Sziasztok,
nem volt most laptopom néhány napig - elkevertem valahol a töltőmet, és most szereztem újat...
Gabka, jó cuccokat szereztél. És a pocid tényleg nem tűnik nagyon nagynak. Szülőket sajnálom, ez elég durva konfliktus, elhiszem, hogy mielőbb el szeretnétek költözni onnan...
Katka, aranyeres panaszokat sajnálom. Ha gondolod, ekkor elküldöm egy proktológus szakember (nő) elérhetőségét, én az 5-6. hónap környékén jártam nála, és nagyon jót tett. Kúp és egyszeri kezelés (bár nálam nem aranyér van, de ezt már írtam...). Magánrendelése a Margit körúton van, és szerencsére nagyon hamar (másnap) fogadott, amikor mondtam, hogy kismama vagyok és komoly panaszaim vannak.
Nory, sajnálom a konfliktust anyóssal, próbálj ezzel nem foglalkozni, tényleg nem az ő dolga nevet adni a gyerekeidnek. Nálunk a Samu névvel kapcsolatban volt nagy családi ellenállás, de megszokták

és sajnálom, hogy Doroti növekedése leállt, Levinek és Roxinak gratulálok!
Vica, örülök, hogy minden OK veled és nincs rosszabbodás méhszáj ügyben.
Papillon, jó vérképhez gratulálok, méhszájjal vigyázz, pihizz továbbra is!
Én tegnap voltam védőnőnél, megbeszéltük, hogy többet nem megyek, majd ő jön szülés után

14 kilót híztam, és tényleg nagy a pocim, ő is 112 cm-t mért...
Samu is jött velem, megcsinálta a 3 éves státuszt (bár "csak" egy hónap múlva lesz 3 éves). Kiscsávó korának megfelelő (jól kommunikál, nappalra szobatiszta, egyensúlyoz féllábon, stb), egyedül a színek és a rajzolás iránt nem igazán fogékony, de ez egyelőre belefér. Megnézte, hogy nem színtévesztő vagy színvak, és nem az, de az tény, hogy nem érdekli őt különösebben a színek és a rajzok világa. Ő három dimenzióban nyomja, olyan dolgokat épít pl. legóból és készít gyurmából, hogy csak lesünk. A kétdimenziós fázist kihagyta
Most ennyire futotta, bocsi, ilyenkor már nincs agyam. Apa beteg (influ), itthon volt ma, remélem, mi nem kapjuk el.
Jó éjt!
RÉ