Sziasztok!
Norka: nagyon sajnálom a betörést, tudom, hogy ilyenkor nem könnyű megnyugodni, de most a babád miatt is kellene. Hasonló helyzetben én is voltam, s napokig nem is hittem el, hogy ez velünk megtörténhetett.
Addig azt hittem, hogy ez csak mással eshet meg, velünk nem: amíg aludtunk, betörtek, s elvittek egy táskát- benne pénzzel, bankkártyával, személyivel, útlevéllel, jogsival, stb. miden papírral. Maga a veszteség is eléggé idegesítő, de az, hgoy míg én alszom, tőlem pár méternyire vadidegen alakok mászkálnak és turkálnak a cuccaim közt....

A rendőrség meg persze semmit sem tudott kideríteni
Gratulálok a kislányos anyukáknak
/sajnos nekem csak 17- én lesz a következő uh, addig meg tűkön ülök

/
tabati, ancsurti: a mézzel kapcsolatban én a múltkor azt olvastam, hogy mi nyugodtan ehetjük, mert a mi gyomrunkban a botulizmust okozó spóra elpusztul, csak a babáknak nem szabad adni egy éves korig. Azért néztem utána, mert rémlett, mintha azt olvastam volna, hogy nem lehet, valahol meg azt, hogy igen
minimano, sillia: nagyon drukkolok nektek holnap, s remélem, hogy egyikőtöknek sem csöng a telefonja az eredmény miatt
szonibaba: tudom, hogy nem vígasztal, de az alábbi eset nincs egy éve, hogy megesett velem: elterveztem, hogy mire hazajön a párom, csinálok neki naggyon finom cigánypecsenyét. Be is harangoztam neki, hogy nehogy teleegye magát a melóhelyen. Neki is álltam, minden ok volt, s gondoltam, hogy amíg sül a husi, addig kicsit netezek. Bejöttem a szobába, leültem a gép elé, s nekiálltam játszani szórablósat. Egy menet 35- 40 perc, úgy számoltam, addigra már alakul a husi. A játék végén felálltam, s indultam konyhatündérkedni. De amint kinyitottam az ajtót, éreztem, hogy baromi nagy baj van. Sűrű füst lepett be mindent. Leginkább a konyhát, s a füst mellé csapódott valami iszonyatos bűz is. Természetesen szénné égettem a húst, mivel maxon ment a gáz, elfelejtettem lejjebb csavarni. Egész cucc ki a teraszra, minden ablak sarkig tárva. Na mondom, most vagy rendelek pizzát az éhes emberemnek, vagy gyorsan valami B terv. Úgy döntöttem, csinálok zöldségszószos pennét. Nekiálltam a nagy bűzben, s a tejszines zöldségeket kavargattam éppen, mikor láttam, hogy a szomszéd idős /78 éves/ néni a kutyájának vitt kaját, de az elsodorta őt, s nem tud felkelni. Rohantam át felsegíteni.s ő meg nekiállt hálálkodni szegény meg mesélni, hogy hogy történt vele, de hogy ezt ő nem is érti, stb. Mondtam neki, hogy ok, de most húznék haza, mert odaég a kaja. Éppen szerencsém volt, már kezdett odaragadni az alja

. A párom jött haza, s csak annyit kérdezett: nem cigánypecsenye lesz, mi? Mondom: honnan tudod? Hát, amint befordult az utcába, lehetett érezni a bűzt...

Még két hétig folyamatosan szellőztettünk minden ablakkal, meg illatosított gyertyákat égettem lépten- nyomon, így megúsztunk egy újrafestést

Kicsit hosszú lett, de talán látod, hogy vannak nálad bénábbak is