Sziasztok!
Aproo - jobbulast neked, az egesi serulesek mindig nagyon csunyak

Remelem nem kell muteni!!! Szerencse, hogy Levinek nem lett semmi baja!
Bucsek, Boni - en kerdeztem, koszi. Azt hiszem en is nettrol fogok rendelni festeket, az a 12 db-os eleg is lesz szerintem. En egybol a falra gondoltam, remelem jol fog sikerulni

Kuldjetek majd ti is kepeket, ha elkeszult.
Cs-andi, koszi, majd megkerdezem tole, hogy kinel szul. Lehet, hogy majd megkeres. A hintat te mire rogzitetted fel? En is megvettem hozza mar mindent, csak meg kellene csinalni. Mi kapanyelet vettunk hozza + IKEA-ban szines csikos vasznat.
Zsofi, igen, en mindig tapszerrel higitom, egyenlore meg ugyis az a fo "italuk".En ugy szoktam csinalni, hogy Laura kb. 100 gram puret tud egyszerre megenni, ugyhogy 60-70 gram puret felontok 30 ml tapszerrel es jol elkeverem. Igy hasonlo surusegu lesz, mint a bebietel. Utana, ha meg ker adok neki kb. 30-60 ml tejet. (Laura kb. 160 ml tejet szokott egyszerre meginni - ugy csinalom, hogy ez a mennyiseg meglegyen kb. amikor puret eszik is). En egyszerre egy-ket krumlit, sargarepat szoktam parolni, leturmixolom az egeszet es utana veszek ki belole mindig annyit ami eppen kell + a tapszer. A tobbi meg be a hutobe. Fagyasztani nem szoktam.
A vedono ma azt mondta, hogy hust 7-8 honapos kora korul kezdjunk el adni, sutotokot, sargarepat pedig nem lehet minden nap adni, mert besargulhat a baba - elvileg nemtudjak a karotint teljesen lebontani. Egyebkent a krumplit magaban Laura sem szereti. A vedono azt mondta, hogy egy csipet so mehet ra, es ugy jobban elfogadjak - attol nem lesz semmi baja. Es 6 honapos kortol egy kaveskanal olivaolajat kell beletenni a fozelekekbe (100ml-hez), ezt kesobb a hus melle is kell tenni. Nalunk meg a ceklat ajanlotta, almaval megsutve es leturmixolva, holnap kiprobalom. En a piacon vettem sutotokot, annak eleg jo ize volt meg. Nekem jobban izlik, mint az uveges.
Dia - mi adtunk levet az elejen, de Lauranak nem nagyon kellett, igy ket nap utan attertunk a pepre es azt meg vigan megette. A leveket azota se nagyon kedveli. Szerintem probalhatod nyugodtan a pepet egybol.
Lanyok - a heten valamelyik nap megyunk setalni a Varosligetbe? Remeljuk jobb ido lesz - nem fuj ennyire a szel.
Kellemes estet!