Sziasztok!
Paradizs kitartás!

A fő, hogy a babákkal minden rendben!
Látom ma Mindenki punnyadt vagy rossz kedve van vagy egyszerűen csak utálja az esőt!

Nekem még mindnig hányingerem, de ma veszek be sav gyógyszert, hátha az a bajom... Bár akkor nem nagyon lenne hőemelkedésem, de majd meglátjuk!

A rohadt hányingeren kívül még tegnap este jól összebalhéztunk az A-val.

Pedig mostanában majdnem jó volt minden...

Azon kaptunk össze, hogy hazajöttem este, elvittem a kocsiáért, felértünk a lakásba, megakart ölelni, nekem kezemben a szatyrok és tiszta borostás is volt, amit én nagyon nem szeretek(

tudom Márti

), ebből már volt egy pár vitánk és nem értem, hogy legalább három naponta miért nem lehet megborotválkozni??? Na ezen úgy beduzzogodt, bennem meg felment a pumpa, mert én próbálok mindig a kedvére tenni, olyat főzni amit szeret (sokszor magam miatt nem is főznék), szendvicset csinálni neki, mindennap valami mást, hogy ne unja meg, az anyját istápoltam amikor itt volt kórházban, csak, hogy neki jólessen... És mégsem duzzogok! Erre jött az, hogy persze én megint balhézok.... Minek nekünk gyerek... A fa...om kivan!

Pont amikor én úgy éreztem, hogy mindent megteszek érte...

Na most bőgök
Bocs a sok panaszért!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilzi 2009.02.04 09:53-kor.