A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Szóval ez azért téli cucc nélkül is elég kicsi... vagy csak lányom túl nagy?? De azért a 13 kilótól még messze van. Nem tudom, egy 13 kilós gyerek hogy férne ebbe bele :roll:

yuyu79

Köszi szépen egyébként, hogy hiányoltatok, aranyosak vagytok.

Minden betegeskedő kisbabának jobbulást kívánok. Nem igazság, hogy ennyi kis babó kerül kórházba. Remélem, hogy hamarosan mindenki egészséges lesz.

Felícia, örülök, hogy jók az eredményeid. Csak így tovább.

Aprooka, neked is jobbulást. Amikor olvastam, hogy mi történt veled, akkor kicsit megijedtem, mert én minden reggel egy üvegkancsóban forrázom le a teafiltert és akkor simán előfordulhat ez velem is. Nálad mi történt?

Luca, örülök, hogy megérkezett a dvd.

Mecsi, a picasa nem ördöngősség. Magyarul használod vagy angolul? Ha gondolod, akkor priviben szívesen segítek neked, ha van kérdésed, akkor írd meg. A fotólinkes excel elkészítést meg Anna (sushy) vállalta magára :D

Niki, nem tudom, hogy megyünk-e csütörtökön jógára. Minden attól függ, hogy jön-e anyukám vagy nem, mert ha jön, akkor nem megyünk. Este talán már tudni fogom.

Na biztos négycsillió dologra nem reagáltam :oops: , de most ennyi tellett. Majd jövök még.

szuszu

Sziasztok

Felicia örülök,h minden rendbne van nálad!
Nonokának és Virágnak is jobbulást meg persze BArbiéknak is!!

tegnap mentünk vissza a gasztróra és agyrém, nem részletezem, viszont 17 nap alatt fél kilót hízott a lurkó :shock:

Barbi nem szeretnéd Gergőt tornáztatni? Szoktam vinni Levit, ingyenes és olyan max 8-an szoktunk lenni. hm?
kihez tartoztok dokiügyileg?

na megyek,mert mostanában nekünk is fárasztóak az éjszakáink, pedig fognak még híre sincsen... :roll: :cry:
makadu

Dia! Mi már addig jutottunk, hogy ketten alszunk külön szobában Gergővel vagy, ha nagyik ott vannak, akkor velük alszik. Csak akkor teszem át a kiságyába, ha nem kel 2-nél többször éjszaka. Mert nálunk a minimum az 5x-i kelés, de annál inkább több szokott lenni. Tegnap pl. 1/2 10-től aludt 1/2 1-ig nyugodtan, aztán onnantól kb fél vagy óránként nyűglizett. Így nincs értelme a kiságynak, mert mire átjutok hozzá kómásan, addigra felveri az egész házat. No, meg így apa sem tud pihenni, neki viszont muszáj, mert minden nap 12 órákat dolgozik :(

Huu, Eni tényleg kilóg már a hordozóból, nagyon aranyos :D

Szuszu! Alma után Gergő sem kakilt napokig, így én is elhagytam egy darabig :roll:

Barbi
Kép
manci79

Szia Makadu!

Mi Zsilka dokinénihez tartozunk. Érdekelne ez a torna :) Hol van és mikor? :) Ha meg tudnám oldani nagyon szívesen kipróbálnám!

Barbi
Kép
manci79

Végezetül még annyit, hogy Andris még elül a pihenőszékben, de sokszor előrehajol benne (képzelem, hogy milyen kényelmes lehet).

Íme:

Kép

szuszu

Köszi!

Szuszu, és ez nem tud felborulni, ha így felül benne?

Nekem is vannak képeim, bocsi, ha sok :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Amint látszik, éredekes helyzetekben képes elaludni mostanában Eni, de főleg keresztben... Most meg úgy aludt el az előbb, hogy a lábait kidugta a rácson a rácsvédő fölött ;-)

yuyu79

Szuszu, Boni - Mi Mazskával csütörtökön jóga után (12-1/2 1) megyünk kicsit sétálgatni a ligetbe. Állítólag jó idő lesz végre! Gyertek ti is - és persze akinek még van kedve.

sushy

Kitti, gratula a hízáshoz! És akkor most mi volt a gasztrón? Részletezd csak nyugodtan, ha ráérsz kicsit ;-)

yuyu79

Sziasztok!

Dia - Eleinte én aludtam az ő szobájában, hogy apa tudjon pihenni. Mi szerencsések vagyunk, mert kb. két hónapos korától reggel 5 után ébred (este nyolckor tesszük le aludni), és amikor ezt már stabilnak éreztem, visszaköltöztem apához. A következő éjszaka kettő körül felsírt, átmentem, megszoptattam. Úgy tűnik, ennyi kellett neki, hogy tudja, hogy ha felébred is éjszaka, én megyek, mert többet nem tette.

Julcsi - Nekünk is állandóan keresztben van mostanában a kiságyban, meg a rácsvédőt is addig szerelgeti le és forog-pörög, hogy kilásson :D .

Nem emlékszem, ki írta, de a combcsapkodás, és a játékok kiságyhoz csapkodása nálunk is van egy ideje.

Szombat óta nem aludt napközben egy rendeset (a foga miatt), már egészen kimerültem. Tegnap délután beszereztem a homeós bogyót rá, és úgy tűnik, ma már minden rendben. Fog még nincs :) , de végre nyugodtan alszik.

Judit

Kép
Kép
csutak33

Barbi, én is adnék teát, ha lenne miből.....de semmiből nem tud inni. :oops:

Szuszu, csináld műanyagban először vagy legalább tedd a mosogatóba az üvegkancsót, mert ugyanúgy csináljuk... :?

Eni :lol: :lol: :lol: :lol:

Dia, én csatlakozom Barbihoz, legjobb esetben is 4x kelünk, de annál kevesebbszer soha. Így lehet, hogy lustának tartotok, de egyszerűen nem bírnék fél óra-óránként rohangászni. Így Levi marad még egy ideig velünk.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Ja, egy kis nosztalgia: akik most bújtak elő...én szívesen meghallgatnám a szüléstörténeteteket... :roll: :lol:

Makadu :lol: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

bocsánat,de nem tudok pü-t küldeni Barbinak (sem), így ide írom: a szőnyi Polg. Hivban van a védőnői helységekben szoktunk tornázni. 2 gyógytornász csajszi van felváltva, tök kedvesrendesnormális mindegyik. szerdánként van 11-12-ig (innen jutott az eszembe,mert megint nem tudtunk menni). ingyenes, de azt hiszem ezt már mondtam.
ha valamit kifelejtettem kérdezz nyugodtan
makadu

Julcsi, egyelőre még nem borult fel :D

Andris is nyomja ezt az összevissza alvást, mindig máshogy találom meg, mint ahogy letettem.

Aproo, akkor vigyázok. Bár elég vastag az üvegkancsóm és az elektromos teafőzők is üvegkancsókba főzik a teát. Vagy lehet, hogy ott az, hogy csöpögtetve fő le megakadályozza a robbanást?

Judit, neked akartam még írni reggel, de kimaradt, hogy én tudom ám, hogy te ki vagy. De szerintem te is ismersz engem. Közel is lakunk egymáshoz (vagyis laktunk), egy gimibe is jártunk és én pluszban a futótevékenységedet is nyomonkövettem, mert mindig is csodájára jártam, hogy milyen jókat futottál a BSI versenyeken. Na meg persze a férjedet is ismerem, mert anno együtt kezdtünk a TVK-n dolgozni.

Anna, majd meglátom, hogy hogy alakul a csütörtök. Ha megyek jógára, akkor ott megbeszéljük.

Képzeljétek, Andris az előbb 3 pelust telekakilt :lol:
Remélem senki nem ebédel éppen a monitor előtt.

szuszu

Aproo akkor nem javítottam elég gyorsan :lol: :lol: :lol:

együttalváshoz nem tudok hozzászólni, mert Zsigmond kezdettől fogva külön szobában van...
nővérem mindkét fiát akkor vitte külön, amikor átaludták az éjszakát.. de az 3 hósan volt..

Holnap én nőgyógyászhoz megyek! :cry: nem jó a séta...
Vendég

Immunológust nem tud senki sem ajánlani???

Alig bírlak követni titeket... nagyon be vagytok pörögve.

Apró, köszi az érdeklődést, szerencsére Zsombi jól van. Tegnap megvizsgálta a doki és azt mondta, hogy nagyon szépen javul, de azért a kezelést még egy hétig folytassuk. Ventolint kap porlasztva egy műanyag csövön keresztül, amiből nagy ordítással beszippantja a szert. Sajnos porszívózni is kell, meg orrsprayt használni, egyiket sem csípi :( de szerencsére hamar elfelejti.

Zsombi is szokott sírni néha hajnalban, általában a beszorult szelek miatt. Ilyenkor a kólikatartás segít nálunk még mindig. A nyelvét nem nyújtogatja viszont tátogott nagyokat, azt hittük, milyen aranyos, de azután rájöttem, higy csak levegőért kapkodott szegény :( Pihiszéket még használunk, de csak addig marad meg benne, amíg valami érdekes történik előtte.

Sajnos én nem vagyok valami fényesen továbbra sem :( Az éjszaka felváltva és néha egyszerre reszkedtem és izzadtam. Anyukám itt volt két napig és ápolt :) azon gondolkodtam, hogy ez utoljára kb 1993-ban fordult elő :) de most már haza kellett engednem őt apumhoz és nagyihoz. Ilyen ronda kór talán még nem is kapott el engem, alig bírok lábra állni.

Dia, Zéti 2 éves koráig aludt velünk, mert mindhármunknak így volt a legjobb, akkor kapott nagy ágyat és külön szobába költözött minden különösebb gond nélkül. Zsombi velünk alszik és ezen nem is akarunk egyelőre változtatni, kétszer-háromszor szopik egy éjjel és néha még pluszban is ébred.

Andris milyen ügyes :)

Bocs Julcsi, de megint feltünt, hogy Enikő és Zsombi mennyire hasonlítanak egymáshoz :)
Vendég

sziasztok!

a lényeget majdnem elfelejtettem!

boldog névnapot Csenge babáinknak!!!! ;)

Dia, én 3 hósan mondtam apának, hogy akkor itt az ideje, hogy Beni külön aludjon! és bár nálunk ezidáig max. 2x ébred éjjel, akkor is észrevehetően nyugtalanabbul aludt, mikor mi is nyugovóra tértünk, szóval úgy voltam vele, hogy jobb lesz neki külön, meg nekem is, mert minden kis álomba nyöszizésre fent voltam, így én kb. 6x voltam fent éjjel a gyerekkel ellentétben, és már igencsak zombultam... :S

nálunk második este van az, hogy egyszerűen nem akar aludni Beni... nem tudom, hogy ez most a foga, vagy sem, mert duzzanat, vagy fehérség még nincs az ínyén, szóval nem tudom, hogy mi lehet a gond, de készen vagyok, mint a mateklecke, vagy, mint Mecsi... eddig el voltam kényeztetve, és simán elvolt a kiságyban, járókában, de 2 napja semmi nem jó, vagyis de, ha az ölünkben van, ezért gondolnám, hogy nem a foga! olyan szinten üvölt a járókában, vagy a kiságyban, hogy fáj a fülem tőle. nem sír, csak egyszerűen szenved, de veszettül! tegnap is, 22 után, mikor már nem bírtam, na jó, mondom szopi a nagyágyban, hát nem kellett neki, de az, hogy apja és én közöttem forgolódjon, az tetszett a fiatalúrnak, így elvoltunk még vagy 1/2 órát, utána be a kiságyba, és bedobta a szunyát! komolyan már azon gondolkozom, hogy a társaságunkra vágyik... :shock: pedig tényleg sokat foglalkozunk vele!

viszont a másik problémám, hogy hiába alszik napi 2x, mégis úgy kel, hogy már ásít, időnként tök karikásak a szemei és nem tudom, hogy akkor miért ébred fel, ha még álmos!? :oops: szóval nehéz ügy van nálunk is mostanában... :(

a holnapi napra jó időt mondanak! nem tudom, hogy mi lesz belőle, mert én is szeretnék kimoccanni...

pihiszék ügyben kb. Levi és Andris kombóját hozza Beni. első lépésben felül, majd hasra fordul, és fogja magát, és kicsúszik a pihiszékből... szóval elvagyunk!

Boni, hogyhogy mész nődokihoz? már, ha nem indiszkrét a kérdés...

én mostanában már elég ritkán tudom szopiztatni Benit, valahogy nem kell neki... :( ha éjjel felkel, akkor is hamar lerendez mostanában, illetve hajnalban, mikor idehozom a kiságyból közénk, akkor tudom szoptatni már csak :roll:

Kitti, gratulálok Levi baba hízásához, na ugye! gasztrosok meg mondjanak le! :)

Aproo, szüléstörténet... tényleg, Te végül megírtad nekünk!? :) amúgy a januári kismamában pont egy lakóparki lány írta le a szülését, Polett, ismerem is őt, tökre jó volt visszagondolni azokra a napokra, bár azért most is jó, hogy már ilyen nagyok a lurkók...

a kanalazós módszer sem jön be nektek Arpoo?

egyébként semmi gond, hogy csöriztél, csak pont akkor indultunk a fürcsibe, de le vagyok némítva, szóval nem zavartál meg semmiben minket! :)

Julcsi, édes Enikő, minden fotón! az alvásos képek különösen kedvesek nekem, mert az én gyerekem is képes hasonló mutatványokra! persze, ha egyszer kint ragadt a kis lábikó, akkor aztán jön a nyüszi... :)

JázminAndi, és ez belépős? vagy hogy működik??? mennyibe kerül? lehet, hogy elnézünk, csak tudni kéne a részleteket, ha van infód, átdobod?

köszi!

sophie27

CsengeAndi, sajnos nem ismerek hasonló orvost, de rákerestem a google-ban...

http://www.orvostippek.hu/index.php?owp ... ions_id=12

sophie27

Apró, én régebben bújtam elő, de még nem írtam le a szüléstörténetemet. Pedig ha jól emlékszem, hasonló volt, mint a tied! Na majd most :)

Elöljáróban annyit, hogy aug. 22-re voltam kiírva. A terhességem elég jó volt, aug. 1-ig dolgoztam rendesen 8 órában, és még a 9. hó elején megmásztam a Kékestetőt Mátraházáról, persze a hosszabb, de lankásabb úton. Nem készültem a szülésre, gondoltam majd ha lemegy a hasam, elég akkor összepakolni a kórházi csomagot. Augusztus elején kórházat és orvost váltottam, mert a doktorom a MÁV kórház miatt pont augusztusban tudott szabadságra menni, így kerültem a SOTE II-re Kisfalvi Istvánhoz.

Aug 8-án hajnali 2-kor (előtte képes voltam megnézni egy X-akták részt, ami nagyon szar volt) elfolyt a magzatvíz. Az orvosom persze azonnal berendelt a kórházba. Sebtiben összedobtuk a csomagot, majd rohantunk be. Ott az ügyeletes orvos félálomban megvizsgált, majd befektetett a vajúdóba. Mivel nem voltak fájásaim, reggel 6 után oxitocint kaptam. Emiatt állandóan figyelni kellett a baba szívhangját, meg se moccanhattam, amit baromi nehezen viseltem. 12-kor már nagyon szarul voltam, ekkor átmentünk a szülőszobára. Később próbálták az EDA-s érzéstelenítést, ami nem sikerült. Viszont egész jól bírtam, arra gondolva, hogy minden fájásnál közelebb vagyok a baba megszületéséhez. A pofára esés 6 körül jött, mikor bejött a doktorom, és mondta, hogy hiába ment le a hasam, és puhult fel a méhszáj, a hajnali 1 ujjnyihoz képest csak 2 ujjnyira tágultam ki. Mondta, hogy ez még napokig eltarthat, szóval irány a műtő. Mivel már percenkénti fájásaim voltak, csak az altatás jött szóba. A legdurvább ekkor következett, a műtő foglalt volt, utána meg takarították, így másfél óráig szenvedtem hiába, úgy, hogy a barátságtalan szülésznő állandóan kiabálta, hogy nem nyomjak. És utólag kiderült, hogy a köldökzsinór a baba nyakára volt csavarodva, de a doktorom szerint ez gyakori. Így született Emma 2008.08.08-án este 8-kor a VIII. kerületben.

Szerencsére másnap jól voltam, reggel rögtön lemehettem a gyermekágyra. Szerintem szuper volt az orvosom, mert egyáltalán nem fájt a sebem, csak húzódott. Egyedül az injekciók zavartak, meg a kanül a kezemben. A kórházról jó emlékeim vannak, csecsemősök kedvesek, és ha nyaggatom őket, segítenek, a szoba hűvös volt és világos, és Emma nagyon aranyos volt, jól szopott, és már akkor hagyott aludni. Az az igazság, hogy nem akartam császárral szülni, de ezek után már nem félnék tőle. Azért a másodikat rendesen szeretném :)

Még annyi, hogy mivel altattak műtét közben (és utána a párom kezébe adták a gyereket 30 percre), én nem is láttam a babát. Épp ezért másnap reggel nagyon izgultam, amikor mentem a csecsemősökhöz elhozni. 25 baba közül kellet kiválasztani. Rögtön kiszúrtam egy kicsikét hatalmas fekete sörénnyel, gondoltam neki nagyon örülnék, de tuti nem az enyém egy ilyen kis hajas. És mégis, ő volt az :D

sushy

Sziasztok!

Már ezer éve nem voltam, az átkozott UPC megszivatott. Most is csak wifin.

De hál' Istennek, jól vagyunk, senki nem beteg, ilyesmi, úgyhogy eddig megúsztuk.
Lili már sok mindent eszeget, husit is adogatok már, imádja :)
Tegnap volt egy édes jelenet, kicsöppent az etetőtálcára a kaja és az én kislányom lehajolt és felnyalta :D azt hittem megzabálom, olyan cuki volt. Egyébként is nagy formában volt, írogattam neki egy papírra betűket aztán egy pilanatra nem figyeltem és máris megette a papírt :D már nem lehet magára hagyni egy másodpercre sem, mert a leg váratlanabb dolgokat műveli. A kiságyába behúzza a függönyt és beletekeri úgy magát, hogy moccanni sem bír. aztán csak kiabál, hogy szabadítsam ki. Szóval nem unatkozom. :)

Igyekszem visszaolvasni és írni amir tudok.

egy két képet :

Kép

kapott egy rugós hintát, most ebben ugrál :

Kép

papucs mániája van, ha meglátja le sem veszi a szemét róla, oda kell neki adni :) :

Kép

a kedvenc hely most az etetőszék, imád játszani benne:

Kép

KépKép
columbine

Zsófi! Cintussal egy éve voltunk utoljára, akkor 600/alkalom volt. A 2-3 éves korosztályban elég sokan voltak, de utánunk jöttek a babák és ott nem voltak csak 6-an, 7-en. Persze nem tudom most milyen a népszerűsége a foglalkozásnak. Egy ötven körüli zeneterapeuta hölgy tartja.

KépKép
jazmin2005

ZSófi nem indiszkrét.. HPV és citológiai szűrésre megyek.. decemberben lemondtam, Múlt héten pedig a doki mondta le..így holnap talán sikerül a randi!

sajnos a családunkban nagyon gyakori a daganatos megbetegedés..

húgomat is műtötték már HPV vel, nővéremnek is lett P3as eredménye.. szóval ezért meg utoljára 2007.októberben volt citológiai vizsgálat jobb félni..... :oops:

mi azért aludtunk külön, mert a lakás olyan kicsi hogy akettő együtt mi ágyunk, gyereké nem fért volna el...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.05 06:47-kor.
Vendég

Micsoda kis drágaságok! :lol:

Csenge utólag is Boldog névnapot! és jobbulást!
Vendég

Csengéknek kicsiknek-nagyoknak boldog névnapot!

Mecsi bettennéd a felicitas linket újra, sehol nem lelem.
egyébként én a türelmetlen fajtából való vagyok, megértelek...nálunk szegény Apa kapja....morgok vele, rettentes vagyok,ha fáradt-éhes vagyok és ha még rossz napja is van a gyerkőcnek :cry: :oops:
makadu

Sziasztok!

Köszi Dia a fordítást. Ma is volt h kaja kezdete után majdnem 2 órával böfi túrósat hozott fel, szóval annak már ott semmi keresnivalója nem lenne. Kedve is nagyon rossz ma is :cry:

De nekem az az érzésem h ezen kívül csak van a beleivel is valami, mert a feszítés a protexin hatására javult. A motilitási dolgon meg az szerintem nem segítene.

Nonoka is alig hízik, dec. elején volt 9070 gramm, :cry: pénteken meg 9320 gramm, azért két hónap alatt 250 gramm nem a legjobb :cry: Persze hosszra is nőtt, de talán ennél több lenne a normális. Pedig amikor még volt a ciciben evett rendes adagokat...
Ezért gondolom h ugyanaz a bajunk, mint nektek. Csak nekünk pluszban még ez a motilitás.

Én azt gondolom ha az újabb prevenar megint rosszat csinál vigyétek el Veres dokihoz.
Semmilyen vizsgálatot nem csinált, átnézte a leleteket, meg megnyomkodta. 14eFt-ért :lol: No, mindegy.

És ez a fáradékonyság sem normális szerintem mert nekünk a prevenar előtt nem aludt ennyit a gyerek. Ma felkelt 11kor, és 13kor már le kellett tennem, mert nem volt jó semmi. :roll:

Nálunk a peg perego kocsi hordozója van (volt), de mi felfelé nem tudtuk a fejvédőt jobban húzni, és szinte beszorult a gyerek amikor a nagy overállal tettük bele.

No, évredezik a manó, nem is tudom mit szerettem volna még írni. :oops:

pöttömpanni

Ja még annyit, hogy Lili babát meg sem ismerném, annyit változott :oops:
Hihetetlen "nagylány" :lol: És nagyon ügyes.

Eni is éde ezekkel a figurázásokkal.
Noel is szokott keresztben aludni, lába a rácsvédőn, és kilóg az ágyból, ugyanis keresztben az ágya 70 cm, ő meg 72 volt jan elején. :lol:

pöttömpanni

Köszi az alvás kérdésemre a válaszokat! Zsóf, én is abban reménykedem, hogy Virág jobban fog aludni ha már nem velünk egy szobába aslzik, mert most mi is min 4x kelünk, de nem enni hanem csak cumi kell. Na meg én többször is fent vagyok mert felébredek minden szuszra, pedig füldugóval alszom :? Hát nem tudom, sztem még 2 hetet várunk, aztán költözés!!

Pöttöm,
Hát igen, nagyon gyanús hogy ugyan attól szenved Nono és Virág. De nekem is van egy olyan megérzésem, hogy a belekkel is van valami. Lehet hogy 'csak' valami átmeneti dolog, pl még nem tisztult ki az baci ami okozta a hányást-hasmenést vagy valami hasonló. A protexin nekünk is segít, most a DM-be akciós is! Hát lehet, hogy megyünk majd a Vereshez, de nekem nincsen semmilyen leletem amit tudnék mutatni, így lehet hogy nálunk kell ilyen meg olyan vizsgálat, ami ott nálunk gondolom egy vagyon! Azt nem értem nálatok, hogy csak a leletekből meg nyomkodásból honnan biztos, hogy nem laktóz érzékeny meg miből állította ezt a dsymolitis diagnózist???

Ági,
Lili baba óriásit nőt meg változott! Nagyon édes!! :)
Jó az a rúgós hinta is! Az a plafonba van fúrva?

Boni,
Szegény, szorítok érted holnap!! Biztosan nincsen semmi baj. :wink:

Kép
Kép
dia123

Csengéinknek boldog Névnapot!

Ági! Nagyon jók a Lili-fotók! Tényleg sokat változott a kiscsajszi. Kicsit nagy még a lábára a papucs, de sebaj, majd belenő :wink:

Rugós hintákat már én is nézegettem a vaterán. Réka ezerrel nyomja az ugribugrit, abban kiugrálhatná magát rendesen.
Ja, Réka meg lábujj mániás. A sajátján kívül a miénket is álllandóan meg akarja rágni. Pláne ha látja, hogy mozog.

Eni baba is tündéri. Úgy lűtszik ebben a korban jön el az ssze-vissza alvás ideje. Vagyis Réka is úgy pörög forog az ágyában, hogy tök máshol találom, mint ahol elaludt. :lol: A rácsvédőt ő is tépi lefelé.

Úgy látom a nem jól alvással- sok ébredéssel nem vaguynk egyedül. RÉka is sokat ébredezik mostanság. Lehet, hogy front van?

Dia! Ne aggódj a különszobába rakás miatt! LEhet, hogy sokkal jobb lesz mindannyiótoknak. Ha meg nem jön be, akkor még mindig mehet vissza hozzátok.
Nálunk az első 2 hetet töltötte Réka egy szobában velünk, azóta külön van, és sokkal jobban alszik. Na meg mii is. Ha vhova elmegyünk, és egyszobában vagyunk, és ébredek minden nyösszenésre kb, és lehet, hogy néha azzal ébresztem fel Rékát, hogy reagálok az ő félálombeli nyüszijére. Nem bezsélve az utazóágy lábcspkodásból eredő dübbenéseit. Na arra tuti felkelek mindig.

Boni! Sok sikert a nőgyógyihoz!

Csenge! Jobbulást neked! Gyorsan gyógyulj meg!

Anna! Jó, hogy így fogtad fel a csaszis dolgot. A lényeg, hogy mindketten jól voltatok. Az meg tök aranyos, hogy másnap épp a kiszemeltet vihetted be magadhoz :lol:

Makadu! A fél kiló az nem semmi! A gasztrosokkal mi a helyzet?

panna1

Dia!

Sok leletünk nekünk se volt, a neurológiás, ami szart sem ér, meg a gasztrós, ahol ugye 1 vizsgálatot csináltak. Annak az eredményéből (H2 kilégzési teszt) mondta h nem lehet laktózérzékeny, mert 7-8as értékek voltak, tűzoltó szerint 5 felett egy csecsemő laktózérzékeny, Veres szerint meg 20 felett. Meg ugye az egyből hasmenést okozott volna, nekem legalábbis anno így volt...azért nem semmi h ezek a dokik mennyire mást mondanak...fogalmam sincs mit hihetek el.
De az meg furi h a kontaminált vékonybél szindrómát elvetette, amikor viszont a teszt elején 0-nak kellene lenni, hiszen baci normál esetben nincs a vékonybélben, Nononak ott is 7 és 8 volt. Erre mondta h ha lenne ez a vmi, kezelték volna a tűzoltó u-ban. Könyörgöm, azért erre talán nem kellene hagyatkozni. Ott az osztályvezető főorvos fogyóztatni szerette volna Nonot, semmi mással nem törődött csak a súlyával, meg a táplálási naplóval.
Durva nézni, h mennyit fogyott a gyerek, régi képeken tök husi, nem volt szinte nyaka, most meg alig van rajta...jó...nem mondom h sovány, de nem nevezhető kövérnek. Ezt még Veres is elismerte. Csak ez a hozzáállás, h 1 évesen 8 kg a min. súly, ezért ne foglalkozzunk a súlyállásával??? :roll:
Másik, h persze Nononak éppen semmi tünete nem volt a rendelőben, ez gondolom őt is megzavarta...

pöttömpanni

nagyon köszönjük a jókívánságokat és ezúton
KÍVÁNUNK MI IS A TÖBBI CSENGÉNEK NAGYONBOLDOG NÉVNAPOT!!!!!

HOLNAP JÓGA ÉS TRANZIT NAP LESZ MEGINTCSAK!!
Vendég

Boldog Névnapot a Csengéknek!

Barbi
Kép
manci79

Csajok! Az én szüléstörténetem rettentő hosszú, nem kívánhatom, hogy elolvassátok :D

Barbi
Kép
manci79

Barbi pedig nyugodtan leírhatod! Egyikünké sem 2 soros volt, gondolhatod! :D :wink:

Akik kicseréltétek vagy cserélni fogjátok a hordozót ülésre milyet vesztek/vettetek 9-18 vagy 9-36 ? melyik a jobb? éredmes ezen spórolni?

a gasztrós dokinő megállapította ránézésre,h a gyerek nemlaktóz érzékeny,(emlékeztek,h kiborultam a kórház miatt stb) annak hosszabb intolareciás idő klel,h megelőzze, nem elég az 5 hónap, a fosás, a büdi pukik , a hasfájás stbsb... :shock: :shock: ezek a laktózérzékenység tünetei, nem tudom miért erőlteti a sima tápit.... :roll: 2 hónap múlva vissza kell állnunk a rendes tápira újra. :shock:

a sinlacot hol veszitek? patikában v lehet dm/rossmannban is venni?
makadu

Sziasztok!

Boldog nevnapot a Csengeknek! :)

Mi is megkaptuk a Felicitas csomagot ma, meg a DM-tol is jottek uj kuponok, level. :) Mecsi, koszi a linket! Lauranak a labda nagyon megtetszett.

Holnap megprobalunk jogara menni, remelem sikerul oda erni.

Pottom - Nono kisagya mindig ugyanott volt, vagy ti kozben atkoltoztettetek?

Panna - irigykedek a sielesre! :) Tegyel fel kepeket! :)

Jo ejszakat!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Barbi, nekem is 25 órát kellett elregélnem....szóval hajrá azzal a történettel.

Anna, köszi. Igen, hasonló...nekem mondjuk rettenet szar élmény volt az a 7-8 óra oxi, mert attól kegyetlenül beindultak a 2 percesek és az volt folyamatosan :cry:
Na, majd a kistosnál másképp lesz.

Sajnálom de enyimcsalád nem enged autóba ülni, pedig úgy vezetnék már, de csak jövő hétre kaptam engedélyt, így holnap megint csak itthonról szemlélem az eseményeket...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Köszönjük mindenkinek, aki szorít értünk!

Jó, hogy Nononál talán mégsem olyan nayg a baj, de jó lenne, ha megindulna a súlya is és kicsit jobb kedve lenne!!! Szorítol érte, legyen így mielőbb!

Yuyu!

Eni nagyon édes minden egyes képen! Dorca is keresztben alszik!

Ági!

Jó, hogy jöttél és nagyon édi Lili baba is, főleg a papucsmánia csúcs! Mintha ki is kerekedett volna nem?

Mecsi!

Én is roppant ideges tudok lenni, mikor Dorca látszólag ok nélkül üvölt, sőőőőt ....de semmi nincs ok nélkül erre kell gondolni!!!!

Aproo!

Jó hogy nem kell műteni, borzasztó volt olvasni amit írtál! Levi nagyon szerencsés!

Jázmin!

Vigyázzatok a barátnődre, mert annál szörnyűbb, mikor az anya itthagyja a gyerekeit nem lehet!!!!!!!!!!

Zsófi?

Van mososlyalbumunk? Ha igen, ezt oda szánom:

Kép

Legújabb szórakozásunk a bébikomp, remekül érzi magát benne, jó sokat magyaráz és végre nem az én derekem szakad le a sétáknál!

Kép
Kép

KépKép
koadri

csajok én erről a felicitas csomagról lemaradtam:(zsófi te raktad föla linket?megvan még?énisénisénisénis :D :D :D :D
Vendég

Jó reggelt!

Búcsúzunk az első fél évünktől

Kép
Vendég

hát úgy látszik csak én nem kaptam meg a csomagot.. mert én is amint feltetet Mecsi egyből rálinkeltem és igényeltem :roll:

köszönöm a drukkokat a mai dokihoz.. remélem én is hogy nincs semmi baj...
Vendég

de édes Dorcus ebben a kompban.. :lol:

ja és el is felejtettem.a sírós képünk frissült.. krokodilkönnyeket hullajtva Kép
Vendég

Jo reggelt!

Boni - jok a kepek! :) Tetszik a kollazsod - boldog elso fel evet Zsiginek!

A Picassaban ti hogy adtatok a kedvencekhez masok albumait?

Kellemes napot!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

MAzska ebben nem tudok segíteni :cry:
Vendég

Jó reggelt.

Boni, drukk dokihoz, nekem 6 hét múlva lesz ismétlő, mert nem lett negatív....már parázok rendesen. :?
Kollázs tuti, picassával csináltad ilyenre? hogyan?
Nálunk még sohasem voltak krokodillkönnyek.

Adri, hiába a csillagok. Levi is kompimádó, ha beletesszük, elkezd dumálni és folyamatosan vigyorog.

Mosolyalbum szupi ötlet, sztem még nincs. Zsófi?
Ja és Zsófi, van egy bontatlan Beba tápszerem 1es HA. Bizti kedvéért volt, de nekünk már nem kell. Átveszed? Illetve másvki? Csak tudom, h. Zsófi ezt adja....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

amikor megcsináltam a kollázst baloldalt van egy olyan gomb, hogy kollázs készítése..és felül effektek...bmint ha a színreglitter grafics gondoltál

Aproo drukkolok, de minden rendben lesz, lehet gyulladásban voltál és az is adhat fals eredményt.....
Vendég

mosolyalbumba
Kép
Vendég

hahó csajok

mi ma nem tudunk Tranzitba menni, mert jön anyukám, meg a masszőr csaj, hogy kicsit kigyúrja a hátamat.

nálunk is megy a 2-3x ébredés éjjel. Én általában a második kelésnél kint maradok vele a kanapén, hogy apája tudjon aludni. Csabi mostanában ősszevissza forgatja a fejét hajnalban. 7-kor pedig már mindig fent van, utána csak 9-10 körül alszik vissza.
Ma például fél tízkor elaludt, de éjfélkor már felsírt, kivittem szopiztatni, de 5 perc után kicsréltem a cicit cumira és aludt tovább, úh biztos nem éhség miatt ébredt, mert utána még aludt két órát és csak akkor evett megint.

mecsi: ismerős a történet, sajnos néha én sem birom amikor sír egyfolytűban, vagy nem akar aludni egész nap, ilyenkor kicsit kiakadok, de utána rögtön rájövök, hogy szegényke nem direkt csinálja, biztos oka van annak,amit csinál, vagy nem csinál.

Nekünk a legutóbbi kontrollon azt mérték, hogy az eddigi havi fél kilókkal ellentétben csak negyed kilót hízott. Anyám persze egyből kiakadt, hogy jajj, nem hizik a gyerek, biztos a tejem nem elég laktató már....stb. Viszont Csabi is sokat nőtt hosszban. Szóval ebben lehet valami.
A következő mérésre kiváncsi leszek, mert ugye esténként kapja a tápszert meg már bébkajákat is eszik napi kétszer.

Beteg babáknak és mamáknak kitartást és sok gyógypuszit küldünk.

Ciaó: Lei
lei

áginak mégegyszer Lili repcsi

Kép
lei

ez az egy sírós kép van Csabiról :)
lei

Kép
lei

Barbi! Boldog Szülinapot!

KépKép
jazmin2005