Ancsi: munkahelyed azért elég korrektnek néz ki. Ha ugyanoda nem is vesznek vissza, de tök jó, hogy fizetik a különbözetet.

…munka néha nekem is hiányzik. Bezzeg, amikor itt lesz az ideje, már nem fog!
Kamilla: ne próbáld beadni nekünk, hogy egy szimpla sarokkádatok van! Szerintem Ti már műugró élsportolónak nevelitek őket és a Sportusziba járatjátok „korrepetálásra”.

Várjuk a videót! ...Pempő az csak fahéjas gyümölcsrizs, tunningolva tejszínhabbal és pipiskótával.
Már 10 killer?

Szép súly!

Még mi sem vagyunk ennyik!
Zsuzska: Te ott fogod kaparni bőgve a bölcsi ajtaját, hogy engedjék ki a srácokat, ők meg röhögve játszanak majd a többiekkel!

(én legalábbis az ovinál majd biztos!

)
Tonti: szegény kis Rate.

Amikor Zsombit műtötték, voltak 3-6 éves kisfiúk is és ott láttam, hogy attól függ, a szülö mennyire kezeli nyugodtan a helyzetet. Volt egy kissrác, akinek a mamája szépen elmagyarázta előző nap, hogy mi fog történni vele és mosolyogva mászott a műtös karjába

. Utána persze fájt neki, de pár óra alatt túl volt rajta. Egy másik gyerek viszont végigvisította a műtét előtti és utáni órákat, már majdnem én mentem oda az anyjához, hogy csináljon már valamit, mert a 3 hónapos műtött gyerekemet nekem ne verje fel.

Szóval ez is csak nevelés kérdése. Okos gyerek, meg fogja érteni.

Utána biztos fájni fog neki is, de pár nap alatt jobban lesz…..más: Már akartam kérdezni, hogy van olyan Nálatok, aki nem tudja hol van Mo.???

Múltkor mintha ezt írtad volna. … kell a sütid! Indulok érte MOST! Csomagold!
Tünde: köszi a csíkdicsit!
Binyek: már bocs, de ezen beszrtam a röhögéstől:

„megszagolta a talpukat meg a pelenkájukat”… köszi a Normaflore-tanácsot!
Móni: az álmodon is nevettem egyet. Kicsit pihenned IS kellene!
Tünci:
BOGÁRBOGÁR BOOOOGÁÁÁÁÁÁÁR! Azért csak hatásos, ha végre beírtál! … Milyen gyerekmunka? Ki? Hol? Mi? Ééééén?

Na maraggyámá!

… JOBBULÁST a csajoknak!
Banika: már kanyarodnak is?! Hehe, ez nagyon jó!