A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Csibb: egy fotós barátom csinált rólam akkor párszáz fotót :D

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok :)

Köszönjük a drukkokat biztos érzi Doroti, hogy mennyien szorítanak neki! :)

Esély: Hogy van-e esély az csak akkor fog kiderülni ha megszületett. Eddig sajnos télleg úgy néz ki, hogy nincs esély, de azért a remény hal meg utolára... :( :roll:

Kukli: Örülök, hogy Kata befordult! :D

Bea: Most úúggy megkívántam a görög salit. :lol: :roll: Maja egy tünemény már most! :wink:

Moncsi: Csak a szokásosat tudom mondani! Sok-sok pihenés és remélem, hogy húzzátok még egy ideig a megszületést! :wink:

Jajj csajok, az előbb néztem meg, hogy holnap van a párom névnapja (Balázs) :shock: :shock: :shock: Teljesen kiment a fejemből! Itt a kh-ban úgy összefolynak a napok, hogy azt sem tudom, hogy hanyadika van! :roll:

puszi,
Nóri
Vendég

Adryn, az igaz, hogy az az ismerős vagy 8-10 éve volt műtéten... Örülök, hogy neked ilyen jól sikerült, de én akkor sem megyek, amíg nem muszáj. :)

Masut
masut

Adryn
akkor muti még! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

végre lehozta apa a padlásról a ruhákat, úgyhogy lehet, hogy ma este kiválogatom, és mehet a mosásba! csak még ecetet kéne vennem!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!

Teszek fel pár kérdést, míg visszaolvasok. :wink:

Aki jár magánrendelésre szülészhez mennyit szokott fizetni? Az én dokim nem kér pénzt. Telefonon egyeztetünk, hogy mikor menjek, amikor ügyeletes, akkor hív be. Ha sürgős elérhető bármikor (ezt mondta). Szóval nem tudom mennyi a tarifa.

Nektek a terhesség alatt szokott fájni a hátatok? Mit csináltok? Nekem Gergővel végig fájt emlékszem sokat szenvedtem. Most a napokba kezdett el a bal lapockám alatt fájni.

Másik elég zavaró tünet a hasam szörösödése: :roll: :oops: VAlakinek van hasonló????

banokla

Nory, én párom is Balázs :)
Kap tőlem két jegyet a dumaszinházba, remélem még el tudunk együtt menni :)
Nem hiszem, hogy besértődik, ha nem kap semmit most Tőled, csak azért rángasd meg a fülét :)
(vagy az csak szülinanál szokás?)
Sajnálom a szobatársadat!!! Lehet, hogy gonosznak hangzom most, de lehet, hogy jobb így, mert esetleg még sikerül nekik egy egészséges. Legalábbis remélem!!!
Dorotinak szorítok én is, hogy utolérje a többieket mégis!
Bocsi, de csinálnak is velük valamit, vagy csak megfigyelnek bent?

Kukli gratu a beforduláshoz, remélem nekem is úgy marad most már a kiscsaj. Rendszeresen érzem, hogy a gyomromba dugja a popsiját, ami mondjuk nem épp kellemes.

Annyira sokat írtatok, hogy nem is tudom mire akartam még reagálni.

Fanni valóban nagyon édes és az összes csajszi cuki.
Mutogattam páromnak, hogy "ilyet szeretnék, meg ilyet is, meg ilyet is" erre csak annyit válaszolt, hogy reméli sikerült az izlésemnek megfelelőt csinálnia :) :oops: :lol: :wink:

Katka, szurkolok Neked is, hogy Peti ne legyen olyan "lusta", mint a lányok voltak (születésileg).

Bea tényleg vizsgáltasd inkább ki magad.

Nekem szerencsére (kop-kop-kop) 2 hónapja nem volt pánikrohamom, de azt tudom, hogy azt részben a terhesség is okozta.

Jó éjt mindenkinek. Nekem most már nem igazán jók az éjszakáim :(
Én már várom a szülést, de semmiképp sem március 10 elött :)
Addig még rengeteg dolgom van :)

Ja még mindig taknyi vagyok és a hasam nekem is elkezdett ma menni kicsit :(

Kép

Kép
gabka77

Nory: Sajnálom,ami a szobatársaddal történt. Szurkolok Dorotinak!!!

Katka: Nagyon szépek a lányaid!! Örülök, hogy nem lett komolyabb tegnap veled!

Csibb, Rszg: csinos a pocifotók! Fanni tüneményes.

Bea: Én is látom Maja arcát! :D Jók a képek. A kisruhák aranyosak.

Kukli: örülök, hogy minden rendben, és Kata tudja, hogy is kell helyezkedni. :wink:

Moncsi: pihenj sokat. Reméljük minden rendben lesz, és marad még a babád.

banokla

Szem műtét: a férjem több mint tíz éve műtette meg lézeresen a szemeit. Kb. 10 évig jók voltak, de 2 éve szemüveget kellett neki csináltatni. Azt mondják ezek a műtétek kb. 10 évig jók, de utána már az öregedés miatt nem tudják védeni a szem romlását.

banokla

Csibb: ok.. :D csak azt ne kérd hogy kicsinyítsem le 10 kb-ra :lol: :lol: :lol:

Masut: nem rábeszélni akartalak csak elmeséltem hogy már nem kezdetlegesek a módszerek ;)

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!

Betegeskedőknek jobbulást! És nehogy most betegedjetek le!!! Ezzel még ráértek néhány évet várni.

Csibb, Fannilányon mindig lehidalok. Profi fotós és kismama :)
Egyébként Samu is sokáig mutogatta a hasát, hogy neki is van benne tesó :) , aztán megbeszéltük, hogy a tesó az én hasamban van, és általában a lányoknak van a hasukban baba. Ja, azt már tudja, hogy ő fiú, én pedig lány.
Ja, és szép a pocid!

Bea, szép lett a hajad és jók a Maja UH-k is. Én is látom a képeken az arcát :)

Kukli, örülök, hogy Kata fejen áll. Jó hír!

Gabka, Nory - az én párom is Balázs :) Szerencsére a múlt héten beszereztem neki az ajándékát. Holnap köszöntés!

Nory, nagyon sajnálom, ami a szobatársaddal történt... Mit mondtak neked ma az UH-n, babáid hogy vannak?

Katka, Samunak is március 7-én van a szülinapja. Én is elkezdtem már tűnödni azon, hogy előbbre kellene hozni az ünneplést, hogy biztos legyen normális szülinapja. De még nem tűztem ki az időpontot...

Ma nagyon sűrűre sikerült a napom. Délelőtt dolgoztam, délután be kellett mennem a munkahelyemre, aztán Samuért bölcsibe, és aztán edzésre vittem... Elkezdtünk járni ovis karatéra. Még persze kicsi hozzá, de az edző szerint - ha tetszik neki - akkor járhat. Sokat futkároznak, labdáznak, fogócskáznak. Ezeket a részeket nagyon élvezi... Vannak olyan részek is, amikor karate mozdulatokat tanulnak, na, ezeket unja. :)
Megyek pihizni...
Üdv:

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

CSibb, Fanni tényleg egy tünemény ahogy mutagatja a hasát :D Emlékszem mikor Bulcsút vártam Panna is állandóan ezt játszotta, mikor megszültem akkor meg ringatta meg szoptatta a babáit :)

Nory én is sajnálom ami a szobatársaddal történt, nem lehet könnyű még ilyeneket látni ott a kórházban. Dorotinak megy a drukk :wink:

Szemműtét: én is mindig elgondolkozom ezen a lehetőségen, nekem olyan 2,5 körül van, és néha nagyon idegesít a szemüveg, ráadásul egyszer próbáltam a kontaklencsét de nem bírtam elviselni :( Ezért egy kicsit elszomorodtam azon amit Adryn írtál, hogy műtét után 3 napig kontaklencsét kell viselni. Akkor én azt hogy tudnám elviselni? :?

Banokla, szerencsés vagy hogy nem kér pénzt a dokid :wink: Én itt "vidéken" :D 6000 Ft-ot fizetek a vizsgálaton. Eddig 5000 volt, de pont most emelte januárban. Úgy tudom hogy ez itt nem a legolcsóbb, de gondolom Bp-en még ennél is drágábbak a dokik. A szülésért meg olyan 30-40e Ft-ot tervezünk adni, szülésznőm nincs.
Pocak szőrösödés: hát nekem is van :( de nekem alapból is, de nem figyeltem hogy most jobban vagy kevésbé :roll: Neked most lett erősebb? Lehet hogy a hormonok.

Moncsi, nekem ugye megnyílt a méhszáj, igazából azt nem érezni, hanem a gyakori keményedések utalhatnak arra, de ez sem feltétlenül. Lehet hogy csak tényleg nyom valamit a baba, de akár jóslófájás is lehet nem? :roll: végülis már te is a 35. hétben jársz.
MIndenesetre pihenj amennyit tudsz. :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica: abban a 3 napban te fájdalomcsillapítón és altatón élnél... a legkisebb fény is zavar.. én a wc-re is napszemüvegben mentem (megjegyzem nem kapcsoltam lámpát, csak amiatt a kis résen alul beszűrődő fény miatt) hidd el a kontaktlencsét nem is érzed. szóval gyerekeket jobb lepasszolni.. bár pótpapám most nyáron csináltatta a szemét és neki nem párologtatták el a szaruhártyáját, csak lézerrel felvágták, felhajtották, megműtötték alatta és visszahajtották.. neki is tettek rá védőkontaktlencsét, de ő még dolgozni is tudott a frissen műtött szemével.. olyan mintha a szél telefújta volna homokkal.. durva hasonlattal élve.

Csibb: biztos vagy benne hogy a többiek az én képeimre lennének kíváncsiak? :? elbizonytalanodtam :) na jó.. párat..

Kép én Kép én2 Kép én3 :oops:

KépKép
KépKép
adryn

jah.. és Banokla: az öregségi szemromlással kapcsolatban el is mondták nekem hogy azt nem lehet kivédeni ezzel a műtéttel.. de gondolom férjedet is távolra műtötték és az öregségi szemprobléma általában az olvasószemüveget jelenti... ami ugye közelit jelent.

KépKép
KépKép
adryn

Van egy ilyen táblázatom, de nincs mindegyik rövidítés benne, nem tudjátok mit jelent? :oops:
BPD 85
AC 292
FC 62

lepény a hátsó falon

Adryn, nagyon jó képek, nagyon szép vagy rajta, profi modell-fotó :wink: , hajadnak jó a fazonja ezen az utolsón, olyan tépett, előre főnözött, ugye? A második meg olyan vadmacskás :wink: Apu nem volt féltékeny a fotósra, általában azok :lol: :lol:

Maja dícséreteket köszi:),
remélem ma éjjel fogok tudni aludni :? legalábbis nem légszomjra ébredem, max pisi-ingerre. :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: a képek neki készültek meglepibe.. ;) a hajam nekem is tetszett úgy, de apu jobban szereti ha hosszabb :? pedig ezzel sokkal több baj is van..

KépKép
KépKép
adryn

BPD: fejkörméret
AC: has
és az FC az nem FL akar lenni? mert akkor az a combcsont ;)

KépKép
KépKép
adryn

Lehet FL

akkor ezért nem találtam, köszönöm :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok,

Kukli: Tök jó, hogy minden rendben van.

Adryn: Tök csini csaj vagy, de hogy ezeket a képeket így a 9. hónapban mutogatod. Komolyan kissebbségi komplexusom lesz a bálnaságom miatt..... :P :P :P

Nekem is rossz a szemem. De gyáva kukac vagyok a megműttetéséhez....

Gabka: Jobbulást és kitartást! Én már 6 hete rosszul alszom.... Majd lesz jobb is!

Erpé: Szerintem ez az ovis karate jól hangzik. Tényleg az a lányeg, hogy mozogjanak és élvezzék. Szerintem nem fontos, hogy ez karate, kosárovi, foci vagy zenés torna. A lényeg, hogy mozogjanak. :)

Petiapu mostanéban tök aranyos. Kezd felnőni ehhez az egészhez. Azért sokkal szebb így az élet, mint egyedül volt. A lányok is nagyon élvezik, mivel Petiapu elég sokat foglalkozik velük (is). :)

Katka

katka22

Jó reggelt!
Balázsoknak Boldog Névnapot! :)
Nory nagyon sajnálom a szobatársnődéket. Remélem több ilyet neked sem kell végignézned, egy vidámabb csaj biztos feldobna kicsit. Manónak hatalmas drukk a mai uhu-hoz. Remélem növögetett odabent a pocidban!
Csibb, jó mosást! Igazán izgi válogatni a cuccokat! Én még szomabton kapok egy adagot, tegnap tudtam meg. Bnőm az összes cuccot átpasszolná Botival egyidős lányától. Fiút várnak nyárra, sztem Boti ruháira gyúr. Csere-bere. :wink:
Banolka pocakszőrösödés elmúlik. Nekem most is pelyhes lett. :oops:
Erpé a te energiáidon mindig csak csodálkozom. A napod olyan, mint a hetem kb. :lol:
Katka nagyon örülök amit Petiapuról írtál. Sztem Ha Peti kint lesz, még rádob egy nagy változás. Szuper!!!!!!!!! :) Édes lehetett Manó ahogy ugrabugrált odabent.
Adryn a képeiden tökéletes vagy, mint mindig. :wink:
Bea Maja tényleg teljesen kivehető a képen. Micsoda csókos száj!!!! :lol: Sztem szülés előtt jó lenne megnézetned magad. Lehet adnak vmi kis bogyit, amitől sokkal jobban leszel, Majának meg nem árt.
NORY akkor várunk!!!!!!!
:!: :?: :idea:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

sziasztok! mennyi téma, mennyi írás! :)
Csibb, Fanni rajongók táborát én is növelem! :)
Bea arcdagadás ill elváltozás nekem is van, sztem ez terehsségi. víztől, bármitől. Jártam szülésfelkészitőre pár hónapot, oda kb. egyidőben szülő kismamákat osztanak be, és egy időszakban mindenki feje eltorzult..és hát az enyém is :) Mintha fel lenne puffadva. DE majd elmúlik ez! :)Maja nagyon szép lesz! :)
Engem a striáim zavarnak, a combomon nem, csak a melleimen:(De vannak, amik már múlnal el, vörösből halványkékek. Gondolom majd újra kirepednek..Azthiszem néha túl szoros melltartót vettem fel, és ez nem tett jót nekik.Főleg a vérkeringésnek. Csak az elején nagyon húzott a súlyuk.Így arra gondoltam, hiába már csak pár hét van, veszek egyszerű pamuttopot, olyan sportmelltartófélét, a piacon kb. 600 Ftért. Annyit megér a cicim:)/ ja, az 1. hónaptól kenem kismamakrémmel/
"Lósportok"hú, nagyon bátrak, és mozgéknyak vagytok még nagy pocakkal! /kivéve adryn, az övé nem nagy :) :wink: csinik a fotók/.Nekem konkrétan ez annyira fáj, ahogy hozzáér a méhszájhoz, hogy csillagokat látok, szóval mi ilyet nem csinálunk. Nem tudom, hogy csak a terhesség, és felpuhult méhszáj miatt-e, majd kiderül utána :)Meg különben sem jöttem még rá, hogyan kell igazán.
Katka, szépek a csajszik!Egy apával csak könyebb, mint nélküle, mégha nem tökéletes is!
Léptem védőnőhöz, vittem neki tegnap a szokásos kubusban a pisit, megnézte,aztán rögtön azt kérdeztem, milyen édességet ettem. Én hülye vizetelvizsg előtt reggelire mézeskenyeret+túrótortaszeletet+egy négercsókot ettem 8) :oops: :lol: így egy kicsit duplán amegengedettnél volt :) Most viszek egy éhgyomrit, meg egy sima reggeli utánit :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Szép jó reggelt!

Gyors bekukk, mert folyamat megyek vhová, ennek már sose lesz vége..... :D

Betegeskedőknek jobbulást, nagyon makacs ez a takonykór még, mi is szenvedünk apával. Gyerekek szerencsére már bölcsiben. Jövő héten lesz náluk is farsang és tisztára be vannak már sózva.

Nory, nagyon sajnálom ami a szobatársaddal történt. Dorotinak megy a drukk ezerrel!!!! Nekem az öcsém Balázs! Isten éltesse őket.

Kukli, gratula Kata befordulásához, ügyes kiscsaj no!! Kérdezted a gyerekek ágyait. Az Ikeában vettük őket, Kritter névre hallgat és asszem most már 3 féle színben is lehet kapni. Mi nagyon szeretjük.

Csibb, mint mindig most is fantasztikusak a képek!

Katka, ez a te lányaidra is vonatkozik!!! Nálunk Viki nem növeszti túl gyors iramban a hajacskáját, pedig ő már szeretne Rapunzeli hosszúságút. :wink:

Bea, szuperek az uh képek!

Csak helyzetjelentettem, hogy jól vagyunk, mert már megyek is a háziorvoshoz, aztán anyukámékhoz, aztán a munkahelyemre, aztán még megvenni egy két elmaradt dolgot, aztán haza, délután meg a nagyszüleimhez......
Én jövő héten megyek uh-ra, laborra és vizsgálatra, alig várjam, hogy lássam a kis Dábit!!!!

Na majd igyekszem bővebben is jönni, talán holnap! Szép napot mindenkinek! Vigyázzatok magatokra és kinti és benti gyerkőceitekre!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Sziasztok!

Adryn nagyon jók a képek :wink:

Tencsi látom neked is sok dolgod van. Ez a hét nekem is olyan menős, pedig jó lenne pihizni meg kipihenni a náthát-köhögést.

Pulcsi már rég jártál erre. Ez a reggeli édesség evés azért nem semmi, még rajtam is túl teszel :D Én is most ettem meg egy-két Grandolettit reggeli után, ami ugye lekváros kenyér volt :wink: Nekem is vissza kellene fognom magam, mert csak rakódik így rám a vége felé a felesleg, aztán meg nehéz lesz leadni. :roll:

Na megyek is mert indulunk ágyat venni Bulcsúnak :) Kiváncsi vagyok mit szól hozzá :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Adryn
szerintem nem bánják! :wink: nagyon jó képek! :D

Kukli
elfelejtettem írni, hogy nagyon örülök, hogy Kata befordult!!!

Tencsi
jó mozizást!!!

Aranyosak vagytok, hogy így dicséritek a csajomat! hízik a májam! 8)
és a pocakdicséreteket is köszi!

Banolka
az én hasamon is több szőr van, Fanni mindig megjegyzést is tesz rá. nagyon kényes erre, a hónaljamtól kiskorában félt, akkor még borotváltam, és másnaposan már nem tetszett neki... :roll: már ráálltam a gyantára, most meg már géppel is megy. úgyhogy igyekszem neki megfelelni. de a hasról állítólag nem szabad leszedni, majd elmúlik szülés után!

na rohanok készülni, mert megyünk Kolompos koncertre!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Vica
majd muti az ágyat is!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Szőrösödés: Nekem egyszer a legelején kiszőrösödött a bajuszom :) akarom mondani, nem a bajuszom, hanem a szám felett megjelent egy bajuszka. :oops: :lol: Szegény párom elborzadt, hogy úr isten mi történt.
Akkor egyszer legyantáztam, azóta sem jött vissza.
Viszont nekem is szőrös, de csak egy csikban a pocim, igaz, hogy ott egyébként is szokott lenni nekem pár szál.

Arc dagadás: Véletlenül van egy képem, ami egy héttel a szülés elött készült annó, hát alig ismernék magamra. Az utolsó hetekben szerintem mindenki eltorzul picit, ami a szülés után szerencsére elmúlik.
Nekem pl alapból eléggé vékony a bokám, de a mikor szülni mentem, valami brutálisan vastag volt.
Mielött hazaengedtek, megvizsgált a doki és meggyanusított, hogy holmi őzikével lábat cseréltem, mert kb fele akkorára apadt a lábam :)

Csináltam egy pocakképet. Nekem kisebbnek tűnik a képen, mint amekkorának érzem, viszont azok a szörnyű csikok, erek, amik egyébként alig látszanak :)

Kép Lilis pocak

Kép

Kép
gabka77

Gabka, nekem is kicsinek tűnik, de lehet, hogy azért mert magas vagy :P

Kuklika, várjuk az ágyat :D

Tencsi, sok programod van mára :roll:

Pulcsi, nekem is kényelmetlen most minden melltartó, ráadásul egyre nagyobb kell :x

Olyan rossz a gyomrom, pedig én nem reggeliztem túl magam, de mostanában már bármit eszek :x hajnalban felkeltem 4:30-kor, és nem tudtam visszaaludni, most nem voltam rosszul, csak forgolódtam, aztán feladtam, így sikerült 4 és fél órát aludni. Reggel meg hívott a keresztlányom anyukája, hogy nem sikerült a központija, 8-ból gimibe, pedig nagyon jó jegyei voltak eddig, teljesen ki vannak bukva. szegény gyereket sajnálom csak, mert őt hibáztatják.

Katka, örülök, hogy ilyen jól alakul Petiapuval. Szerintem addig nincs veszve a kapcsolat, míg össze tudtok bújni :oops: , amikor már teljesen hideg vagy, akkor nincs sok értelme harcolni érte, de nálatok más a helyzet, ez tök jó!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!

Hamarosan újra Angliába utazok, így megint tudok baba - kismama- női - férfi ruhákat hozni! Smile

A hazainál kedvezőbb ár és klasszisokkal jobb minőség jellemzi ezeket a ruhákat! Smile
Itt tudtok nézelődni, ezekbe a boltokba megyek biztosan!
Ha valami megtetszett keress meg nyugodtan!

www.next.co.uk
www.asda.com
www.adams.co.uk
www.mothercare.com
www.debenhams.com
www.mands.com
www.disney.co.uk
www.minimode.co.uk
www.bhs.co.uk
www.clarks.co.uk

Bogi

KépKépKép
bogyra

Csibb Remélem már jobban vagy! És Fanni nagyon édes. Hogy pózol :roll:

Vica Jól beterveztél a hétre! Nem fogsz unatkozni!

Arctorzulás Nekem eddig mindenki azt mondta, hogy semmit nem változott az arcom. Pedig fiam lesz.

Orsi Nekem nem jött ki a köldököm, de "eredetileg" elég mélyen volt. Szerintem már nem is fog nekem kifordulni.

Nory Nagyon sajnálom a kislányt! Remélem mi ezeket a dolgokat nem éljük át! Ez a legborzasztóbb a világon!

Bea Pont normál súlya van a kis Majának. Tökéletes! Szépen fejlődik!

Adryn Én egy jó császármorzsát ennék. Csak meg kellene csinálni.

Kukli Neked súlyt nem mondtak?

Banokla Én 5ezret fizetek magánban, a kórházba nem kér semmit. A szülésre meg úgy gondoltam, 40ezret adok.

Katka Örülök, hogy jobb a helyzet!!! De ez is a normális.

Kép

Kép
rszg

Sziasztok Kismamaik!

Elnézést a zavargásért, de lenne egy eladó teljesen új Maxi Cosi ülésünk és egy több funkciós babakocsink (Top Rider). Mindkettő új, nem használt. Kaptunk másikat és azokat használjuk:). Ha valakit érdekelne az új ár együtt 79e Ft, de 35-40e Ft körül eladnám, mert nagy helyet foglanak... Számom: 06-70-378-6050
bababa75

Helló!
Bea sztem Vicáék ágyára gondoltál. Arra én is kíváncsi vagyok.
Tencsi örülök, hogy megvagytok. Reméljük lassan tényleg kilábaltok a dáthából. Mibe öltöznek farsangra a Pockok? Köszi az ágyinfót. Utánajárok.
Csibb vicces Fanni szőrellenessége. Hasat tényleg nem szabad bántani. Megint van Kolompos koncert? Sosem unatkoztok.
Bea sajnálom a reggeli forgolódást. Egyre sűrűbben van nekem is. Még legalább tudunk forgolódni. Keresztlányodat bizti felveszik vhova. Hibáztatni sztem abszolút nem lehetne, kell neki most nagyon az önbizalom.
Csajok, sztetek Boti bejöhet látogatni a kh-ba? Anyu szerint csak ártok vele, pedig számomra evidens volt, hogy Zsoltival jönnek minden nap.
Rszg a doki nézte Kata BDP-jét (86 mm), és mondta abból nézünk súlyt vmi táblázatból, csak aztán elárasztottam a kérdéseimmel, de 2 hét múlva megyek. Boti 2900-as született, sztem csak kicsivel lesz nagyobb.
Annyit beszéltek édességről. Császármorzsám van is itthon. Ha nagyon kevéske lekvárral enném csak….

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!Én csak a kezdeteknél voltam fórumozó.Remélem mindenki jól van!
Mi is jól vagyunk,már nagyon várom a végét!Nekem kisfiam lesz úgy néz ki.Kívánok mindenkinek további kellemes babavárást és gyors szülést!Utána pedig egészséget,boldogságot és sok tejcsit!

KépKép
vicuska

Katka: én is nosztalgiából nézegettem egyik este a képeket.. hogy mikor leszek megint olyan mint tavaly áprilisban... reméljük idén áprilisra :lol: :lol: :lol:

Csibb: majd ezeket a képeket akkor lesz vicces mutatni Fanninak mikor majd olyan 25-30 év múlva ténylegesen babát fog várni :lol: :lol:

Kukli: hurrááááááááááááááá Katka!!!!!

Lányok: éjszaka volt valami front? mert kivételesen most én sem aludtam úgy mint akit fejbevágtak..... 8) hajnali 4-kor azt vártam hogy lenne már 8.. de aztán persze bealudtam és jó későn sikerült felkelnem.... :roll:

KépKép
KépKép
adryn

sziasztok!

Adryn: nagyon csini vagy, készültek merészebb képek is? :wink:

Katka: baromira örülök neketek :P végre boldognak hallak :wink:

én holnap mek uh-ra.

Olvaslak titeket, tisztában vok mindennel, csak az agyam lyukas és ennyi jutott most eszembe... :?

rszg: jól vagy?

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Papillon: igen.. de azokat nem tenném fel :lol: :lol: :lol:

bedöglött a babanet nálam.. visszafiatalította Nico-t egy héttel és elküldte nekem megint a 34 hetes várandósnaptárat... :twisted:
barinőmnek meg elment a nyákdugója... hú de izgi :D :D :D

KépKép
KépKép
adryn

Na, sikerült lefutni a köreimet, már csak nagyszüleim vannak vissza, aztán irány csibékért a bölcsibe.

Asszem most már minden megvan Dávid legény fogadására és mondtam ma apának, hogy addig ne hagyjon este lefeküdni, amíg be nem pakoltam a kórházi tatyót.

Csibb, jó szórakozást a koncerthez. Édes Fanni a szőrellenességével, nálunk is volt már ilyen, hogy Viki észrevette és rögtön szóvá tette, hogy akkor ez most mi is? Vagy másik, nekem sajnos nagyon száraz a kezem és amennyit vízben pancsikolok, folyton érdes, győzöm kenni. Tegnap este kérdezte amikor megsimogatta, hogy anya mi történt a kezeddel?

Papillon akkor te most már otthon vagy?

Vica, jó ágyvásárlást, kiváncsian várjuk a képeket és majd az élményeket!

Kukli, Viki tündérke lesz, mi más..... :D Domcsi meg autóversenyző. :wink: Megyek én is a kis mulatságra, kiváncsi vagyok rájuk nagyon. Köszi, reméljük most azért télleg kikeveredünk már ebből a nyavalyából.

Csibb, szuper jók a képek. Nagyon jó fényképarcod van!

Kép
Kép
Kép
tencsi

adryn: nekem a 32 hetes babanaptárat küldte el.

Tencsi: igen, már múlt7-en is itthon voltam, szerencsére és fexem... kivéve, amikor nem, pl. most. Úgyhogy megyek is...

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Papillon Köszi, jól vagyok. Sokat pihenek, és már a remegés is szinte teljesen elmúlt.
Holnap gyere ám a hírekkel!

Adryn Én is most kaptam meg a 34 hetes várandósnaptárt

Tencsi Én még mindig nem pakoltam össze. Csak aztán nehogy elkéssek vele.

Kép

Kép
rszg

az ok Rszg.. de te a 34. hétben is vagy...:D én meg már 35....

KépKép
KépKép
adryn

Adryn Neked most kellett volna megkapnod a babanetes 36. heteset, mert abban vagy.

Kép

Kép
rszg

Hmmm... én is 34. hetest kaptam. 8)
Papillon várunk a hírekkel holnap.
Norynak nem kéne már itt lennie? :roll:
Elfelejtettem írni, a dokim kérdezte tegnap, volt e múltkor az a kenet vétel, (le nem tudom írni a nevét :oops: ), és megint lesz. Ő hozta szóba.
Asszisztense mesélte, nemrég a kh-ba menet a kocsiban szült egy páciensük, míg apuka vezetett, kipottyant a bébi. :lol:
Elkezdtem a homeót a nagyon jól alakuló :cry: visszereimre.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kuklika: tök jó az új vonalzód :D

KépKép
KépKép
adryn

ma megyek anyóspajtihoz vacsira...:? nincs pofám megint lemondani :P

KépKép
KépKép
adryn

Adryn Hüvelyleoltást minden héten csinálnak a 36. héttől. Sok türelmet a vacsihoz. Lehet, hogy jó lesz :wink:

Kép

Kép
rszg

Rszg: szerencsére itt nem... hagyják csak békén az én hüvelyemet :lol: :lol: bár sztem ezt nem nekem akartad írni.

KépKép
KépKép
adryn

sziasztok!
ma volt az éhgyomri és a reggeli utáni vizeletemben is cukor.
mehetek a kórházba diétástanácsadásra. Ami kb. tudom mi lesz. Husi zöldséggel.
Dehát mit csináljak, ha egész nap-éjjel éhes vagyok? csak nem éhezhetek várandósan? vagy igen ?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Banokla, én a dokinak magánban 6 ezret fiteke, ha nincsUH, akkor 5 ezret. Volt már, hogy kórházba hívott be, akkor nem fizettem.

Szülni az ügyeletesnél fogok. Akkor kell pénzt adni???? Én úgy gondolom, hogy nem.... :roll:

Katka, örülök, h rendeződni látszik a kapcsolat Petiapuval!!!! :)

Gabka, sztem sincs nagy pocakod. :)

Papillon, rszg, pihenjetek sokat! Papillon kivi vok, mit mond holnap a doki!

Tencsi, én tegnap pakoltam össze nagyjából a kórházi cuccot, ma folytatom.

Most meg kivasaltam az 56-os rucikat és be is pakoltam a szekrénybe, éveztem nagyon! Öröm volt a vasalás.... :D

Pulcsi, attól még, hogy a vizeletben van cukor egyáltalán nem biztos, h magas a cukrod....Nekem azt mondták, h a vese ilyenkor másképp működik...

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Írkálok össze-vissza, látszik hogy fáradt vagyok :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok,

Bekeményített az aranyerem... :( Be van gyulladva. Írtóra fáj.... :( Kenegetem, de nem ér semmit. És hol van még szülés, amikor igazán ki fog jönni! Hajjaj! Ráadásul naponta 3-4-szer is megyek WC-re és borzasztó fájalmakkal jár.... :cry:

Tehuti: Nem semmi, hogy mersz ügyeletesnél szülni.... Én nagyon ragaszkodom az orvosomhoz és nekem nagyon fontos, hogy bízok benne, ismerem és ő is engem. Tudja, hogy mit várhat el tőlem stb.... Biztos azért, mert alapvetően egy gyáva nyúl vagyok.... :roll:

Adryn: Nem akarlak elkeseríteni, de ahol baba születik ott fokozódik jelentős mértékben az anyós látogatás pár éven keresztül. Utána már kikerülhető és meg tudod tenni, hogy csak leadod neki a Nicot. Szóval a vacsit vedd úgy, hogy szoktatod magad.....

Pulcsi: Nyugodtan egyél sokat, de elehetőleg keveset sokszor és igen sok zöldég és gyümölcs legyen benne, viszont kerüld az édességet és a pékárut. Nem lesz baj, ne félj. Csak vigyáznak rád. Ja és kerüld a cukros lötyiket is. ha nagyon kell az édesség, akkor vegyél diétásat. Nekem volt olyan terhességem, amikor egyszerűen nem bírtam édesség nélkül....
Lovaglás: Ezt a sportágat nem terhesen kell elkezdeni. Még van egy életed, hogy beletanulj... ;) És olyat tényleg ne tegyél, ami fáj, főként, ha a méhszáj környékéről van szó....

Le vagyok döbbenve, hogy néhányan még milyen jól bírjátok a strapát. 8) Én már nagyon keveset bírok és az az igazság, hogy a fekvés esik igazán jól.... Azaz van, hogy az sem.
Szégyellem is magam, mert a lányokkal is kevesebbet foglalkozom, nincs úgy energiám rá, mint régebben. De hát majd, ha kibújik a Peti. Azt mondják 3. gyerek az almafa alatt is felnő... Ugyan az nincs a kertben, de cseresznyefánk van.... Remélem az is megteszi.... :lol: :lol: :lol:

Katka

katka22

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: