tényleg nem kellemes élmény.

Timi, inzulinrezisztenciát néztek nálad valaha?

Mit javasoltok, melyik nap teszteljek? Ezen dilemmázom egész nap....
mamba

Vacak/Enikő!

Ezek szerint nem is volt esélyünk, hogy találkozzunk. Mi délre értünk oda, és az első kb. két órát a fszt-en töltöttük. Csak aztán mentünk fel az emeletre.

Dita!

Azért nem úszom meg teljesen, csak épp már nyáron megcsinálták (ráadásul épp ott, a János kh-ban), és miután teljesen rendben volt minden, így nem kell megismételni. El sem tudom mondani, mennyire örültem neki! Vasikáénak már meséltem, milyen „földöntúli” élmény volt. :)
Nekünk a várakozás már nem okoz gondot. Illetve nekem jobban. Azért két - két és fél óra után már kezdtem kissé zizi lenni. :)
De fel voltunk készülve. Nekem a könyvem fel van töltve a telefonomra, így azon olvashatok bárhol, bármikor, Apa meg hozott magával könyvet. Csak a szörnyűségesen erős fűtésre, és a vele járó szomjúságra nem készültem innivalóval, de legközelebb már ezt sem fogom elfelejteni! :D

Annyira szeretném már megpörgetni a dolgokat! Kicsit aggódom a TSH miatt, de Szűcsdoki azt mondta, majd most megismételjük azt is, és meglátjuk, mi lesz az eredmény. :)
kakti

Sziasztok!

Kakti!
Nagyon örülök hogy nem kell kínozzanak. És, most mikorra várod? De jó.

Edinka!
Elképzelni nem tudom hogyan tudtad eltörni. Nem-e el volt már törve amikor odaadták? Biztosan találsz majd. Kérdezz a topikok-ban mert nem hiszem hogy nem maradt valakinek.

Mamba!
Szóval kiteszitek a malacokat? Nem semmi. Szegény malacok. :lol:
Az a jó, hogy még nem veszítette el egyikünk sem a humorát.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Huhh! Ezt egyszerre dobtuk! :lol:
Amúgy bármelyik pillanatban elönthet a „lé”, amit már nagyon várok - ha már muszáj neki... Bár még jobb lenne, ha nem jönne... :wink:
kakti

Nem sajnálom annyira őket, mert férjem megígérte, hogy mire odaérünk időben, a malikáknak készít egy kerti kifutót. :D
mamba

Edinka,
én használtam ilyet és két adag porhoz elég volt az egyik ampulla oldószer!!!A másikat ki is dobtam.
Jövő szerdán kérdezz rá,de lehet a doki magától is mondja hogy kell adagolnod.
Sok sikert!

Orsi
orsiborsi

Mamba, Kakti
Köszönöm a választ. Sajnos mindenképpen kell holnap mennem, egy UH-t remélem más is megcsinál helyette.

Mindenkinek és magamnak is mielőbbi babásodást kívánok! :D
manda

Sziasztok lányok!!látom jó sokat irtatok :lol: :lol:

Mamba:köszi az együtt érzést!!

Vacak:most újra vizsgálnak nálam mindent mert most kezdtem szűcs dokinál!már 4éve nem jön össze de remélem az évben már össze fog jönni.... :lol: :lol:

Kép
sting1982

Sziasztok!

Dita!
utrot nem hagyom abba, csak ha holnap egyértelmű lesz, h nincs bébi.
viszn tmost meg nem akar megjönni.... tegnap végre elkezdett sunnyogni a hőm, de most újra stagnál.... bolond ez :roll:

Edi!
én ebbe most nem tudok segíteni

sting!
sztem még nem mondtam, de imádom a csibédet :lol:

kakti!
tölts egy palack vizet is a telódra :wink: :lol:

babszika

Babszika!

Nem rossz az ötlet! :lol: Ha megoldom, és inni is tudok belőle, szabadalmaztatjuk, jó? :lol: :lol: :lol:
kakti

én benne vagyok kakti!!!!!
most mindenre vavő vagyok :lol: :lol: :lol:

babszika

babszika!remélem már jobban vagy és nem fáj a bucid :lol:
neked miért nincs vonalzód?olyan jopofa...
de köszi a csibémért... :lol: :lol: :lol:
jah és drukk a manóért!!!!!!!!!!!!!

kakti:osszátok velem is meg a felfedezést majd jó :wink: :wink: :wink:

Kép
sting1982

sting!
dehát van vonalzóm :shock: :? :(

babszika

jah még azt akartam valakitől kérdezni :wink: hogy ha megyek vérvételre BMC-be akkor elöbb aq recepcióra menjek vagy mehetek egyből a vérvételre a papirral amit szücs doki adott??????????

Kép
sting1982

babszika! :roll: :roll: tiszta dili vaok :lol: :lol: :lol: már látom

Kép
sting1982

:lol: :lol: :lol: :lol:
jó reggelt :lol: :lol: :lol:
de abban igazad van, h nekünk nem a korunkat mutatja :P
(amúgy nekem a nőivonalas egy idő után "elromlott" )

amúgy a fejem már nem fáj, de ha így változékonykodik az idő.... :?

a vérvétellel én nem vagyok képben, bár én mindig először a recire mentem :)

babszika

Sting!
Néztem a cicudat az iwiw-en! Naon cukki! :D
Ami a vérvételt illeti, ez a kérdés engem is érdekel, mert azt sem tudom, hová kell majd menni a papírral, amit kaptam. :) Csak annyit, hogy ott, helyben megcsinálják. De akkor mi a menet? Előbb recepció, vagy nem? És ha nem, akkor hová kell menni?
kakti

csajok!ha elérek odáig hogy véget ér a sok kivizsgálótsdi akkor ha inszemre kerül a sor mit kell tudnom róla ?elötte vmi kezelés vagy bogyó valami... osszátok meg velem az infójaitokat!! :lol: :lol:
küldöm a puszikat érte :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

kakti! ő egy befogadott cicuska volt (imádtam)csak valami fertőzést elkapott a cica és én is elkaptam és végig ment a családon és megkellett válnom tőle mert nagyon megilyedtem. :cry: :cry: :cry:

Kép
sting1982

:( szegény cicu...
Szerintem a Szűcsdoki, meg a recepcióscsajok mindent elmondanak majd - persze engem is érdekel a többiek tapasztlata. :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Lányok!
Van egy kérdésem.
Nagyjából pontosan szokott megjönni (mióta tavaly csináltam egy Clostilbegyt sorozatot). Ez azt jelenti, hogy 27 és 32 nap között változó, de inkább 30-32. Egyetlen egyszer volt 38 nap a múlt évben 2 ciklus között. Most (ma) a 34. napon járok, és se híre, se hamva. Szerintetek meddig érdemes várni?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti!semmi jele a mikinek???szerintem ha már volt38napos ciklus akkor talán még várj pár napot!gondolom nem könnyű de te döntsd el!én drukkolok neked nagyon nagyon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Köszi!
Azért az nagy vicc lenne az élettől, ha most jönne össze spontán, hogy elindítottuk az ügyet a BMC-ben! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok, csajok!

Rossz hírem van, a recepciót nem hagyhatjátok ki. Reggel kell menni, és szépen beállni a sorba, ami a bejárati ajtón kívül lesz. Végig álljátok a sorotokat és utána labor. Sok sikert és rengeteg türelmet.
Most újra írom, ne felejtsetek innivalót és hamit és könyvet vinni.
Kakti, én kívánom hogy legyen spontán, de ha nem, akkor is könnyen menjen és elsőre sikerüljön.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

kakti!
sztem nem vicc lenne, hanem kegyes dolog! :wink:
amúgy 50 napnál hosszabbra nem szabad hagyni a ciklust, mert az sem egészséges! (kivéve, ha babás vagy)

sting!
inszem: 2. napon uh és ha minden ok bent, akkor magkapod a recepteket.
elkezded magad szúrni 10 napig, majd mész újabb uh-ra, ha szép tüszőcskéd van, akkor megmondják, h mikor add be a tüszőrepit és rá 2 nap múlva inszem

nálam itt van piri.
holnap már 2. cn, szóval sztem kapok uh-t.... és jöhet a 2. inszem :roll:

babszika

És lányok! Mi van akkor, ha nekem spontán is érnek a tüszőcskék rendesen? Eddig amikor UH-gal nézték, mindig rendben volt. Akkor is kell hasbaszuri majd?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Inszemre készülő lányoknak:

http://www.oviklub.hu/betegeknek/11_medd_intr.php

BABSZIKA
Akkor már hivatalosan is drukk a 2. inszemhez! ++++++++++++++++++++
Örülök, hogy nem kámpicsorodtál el! Csak így tovább a babák a pozitív és boldog anyukákba szeretnek beköltözni!

KAKTI
Egy ilyen "viccre" vártam mindig is, még most is amikor mentem az ultrahangra 2.-án! Teszteltél egyáltalán?

MAMBA
Én a 10.napon megpróbálkoznék egy 10es erősségű teszttel, legalábbis most ezt gondolom...... aztán lehet, hogy élesben már nem lennék ilyen bátor! :roll:

Ja és minden esetben a recepció az első, mert onnan irányítanak benneteket tovább.

:wink:

dita75

KAKTI
Azért kellenek a stimuláló szerek (injekciók) mert ezekkel a készítményekkel egyszerre több domináns tüsződ nő, melyeket időre megrepesztenek és ezzel növelik az esélyeidet, hogy valamelyik petikéd a sok közül csak megtermékenyül és meg is tapad.
Előfordul (bár nem tom a BMC-ben is van-e erre lehetőség) hogy a páciens kérésére gyógyszerek nélkül történik a beavatkozás.

dita75

[quote="dita75"]T írta:dita75eszteltél egyáltalán?

Bevallom, még nem mertem! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Babszika!

Hajrá! Hajrá! Hajrá!
Én borzasztóan bíztam benne hogy neked sikerült, de hát én most per pillanat annak is örülök hogy nem törtél le nagyon és irány a második! Szerintem te tudod a legjobban mit érzel, csak remélem hogy tényleg jól vagy.

Valaki!
Nem-e tudja valaki hogy ezek a stimuláló szerek gyógyszernek minősülnek? Mármint a gyógyszertárban, mert nem tudom hogy az egészségpénztáron keresztül vegyem-e meg, vagy csak simán. Jó lenne, ha az egészség pénztáron keresztül venném meg.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Ja, és még annyit akartam:

Kakti!
Én már biztosan teszteltem volna. De, te jobban tudod. Ha félsz a neg. teszttől inkább várj még.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok

Köszi, a tanácsot, repi ügyben.
De, szerencsére sikerült megoldani.
Most aki adta be a szurit, volt szülésznőm, azt mondta, hogy ő tud nekem hozni a kórházból. Mert ez a oldat desztilált víz.
Szóval no probléma :D

Szöszi: neked van már valami eredmény??? Teszt?

Babszika: Akkor neked ma megjött? :cry: :cry:
Sajnálom. de akkor hajrá, 2.inszem :wink:

Kati: Én, már tuti nem bírtam volna teszt nélkül :oops:
Én, álltalában már 10dpotól tesztelni szoktam :oops:
Persze mindig negatív lett :?
De, majd most :wink:

Kép

Kép
edinka

vasikáé: Gyógyszernek minősülnek, én is tempoból intézem.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi Vicky!

Én is Tempós vagyok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Én számlát szoktam kérni a János Kórházos patikában, mert ahol lehet vele fizetni, ott meg nincs gyógyszer.
vicky79
Budapest III. kerület

csajoK!
piri átvert.... :shock:
ilyen még sosem volt.
szóval ma csak barnázás van, erős görcsöléssel

babszika

Sziasztok!

Bocs, hogy pár napig nem írtam, de elég zűrös napjaim vannak. A melóhelyen is, meg persze már nem nagyon bírom a bizonytalanságot.

Babszika!
Egy nagy kalappal kívánok a következő inszemhez!!! Azt viszont nem értem, hogyhogy megjött? Bocsi, nem vagyok teljesen lüke, csak azt mondták, hogy az utró miatt nem jön meg. Akkor ez most hogy van?

Edinka!
Még nem mertem tesztelni. Picit érzem a hasam lehet, hogy meg akar jönni.

Kakti!
Te sem mersz tesztelni? Cici feszülés vagy mensis tüneted nincs?
Szorítok a ++++++++++++++++++++teszthez.

Vicky! Én rákérdeztem a János k. patikában, ott azt mondták, hogy nem lehet egészségkártyával fizetni, ha számlát kérsz, a gyogyik árát utána, hogy kapod vissza?
szöszi1977

Babszika! Látom amit előttem írtál. Nem értem. Bízz a csodában!!!
szöszi1977

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: