A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

na jó akkor művelődj még egy kicsit!! :lol:

Majd jövök!!Puszi!! :D

Kép
martik77

Én már nem fekszem vissza, max. később. Inkább egy kicsit még pakolászom, tudod, már nem túl sok hetem van erre. :wink: :D

KépKép
benó

Na, jó, pihenj csak, én közben megváltom a világot. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Megvárom a Tancsut és a Zsuzsit. :wink: A büdösödő gép mellett. :roll:

Így nézünk ki, mondják a babok nektek:

Kép Kép

KépKép
benó

Jó reggelt...:)

Ildó:most már lassits,pihenj...:)

Márti:Te ilyenkor itt????.... :shock: :shock: :shock:

Benó:jó világmegváltást!!!... :wink:

Tök jó éjszakánk volt...:)
Inas este elaludt fél8 után,felsirt fél12-kor,de aztán aludt,evett negyed2-kor és reggel 7-kor keltünk...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Helló Tancsu! :D :D :D Tök jó, egyre jobb éjszakáitok vannak, jól látom? :D :D :D

KépKép
benó

Igen jól...:)

Most éppen az ágyában kiabál,mint valami kisfarkas,én meg rohangálok be 2 percenként,hogy felhúzzam a zenélő-forgót.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

És mit kiabál? :lol: :lol:

KépKép
benó

Képzeljétek....

Megszült az az ismerősöm,aki még 22-ére volt kiirva....
Csak képet láttam a babáról,kisfiú és 30-án született....egyenlőre ennyit tudok...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Gratulálunk neki!!! :D :D :D :D Jan. 22-re volt kiírva, nem februárra, ugye?

KépKép
benó

Magyaráz a halacskáknak és közben altatja is magát...ilyekor még vissza szokott aludni egy kicsit...:)

Énmeg megittam a kávém,másik meg nincs főzve,pedig jól esne,csak lusti vagyok csinálni...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Na, menj, csinálj, megvárom. Hátha Gergő is megvárja.... :lol: :lol:

KépKép
benó

Januárra....8 nappal túlvitte...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Nem csinálok,lusta vagyok..:)
Viszont ha elalszik,akkor menek fürdőbe...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Szerintem az én babjaim meg üdvözlik Gergőt, mert úgy dudorodnak felétek, hogy majd' szétszakadok. :D :D :D

KépKép
benó

Puszi nekik!!!

Majd Gy. átadja a nevünkben...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Oké, ahogy gondolod. :D

KépKép
benó

oké :D :D :D

KépKép
benó

Húúú....sógornőmnek emilt kell küldenem...

Lépek,lassan inas is alkszik...:)
Napközben benézek...

Cupp..

Szép napot!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Helló, nektek is! :D :D

KépKép
benó

Jaja, és nemcsak az a poén, hogy 24 hetesek a babák, hanem egyúttal[color=red] 6 hónaposak is!!!![/color] :shock: :shock: :D :D :D

KépKép
benó

Megyek könyvet olvasni, mert itt elültem a hátsóm. Szépen szólva.

KépKép
benó

Sziasztok!

Benó, boldog hatodik hónapot!!!

KépKép

KépKép
nadina01

Helló Edina! :D :D :D

Köszi! :D :D :D
És klasszul megy már neked a nagyítás, pirosítás! :D :D :D

KépKép
benó

Márti, az jó, ogy már jobban vagy, de azért pihengess.
Timi kitartást a holnapi fogorvoshoz. Én a fogászatot utálom a legjobban :? Sőt még, ha más megy, akkor én vagyok rosszul :lol:
Tacsu, egyre jobbak lesznek az éjszakáitok :D :D :D Kár, hogy hangot nehezebb felvenni, mehgallgatnám ahogy Gergő kiabál :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Szia, igen jó tanárom volt :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Tegnap este Mikinek megmutattam a kocsi hátulját :? Nem is volt annyira ideges, mint amire gondoltam. Azt mondta ne is törődjek vele, mert a hátulján már van egy benyomódás amúgy is :shock: Majd ő kipolírozza, hogy annyira ne látszódjon és ennyi :shock: Tud még meglepetést okozni :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Ez tök jó, hogy így reagált a Miki! :D :D :D

KépKép
benó

Közben bocs, de megnéztem, mekkora köntöseink vannak, és S-es és M-es :shock: :shock: :shock: :?. Hát, azt hiszem, ebből is kell venni nagyot. :wink:

KépKép
benó

Ja, én is örültem. Amúgy se volt valami jó kedvem, tegnap anyámék kikészítettek. Otthon volt apám is és egész nap csak veszekedtek :evil: Aztán anyám elkezdte, hogy miért nem vált el....mert nyáron nagyon összevesztek, el akartak válni, de én akkor sokat beszélgettem velük, mert úgy gondoltam, ha már 30 évet együtt leéltek nehogymár most meg elváljanak. Erre anyám a fejemhez vágta, hogy miattam nem vált el... :evil: Mondtam neki akkor csináljon amit akar, engem már nem érdekel! Nem normálisak. Tök szépen élhetnének, mindenük megvan, erre meg veszekednek...

KépKép

KépKép
nadina01

Halihó!!! :D

Kép
martik77

Nem is tudom hol láttam tök jó köntösöket és nem túl drágán. Gondolkozom :D

KépKép

KépKép
nadina01

Szia Márti!

KépKép

KépKép
nadina01

Ó, jaj, ezt nem tudtam, hogy otthon ilyen rossz a helyzet. :cry: :cry: :cry: Hát, ez tényleg nagyon szomorú, és akkor ezek szerint egyáltalán nem volt kikapcsolódás ott lenni. Legalább a tesóddal tudtál valamit kezdeni?
A Gy. szülei is 30 év után váltak el, nem mondom, hogy most jó nekik, de úgy se volt jó. :?

KépKép
benó

Felkeltél, Márti? :D

Mi csak néhány hónapig hallgattuk a morgásukat, meg néztük a hülye fejüket (sértődés, idegesség stb.), és a keserveiket, de nekem ez is untig elég volt (a többieknek is). Inkább a környékükre se mentünk. Egyszer lehívtak minket, hogy menjünk le, és békebírónak akarták a Gy.-t használni, hogy tegyen igazságot. Ő meg mondta, hogy ha még egyszer ilyenért lehívják, soha többet nem jön le.

KépKép
benó

Na ezért nem házasodok!!! :D
Meg ha minden meg van nincs boldogság!!Akkor inkább nem vágyok semmire csak együtt legyünk!!Na így már mindjárt nem idegesít a villanyszámla!! :lol: :lol:

Kép
martik77

Egyre több ilyen van, hogy megvárják míg a gyerekek felnőnek, aztán elválnak :? Csak én ismerem anyámat és ő nem az az egyedül élő és boldoguló típus. Könnyen befordul és szerintem ahogy egyedűl maradna megint jönne a pedresszió :? De most már én nem szólok bele, oldják meg, felnőttek :) vagyis annak kéne lenniük....
Tesóm ő jó fej, csak ő meg most otthon lakik, és hát őt is idegesíti ez a civakodás.

KépKép

KépKép
nadina01

Igazad van Márti! :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Akkor is meglehet a boldogság, ha minden megvan, pl. anyuék tök jól elvannak együtt, csak erre nagyon sok pár képtelen, szerintem. :wink:

KépKép
benó

Igaza van a Gy.-nek!!
Ha meg elakarnak válni Edina a szüleid hát rajta,de ne téged piszkáljanak.Ami elromlott köztük arról ők és nem te tehetsz!!!

Aludtam még egy órácskát de arra keltem,hogy olyan melegem van,hogy megsülök. :)

Kép
martik77

Elhiszem, hogy idegesíti... :cry: :cry: :cry:
Szerintem igen, felnőtt emberek, földig ér a lábuk, oldják meg. A Gy. anyukájából meg apukájából se néztük ki, hogy meglesznek egyedül, de azóta RENGETEG meglepetést okoztak (pl. apuka nem lett alkoholista, anyuka nem lett depis, sőt lett pasija!!! stb.).

KépKép
benó

Szerintem az a legrosszabb ha megvárják míg a gyerek(ek) felnőnek!!!
Minden gyerek ha úgy áll hozzá a szülő(legyen az csak az anya)feltudja dolgozni a válást!!
Sőt!!Lehet,hogy jobb úgy felnőnie mint állandó csaták közepette.
Én mikor otthagytam az ex-et is ez volt a véleményem,pedig köztünk nem voltak nagy ordibálások meg ilyenek,csak elég volt az,hogy engem semmibe nézett.

Kép
martik77

Viszont én arra rájöttem, hogy nekem alapjáraton annyira nem jönnek be, ezt most iszonyatosan halkan és kis betűkkel mondom. Nem tetszik a gondolkodásuk. 30 évig kussolni, szőnyeg alá söpörni mindent, hogy utána egyszerre mártírhalált halhassanak, hogy ők feláldozták magukat, 30 évet kibírtak a GYEREKEKÉRT, ó, szegények, és egész eddig elfojtották, áááá, de sajnálom őket.... :cry: :cry: :twisted: :twisted: :twisted: Nem. Nem sajnálom az ilyet. Inkább mondja meg a véleményét, álljon a sarkára, ne balf.....jon évekig, mert így a gyerekeknek nem az jön le, hogy feláldozta magát a szegény mártír, hanem az, hogy HAZUDOTT!!!! :twisted: :twisted: Ez az én véleményem. Néma gyereknek anyja se érti a szavát. Akinek baja van, mondja meg, és ne várja el, hogy kitalálják. Ha nő, ha férfi az illető, tök mindegy.

KépKép
benó

Még azt a szót is nehéz leírni,hogy Depresszió de neked Edina sikerült leírnod azt,hogy PEDRESSZIÓ!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Most már tényleg nem fogok velük foglalkozni, oldják meg egymás közt. Bár szerintem nem fognak elválni, de nekem már tényleg mindegy.

KépKép

KépKép
nadina01

A másik, ami nagyon sok emberből hiányzik, és alapvető fontosságú: a tolerancia. Nem csak én vagyok, hanem van a másik is, aki akármilyen gagyi, szerencsétlen stb., mert pl. valami baja van, álljak ki mellette, mert őt választottam, és mellesleg hagyjam élni is. Na, én többet nem filózom. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Na erről beszéltem!!Ki kérte ezt a mártírságot??? Senki!!!!! :twisted:

Kép
martik77

Jó kis szó, már én is néztem. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Hogy fel bírjuk húzni magunkat. :lol: :lol: :lol: :lol:
Na, bocs, Edina, most nem a te szüleidről volt szó istenigazából, hanem úgy általában.... :wink: :D :D :D

KépKép
benó

igazad van Benó abban,hogy ha a társam álljak ki mellette,de ha alapvető dolgokban nem egyezünk akkor inkább menjünk szét mint Mártírkodjunk!!

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: