A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Gombócmakka! Nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Csajok akinek van pihenőszék, mitől függ, hogy milyen kortól jó?

Nekünk van egy kölcsönben, és napközben most abban aludt, de felmerült bennem, hogy mi van, ha ez árt a kis gerincének...a Brendonban láttam olyat, amire rá volt írva, hogy 6 hónapos kortól...úgyhogy ha ez nem jó neki még, akkor azon gondolkodom, hogy veszünk egy újat, ha már csak a nappaliban hajlandó aludni nappal...

Kép
vickybabe

GOMBÓCMAKKA: gratulálok! Sok-sok boldogságot kívánok Nektek!!!!!

SZép volt lányok.....megvan végre minden babánk!!! Jaj de jó....kismamás topikból kisbabás topikká váltunk:-):-)

KépKép
peni

Köszi szépen Viki :)
Ma Saci is állandóan (ok, óránként) cicin csüng :( nemtom mi baja :(
bár nem értek a pihenőszékekhez, mintha az rémlene, hogy le lehet dönteni egyes típusokat vízszintesig :roll:

Csöre
csöre74

Vickybabe! Pihenőszék függő! Van ami újszülött kortól használható. Nem tudsz rákeresni a típusra?

Kép
hanna30

Gombócmakkának nagyon sok boldogságot!!!!!!

Enikő! igen azt hiszem Ő volt az!
ti mentek majd be a Bajcsyba műszeres hallásvizsgálatra?
katuska79

Gombócmakka:
Na végre!! Gratulálunk nektek!!!!
krisz:
az 5 napot már kivette Anyum, amikor a kórházból jöttünk haza... Többet nem engednek neki...

pihenőszék:
nekünk van, Beni szereti, Fisher Price 2 in 1 van, gyakorlatilag majdnem vízszintesben van a gyerkőc.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Lányos Anyukák reszkessetek!!!!!

Kép

Kép
hanna30

Gombócmakka!!! Hatalmas gratula! Sok boldogságot és tejcit Nektek!!!

Hanna: én is fogyok :roll: És én is a terhesség előtti farmeromat hordom :wink: Én Hipp Natalt iszom, vasat szedek (mikor nem felejtem el ) vagyis Ferro-Folgammát.Mindenki (védőnéni,gyerekorvi is) attól van elájulva, hogy a gyerek gyakorlatilag napbarnított mellettem...

Martin hála ma nyugis, eszik-alszik, még a Brendonba is eljutottam, hogy a nagymama vigyázott rá egy órát!

Enikő: ott vettem neki ilyen kis átfordulásgátló párnát a kiságyba, úgy tűnik, jó lesz! Nem szeretném, hogy az orrán támaszkodjon :lol:

Mágnes: gyanítom, Martin is betermelne 850-900 körül, ha éjjel kelne, de ez neki valahogy kimarad a repertoárból :wink:
Tényleg nagyon nehéz lehet a két gyerkőccel, húha...most aztán átgondolom, hogy mikor legyen kistesó...szívem szerint már holnap... :oops:

Vickybabe: sajnálom a mozgalmas éjszakákat! Úgy tűnik, erre is fel kell készülni, hogy 'elromlik' a gyerek :roll: :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Hanna:micsoda egy csibész kisfiú ez az Olivér!!! Tündéri!

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Sajna, akkor nem vagyok egyedül...
Csak nekem a vérképem is rettenetes volt, mint Katuskának.
A jövő hét elején elmegyek egy laborra. :(
A lényeg, a gyerekeink jól vannak. :wink:

Kép
hanna30

Kata! Csibész gyerekeink vannak. :)

Kép
hanna30

Hanna: azta, reszketek :lol: :lol: :lol: :lol: micsoda vagány Olivér :D

Lányok, rajtam kívül mindenkitől vettek vért szülés után? Végül is tőlem is, de csak vércsoport miatt :roll: szóval vérképet nem néztek. Lehet, nekem is kéne a vas? Egyelőre elevitet nyomok, mert az van itthon, de ha hétvégén eljutok egy DM-be, veszek hipp natalt, az jobban ízlik :D
Én is a régi gatyóimban nyomulok :D

Csöre
csöre74

gombócmakka: GRATULÁLOK!!!
Néhány kép rólunk:

Kép Jó aludni a nagyin...

Kép Azért már pufók kisangyal vagyok...

Kép Hűűű!

Kép Bekupacolva az utált cumival...

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Csöre! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tőled nem vettek???? Engem transzfúzióval fenyegettek. :(

Maszatmanó anyu! Reszkess. :) Csodaszép Viola!
Olivér is utálja a cumit.

Kép
hanna30

Csöre: szerintem bármilyen is volt a vérképed, a brutál terhesvitaminok (mint pl. az Elevit) helyrehozzák. Azokban minden van, és olyanok, mint a lórúgás, ha rendszeresen szeded... Engem 2 nappal szülés előtt csapoltak meg- és sosem derül már ki az eredmény :? Feleslegesen ontottam vérem!

Súly: én egyenlőre tartom a plusz 4kg- az összes nagyi azon dolgozik, hogy felhízlaljon, és legyen tejem. Jobban tömnek, mint én Violát. Nem is tudom, hogy örüljek-e vagy nem :oops:

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Elég nehéz nyügis napokon vagyunk túl, ezért most jó pár oldallal el vagyok maradva, visszaolvasni csak elég felületesen sikerült, így nem hiszem, hogy mindenre tudok reagálni.

Gombócmakka: nagy-nagy gratula a pici lányhoz!
[/size]

Fütyitéma: látom, mindenki a ne piszkálgassuk állásponton van, érdekes, mert nekem épp azt mondta a doktornéni, hogy óvatosan a bőrt fel kell húzni a fütyijén, különben túlzottan letapad. Így óvatosan én fürcsi után húzogatom, de azért vigyázok, nehogy ártsak neki.

Maszatmanó: ne is foglalkozz a védőnénivel, szerintem teljesen jó a 110 gr hetente, pláne, hogy előtte meg milyen sokat gyarapodott! Ne hagyd magad paráztatni!

Fogyás: hát, sajnos engem eddig elkerült, igaz, már beleférek a terhesség előtti farmeromba, de hát csak éppenhogy :evil: Vitamint én is szedek, meg hát eszek is rendesen, így nem csoda, hogy tartom a súlyom.

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Bálintanyu! Nekem a doki azt mondta, 1 éves korig ne piszkáljuk a fütyit.

Kép
hanna30

Hanna: azok bizony, kis lókötők :lol:

Zitocs: gyönyörű Viola!! Remélem, mehet hozzátok is Martin udvarolni és a leányzó nem veszi zokon a 3 nappal fiatalabb lovagot :lol:
Engem is tömnek (ha hagynám),de nem kell túl sok kaja :roll: Igaz, később még jól jöhet a tejcsi miatt! Most Martin úgy evett 120-at,hogy azt hittem alig nyelt valamit, mert félig aludt :lol:

Csöre: nekem a 38. hét táján volt vérvétel, ott derült ki a vérszegénység.... azóta gondolom nem javult...Tényleg, ijesztően krétafehér tudok lenni :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Hanna, Zitocs: gyönyörűek a babák! Minden fórum-baba nagyon szép. Megnyernénk a baba szépségversenyeket!!! Mindenki első lenne!

pihenőszék: az enyém vízszintesbe dönthető. Ádi is imád benne aludni.

vérvétel: tőlem sem vettek a szülés után. Nem sok vért vesztettem , gondolom ezért.

krisz78

Zitocs: nagyon édes Viola :)
Amikor Mesit szültem, szülés előtt :!: :!: :!: vettek vért tőlem, ha sok vért veszítenék szülés alatt :roll: máig nem értem a logikáját :roll:
A 36 hetes vérvétel eredményemet én sem kaptam meg :roll: de állítólag jó lett :)

Nálunk őrület van olyan 1/2 5 óta :cry: nyöszi-cici-ollá-cici-cici-büfi-kaki-ollá-cici-stb... :roll: :roll: :roll: nem a kis kedves "lá" panaszok :(

Cumi: Saci sem szereti :roll: én nem is adom neki, csak Apus

Jó éjt, megpróbálom előkészíteni a nyugis éjszakát :roll:

Csöre
csöre74

Gombócmakka! Gratulálok! Sok boldogságot kívánok!

Katuska! Nekünk hallásvizsgálattal kapcsolatban senki nem mondott semmit!

Hanna! De édes Olivér! :D

Kata! Én az átfordulás miatt nem aggódom, mert oda fordítja a fejét, ahová akarja!

Hanna! Remélem lassan rendbe jössz.

Csöre! Tölem is vettek vért, azóta már kétszer is, egyszer még a korházban, egyszer meg itthon!

Zitocs! Viola is tündéri!

Bálintanyu! Dokinénid hány éves? A huzogatás már rég kiderült, hogy ártalmas. Madarász utcai korház otthon van fütyitémában, szerintük TILOS!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Nagy-nagy gratula Gombócmakkának!!!!!!!

Hogy elment ez a január!!!! Nemrég még azon sírtam, hogy mikor jön már babóca, most meg már két hetes a csöppségem. Aki nem is olyan csöppség!! :-) 4370 gr a drágám!!!! És én is lemértem egy szopit, 110 gr-ot simán becuppantott. És ma nagyon jó kislány volt. Tényleg 3 óránként evett, ahogy a nagykönyvben meg vagyon írva. (ilyen még sosem volt, hogy egy teljes napig betartotta volna). Na! Mondjuk még ne kiabáljam el, mert éjfélig még lehet balhé a ciciért. :-)

Hanna, Katuska: erősítsétek magatokat!!!! Ilyenkor nem ajánlanak valami speckó vitamin-készítményt???
Olivér nagyon édes!!!

Súly: én még messze vagyok az eredetitől, de csak magamnak köszönhetem. Túl sokat híztam a terhesség alatt. Már gondolkozom is egy light-os fogyókúrán, de persze nem mindenáron. Nagyon sokáig szeretném szoptatni Biankát.

Zitocs: Viola gyönyörű!!!

Kép
jandrea

Hanna! akkor neked is 50 körüli lehetett a hemoglobinod ha téged is megfenyegettek a transzfúzióval. Nekem azt mondták pont a határ.
Én szedem a neo ferro folgammát meg vaskomplexet, mellette olyan ételeket fogyasztok amik vérképzők. Többet érnek a tablettáknál. Majd a hat hetes kontrollnál csináltatok vérképet, most még túl korai lenne szerintem.

Enikő! akkor jó, hogy kérdeztem, mert van egy olyan lehetőség, hogy akik a BAjcsyban szültek azoknak hat hetesen elvégzik a műszeres hallásvizsgálatot térítésmentesen! Mégiscsak precízebb, mint a csengős kolompos vizsgálat. A gyerekdokitól kell kérni hozzá beutalót! A kh-ban is ki volt írvva, de ma is szólt a doki, hogy majd ad hozzá papírt. Szerintem nem szabad kihagyni.

Én még rá se álltam a mérlgre...mindig elfelejtem de inkább nem is stresszelem magam. A hasam úgy néz ki, mint az aszalt barack....

Bálintanyu! úgy mosd a kukit (na most mutogatom.... :lol: ), hogy még ne húzd neki hátra, hanem úgy finoman morzsold meg azt a kis bőrt előrehúzva! Remélem el lehet képzleni. HA probléma lenne amiért huzgálni kellene akkor az látszódna! de ha nem piros, nem gyulladt, nem váladékozik akkor tényleg ne piszkáld! Van rajta akkora rés, hogy ki tud tisztulni. A gyerekdoki valszeg picit hátra fogja majd húzni de legalább megnézi nincs-e felgyült váladék vagy gyulladás.
katuska79

Enikő: én azért vettem, mert Martin úgy elhasalt mindhárom esetben an oldalfekvésből, hogy orral volt a lepedőn...na most azért annyira nem emeli még a fejét, hogy magától oldalra fordítsa, bár majdnem. :wink: A hátánál van egy szivacs,mintha pléd lenne, meg a pocijánál egy pici, így keze,feje,lába szabadon járhat :D

Csöre: sajnálom a mozgalmas estét!

Hála Martin ma is max egy órát nyüszögött összesen. :D

KépKép

KépKép
kata8110

Én még virrasztok,úgy érzem nem is érdemes lefeküdni.Kincsem fél 7 óta alszik,ilyet talán még a kórházban csinált utoljára.Éjszaka megint ment a szörcsögés,valaki mintha írta volna hogy száraz a levegő a lakásban és azért csinálják ezt egyes babák?

Köszönöm a válaszokat,végül megnyugodtam,volt kint az orvos,azt mondta a tápszertől van és el fog múlni 3 hónapos korára.Pedig pár napja még olyan szép kis selymes bababőre volt

Én is szoktam pelenka nélkül hagyni egy 20 percet,nagyon élvezi,összevissza gügyög ilyenkor

Nálunk nem hehe van,hanem ehe-ehe

Zitocs nem vagyok egyedül,de csak én kelek fel hozzá éjszaka

Viki ti már 5000 grammnál jártok?Mi szerintem 4000-nél tartunk.Szerintem ennyit számít az anyatej.Na megint sikerült magam felidegesíteni hogy nekem nincs.

Most megyek mert rosszul vagyok az álmosságtól
liuska

Sziasztok!

Gombócmakka: GRATULÁLOK!!!!!

Nagyon szép babaákat láttam az elmúlt napokban! Tényleg a mi topikunk nyerne egy szépségversenyen!

Katuska: vigyázz magadra! Máté már jobban viszonyul Petrához?

Jandrea: rajtam is van jócskán súlyfelesleg. Abban bízom, ha már sétálhatunk, gyorsabban lemegy.

Liuska: ne idegesítsd magad! Nekem pl elfogy napközben a tej, így délután, este tápszert kap. A mai tápszerek már nagyon jók!

Hanna: jöhettek udvarolni! :)

Erzsébet: majd délelőtt írok pü-t, ha kislányom hagy :)

És egy kép: apával

Kép
magdolnasz

Jó reggelt!!!

Van egy olyan érzésem, hogy kis törpicúrom is hasfájós lett.
Szegénykém éjszaka az evés után annyit szenvedett, pedig volt a pelusban kaki. De hajnalra megint tele lett. Úgyhogy az éjszaka alatt kétszer is kellett pelusoznom, amitől persze teljesen kiment az álom a szeméből.
Most is nagyon mocorog. Ma veszek én is Infacolt, remélem segít rajta. Még szerencse, hogy Bianka nagyon szeret hason aludni, így valamivel könnyebb neki.

Köszönöm a fürdetésre a válaszokat. Sajnos egyenlőre nem tudom megoldani, hogy napközben máshol aludjon, főleg, ha dolgom is van. Ha mellette vagyok, simán lerakom a kanapéra magam mellé és elkerítem a szopipárnával, de azért nem merek nagyon elmenni mellőle. Engem megnyugtat, ha a kiságyában van, mert ugye ott van a légzésfigyelő is, na meg a bébiőr, így bátran merek főzni, vasalni, stb., nem érzek késztetést, hogy 5 percenként megnézzem. Pedig én is olvastam, hogy jobb, ha gyerek napközben nem ott van, ahol éjszaka.

Van egy hülye kérdésem: szerintetek, ha berakom a hordozóba és azt az asztalra teszem, ugye semmiképpen sem tud kiesni belőle (vagy felborulni a hordozóval együtt)??? Lehet, hogy most sokan kinevettek, de hát én már csak ilyen aggódós anyuka vagyok. :-)

Kép
jandrea

magdolnasz: nagyon édes ez a kép!!!!

Kép
jandrea

Jó reggelt!

Már megint mennyi meseszép babafotó!!! :) :) :)

Gombócmakka, hatalmas gratula!

Fogyás: én nem fogyok semmit... 10 kg-val vagyok több mint a terhesség elején (és 13kg-val több mint a versenysúlyom). Fogalmam sincs mit aggassak magamra, ha véletlenül mennem kell valahova.

Köszönjük az egyhónapos köszöntéseket!
kisbogacs

Pedig én már azt hittem, egyedül vagyok "túlsúlyos" kismami.
Engem sem igazán maga a túlsúly zavar, mert úgyis le fogom adni (nagy fogyókúrázó vagyok én már), hanem, hogy nincs mit felvegyek. Mondjuk itthon beérem egy tréning nadrággal is, csak nehogy el kelljen menni valahova. A varratszedésre is a kismama gatyómba mentem, ami viszont már túl nagy, egyfolytában húzogattam magamon. Ha én most előállok a páromnak azzal, hogy venni kéne pár ruhát, biztos szívinfarktust kap.
Na nem baj, kis csöppségem mindért kárpótol.

Ti mire szavaztok: Infacol vagy Espumisan?????

Kép
jandrea

Köszönjük a bókokat! Megbeszéltem Violával, hogy nála bejön az összes fórumos kispasi (most mutogattam neki a képeket), akár idősebb, akár fiatalabb. És ahogy Bonnie Tyler dala is mondja, azt szereti, ha a fiúk "Big and Strong"- szóval tápláljátok és növesszétek a kislegényeket csajok! (és tessék vigyázni a fütyire is :wink: )

magdolnasz: szuper kép!! :D

liuska: szerintem a ehe-ehe is kínai, csak másik tájszólás! :D Az orrszörcsögés a nóziba felszívott bébikajától is lehet, nálunk felbüfizésnén összejön néha, aztán sárga trutyiként ott figyel az orrában.

Látás, hallás, tapintás: Maszatmanó egyre jobban lát, már tisztán figyel arcokra, nyúl a plüssállatok után, nemcsak mered rájuk (vagy az irányukba), s a tegnapi csúcs az volt, hogy kifigyelte, furcsán zörög a szopipárna. Meglöktem a kezemmel, rámeredt, s amikor a kis kezét megfogtam, és megütögettem vele a párna oldalát, utána ő is próbálta egyedül megérinteni, hogy zörögjön, s ez többször sikerült is. Ezzel elvolt vagy 15 percig :D

Átfordulás:
Viola is össze-vissza forog, de ezzel is beparáztatott a védőnéni- állítólag figyelni kell, hogy felváltva aludjon a feje különböző oldalain, nehogy elfeküdje. Azóta állandóan forgatni próbálom, amit nehezen tűr a Kiscsaj.

Hasfájás: tegnap konzekvensen elfelejtettem Infacolt adni Manónak. Csak egyszer kapott, a már megszokott 5 órás hasfájás cirkuszt megelőzendő. ÉS ami a legfurább, szerintem nem fájt a hasa... Ha ez ma is így lesz, akkor egyrészt tartom majd ezt a napi három Laktoherb teát és a max 1 Infacol bevitelt- de szép is lenne! Úgy sajnálom, ha szenved :cry:

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Sziasztok!

Jandrea: mi Infacolt adunk neki napi 1x, mert csak a késő délutáni kajcsi után van műsor, ha van egyáltalán,szerencsére :wink: De úgy látom, hogy a prevenció hatásos, akkor szépen bealszik, nincs tekergés!

Kriszti,Jandrea: nehogy itt a kilókon kezdjetek aggódni :wink:

MAgdolnasz: nagyon édes Nóra! Micsoda kis hajasbaba! Martin is megy udvarolni! :D

Csajok, enyém gyerek is igazi bélpokos, most 15 perc alatt úgy beszippantott 160-at,hogy csak lestem :lol: Eddig olyan elérhetetlennek tűnt, hogy 150-200 grammok, mostmár simán veszi az akadályt :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Jó reggelt!

Magdolnasz!!! Megyünk! Csodaszép Nóra baba!

Katuska! Te vezetsz akkor, mert nekem 68 volt. :(
Vigyázz magadra nagyon!!!

Jelentem, Olivér a szobájában aludt, 3 óránként evett. Imádom.
Vajon meddig tart ez? :roll:

Enikő! Minden ok, most már Veled?

Csöre! Saci lenyugodott?

Kép
hanna30

Andrea! szerintem próbáld ki mindkettőt. Mátéval nekem az infacol vált be.
És nem túl aggódás amit kérdezel, hogy feltedd-e az asztalra a hordozót. MIndenképp kösd bele és úgy helyezd el, hogy ne tudjon leesni! Később már ne tedd fel inkább amikor már nagyon tud fikcándozni mert az ördög nem alszik.

Én most épp Mátét ringatom a hordozóban:)

Én úgy vagyok ezzel a hol legyen a baba dologgal, hogy aludni mindig beteszem a kiságyba nappal is éjszaka is, ha ébren van nem kell benne lennie. Nincsenek benne játékok semmi oylan dolog ami nem a pihenéshez, alváshoz kapcsolódik. Így megtanulja, hogy az ágyikó alvásra való és nem másra, ott nyugalom van. Ez nálunk már bevállt, Máténak sem engedtem nagyobb korában, hogy oda játékot vigyen be és ha nem volt álmos nem kellett benne lennie. Soha nem is volt probléma a kiságyban alvással mert az első pillanattól fogva használtuk.
katuska79

Hanna! gyorsan kopogd le:)
Egyébként azt nem értem, hogy miért éjjel fél egytől kettőig kell sürgősen nézelődni pislogni bájologni?????
Meg mikor megevett egy cicit és még kér a másikból és csak kettőt hármat szippant és elég. Tényleg csak az a két korty hiányzott a full jelzésig???? Lehet számolja a kortyokat:)

MAszatmanó! Ha már tudja forgatni a fejét, helyezkdeik, ficánkol akkor úgysem tudod befolyásolni a fekvési szokást. Bízd rá nyugodtan hogyan kényelmes neki! Legfeljebb napközben hol jobb hol bal oldalára fektesd.
katuska79

Pontosan egy hetesek vagyunk!!!!!
katuska79

Gombócmakka!

Hatalmas nagy gratula! :D Akkor bezárhatjuk egyenlőre a születés bazárt. :D

Mi dec-jan-ban kezdünk a tesó projekttel. :D

Hanna, Csöre: tőlem sem vettek vért szülés után. Mellettem feküdt egy császáros, és tőle vettek. Szerintem csak a csaszisoktól vesznek.
Én még az oxy-s injekciót is vártam, mert a volt munkahelyemen az első naposok(tök mindegy, hogy sima vagy császár) kaptak a fenekükbe. Vagy legalább Ergam cseppet. Hát ezt is a császárosok nyerték meg a MÁV-ban.

Régi ruhák: rám jönnek a régi farmerjaim, bár derékban még kicsit szűk, de begombolható. Fenékben és combban jó vagyok. Pedig szinte oda híztam a terhesség alatt. Úgy tűnik, azt már le is adtam. Kb 2 napja nem mértem magam. Ahoz a méréshez képest még 6 kiló van rajtam.

Kép
Kép
cs_erika

Jó reggelt!

Vagyok... nyöszögős este után nyugodt éjszakánk volt, igaz, nem mertem a helyére vinni... köztünk csicsikált. És minimális elalvás előtti szopi után (mivel előtte kilefetyelte mindet :?) 4,5 órát aludt. Kifáradhatott a nagy nyösziben szegény Drága. Most is ölben van, de legalább most nyugis :)
Katuska: most szültél, nem csoda, ha még olyan a poci, amilyen :wink:

Liuska: nyugi! Nem egyformák a gyerekeink, ne hasonlítgass! A tápszerek tényleg jók már, egészséges gyerekeink lesznek :wink:

Felszedett kilókon nem aggódunk! Elindulnak a babáink, percek alatt leszalad :wink:

Én is infacol, este 1x de tegnap az sem használt :( érzi anyája feszültségét :(

Andrea: én nem tenném az asztalra :roll:

Csöre
csöre74

Hanna, gartulálok a saját ágyban alváshoz.

Nálunk éjjel teljes átöltözés volt. Gondolkoztam a fürdésen is. Nyakig kakis volt. Most áznak a ruhák.
Vettünk Huggies pelenkát(2-5-kg-ig) még egy csomaggal, de szerintem a pelenka nem ok teljesen. Van még pár db, aztán jön a 3-6 kilóig pampers.

Tegnap elértük születési súlyunkat.

Ja, és egy nap alatt 5 dkg-t hízott. Tök jók vagyunk :D

Kép
Kép
cs_erika

Katuska! Gratula az 1 héthez. :)
Olivér is éjszaka akar nézelődni, mosolyog... esze ágában aludni.
Most tényleg lekopogom, szuper éjszakánk volt.

Kép
hanna30

Katuska, köszi a fütyimosási tanácsot, sikerült elképzelnem :D Doktornénink 50 körüli, ő is mondta, hogy fütyitémában két különböző iskola létezik, egyik szerint húzogassuk, másik szerint ne... Na most kezdő anyukaként így legyek okos :oops:

Egyelőre mi is a kiságyban alszunk és ez éjszaka nem okoz Bálintkának gondot, akkor is szépen elalszik az ágyában. Igaz, 2,5 óránként menetrendszerűen követeli a kajcsit, de aztán visszaalszik.

Utálom ezt a c@r időt, mikor lesz már szép napsütés és meleg???

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Katuska: Boldog elsőhetes szülinapot! :D És köszi a tanácsot!

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Tegnap a drága óránként másfél óránként evett.
Bolond apja pedig mit mond. Ne adjak neki annyit enni, mert el fogom kényeztetni. Elkezdi, hogy ne csipegessen, hanem egyen rendesen. Ezt magyarázd el egy 2 hetes újszülöttnek. Na azt hittem pofánvágom. Ne adjak enni egy ordító gyereknek, aki nyilvánvalóan éhes.
Na nem ért hozzá az is biztos.
Tegnap épp nem bírta ki a három órát, és akkor mi van. Éjszaka ennek ellenére pedig óraműpontossággal 3 óránként kért enni, és reggel is.
Az is lehet, hogy valami nem tetszett neki, és azért kívánt engem enyire.
Na mindegy, kicsit kiakadtam.

Kép
Kép
cs_erika

Ti fejtek minden etetés után?

Én most kicsit leálltam róla, de nem akarom, hogy e miatt csökkenjen az ellátmány.

Kép
Kép
cs_erika

Kata, nem a kilók zavarnak, hanem - épp ahogy Jandrea is írja - az, hogy a teljes ruhatáram 1-2 számmal kisebb mint én. Itthon OK a tréning, de mi van ha ki kell menni az utcára? A régi cucc még nem jön rám, a kismamaruha már nagy, (amit pocakosság elején hordtam meg ugye nyáriruha), újakat venni meg ciki.. meg nem is nagyon szeretnék beruházni rá.

Ági annyira nem szokta még a kiságyát, hogy amikor csak elviseli, beteszem. Játékok nincsenek bent csak egy "alvós kutya", de félrehúztam a rácsvédőt, nézelődni tud.
kisbogacs

Értem, Erika, én nem bánom, hogy nem kaptam még oxi szurit meg cseppeket sem, utóbbit az első kettőnél megnyertem :roll: vérvétel: ok, értem, nem volt indokolt...

Hanna: hááát, szerintem jó jel, de ne várj rendszert egy ilyen picitől... nekünk is: egyszer kiságy, egyszer nagyágy :roll: bár tuti az én következetlenségem is :)

Csöre
csöre74

Csajok!

Visszatettem az ágyára a pörgős zenélős játékot.

Úgy figyeli, hogy meg kell zabálni

Kép
Kép
cs_erika

Erika, nálunk a doktornéni jött hasonló szöveggel :twisted:
Majdnem megkérdeztem hogy mikor olvasott utoljára gyermeknevelési szakirodalmat, mert le van maradva pár korszakkal (jó öreg már a lelkem).
kisbogacs

Csöre! Értem én... De szerintem ha az ágyban alszik közöttünk, az nem túl jó. Mivel, én ébren vagyok végig, mert félek, hogy összenyomom. :oops:

Kép
hanna30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: