Hello Lányok,
eseménydúsan telt a ma délelőtt, végre sikerült egy közös zenebölcsit összehozni
Dotildivel :D Azt nem mondanám, h marha nagyot beszélgettünk, mert ezt sem a hangos zene, sem a gyermekek utáni folyamatos szaladgálás nem tette lehetővé
Gremese, milyen jó látni, h Zsozsi ennyire szereti a kisöccsét
Móni, ráfekszünk a keddre, apával még egyeztetek kocsi ügyben. Ma mondjuk összefutottam a védőnővel, aki pont kedden akart jönni, de remélem sikerül átrakni más napra

Még értekezek vele.
Lányok, úgy látom, h a felhőtlen boldog hangulat mindenkinek némi italhoz kapcsoloódik :lol:

Akkor legközelebb közös nagy ivászatot kell rendezni
Anitja, a Lujza mehet a táblázatba?
Regi, jó nektek. Itt Pesten már 2-3 kerület is akkora akadály tud lenni... Mondjuk az én barátnőm is reggel meg du hozza-viszi a nagyot oviba, már ez is borít sok időpontegyeztetést.
Egyébként istenien néz ki a kajád. Azt hiszem én is megcsinálom hamarosan. Mindent nyersen tolsz be a sütőbe? Én általában "felül majdnem készre sütős aztán a sütőben csak összesütős" kajákat szoktam csinálni.
Maggie, nagyon okos fiad van, büszke lehetsz rá!

Egyébkén még halványan dereng ez a "ciki tanulni és okosnak lenni" időszak. Hátha tetszik neki és a többiek is húzzák magukkal, akkor majd nem akarja abbahagyni.
De jó, h ilyen simán ment
Sense szülése. Egyébként
Viranka, nekem vmiért totál úgy dereng, h Boti is viszonylag hamar megvolt. Először azt akartam írni Sense-nek, h csak olyan ügyesen és gyorsan, mint Botival. Na majd, ha ír kifaggatjuk hogy is volt. Most már kíváncsi vagyok.
Szegény
Beni, gyógyulj meg mielőbb.
Tünde, Ti meg pihenjetek, ha tudtok.
Fogyiklub, már olyan türelmetlenül várom a szombatot (olyankor szoktam mérlegre állni), mert végre érzem, h lecsúszik a gatyám. Nagyon kivi vagyok, de csakazértis megállom szombatig
Tegnap végre beszereztem egy rendes sportcipőt, most már csak el kéne járni gyorsgyalogolni (a futás még odébb van)
silka