Sziasztok!
Azt hittem mire jövök, újabb babás hír fogad.
Kreiszi, milyen igazad lehet!!!! Most vértem, 115/70 a vérnyomim, szemben a hétvégi 130-140-esekkel. Azek szerint tényleg lehet a hidegfrontban valami. És a bokám sem dagad, egyáltalán!
Juppi.... ennek nagyon örülök.
Viszont én is tök náthás vagyok...
Én rákérdeztem tegnap a páromra összebújás témájában, azt mondta a cél érdekében mindent... persze én még nem akarok szülni, úgyhogy napoltuk a kérdést. Viszont említettem neki a gátmasszázst, hogy néhányótoknak a férje csinálja, hááááát elég furán nézett rám...
Hugic, megmondom őszintén, én az állványos kádas cucc helyett más ajándékot kérnék. Száva olyan rövid ideig fürdött a szobájában, mikor ülnek, akkor már úgy pancsolnak , hogy úszik a szoba, így kb fél évesen már a nagy kádba tettük a babakádat, és úgy pancsolt.
Száva be fog jönni a kórházba mindennap, remélem nem lesz taknyos, már alig várja. De ő nagy, nem fog már utánam bőgmi, másfél éves gyerkőcöt szerintem nem kell bevinni, mert ordítani fog anya után.
Zéti, szerintem nem baj, ha örülsz a császárnak. Ez az orvosi javaslat is, és ha te így nagyobb biztonságban érzed magad, akkor miért ne örülhetnél?
Szerintem az a lényeg, hogy ki melyik szülésnél érzi magát nagyobb biztonságban.
Én nagyon félek a császártól megmondom őszintén, főleg úgy, hogy természetes szülésként indul az ember, mert akkor akkor lesz császár, ha van valami gond. Amitől a legjobban félek benne, az a hátbaszúrás, és az, hogy felvágják a pocakot....
De attól is félek, hogy kifér-e gyerek a normál szülésnél.. szóval én már mindentől parázok
A túlhordástól meg főleg... de így tűnik, hogy sokunk babója jól elcsücsül ott benn...
Elkezdtem inni a málnalevél teát, egy kis mézzel szerintem nagyon fini.
A hátam nekem is fáj... és mostanában éjjelente izzadok...
Holnap megyek dokihoz CTG-re, és megkapom a kókusz eredményemet is.. nagyon kíváncsi vagyok rá....
Édesszájúaknak írok én is egy receptet. Roppant egyszerű az egész, és nagyon nagyon finom!!!
Porhanyós kifli tojás nélkül
Hozzávalók:
50 dkg liszt
20 dkg margarin
1 dl tejföl
1 evőkanál cukor
2 dkg élesztő
kevés tej
só
Kb fél dl langyos tejbe belemorzsolom az élesztőt.
A margarint jól elmorzsolom a liszttel.
Összeöntöm az összes hozzávalót, és jól összegyúrom.
Kb 15-20 percet pihentetem, aztán gyúródeszkán vékonyra ( kb 4mm ) kinyújtom. Pogácsaszaggatóval, vagy egy pohárral kiszaggatom.
Tölteléket teszek a közepére, és félbehajtom, jól összenyomkodom a széleit.
Sütőpapírra tepsibe teszem, és kb 15 perc alatt szép világosra sütöm.
Még melegen beforgatom porcukorba.
Tölteléknek lehet lekvárt, diót, mákot.. bármit tenni.
Én szilvalekvárral szeretem a legjobban. Ha az nincs, akkor aszaltszilvát szoktam beletenni, úgy, hogy egy edénybe teszem asz aszaltszilvát, öntök rá 3-4 kanál cukrot, meg egy kis vizet és egy kicsit összefőzöm.
Mi imádjuk, ma délután fogok is csinálni.
Mindjárt előkotrom a fotóját és felteszem nektek.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára andus70 2009.02.04 15:05-kor.