A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Kép

Kép
martik77

Már szervezem a jövő hétvégi bulit. Régen(nem olyan régen, csak mielőtt még ennyire küzdöttem volna ezzel a bébiprojekttel) minden második szombaton szórakozni jártunk. Úgyhogy jövő hétvégén elkezdem :lol: Valamiféle Valentin-parti lesz egy puccos szórakozóhelyen, ahol még nem voltam. De mostantól mindenhová elmegyek :lol: És zülleni fogok :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Én most annyira nem érzem jól magam, hogy még cigizni sem tudok! :? Én is átadom az italadagomat! :lol: :lol:

Zsuzska, Te azt mondtad februárban leszoksz a cigiről :roll: Hogy állsz?

Kép
szilzi

De jók ezek a figurák :lol: :lol: :lol: Te miket találsz :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Jól teszed Edina :wink: :D

Kép
szilzi

Én is szerettem bulizni.Sőt!!Ha volt aki vigyázzon Dömére akkor L.-el is elmentünk meg b.nőkkel bulizni.Nem áll meg az élet.... :D

Kép
martik77

Mi van veled Szilzi? Most akkor már helyetted is igyak :lol: ?

KépKép

KépKép
nadina01

Nekem vasárnap óta hányingerem van és olyan nyomi vagyok. Valami bujkál bennem, de ma ittam már egy energia italt, így kibírtam a mai napot... Délben még nem volt tuti, hogy itt maradok nyolcig :?

Kép
szilzi

Ne sürgesd!!!! :wink:

Nekem néha hiányzik,de már nem annyira!!
Jó lenne nem visszaszokni!!

Kép

Kép
martik77

Kép

Kép
martik77

Kép

Tudom rám ez vonatkozik!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Bizony, bizony Márti :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Na de a többit úgy is nektek küldöm,nem magamnak!!! :wink:

Kép
martik77

Hát igen Márti! :lol: :lol: :lol: Te most még egy jó darabig ne gondolj a cigire. Én 1 éve leszoktam, persze a babaprojekt miatt....kb. most jutottam el odáig, hogy már annyira nem hiányzik :D

KépKép

KépKép
nadina01

Edina, hová tűntél? Iszol vagy megijedtél a hányingertől? :lol: :lol: Szerintem gépen keresztül nem fertőzök! :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Szilzi, valami gyógyszert nem vettél be? Lehet, hogy kezdődő influenza, nem? Vagy csak kimerültél a sok munkába.

KépKép

KépKép
nadina01

L. ápr.5-én lesz két éve,hogy leszokott én pedig 6-ra vagyok kiírva szülni!! :D

Kép
martik77

Háyingered is van? Van olyan vírus, hogy hányásos-hasmenéses. Lehet, hogy olyanod van? Ne legyél beteg!

KépKép

KépKép
nadina01

ÁÁÁÁ, most a kimerültség kizárt! Mostanában alig dolgoztam! :wink: Influenzára gondolni sem akarok! És igazából nincs más bajom, a hányingerre meg csak nem szedhetek Aspirint vagy valami mást. :lol: :lol: Remélem holnapra elmúlik, a Zsuzsi is jobban lett. Kérdeztem vett e be valamit, de nem volt ma :roll:

Kép
szilzi

Denem hányok ám (remélem nem is fogok) és hasmenésem sincs, csak hányinger után farkaséhségem... Valami vírus szerintem, de már békén hagyhatna! :evil: Nem érek én ilyenekre rá! :evil: Holnap főznöm kell! :wink: :lol:

Kép
szilzi

Eltűnt!!Ő is és Ildó is!!!! :( :( :(

Na jó Zsuzsi du dolgozik de Ildó???
Ma is van tanfolyam???

Kép
martik77

Szerintem az Ildikó végkimerült! :( Jó lenne ha pihenne, mert a betegsége után nem jókor jött ez a verseny, de ahogy visszanéztem jól sikerült, ezért innen is nagy gratula neki! :D

Kép
szilzi

Reméljük neked is elmúlik holnapra :D

L. magától szokott le a cigiről?

KépKép

KépKép
nadina01

Edina, hogy van ez a sörös csirke? :roll: Én holnap azt akarom megcsinálni, amit most reklámoznak a Knorrtól, sajtszószos :roll:

Kép
szilzi

Ildikó tuti pihen. Nagyon sokat pörgött mostanában, de én is csak gratulálni tudok neki! :D :D :D

KépKép

KépKép
nadina01

Ez rossz kérdés volt, gondolom jól van :lol: :lol: :lol: , de hogy készül? :D

Kép
szilzi

köszi lányok :lol:
mi az a lidocain?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

féj a fúrt fogam
meg az alatta lévök is :roll: :evil:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Szia Timi,

a lidocain: érzéstelenítő :wink:

Kép
szilzi

féj???? :lol: :lol: :lol: az rosszabb mint mikor fáj??? :lol: :lol:

Kép
szilzi

Igen magától szokott le és azért se akarok visszaszokni,meg olyan rossz volt nélküle cigizni! :(

Kép
martik77

Itt vagyok, csak elment a net.
Ideteszem a sörös csirkét, jó?

KépKép

KépKép
nadina01

De vagy két hétig olyan hülye volt,hogy én már mondtam neki inkább gyújtson rá!De aztán megjavult. :D

Kép
martik77

Megyek vacsit szerkeszteni. :D

Kép
martik77

Azt ismerem, én is elviselhetetlen voltam az elején (néha még most is :D ) De aki azt túléli, annak utána már könnyebb.

KépKép

KépKép
nadina01

Ropogós-mézes csirkeszárnyak
Hozzávalók:

12 darab csirkeszárny,

olaj a sütéshez,

só,

bors,

2 kanál méz,

1 deci sör,

1 kanál szójaszósz

Elkészítés: A sózott, borsozott csirkeszárnyakat ropogós-pirosra sütjük az olajban, többször megforgatjuk. Amikor kész, leöntjük a méz, sör és szójaszósz keverékével, pár percig pirítjuk, amíg a méz megkaramellizálódik. Hasábburgonyával és salátával kínáljuk.

KépKép

KépKép
nadina01

Márti, ne is szokj vissza! Irgum-burgum! Az barátnőm szeptemberben szült, múlt héten elszívott egy cigit... Én úgy kiakadtam! :oops: Tudom semmi közöm hozzá, de ha eddig kibírta, már nem kéne... Azóta nem is gyújtott rá :D Na nem miattam, hanem mert okos és ügyes! :D

Kép
szilzi

Ez fini lehet, már ki is nyomtattam! :D De ehhez tényleg inni kell, mert egy deci sört nem árulnak! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Szerintem se szokj vissza! Különben is már annyira drága lett :D

Na én ezt a csirkeszárnyat dupla adaggal csinálom, mert az kell 2 személyre. És nem sütöm olajban a szárnyakat, hanem sütőben először kb. 15 percet letakarva foliával, aztán meg leveszem róla és addig sütöm míg piros nem lesz, aztán rá a sörös izé, azzal még kb. 10 perc sülés és késssz!

KépKép

KépKép
nadina01

Edina, kiveszed a csirkeszárnyakat, hogy leöntsd vagy a seppenyőbe öntöd?

Kép
szilzi

Na így nekem is jobban tetszik! Az előző kérdés sztornó :lol: :lol: De! Hány fokon sütöd?

Kép
szilzi

Csak beleöntöm a serpenyőbe (mármint a szárnyakra, de azokról a nagy rész lefolyik) Mármint tepsibe csinálom, olyanba, aminek magas a pereme :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

200 fokon sütöm.

KépKép

KépKép
nadina01

Ok, ok :lol: Köszi :D

Kép
szilzi

Nagyon egyszerű. Gondolhatjátok, mert ha már én is meg tudom csinálni, akkor tényleg nem bonyolult :lol: Örülök, hogy tudok én is valami főzéssel kapcsolatos dologhoz végre hozzá szólni :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Én elköszönök. Miki jönne netezni.
Szilzi jobbulást neked!

Pusszi mindenkinek! Holnap utolsó napom itthon :shock:

KépKép

KépKép
nadina01

Igen, ez nekem is mindig élmény! :D Te Edina, de finom is? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Én is elköszönök, mert lassan zárunk és utána még az A-t elkell vinnem valahova a kocsiáért. Nem nagyon van kedvem :oops:

Holnap a nagy főzés közben benézek, jó?

Puszi Nektek!

Kép
szilzi

Ha már a maradék sört megiszod, akkor már mindegy milyen az íze a csirkének :lol: :lol: :lol:
Amúgy finom :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Köszi! :lol: Pussz :D

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: