A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 decemberi kismamik

[quote="mush589"]
írta:
mush589Aida. fejsz meg rendszeresen? javaslom hogy hajnalban mindenfelekeppen fejj. en 2-5 kozott 2x-3x annyit tudok fejni, mint a nakozbeni fejeseknel.

Nem igazán fejtem mostanában, mert eléggé apadni véltem a tejet és akkor nem maradt elég Noelnek ha lefejtem. :( Hajnalban még nem próbáltam... Lehet meg kéne. :roll:

Még vmi Ergam cseppekkel kapcsolatban: Hogyan kell alkalmazni? Csak úgy beszedem?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Enikő,Mági,Laura:köszi nektek a válaszokat,de néztem Réka kiskönyvét neki is vissza küldték ezt,és az ismétlés után nem volt nála sem gond(csak én nem emlékszek rá h nála is volt ilyen)akkor talán Olivérnél sem lesz semmi gond.

Enikő:500ft volt minden kivéve a :lol: kantásor gatyó az 600ft

Gabi:akkor lehet egy gatyát vettünk meg?Akkor majd felezünk vagy osztozunk,na???????????? :lol: :lol: Nagyon tündéri Kiskoboldod

Mush:nálunk szopi közban vagy a tv szól,vagy zene,de napközben ha akrnám sem lehetne csend Réka miatt.Éjjel meg természetesen csend van.

Nálunk:Felhívtam a védőnőt és ő is azt mondta h ha Rékánál nem volt gond ez a vérvétel,akkor Olivérnél sem lesz gond,hát remélem is.Ma olyan,de olyan sz....r napom volt,én nem tudom "depresszió" vagy mi a fene,de egész du sírtam,úgy éreztem h nem bírom tovább,nem akarom ezt csinálni,el akarom menni vhova messze....Nagyon rossz volt,remélem többet nem lesz ilyen,mert olyan lelkiismeret furdalásom van emiatt,h nekem ilyet nem szabad csinálni,és nem érezhetem magam így két gyerkőc mellet....

solya051020
Káld

aida. ha fejsz, elmeletileg tobb tej termelodik.
igyal sokat.

KépKép
KépKép
mush589

Jól van próbálok akkor még fejni, csak tényleg nem akarom, hogy Noel lássa kárát. Inni lehet többet kéne, sztem nem iszok eleget.. :roll: Vhogy nem vagyok szomjas és elfelejtem.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mush!
Hidd el a lányodnak te vagy a legjobb, senki nemlenne számára nálad jobb.
Sirni hagyás: ha tiszta a pelusa, jollakott és megkapta a szeretetet, akkor nem baj ha néha sír (pl: amig WC-n vagy, eszel, fürdesz, stb), én viszont nem nézném az időt, hogy meddig hagyom sírni, csak addig hagynám, amig nem tudom felvenni, de ha magadra kötöd a belinkelt módon nagyon sok mindent tudsz csinálni vele. Pl: enni, főzni.
Cicizés: egyrészt nem biztos, hogy jól mért a mérleg, ha a gyerek egyik oldalra kileng sokszor kevesebbet mutat a ténylegesnél, másrészt, mégha semmit sem szív, maga a cicizés nagyon jó a babának, ráadásul, ha te is élvezed, akkor nem szabad abbahagyni.

Aida! Noel nagyon édes! Örülök, hogy nem találtak nála semmit.
ERGAM csepp: 20 cseppet egy kanálba cseppentesz, lenyeled és iszol rá vizet.
Nekem kevesebb lett a tejem, de nem tudom, hogy ettől-e. Sajnálom, hogy neked is ilyen jellegű problémád van!

Solya: nagyon jó áron lőtted aruhákat!
Az érzéseid szerintem természetesek. A kevés pihenés miatt nehezebb a mindennapok nehézségeit elviselni. Ilyen nálam is előfordul.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő Neked mennyi ideig kell/kellett szedni a cseppeket? Nekem 5 napig kell 3*20 cseppet.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida! Kb 5 nap alatt fogy el. Én a 3-ik üveggel szedem már.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Mush:
melyik mérleggel mérted?Azzal a kézivel?Mert azzal én is megmértem Anettet szopi előtt és után is és szopi után kevesebbet mutatott mint előtte.... :lol: Pedig kortyolt a kiscsaj elég jól a ciciből.Képet sajna nem tudok feltenni most , hogy mérem, mert a gép nem üzemképes

Lányok nekem is sokszor volt az az érzésem, hogy nem elég a tejcim és ajánlotta valaki a More Milk Plus tejserkentő kapszulát. Hát nem hittem benne, de tényleg több tejem van mint előtte volt...

Susy:
megzabálom a kis Vinzentet!!!! :lol:
Lehet azért is fájt mert a doki kicsit szükebbre varrt. Nálunk is ugyanez a helyzet. Párom azt mondta ezért visz a dokinak 2 üveg sőrt :wink: :lol: :lol:

Mági:
de ennivaló Anna a tesó sapijával :lol: Jó dolgokat lőttél!

Solya:
te is szép rucikat vettél!

Kép
Kép
Kép
f.marti

mennyit lehet az anyatej a hutoben? van ahol 24 van ahol 72 orat irnak

KépKép
KépKép
mush589

Mush: Nagyon sajnálom, hogy sírdogál Sophie. Már írtam és továbbra is tartom a dolgot, hogy szerintem mutasd meg egy dokinak, hogy az alapvető dolgokat ki tudd zárni. Nehogy valami hülye, egyszerűen kezelhető nyavaja miatt sírjon. És lehet, hogy most mindenki megkövez (pedig Domi anyatejes és nagyon tápi kerülő vagyok) de azt gondolom, olvasva az elmúlt hetekben veletek történteket, hogy Sophie egyszerűen nem akar/tud szopizni, olvastam, hogy vannak ilyen babák. Annyit próbálkoztál, szerintem mindent megtettél, DE!!! nem szabad engedni, hogy az első hónapok csak a kínlódásról szóljanak, élvezned kell ezt a különleges időszakot, ha ez marad, csak elbizonytalanodsz magadban és szomorkodsz, elfáradsz….szóval nem dadogok tovább, azt hiszem én átállnék a tápira. Hátha azért sír Sophie mert éhes, és hátha megnyugodna ha gyorsabban tele lenne a hasa.

Amúgy én tévézek, netezek, sőőőőt dolgozom szopi közben, Domit egyáltalán nem zavarja.

Ja, és természetesen nálad van a legjobb helyen és PUNKTUM.

A tejet én 24 óráig tartom hűtőben.

Aida: Dr. Bókay János (négyszemközt mondom) nagyon kedves barátom, mellesleg Domi gyerekorvosa! :D Nagyon kedves, és nagyon ajánlom.

Mi, lekopogom, de nagyon jól vagyunk. Domi rendszeresen alszik este 11-től fél 6-ig. Aztán szopi és újra alvás 9-ig. Most már nagyon hálás vagyok a férjemnek, hogy ragaszkodott a kiságyban történő altatáshoz.

Domi napközben is sokat alszik, nézelődik. Van, hogy egy órát elvan magában a játszó szőnyegén, nézelődik, gagyog.

manna
mannababoca

sziasztok

megprobálom összehozni akkor a fekete hajat a lányomnak.

sex:hát nem tudom mi van velem de amikor tehetném ráugranék apára..bár nagyon sokat segit nekem,még melo után is.ha én nem ő csinál kaját,mosogat,tereget.az első ujra alkalomtol én is féltem mert Hajni után nagyon fájt,de most tök joooo volt.de ugy néz ki hogy megjött nekem.ugyhogy most rá se nézek.nem kinzom magam :cry:

valami van velem mert soha nem vettem fel szoknyát,és most egyből vettem 2-őt meg vastag harit a cszmámhoz,,már csak az a kérdés hogy kimerek-e menni az utcára. :lol:

tgyás:én dec 29-én igényeltem és a dec hora már megkaptam visszamenőleg.kiváncsi vagyok mennyit fogok kapni.16 napra 37000 -et utaltak.nem sok,de több mint a semmi.viszont ennél joval kevesebbet számoltam.

Kép

Kép
nikianya21

190ml-t fejtem :shock: 40-80-t szoktam.

KépKép
KépKép
mush589

Jó reggelt!

Mush! Ügyes vagy! Ne add fel, Sophie-nak te vagy a legfontosabb a világon, neked meg ő. A többi nem számít! Egyébként én sem hiszem, hogy síri csendben kellene szoptatni. Nálunk is szól a TV, ráadásul mindig változik a helyszín is. Van, amikor a Zalán szobájában eszik, utána el is alszik ott.

Aida! Nagyon boldog névnapot kívánok! Örülök, hogy Noelnél nem találtak komolyabb problémát, remélem, a gyógyszer segít.

Szex: nekem is volt fájdalmam az első két alkalommal, de már elmúlt.

Gabilány! Nálunk is varázshely a pelenkázó. Valamelyik nap már sírdogált a babakocsiban, behoztam, levetkőztettem, majd tisztába tettem. Aztán elaludt ott a pelenkázón, több mint 1 órát aludt.

Én tegnap már egész jól voltam,a ztán estére úgy megfájdult újra a torkom, hogy nem bírtam nyelni. Délelőtt átmegyek a ptaikába, veszek Tantum verdét.

Manna! Mi is a szerencsések közé tartozunk. Hunor is nagyon jól alszik éjszaka, most az este 9 órás evés után 4 órakor ébredt, evett, azóta alszik. Napközben evés után kb. 1-1,5 órát szokott ébren lenni, ilyenkor játszunk, énekelek neki, vagy hagyom, hogy egyedül elfoglalja magát. Nagyon szeret szórakozni egy tiszta pelenkával. És hát a levegő! Tegnap kora délután is sétáltunk egyet, meg estefelé, amikor már a család is hahazért, együtt mentünk egy újabb körre. Mindenkinek jót tesz!

Na megyek, mert felébredt mazsola! Szép napot mindenkinek, bár ahogy elnézem az internetet, szinte az egész országban esik az eső (nálunk még nem). Laura

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

Két pasi van az ágyamban, és mindkettőt imádom!!

Ma hajnali negyed 5-kor majdnem sírva keltettem a párom, hogy Dani tegnap este 9 óta nem evett, mire félkómásan megjegyezte, hogy valamikor 2 fele evett, nem? Ja tényleg és már aludtam is tovább..., picit fáradt voltam... 8)

Szakad az eső, utálom!!!!

Solya ilyen érzések bennem is vannak, főleg amikor Dani is torkaszakadtából üvölt, és nem tudom mi a baja (tiszta evett szeretgetés is volt...)

Mostanában vettem észre, hogy Dani szabályosan szopja a hüvelykujját...., olyan aranyos ahogy cuppog vele... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

Halihó!
Na hát szoptatás alatt nálunk vagy Annától zeng a ház, vagy Elmotol, de én nem is tudnák belefogni semmibe, lévén, hogyBence 15 perc alatt végez a két cicivel... :?

mush:
Az anyatejet 24 óráig tárolhatod a hűtőben, aztán fagyaszd le, ha maradt.

szex:
Emlékszem,Anna születése után elég fájdalmas volt, véreztem is. Jó ideig az is maradt, azt mondta a dokim, ne legyenek illúzióim az első együttlétről, a hüvelyfal most olyan, mint egy 80 éves öregasszonyé, így kicsi az esély, hogy olyan frenetikus legyen.. Hát igaza volt...

Mai éjszaka:
Hajlan 3-fél7-ig ment a sírás, egyértelműen a pocakja. Ti mit csináltok pocifájás ellen? Az Infacolt kapja, de ennek ellnére küzd... 3 órát aludtam ma is,tegnap is, már kóválygok.. Apa próbált segíteni, ésátvette, hogy pihenjek, de Bence nem nyugszik meg, csak az én kezemben.... :? Így gyakorlatilag kiiktathatatlan vagyok...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

itt is szakad az eső.. :( nekem kimozdulni sincs kedvem igy Apát küldtem a boltba..

Éjjel ismét rengeteget aludt Kismanóm. Este 8-tól hajnal 4 ig aludt..
aztán fél 10 kor kelt. Most nagyban dumál a játszószőnyegen mellettem és reklamál ha elhallgat a felhúzós zenélős.. :D
Először én is kétségbe estem h jaj mennyit alszik és felébresztettem h egyen, de aztán mindenki azt mondta h még egyszer nehogy felköltsem éjjel..

Szoptatás alatt én is mindenfélét csinálok, inkább zene szól mint a Tv. és főleg olvasok..

Mush: nehogy ilyen butaságokon agyalj! Sophie nem is lehetne jobb helyen mint nálatok! Mindent elkövetsz h neki jó legyen, én csodálom a kitartásodat!

Aida: sajnálom h neked is gondok vannak és szedned kell azokat a cseppeket.. remélem hamar megoldódik!

nagyon szuper cuccokat zsákmányoltatok! !
én eddig semmit nem találtam..
még pár hónapja annyi lett volna de Apa nem engedett többet venni akkor.. :roll:

Laura: jobbulást neked !
eszterke24

Holnapután megyünk vissza a hasi UH-ra, mert ugye a multkor nem szóltak h ne etessem előtte..
most mennyi idő teljen el szerintetek az etetés és a vizsgálat között?
Akik voltak hogy csinálták?

Sex: annyi hónap után én azt hittem jobban fog fájni. .. olyan "első alkalom " hangulata volt :oops: :D

Tgyás: hát nem tudom mit csináljak.. tegnap kaptam a levelet tőlük h egy időre ugye felfüggesztik mert vizsgálódnak.
15 napom van fellebbezni... de ha élek ezzel akkor szerintem még tovább fog húzódni... jjjjaaaajj döntsenek már.
eszterke24

szex téma: én már múltkor írtam, hogy jó volt, szép volt, nem fájt, csak utána véreztem megint. :( De amúgy minden frankó volt :D alig várom hogy normálisan is lehessen, majd 1 év után...

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Még el sem kezdtem az Ergam cseppeket, de ma menszi jelleggel görcsölget a pocim és két kis barnás darabka is távozott meg enyhén vérezget. Ez most mi lehet? Zöldi vagy más esetleg!?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Eléggé kezdem már nem szeretni a méhemet! :evil: Nagyon kitartó.. :( Még a szülés után sem hagy békén és nem tud mindent normálisan csinálni. Terhességem alatt, szülés közben és után is "megszívatott". Komolyan még egy ilyen problémás szervet.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Noel baba reggel 8kor evett és azóta alszik. :shock: Nappal ilyet soha nem szokott, csak éjjel hagy ki ennyit két evés között...

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Esik az eső, takony idő van, utálom :twisted:

Ma nálunk is rekord alvás volt, 1-től 9-ig sikerült neki, reggel akkora volt a cicim, mint a fejem :lol: És most megint alszik, de 9-től eddig szinte folyamatosan evett :)

Mági: meleget tenni a pocakjára próbáltál? Vannak ilyen speckó melegíthetős párnák kimondottan erre, pölö cseresznyemag párna, asszem, hogy dm-ben lehet kapni. Vagy esetleg masszázs? Nálunk a lábtornáztatás is bejött.

Aida: jobbulást neked, és utólag is nagyon boldog névnapot!

Kérdések azoknak, akik tápszerrel kiegészítenek:
Nálatok sem kell már adni a K vitamint?
Adtok valami plusz folyadékot vagy így is elég az anyatej szomjoltónak?

Kép

Kép
gabilany79

Gabilány:
Tápszer mellett nem kell a K vitamin, én felhívtam a doki nénit, és megkérdeztem. Folyadék sem kell, ha kapja az anyatejet, az bőven fedezi a szükségleteit..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Biztos van valami a levegőben, mert Hunor is több mint 3 órát aludt délelőtt. Most is csendben van, játszószőnyegezik.

Csütörtökön látogatóink lesznek. Apukámék 10-en voltak testvérek, 7-en még élnek. Van két nővére, akik ugyanabban a kisvárosban laknak mint a szüleim és egyiknek sem született gyereke. Sajnálom őket érte, de a hugomat és engem mindketten szinte gyermekükként szeretnek, úgyhogy örülök, hogy eljönnek. Holnap sütök egy almás zserbót, csütörtök reggel meg frissen egy túrós pogácsát.

Kép
Kép
szeles4

Mági: nekem is ezt mondta a védőnő, köszi :)

Kép

Kép
gabilany79

Lányok ti nem szenvedtek hátfájástól?
Borzasztóan rosszul viselem, nem tudom miért fájok ennyire...

Hát nálunk raplisabb a nap mint tegnap..., nem tudom biztos a tejben van valami, valszínű a vérzés miatt..., nagyon utálom!!!!

Laura megtennéd, hogy küldesz zserbót? Köszke!

Aida kitartás! Érdekes, de nekem ez a második vérzésem a szülés óta de nem fáj, régebben jobban görcsöltem, most semmit...

MIndenki babája nagyon ügyes, hogy ennyit alszik, Dani is szunyál kint a teraszon, sétálni nem tudom elvinni az eső miatt!

Kép

Kép
dcili81

Helló Csajok!

Aida!
Sajnálom, hogy neked sincs rendben a méhed! Drukkolok, hogy minnél előbb megoldódjon a problémád!

Gabi!
Kicsikristóf zabálnivaló pasi! :-D Először én is azt hittem, hogy kisnadrág van rajta a vízben. :-D

Sex:
Nekem is olyan elsőalkalom fílingem volt, de a császár kevés előnye: a gátseb legalább nem zavart be. :-D

Írta, hogy kiderült, Zsófinak ekcémája van? És végre végetért az egy hónapig tartó küzdelem a borzasztó arcbőr ellen!!! Kaptunk egy testápolót (semmi káros hatóanyag), ami 2 nap alatt elmulasztott mindenféle bőrgondot és végre egy sima, selymes bőrű kislányom van. :-D Úúúúúgy örülök!!!

Tegnap meg volt az első páros autós kiruccanásunk Zsófival. Bevásárlóközpontoztunk, vittem a babakocsit, meg a mózest is, és abban tologattam Zsófit. Na, nem kis projekt volt ennyi cuccal útrakelni. :-D

Ja, és tegnap teljesen leálltam a vérnyomáscsökkentőről! Csütörtökön raknak fel egy 24 órás vérnyomásmérőt, remélem visszaáll minden a régi kerékvágásba.

Kép
Kép
lbernuska

lbernuska! Mi a neve a tstápolónak? Hunor bőre sokat javult, van, amikor teljesen sima, de időnként előjönnek még a pöttyök.

Cili! Még ilyen almás változatot nem sütöttem, remélem, jó lesz. Ha igen, felteszem a receptet a másik topikba.

Kép
Kép
szeles4

Marti!
Köszi! Majd a kislányod is biztos értékleni fogja Vinzentet!!!! :lol: :lol:
Lehet,hogy azért fájt? Kérdeztem is párom, hogy nem e vagyok túl "nagy" neki, de azt mondta,hogy nem! :wink: :wink:

Niki!
Akkor hajrá sex! :lol:

Cili!
Vinzent is egyre többet szopizza az öklét, ha sikerül akkor a hüvelykujját.

Köszi csajok, látom nem vagyok egyedül a fájdalmammal! Na de biztos lesz jobb is, majdcsak belejövünk!!!:P

Ja tegnap nekem is megjött,pedig szedek fogigátlót 10 napja!!! :roll: :roll: :roll: :roll:
Vinzent éjjel csak 1-kor aludt el, aztán reggel 6 és 8 között fennt volt,majd megint alvás fél 12-ig!!! :roll: :roll:
susy75

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 15:07-kor.
Vendég

Még valami: nálunk is megy az "öklözés" és mindehhez rengeteg nyál társul!!! Nálatok is folyik ennyire a nyála?? Mitől lehet ez???!!!
Vendég

Bocika! Nálunk is rendes nyáltermelés folyik. A fogzás már elkezdődhet 2 hónapos kor körül, és lehet, hogy csak 5-6 hónaposan bújik elő a fog. Jó, hogy minden rendben van veled is!

Kép
Kép
szeles4

Cili: én az EDA helyét érzem néha, és az is elég sz*r.

Berni: köszi :) mutizol képeket a selymes bőrű szépséges Zsófiról? Léccci, olyan kíváncsi vagyok már rá :D

Boci: Kiskobold is nyáladzik vadul. Tegnap azon röhögtem, hogy apa "repülőztette", és olyankor már nagyon emelgeti a fejét, és ahogy koncentrált, csurgott a nyála, mint az őrület, rá apa karjára, és csöpögött a szőrről :P

Asszem, ebédelnem kéne. :roll:

Kép

Kép
gabilany79

[quote="gabilany79"]C írta:gabilany79ili: én az EDA helyét érzem néha, és az is elég sz*r.

Jéé, én ilyesmit nem tapasztaltam. :roll: Azt sem tudom hol volt bennem a branül (így nevezik?).

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Viszont a hátizmaim fájnak rendesen a 4 kg folytonos cipelésétől. :? :D Tegnapi mérés eredménye: 4080 g. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: szép súly :D ! Hát nekem valószínűleg azért fáj, mert eleve tök nehezen tudta megszúrni, ugyanis borzasztó közel vannak egymáshoz a csigolyáim :roll: Vagy az is lehet, hogy szimplán elrontott valamit :twisted:

Kép

Kép
gabilany79

Akkor lehet nekem is az fáj!
Éjjel majdnem sírtam, annyira rossz volt. Lassan ott tartunk, hogy apának kell kiemelnie éjjel Danit az ágyból, ha etetnem kell... :cry: :cry:

Boci én nem győzöm cserélni a ruháját, annyi nyál jön..., éjjel arra kelek, hogy cuppog a kezével, na akkor tudom, hogy már éhes...

Kép

Kép
dcili81

Készülök elő a holnapi ebédhez...
Rakott krumpli lesz, meg ha lesz időm sütök raffaello szeletet.
Meg apának csinálk finom töltött tojást, no meg persze magamnak is.... 8) :lol:

Kép

Kép
dcili81

[quote]Z írta:öldi: ezt a pelust csak neten lehet venni vagy forgalmazzák valahol boltban is?

Eszterke! Én nem találtam boltban.

Kép
zölddisznó

Írtam már nektek, hogy június 1-vel megyek vissza dolgozni? Igen, Hunor még csak 6 hónapos lesz és momentán nem tudom, hogy fogjuk megoldani. Viszont a GYED nem fedezné a lakástörlesztésünket, arról nem beszélve, hogy kb. 100.000 Ft nettóval kevesebb, mint a fizetésem. Ebben a nyomorult világban szinte hihetetlen, hogy a munkahelyemen ki volt ugyan írva pályázat a helyemre, de úgy döntöttek, én kellek nekik, még ilyen kis gyerekkel is. Idén Gyöngyösön nyit majd új áruházunk, kicsit féltem, hogy azt felajánlák nekem, nem szerettem volna odamenni. Talán még összejön, hogy én vehetem majd át a miskolcit, de egyelőre mint helyettes térek vissza, amíg el nem kezdődik a debreceni projekt.
A férjem táppénzzel, a szabadságainkkal, szeptembertől anyukámmal és valószínűleg babysitter igénybevételével talán sikerül átvészelnünk januárig, akkor meg menne bölcsibe (ha lesz hely, jövő héten megyünk felíratkozni).
Remélem, nem ítéltek el. Nem vagyok önző, nem fontosabb a karrierem, mint a gyermekeim. Sokat sírok mostanában Hunorral a karomban, de ha nem akarunk tönkremenni, mennem kell. Amikor a szállodaigazgatói székből munkanélkülivé váltam és nagyon sokáig nem dolgoztam, a lakáshitel mellett 3 személyi kölcsönt is felvettünk, és a kocsi is hitelből van részben. Ahhoz, hogy fezetni tudjuk őket - a személyi kölcsönök jövőre lejárnak -, nekem is dolgoznom kell, vagy addig nyerni a lottón. Szóval én sem így akartam, de nincs más lehetőségünk és tulajdonképpen örülök, hogy van hová mennem. Laura

Kép
Kép
szeles4

[quote]N írta:em igazán fejtem mostanában, mert eléggé apadni véltem a tejet és akkor nem maradt elég Noelnek ha lefejtem. Hajnalban még nem próbáltam... Lehet meg kéne.

Aida! Amikor fejted, kevesebb lett? Nem hiszem...

Kép
zölddisznó

Laura nem irigyellek! Azért borzasztónak tartom, hogy bevállal az ember egy (vagy több) gyereket, aztán élj meg abból amiből tudsz!

Anyumnak is dolgoznia kellett nem volt mese mentem bölcsibe, apám akkor volt katona..., de felnőttem. :D

Hunor biztos nagyon sok jóbarátot fog szerezni a bölcsiben! :wink: :wink:

Kép

Kép
dcili81

Nem merek már fejni! 5 liter van a fagyasztóban!

Kép

Kép
dcili81

Ja, Manna! Sajna nem tudunk még olyan messze menni - MOM gesztenyés - mert nem fér bele 2 szopi közé.

Kép
zölddisznó

Cili! A fagyasztóm egyik rekeszében nekem is csak tejcsi van, lassan én sem tudom hová tenni. Pedig nem fejek csak este, mert az utolsó szopi után csak 7-8 óra múlva ébred, addigra meg szétdurranna a cicim.

Kép
Kép
szeles4

[quote]M írta:ég el sem kezdtem az Ergam cseppeket, de ma menszi jelleggel görcsölget a pocim és két kis barnás darabka is távozott meg enyhén vérezget. Ez most mi lehet? Zöldi vagy más esetleg!?

Ha mázlid van, kijött az alvadt vér...ha az volt, amit láttak.

Kép
zölddisznó

Mági! Nálunk hasfájásra minden, amit Gabi írt enyhülést hozott, de igazából csak az "öregedés" az egyetlen módszer, amitől - remélem végérvényesen - elmúlt.

Kép
zölddisznó

Szeles!
Testápoló gyógyszertári kevert a dokinéni receptje alapján. Nálunk csak az elején voltak pattanások. Azok elmúltak és helyette jött az ekcéma: vörös és iszonyatosan kiszáradt, hámló, érdes bőr... :-(

Szerintem senki nem ítél el azért, mert visszamész dolgozni. Gondolom ha megtehetnéd, te is szívesebben maradnál otthon babázni.

Gabi!
Amint sikerül eljutnom odáig, hogy letöltöm a laptopra a képeket és lekicsinyítem őket, teszek fel Zsófiról. :-D

Cili!
Basszus! 5 liter tej a fagyóban??? Nem semmi!!!

Kép
Kép
lbernuska

[quote]L írta:ányok ti nem szenvedtek hátfájástól?
Borzasztóan rosszul viselem, nem tudom miért fájok ennyire...

Cili! Dehogynem. Attól van, hogy olyan izmaid is működésbe léptek, amiről nem is tudtál, hogy vannak. Fördetéskor, pelenkázáskor, bébicipeléstől, együttalváskor a más póztól... és még sok mindentől lehet. El fog múlni, ha megerősödnek ezek az izmok, és figyelsz rá, hogy lehetőleg kétoldalasan csinálj mindent. Pl. büfiztetéskor mindkét válladra rakd...

Kép
zölddisznó

Zöldi köszi, igyekszem..., csak elején rossz pl amikor indul a nap, ha bemelegednek, már jobb, estére meg már nem is érzem, de éjjel pihenek és kezdődik előlről...

Kép

Kép
dcili81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: