Szia a Vasikáé
Rég találkoztunk!
Ja amúgy sztem cseréld ki a képeidet, (avatar + iwiw) vagy csak életben vagy sokkal csinosabb mint a képeken???
Még nem volt időm visszaolvani velem annyi volt ma, hogy megint elkutyultak, de már tényleg nem csodálkozom.....

Direkt megkérdeztem fel kell mennem az elsőre? Igen az elsőre kell mennem, kerestek is az elsőn de azért mert a fsz-en már halálra kerestek, és felszóltak hátha ott vagyok!

Na mindegy én is megbolondulnék abban a diliházban! Sajnos továbbra is rengetegen vagyunk de remélem engem márciusban látnak utoljára!
Ugyanis:
MA KEZDEM A DECÁT!!!!!
Ne kérdezzétek hogy csináltam, és milyen apropóból mert én sem tudom. Azt gondoltam, hogy kapok valami mensi meghozó pirulát és csak utána kezdhetünk a 20. napon, de nem!
Ami még érdekesebb volt, hogy az új doktornő vizsgált meg aki szegénykém még nagyon tapasztalatlan, de majd belejön remélem, nagyon aranyos és kedves volt. Egy kis kamaszlányra emlékeztetett, nagyon fiatalka még.
Azért ott volt a Zeke doktor is segített az ultrahangnál is. Úgy tűnik, hogy az alapján úgy döntöttek, hogy kezdhetem a szurikat. Két hét múlva kell visszamennem ultrahangra, pipi és vérvételre reggel 8ra. Akkor fogjuk megbeszélni, hogy milyen stimut fogok kapni.
Még most sem fogom fel hogy kezdhetünk.
Mi már Vasikáéval megbeszéltük hogy együtt fogunk terhesedni mert egymás melletti ágyat kell kérnünk a fehérvári kórházban ha szülünk.
A lapomra az van írva, hogy délelőtt kell a decát szúrni. Gondolom ez nem muszáj, mert azt kérdezte a doktornő, hogy tudok-e ma kezdeni, és amikor kérdezte akkor már eleve délután volt. Szóval gondolom ma este már beadhatom, gondolom ugyanúgy kell mint a stimukat.