A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Kép Kép Kép Kép

000kata

Sziasztok!

Ma voltunk koragondozáson Matyival. Már 6310g 3 hónaposan! Több, mint 1kg-ot hízik havonta. Nem semmi, ahhoz képest, hogy 2500-re fogytunk anno vissza. Bélpoklos.

Én sajnos elég szarul voltam a múlt héten, és még most sem vagyok 100%-os . Elkapott ez a fránya influenza hidegrázással, hasmenéssel, orrfolyással, köhögéssel. Matyi csak náthás lett szerencsére. De Bendi múlt héten kétszer is hányt. Viszont ezenkívül komolyabb baja nem lett.

Kata
Sajnálom nagyon Kevint. A fülfájás tényleg borzasztó. Sajnos én is fülfájós voltam (tapasztalat). Cebion cseppeket (c vitamin) nem adsz neki? Remélem javulni fog szegénykémnek. Nehogy felszúrják.

Anikó

Dobok fel pár képet

Kép mosoly:)
Kép helló
Kép Koncentrálunk
Kép Bendi pakol :) Kép Matyi és anyukám

Kép
Kép
Kép
eagleszem

eagleszem: nagyon édesek a képek :lol: adtam neki cebion cseppet 2 napig csak nem mertem ennyi mindent a sok gyogyszerre gondolok.Adjam neki?hány cseppet?
jobbulást nektek is reméljük a picur nem kapja el

000kata

eagleszem

Kép

000kata

Kata, nagyon sajnálom Kevint. Az orvos mivel szívja ki neki a nózit? Én nem tudok semmi okosat mondani, nálunk mindig felszínes nátha volt, de szegényke most nagyon belekeveredett... :cry:
De nagyon cuki!

Kri, én is szedek a pajzsmirigyemre Lthyroxint már 6 éve. 2 évbe telt mire beállt, annyira rossz eredményeim voltak. Most meg hol jó, hol nem. De látom, nem vagyok egyedül ezzel.

Honey, nem írtam az előbb, de irtó édesek a kölykök! Lotti csodálatos kiskamasz!!!! Úgy tud nézni, mint valami kis modell.. :)
Betti is nagyon szép baba, bár anyukája is az, így nem nehéz... :wink:

Eagleszem, édesek a gyerkőcök! Bendi hasonló káoszt okoz látom, mint Kornél.

Melaszka, nagyon édes nagyfiú Marci!

Kép
Kép
dalminha

Dalma: egy vékony csövet ledug az orrán ,teljesen be szinte a torkáig és egy gép szivja ki a doktorő meg huzogatja.Hát elég rossz volt nénzi meg a végén már ilyen véres trutyi jött le neki :cry: meg nagyon sirt Kevin potyogtak a könnyei.De jobb lett neki utánna,remélem most már meggyogyul szegénykém

000kata

Kata!

C-Vitaminnal nem árthatsz, csak nem szabad túladagolni. Én 5-6 cseppet szoktam alapesetben adni. (20 csepp elméletileg 100mg-nak felel meg. Egy felnőtt napi adagja 1000 mg). Most, hogy náthás 10 cseppet adok.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

eagleszem: köszi szépen

000kata

Kata!

Nagyon édes Kevin! :) Háááát, pedig nem is úgy néz ki, mint egy beteg :) Semmi gond nem lesz, nagyon masszív kissrác :wink:

Eagleszem!

Nagyon tündér a kis Matyi! :)
Vendég

Melaszka: ezeket nem most csináltam ezek több mint egy hetes képek

000kata

de majd holnap rakok egy frisset

000kata

Sziasztok!

Kata, úgy sajnálom Kevint :cry: :cry: :cry: Reméljük hamar meggyógyul már. Neked mikor vették észre, hogy baj van? Mert én két hete vettem észre egy duzzanatot a nyakamon és most ez van. Szerencsére nekem nincs benne semmi göb. Ki az orvosod?
Kevin nagyon cuki a képeken :D :D :D

Dalminha, neked milyen tünetekkel jelentkezett? Nekem is nagyon - nagyon rossz értékeim vannak. Főleg a tsh :cry: Eléggé meg is ijedtem miatta, olyan hirtelen jött.

Eagleszem, nagyon édes Matyi :D :D :D

Melaszka, nagyon cuki Marci :D :D :D

Ma itt voltak nálunk látogatóba anyósék. Jól telt a nap :D .
Kicsit elfáradtam, de jó volt.

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

Kri: nekem ugy derült ki hogy hullott nagyon a hajam és rossz volt a vérképem és elküldtek hasi ultrahangra és ott a nő megnézte a nyakam is.Milyen orvosra gondolsz?nekem 2éve derült ki de azota nem nézettem meg :cry: gyogyszer is csak akkor kell ha változik vagy romlik a vérképem.

Holnap viszem Kevint csipővizsgálatra remélem minden rendben lesz

000kata

Kri, én több, mint 10 kg-t híztam pár hónap alatt, és a fodrászom mondta, hogy neki is volt ilyen, menjek el endokrinológushoz. Elmentem, és kiderült, hogy alulműködik, TSH-m nagyon-nagyon magas volt, 6500 TSH, a normál tartomány 10-150 között volt. Most már más értékekkel számolnak. Most 200 -t szedek a Lthyroxinból, és 3 havonta járok kontrollra, terhesen 4 hetente jártam. Minden reggel gyógyi, nem nagy ügy, szépen be lehet állítani és akkor nem lehet semmi baj. Kicsit meg is van nagyobbdva, de az nem kóros. Szóval ne aggódj, ne úgy fogd fel, hogy gyógyszert szedsz, hanem pórolsz egy hiányzó hormont.

Kata, elég horrorul hangzik ez a csöves dolog :?

Kép
Kép
dalminha

Dalminha, nekem 238 a TSh-m. Én viszont nem híztam, inkább nagyon lefogytam. Csütörtökön megyek a háziorvoshoz beutalóért, aztán irány az endokrinológus. Utána olvastam és nekem is alúlmüködik meg az uh kimutatta a nagyobbodást. Inkább Zsombi miatt aggódtam, hogy neki ne legyen ettől baja.

Kata, endokrinológus nem is látott? Arra gondoltam hátha tudsz itt egyet. Biztos rendben lesz holnap minden.
Mi holnap megyünk oltásra.

Kri

Kép
Kép
kri29

Kata!

Azt próbáltad már, hogy az egyik orrlyukból szívod a trutyit, a másikba folyamatosan nyomod a fiziológiás sóoldatot (sós orrsprayt)?
Ez átmossa az orrüreget! Kicsit brutál, de érdemes kipróbálni!
Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

sziasztok.
csak bekukk
Ma 10 hetes a drágám és egész nap ezt csinálja
Kép
vagy ezt
Kép
itt egy apás kép is
Kép
és velem
Kép

éés ezt találtam ma kidobva. semmi baja nincsen csak annyi volt hogy a huzata pár helyen ki volt szakadva de én újrahúztam és kész van egy új székünk
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok

Köszönjük szépen ugy nézki Fanni mára meggyógyult tegnap dél óta nincs hasmenése, már éhes is :D , hajnali fél 4-kor szólt hogy anya éhes vagyok :D , hát alig láttam ki a fejemből , de szerencsére evett pár szem perecet és ivott egy kis teát és vissza aludt. ugyhogy szunya vissza , valahogy ma egy kicsit fáradtabb voltam reggel mert simán lenyomtam az órát amikor csörgött, még szerencse hogy van egy gyerekem aki borzasztóan éhes volt és reklamált , mert amugy aludtam volna még mint a bunda. :lol: ja akkor is Fanni kiabált hogy ANYA , gondolta biztos na már megint nem hallja hogy Jenni reklamál, hát vannak ilyen napok. :lol:
Remélem ezzel nem vagyok egyedül. :lol:

A bukásra azt mondta az orvos hogy ha gondolom emeljem meg a kiságynak azt a felét ahol a feje van valamilyen vastagabb könnyvvel és kevesebben aludjon hason. De majd lassan kinövi.
Hát köszi gondoltam magamban , ez a gyerek utál háton feküdni , abban a pillanatban amikor lerakom ugy aludni azonnal ordít. Oldalt még csak-csak alszik de igazából hason szeret durmolni. :lol:

A dokinő azt mondta a hasmenésre hogy járvány van és hogy valószínüleg az egész családon végig fog menni. Remélem Jenni nem kapja el.

Melaszka: nagyon édes Marcika! :D

Kata: nagyon helyes Kevin a képeken, itt teljesen nyugodt babának tünik, nem is gondolná az ember hogy egész éjszaka tud sírni.

Eagleszem: nagyon aranyosak a fiúk, látom nemcsak nálunk néz ki úgy a szoba mintha bombát robbantottak volna. :lol:
Hú hát Fanni is ki tud tenni magáért ha játszik akkor szinte be sem lehet menni a szobába. :lol:
Ezt a c-vitamint te folyamatosan adod a gyerekeknek? mert már gondoltam én is rá , föleg így télen hátha kevesebbet lenne beteg Fanni is.

Vera: nagyon édes Iza még mindig, és az a csat a hajában nagyon tetszik, :lol: , nekünk ahoz sajnos már kevés van hogy beletudjak rakni csatot, nekünk már erősen ritkul a hajunk. :lol:
Vendég

azt elfelejtettem írni hogy 10 hetesen a súlyunk: 5270g és 58 cm-ek vagyunk.
Bár én itthon 60cm mértem de az orvosi rendelőben mindig kevesebbet mérnek.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nagyon édesek a babák! :D Olyan jó nézegetni a képeiket!

Remélem, minél hamarabb meggyógyul mindenki!

Mi jól vagyunk, múlt héten végig Komáromban voltunk a Szüleimnél, mert a férjem külföldön volt. Nagyon jó volt, Ádám is jól érezte magát szerintem.
Továbbra is sokat alszik éjjel és továbbra is gond az elalvás, csak délelőtt alszik el egyedül, egyébként mindig sír nagyon, így kézben altatom el. majd egyszer rászánom magam és megtanítom neki az elavást egyedül, de még pici.:)

Lányok! A Ti babáitok milyen gyakran kakilnak? Ádámnál most már péntek óta semmi. A védőnő azt mondta, főzzek neki 1 dl kamilla teát rakjak bele 1 mokkáskanál cukrot és adjam oda neki. Na, persze Ádám nem itta meg, mert nemcsak a teát, de a cumisüveget is utálja és kanálból is csak kevés kellett neki.
Van valami ötletetek, hogy mit csináljak? És hány napig normális, hogy nem kakil?
Egyébként nagyon jó a kedve és ugyanúgy megeszi a napi 700 g tejcit.

Eszter

Kép
ske

Ske: Fannival is kellett kamillateát itatnom ugyanígy , ő meg is itta de semmi hatása nem volt. Amikor láttam hogy már nagyon fáj a hasa és nyügős is , megpróbálkozott is de nem sikerült , akkor hőmérővel megpiszkáltam egy kicsit amíg megnem indult neki a kaki. utána olyan nyugodt lett, látszott rajta hogy megkönnyebült.
de ezt sokszor nem lehet csinálni mert hozzászokhat.
Jenninél is volt már hogy alkalmaztam mert ő eléggé hasfájós volt régebben, és ha már puki jött neki már az is nagy segítség volt.
Amíg jó a kedve és nem nyügős addig válhatsz még egy kicsit.
Vendég

csuri: még nem probáltam,lehet kiprobálom csak tiszta brutálul hangzik.

Vera: édi a kis iza :lol:

Kri: én nekem budaörse kellett mennem pajzsmirigy ambulanciára és ott nézték meg ,oda vinni kellett a z ultrahangos papirt+frisslelet. ( 2 honap mulva kaptam időpontot) és mire mentem jo lett a vérképem.Azt mondta a doki hogy évente nézetni kell hogy nem e nagyobbodik.

ma voltunk megint gyerekorvosnál,leszivta a noziját holnap ujra kell mennni.Szegény :cry: de remélem most már meggyogyul hamar.délután meg megyünk a csipőszürésre szurkoljatok.Remélem addig eláll az eső

000kata

Szaszi: jenni is szépen hizik,raksz képet?
kaki: kevin állatalába minden nap kakil de volt hogy 2 napig nem mi is hőméröztünk.A kamillatától nekünk megy a hasunk meg a citromtol is amikor e1-2 cseppet beleraktam a limiébe.

000kata

Kép
Vendég

Szaszi: jaj de édes :lol: és hogy nevet :lol:

000kata

a kért képek, majd keresek még frissebbeket, mert ezek 1-2 hete készültek.

keresztbe fordult reggelre, így jó aludni Kép
Kép

Kép
Kép
Vendég

ez még lemaradt, kis tokás
Kép
Vendég

Sziasztok!

Szaszi, nagyon édesek a kicsi lány :D :D :D

Kata, köszi. Valószínű én is Budaörsre kell mennyek majd. Majd írd meg mi volt a csípőszűrésen. A doki egyébként jó fej egy fiatal hapsi.

Kaki, mi általában 2, 3 alkalommal kakilunk naponta. Azt mondta a védőnő, hogy ha 4 napig nem kakilna akkor nincs semmi baj. Az egyik barátnőm is így volt a kislányával aztán kaptak rá kuppot és minden rendben lett.

Ma voltunk a 3 hónapos oltáson. Szegénykém nagyon zokon vette, hogy megszúrták és őrületes ordításba kezdett. Alig értettem mit kérdez a dokinénink. :cry:
Viszont nem nyugtatott meg a pajzsmirigyemmel kapcsolatban, mert azt mondta ha kapok rá gyógyszert akkor nem szoptathatom tovább Zsombit, mert a gyógyszer átjuthat a szervezetébe és akkor gondot okozhat nála. Dalminha te milyen gyógyszert is szedsz? úgy tudom te szoptatsz mellette.
A neten találtam én is olyan gyógyszert amit szoptatásnál lehet alkalmazni. Na most legyek okos. :?
Szóval nem vagyok megnyugodva.

3 hónaposan 6490 g, és 61 cm-esek vagyunk :lol:

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

Kri: kell vinni valamit a csipőszürésre?hogy csinálják?
Szerintem olyan gyogyszert irnának fel amit lehet szoptatás mellett nem?Mi jövöhéten megyünk a 3hos oltásra + a pneocco..... persze csak ha meggyogyul.

Szaszi: nagyon édesek a lányok :lol:

000kata

Dalminha, visszaolvastam úgy hogy látom te mit szedsz. Így elolvastam hogy azt lehet szoptatáskor is szedni. Ezek szerint a gyerekorvos nem ismerheti ezt a gyógyszert. Érdekes, mert azt mondta hogy most elég sok kismamája küzd pajzsmirigy problémával.
Na ennek még utána kell járnom azt hiszem.

Kri

Kép
Kép
kri29

Ske, kaki ügyben: mi a mult honapban vegig 4-5-6-7 naponta kakiltunk. 1-2 nappal kaki előtt már elég sokat pukizott, és szaga is volt, ilyekor tudtuk, hogy hamarosan kaki lesz. Elég nagy adagok voltak, amíg jókedvű, nem nyűgös, és a kaka is olyan mint máskor, max sűrűbb kicsit, addig nincs gond.
Nekem mondta a doki, hogy vizet itassak vele,(kamiilatea árt a bélflórájuknak, bár anno a hugom is azt kapott és neki nincs gondja a hasával, szoval....), de inkább én ittam többet+ benyomtam kétnaponta egy ksukázusi kefirt, és egyik pillanatrol a másikra visszatért a kaki... most naponta, kétnaponta. (hőmérőzésre nekünk semmi reakcio nem volt..)

most már igyekszem jönni, és pótolni a lemaradást....

és Kata: jobbulást Kevinnek!!!!

Pipal

Kép
pipal

Sziasztok!

Behalok ennek a sok édes, mosolygós, gyönyörű babának.
Látom mindenki szépen fejlődik! Sajnálom a kisebb-nagyobb betegségeket, de remélem mihamarabb mindenki túl lesz rajta!

Szerencsére Matyika még nem volt beteg leszámítva a nehézített nagydolgát ma hajnalban sem tudott tőle aludni.
Holnap megyünk szurira, már megint, szegénykém hogy fog megint sírni a múltkorinál is anyukám fogta, mert sajna én is sírtam valahogy nem bírom látni picikém fájdalmát.
Adatok: 7000 gr, 64 cm
Majd holnap teszek fel frissebb képet is.
Sajna nekünk mosolygós képünk csak a telcsinken van, mert a fényképezőgép annyira érdekli, hogy egyfolytában csak nézegeti , de nem mosolyog bele.

Kép

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Kata, egy textilpelust vigyél. Csak alul kell levetkőztetni teljesen. Megnézi a csípőjét, megnézi hogy egyforma hosszúak e a lábacskái, meg a lábfejek tartását nézi meg. Kb. 5 perc az egész és már mehetsz is. Nagyon nincs idő kérdezni se mert sokan vannak azért ilyen gyors, de ha gond van azért azt elmondja nagy vonalakban. Mi ezután kerestük fel a magánrendelőben ott nyugodtabb a légkör és akkor részletesebben tudtunk a problémáról beszélni. A kontrollokra viszont ugyancsak ide Érdre járunk.

Kri

Kép
Kép
kri29

Egy két kép rólunk is :D

Kép

Kép

mai oltás után hazaérve
Kép

Kri

Kép
Kép
kri29

Kri: köszönöm szépen.Fél 5re van időpontunk majd jövök h mi volt.Mennyit nőtt Zsombi,nagyon édes.Kész nagyfiú már :lol:

000kata

Megjötttünk a csipőszürésröl.Minden rendben.Kevin hazafele végig nézelödött olyan édes :lol: Már sokkal jobban van :lol:

000kata

sziasztok

Jujjj, nagyon helyes fiúk vannak itt!!! :lol: Tudnak majd válogatni a lányaim rendesen! :lol:

Kata: nagyon örülünk hogy Kevin már jobban van, reméljük hamarosan teljesen meggyógyul!

Képzeljétek ma elmentem a két gyerekkel vásárolni. Még soha nem volt ilyen hogy mindkettőt vittem volna magammal de most sajnos nem tudtam senkire bizni őket mert mindenki elkapta a hányás hasmenéses járványt. :(
Egész jól bírták a gyerekek, meg én is. :D
Voltunk gyógyszertárban , a postán, kulcsot másoltatni és az Auchanban.
Hazajöttünk és kidölt mind a kettő ugyhogy alszanak egyszerre!!!
Ilyen is ritkán van! :lol:
Viszont romokban hever a lakás ugyhogy össze kell kapnom magamat és gyorsan kitakarítani, meg főzni. :(
Vendég

Sziasztok képzeljtek kevin olyan jol aludt ajszaka.Elaludt 11kor s csak 3:15kor kelt aztán meg 6kor.Aztán fentvolt 8ig ,10kor evett és 12 ig aludt :lol: :lol:

Szaszi: tök jo hogy igy eltudtatok menni.én már alig várom a joidőt hogy lehessen császkálni :lol:

000kata

most meg én leszek beteg :cry: ugy fáj a torkom meg náthás vagyok,nemakarom hogy most kevin töllem kapja el :cry: Azt mondta a gyerekorvos hogy vegyek bioparoxot az jo torokra+orra és maszk :cry: :cry: :cry:

000kata

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van.Csak gyors bekukk,mert Krisz eléggé nyügis.Hoztam pár képet is :D

Kata:Örülök,hogy jobban van már Kevin.Reméljük nem kapja el tőled a betegséget.Jobbulást nektek!!

Kép

Kép

Kép

Kép :D

Kép

Kép

Kép

Kép apával :D

Kép

További szép estét kívánok mindenkinek!

Kép
Kép
reni_24

Kri,
Ezt fontos szedni, egy természetes anyag, amit normál esetben a szervezetünk termel. Akkor lenne probléma akár terhesen, akár most szoptatáskor, ha abbahagynám.
nagyon cukik a babák!

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Betegeknek mihamarabbi jobbulást!!!!

Ske, én amikor nem kakilt akkor hőmérőztem, de nem használt. Vettem glicerines kúpot. Egy fél kúp csodákat tett.....

C vitamin: Nekünk amikor Lacika beteg volt, akkor napi két cseppet írt fel a doktornő. Elvileg nem lehet túl adagolni, mert hát kipisili. De azt olvastam, hogy nekik hasmenést okoz.

Szerintetek lehet abból baj, ha néha elfelejtem a D vitamint cseppenteni? Utolsó evéskor szoktam adni, de van hogy előbb bealszik és akkor kimarad.... :oops: :oops: :oops: :oops:

Olyan szép mindenki!!!!!! :D :D :D :D

Mai adataink: Talp: 11cm, Fej:44cm, Testhossz: 70cm, Súly 7000gramm
Klarissza, nagyon egy súlyban vagyunk!!!! És Lackó is így nézi a fényképezőt. Ha mosolyog is rögtön abbahagyja, ha előkerül a gép. :)

Kép
Kép
gabi82

sziasztok

Kata: hát már kezdek zizi lenni a bezártságtól , hogy nem lehet sehova menni, hideg is van mire felöltöztettem a két gyereket addigra elmegy a kedvem az egésztől, most meg ugye beteg volt Fanni azért nem tudtunk menni sehova , kész agyrém!

Gratulálok az egész jó alváshoz Kevinnek! :lol:
Lassan de biztosan halad a rendes éjszakai alvás felé. :lol:
Reméljük mostmár kilábbal a betegségből és aludni fog éjszaka.

Neked meg mielöbbi jobbulást kívánunk!

Kri: mi újság veled? Voltál azóta orvosnál? Kaptál már gyógyszert a pajzsmirigyedre?

Reni: nagyon aranyos Krisztián! Kész nagyfiú már! :D

D- vitamin: bevallom öszintén én is elszoktam felejteni néha beadni neki pedig ott van a pelenkázon elöttem mégis elfelejtem. :roll: Szerintem nem lesz semmi baja ha néha-néha elfelejtjük beadni neki.

Lányok!
Ti szedtek valami vitamint? Mert én idáig nem szedtem és most kezdem ugy érezni magamat hogy teljesen kimerültem ugyhogy vettem is magamnak vitamint és elkezdtem szedni. Ca + Mg+ cink és c-vitamin hátha új erőre kapok. Én is ugy érzem magamat mint a Magne b6-os reklámban a nő . :( Hát elég szomorú de akaratlanul is elég sokszor vagyok ingerült . :( Na de most feltöltödöm! :lol:

Gabi: olvastam hogy glicerines kúpot szoktál adni Lacikának! Te hogy felezed el ? :roll: Mert nekem sajnos nem sikerült multkor a lázcsillapító kúpot rendesen elfelezni csak úgy hogy a másik fele széttört. :( Lehet hogy én vagyok a béna vagy van erre valami kis trükk? :?:
Vendég

Gabi : szép súlya van már Lacikának! :lol: és jó hosszú baba. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük szépen a tippeket és tanácsokat kaki ügyben!:) Azóta már egyszer siker koronázta próbálkozásaink. :D

Remélem, hamar meggyógyul mindenki! Jobbulást!!!!

C-vitamin: Szerintem se lehet túladagolni, mert vízben oldódó vitamin és kipisilik a babák, de persze csak az észszerűség határain belül szabad szedni, mert azt hiszem olvastam valahol, hogy a nagyon sok C-vitamintól esetleg kialakulhat vesekő.

D-vitamin: Gabi! Ha kimarad egy nap akkor másnap adj Lackónak 2 cseppet, vagy ha két nap marad ki akkor a harmadik nap 3-at. Semmi baja nem lesz tőle, nekem a védőnő mondta ezt. Nálunk is volt már ilyen.

Mi még csak tegnap kaptuk meg a 2 hónapos kötelező oltást, mert a doktor néni szabin volt 2 hétig. Ádám, Szegénykém rögtön kapott 2 szurit is, mert megkapta a Prevenar elsőjét is. :( Nagyon panaszkodott utána! Úgy sajnáltam...

Friss paramétereink: 65 cm ( már 6 cm-t nőttünk!) és 5550g

Friss képek rólunk:

A lovak kedvéért hajlandóak vagyunk megemelni a fejünk (Anya kedvéért nem):
Kép

Tudunk már fogni, csak a csörgő elengedése néha problémás:
Kép

Eszter

Kép
ske

Szaszi!

Én kálciumot szedek, meg D-vitamint, mert az segít felszívódni neki. Ezenkívül csak C-vitamint.
Viszont kilószámra tömöm magamba a gyümölcsöt, főleg citrusféléket, kivit, almát, banánt.

Eszter

Kép
ske

Ske: nem fáj a hasa Ádámnak a citrusféléktől? mert úgy hallotam azt sem szabad enni szoptatás alatt. :( pedig most tudnék enni mandarint kiló számra, azt nagyon imádom! :D

Én a walmark-nak vettem meg a kalcium- magnézium- cink vitaminját és + c-vitamint kezdtem el szedni. Elég sokáig keresgéltem mert egy pár multivitaminra rá van írva hogy szoptatás alatt nem ajánlott szedni az A- vitamin miatt.
Ezért választottam ezt meg igazából a Ca-ra és Mg-ra van igazán szükségünk.
Vendég

Mi is kapjuk majd a prevenar-t de nekünk azt mondta a dokinéni hogy majd ha lementek a kötelező oltások akkor kezdi beadni csak.

Ádám nagyon aranyos ahogy nézi a lovakat!
Vendég

Eszter, Ádám nagyon aranyos!!!! Nekünk is akadnak néha problémák a csörgők elengedésével! :D
Köszi a D vitamin tippet!!!

Szaszi, a glicerinest könnyű szétfelezni. Én késsel simán szétvágom. Próbáld meg kitenni szobahőmérsékletre a kúpot vagy melengesd a kezedben(a glicerinest nem kell hűtőbe tenni). Akkor könnyebb lesz szétvágni. :)

Ja! Nekem javasolták, hogy a gyerekkel együtt én is szedjek 1 csepp D vitamint minden nap!!!

Kép
Kép
gabi82

hát igen én nemnagyon vártam a lázcsillapító szétvágásával amikor kivettem a hütőből és valószínüleg azért nem sikerült akkor.

abból a d vitaminból amit a gyereknek adsz? abból szedsz te is?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: