No, látom, korán nyígtam, másnak még rosszabb éjszakája volt...
mágnes: igen, ez olyan érdekes, hogy a kakiprobléma és a hasfájás napszakfüggő. Nálunk kimondottan az délután 5-ös szopizás után jön elő és max hajnali 1-ig tart, de többnyire 9-kor vége a műsornak. Éjszaka valahogy megoldja azt a kisasszony, ami miatt késő délután tele torokból üvölt.
Hajszárítózás: ez most úgy van, hogy fújod a pocakját hajszárítóval? Gondolom ruhán keresztül? Mi a metódus?
Tápszer és hasfájás: tényleg kevésbé fáj a tápszeres babáknak? De akkor nem cumisüvegből esznek, és akkor több levegőt nyelnek? Most ezt már végképp nem értem. Az összes prosiban az volt, hogy de jó, hogy a gyerek cicizik, mert így kevésbé fog fájni a hasa.
Fürdetés: Nálunk- a 3 óránkénti evés miatt is- van valamiféle napirend (eddig volt

). Szopizás: reggel 8, majd 11, délután 2, 5 óra, majd este 8- előtte fürdés, majd még egy szopi éjjel 11-kor (de innentől ezt meggondolom...), aztán amikor kér. Fürdés minden nap van, speciális ruhát kap (rózsaszín zsákfazon, több is van belőle, mind egyforma). Rituálé még, hogy éjjel az ő szobájában szopizunk, nappal és lefekvés előtt még együtt vagyunk a nagy hálószobában. Ja, és fürdetés után a fejére kerül átmenetileg egy kis sapka, mert nagy a haja és vizes lesz.
Kaja mennyiség: na, ma elkezdtem mérni, hogy mennyit eszik- csak hogy mindenkit megnyugtassak, szerintem még mindig mi esszük a legkevesebbet: 60-80 között kajál alkalmanként

. Többet képtelen vagyok belediktálni, viszont tuti, hogy a nasi rengeteget számít, mert az egyik ciciből bekajált manó 50-et, a másikból pedig alig 5 perc alatt ránasizott 30-at, így lett 80. Aztán kidőlt 3 órára és telerakta a pelust kakival. Mit tudok vele többet tenni?!