A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 decemberi kismamik

Sulya! Mutasd mit vettél!

Aida! Én is szorítok nektek, hogy mindkettőtökkel minden rendbenlegyen!

Eszterke! Mennyi idős a kicsi fiad? De édesen mosolyog!!
Vonalzót nem tudsz csinálni?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Köszi lányok a babakocsis tippeket :D Akkor ez nem megy egszerűbben..na mindegy, lassan kilábalunk a télből, akkor legalább ezzel a sok réteggel nem kell bajlodni..

Eszterke Kismano nagzon édes :D Én is szeretem igy öltöztetni pasisan.. Mennyi idős most?

A babatornáztatót 25oo pénzért vettem, teljesen szuper :D

Mági, ilyen csomag ajánlatot hogy lehet lőni? Még nem láttam ilyen ajánlatot sem Teszvesz, sem Vatera..

Gabi, köszi a képet, Kiskobold is étfordul már az oldalára az oldalsók felé, vagy a fejét forditja feléjük? Klasszak a szinei, a piros állitólag nagyon jo..

Enikő köszi az infot, akkor nem veszek Vaterán, mert ott is ennyiért adják..

Kép
Kép
zsiraf8

Zsiráf: igaz, hogy csak pár napja, de már fordul is, a jobb oldalára kicsit nehézkesebben, de a bal már simán megy neki.

Kép

Kép
gabilany79

jaj de jó Gabi, nálunk is volt már, de csak pár átfordulás, de egy-két napja megint semmi :shock:

Van helyette mosoly, sőt néha hang is társul hozzá, azt hiszem ebből lesz majd a kacagás :D

Ja, még nem is meséltem nektek: nálunk a kicsit Lajosnak hivják, hát hogy finoman mondjam, ez nem olyan gyakori a mai világban. Pl a terhesgondozoban mikor anno még kérdezték mi lesz a neve, mondtam hogy mi, akkor a nő közölte, hogy ugye csak viccelek? Mondatm nem, nem akarta elhinni.
Na, itt ahol lakunk, négyen lakunk a folyoson, és a szomszéd is babát vár, és nekik is Lajosuk lesz :D És oda jár ugye ő is gondozóba ahova én jártam, na, a nő teljesen ki lehet akadva :D

Igy a a folyosón pillanatkon belül 2 Laja baba lesz (a lányzó a 4o. hétben van). Szerintem az egész kerületben nincs még egy baba aki ilyen nevet kapott volna az elmult időkben, nálunk meg ilyen sűrüség van :D
Ja, és náluk is a negyedik lesz már mint nálunk, tehát a babát ugyanugy hivják mint az apukát, nagypapát, dédpapát :D

Bocsi ha sok voltam, csak érdekesség :D Meg várom már hogy szülessen, jön a tavasz (bár nagyon lassan) klassz lesz együtt sétálni..

Kép
Kép
zsiraf8

sziasztok

látom mindenki jol van..,mi is nagyon jol vagyunk.Vivikém egy angyal,teljesen oda vagyunk érte:DHajnikám is nagyon imádja és 5 évesen nagyon ügyesen pelenkáz :lol: de csak akkor ha nem kaka :lol:

én is szeretnék fogyni de ugy néz ki hogy stagnálok.73 kg-ról indultam és 78 vagyok...apa 1 éve 55 kg volt és most 78 :lol: hozzám hizott...

és imádom hogy letelt a 6 hét..azóta szinte minden nap szeretjük egymást :lol:

Mi minden nap nagyokat sétálunk,Vivi nagyon jokat alszik-.-ha esik a ho ha nem..vettünk kengurut amit lehet fektetni,abban is nagyon jot alszik..és a cumit sem tudja kiköpni mert a kezem mindig ott van ha kell.

Viszont a ruhatáramat frissitenem kéne..nincs egy normális nadrágom..vettem egyet 3 hete ami 1 hét alatt nagy lett...mivel mosásba volt a sokat használt gatyom gondoltam övvel felveszem erre elszakadt...pedig nagy volt...nem értem.bizti azért volt occsó.

a héten elvileg jön az első csp és tgyás,kiváncsi vagyok mennyi lesz...már várom.nárunk is van pár dolog amit kinőtt a kiscsaj na meg a nagycsaj is.

körkérdés:ti hogy csinálnátok házilag olcso kivitelű fekete parokát?Hajninak 10.-én farsang lesz és Hófehérke lesz

Kép

Kép
nikianya21

Jó reggelt! :D

Ma kicsit korábban talpon vagyok a megszokottnál.. már megy a mosógép, elmosogattam elpakoltam. Kismanó alszik, én meg szétnézek a Tesz-veszen.. :wink:

Aida: Boldog Névnapot ! drukkolunk mára!

Hajni: nagyon ügyes nagylányod van h igy segit!

Zsiráf: tök jó h Laja babának lesz egy Laja baba szomszédja.. lesz kivel játszani :lol:

Kismanócskám 6.-án lesz 2 hónapos. :D
a vonalzóval igyekszem, már csak napok kérdése és lesz :oops:

a Tgyás : .. még mindig nem fogadták el a kérelmet, meghosszabbították a vizsgálódást.. már kiakadok tőlük.. nov. közepén lett az igény beadva és még mindig rajta ülnek.. mikor kapok pénzt... :evil:
Niki te mikortól igényleted?

Hófehérke- paróka: hát törpejelmezt már csináltunk egyszer oviba ismerősnek, ott talán a Hófehérke haja úgy volt megcsinálva h úszósapira volt fekete fonal ragasztva, vagy áthuzgálni ahogy a fodrászok meliroznak, (belülre meg kis csomót kötni.. )
eszterke24

Hulla vagyok....Beni hajnal 4 óta kisebb nagyobb megszakításokkal sír... Először a pocak volt a ludas, aztán nagy nehezen elaltattam, letettem, elkezdett csuklani.. Persze felébredt, kezdhettem előről. Kajánál abba hagyta, de azóta kézben lenne, ahol teljesen nyugalomban van, de 4 óta már eláradtam, nem bírom tartani, nem beszélve arról, hogyAnna is itt van.. Úgyhogy letettem, szegénykém sírt negyed órát, de most végre elaludt...

Zsiráf:
Van egy eladó, aki szokott ilyen kívánságcsomagokat összeállítani, ha gondolod, elküldöm priviben a nevét.
Küldött is mailt az összeállított ruhákból, mindjárt megmutatom.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ruhák:
Még jön hozzá, meg Annának is van pár rucija
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1233568037.7035.jpg[/img]

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1233568072.4297.jpg[/img]

[/img] Kép

Kép
Kép
Kép
mágnes

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1233569002.722.jpg[/img] Király ez a pihenőszék :)

[/img] Kép Majdnemmosoly..

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1233569053.6751.jpg[/img] Lányom elkommunizálta Beni sapkáját..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!!

Ma kaptam egy levelet a Semmelweis Egyetem 1.sz. Gyermekgyógyászati Klinikáról h Olivérnek nem jól vették le a mintát a kh-ban az anyagcsere szűréshez,és ezt meg kell ismételni.Küldtem vmi papírt h arra kell csepegtetni a vért és visszaküldeni.Kérdésem h ha nem lesz jó az eredmény akkor mire számíthatok?Ez egy betegség?Vagy mi ez?Köszi

Mági:szuperek a ruhák,elkérhetném én is a csaj nevét?Köszi

solya051020
Káld

solya:
Ne aggódj, valószínűleg azért kell megismételni, mert értékelhetetlen a minta, amit PKU-ra levettek. Ez azért van, mert ,ha nem indult be a tejed a PKU levételéig, akkor nem tudják szűrni. Akkor sem, ha beindult ugyan, de egy minimális mennyiséget (asszem összesen 60 ml-t nem szopott még). Annával mi is kaptunk, védőnéni levette neki, elküldtük, és azóta sem hallottunk felőle.
Egyébként a PKU egy anyagcsere betegség.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági:tündériek a gyerekek,látom nálatok is használati cikk a cumi :lol: :lol:

Én holnap megyek nőgyógyászhoz,úgy izgulok :lol: :lol:

Vera:sajnálom h Izát újra kell oltani

Aida:drukk,remélem minden ok lesz veletek,majd írj

solya051020
Káld

Mági:köszönöm szépen a választ.És ha ez pozitív lesz,akkor mit kell vele csinálni?Mit jelent konkrétan h anyagcsere betegség?

solya051020
Káld

Enikő:ezeket a ruhákat vettem

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

solya051020
Káld

Ez lemaradt :oops:
Kép

solya051020
Káld

Solya:
Hát azt konkrétan nem tudom, de jobb nm is belegondolni. Azt hiszem speciális diéta kell neki, de ebben már nem vagyok otthon.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Solya! Ezzel az anyagcsere-szűréssel 26 féle betegséget szűrnek. Nekem is pozitív volt az első, az ismételt vizsgálatról hamar megjött a válasz, hogy minden normális. Ne izgulj, a doktornőnk mondta, hogy mostanában elég sok az ismételt vizsgálat, mert új a gépük és nem mindig jók a beállítások. Egyébként valóban feltétel az is, hogy a vérvétel előtti éjszaka megfelelő mennyiségű táplálékhoz jusson a baba. Nekem dec. 4-én született Hunor és 7-én vették le a vért, a tejem meg másnap reggel jött meg (császáros voltam), úgyhogy valószínűleg ez volt az oka. A gyerek zátójelentésén vagy a kiskönyvében megtalálod a vérvétel időpontját.
Ha mégis pozitív, akkor további vizsgálatokat igényel, lehet diéta, gyógyszeres kezelés stb. attól függően, melyik betegséget mutatják ki.

Gyönyörűen süt a nap, 6 fok van, úgyhogy megyünk kifelé!

Laura

Kép
Kép
szeles4

Mágnes nagyon jók a ruhák! Kérhetek én is nevet vagy linket?

Solya! Ilyet nekünk is küldtek! Doki néni mikor itt volt megszurta a pici ujját és a mintát elküldtük. Valószínű túl korán vették le az elsőt azért nem lett jó.
Gyönyörűek a rucik, főleg a rugik! Te mennyiért vetted?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Hali! Gyors bekukk!

Zsiráf: A két Laja :D annyira vicces, hogy most ezen a néven döbbent le a csaj, de ha azt mondod, hogy Ronaldónak akarod hívni a gyerkőcöt, tuti, hogy a szeme se rebbent volna :twisted: :twisted: :twisted:

Mági: nagyon jók a cuccok és Beni baba hihetetlenül édes :)

Solya: te is nagyon jó dolgokat vettél, a harmadik képen a nadrág szinte tök ugyanolyan, mint amit én vettem tegnap :lol:

Tegnap hoztam el a második adag zsákmányt egy másik csajtól, és még a helyszínen bespájzoltam hozzá egy csomó minden mást, 6500 pénzért egy nagy zsák ruhát hoztam el.
Egyébként döbbenet, mert a múltkor pont néztem a Kenguru bababoltban, hogy Kiskoboldra való kantáros farmer olyan 4000 pénz, én meg pont a tizedrészéért vettem egyet tegnap, ami szinte vadiúj, ráadásul bélelt, kb. 3-szor volt a kissrácon, és valószínűleg Kristófon sem lesz sokkal többször...

Kép

Kép
gabilany79

sziasztok!

aida. megy a drukk.

nagyon jok a cuccok, amiket vettetek.

magi. tunemenyesek a gyerekeid.

nalunk ma megint nagyon nyugos a kisasszony. egyszeruen nem tudom, hogy mi a baja. evett, tiszta a pelusa, dumalok hozza, lat is, de csak sir. nagyon kivagyok. mar en is sirok vele. kezdek ketelkedni magamban, es ugy erzem massal jobb dolga lenne. mas jobban tudna... megorjit, hogy nem tudom mi a baja es nem tudok segiteni. ketszer aludt aludt fel orat, azt is kezben. amint leteszem felebred.
ja es ma vegre sikerult megmerni, hogy mennyit eszik cicibol. konkretan semennyit. a merleg ugyanannyit mutatott 1 ora cicizes utan, mint elotte. azt hittem rosszul latok. :cry: :cry: :cry: igy mi ertelme van az egesznek??? nem lenne jobb csak tapszert adni neki?
apa elvitte setalni a hoesesben. ekkora havat meg sosem lattam Angliaban.

KépKép
KépKép
mush589

ti mennyi ideig hagyjatok sirni a babat, ha evett, tiszta a palusa?
hogyan tanitjatok meg neki, hogy nem lehet mindig kezben?
vagy ilyenkor meg lehet?

niki. muti a kengurutokat!!! hogy van neked energiad "rosszalkodni"? en orulok, ha minden masnap le tudok zuhanyozni.

asszem leirom, hogy mit csinalunk egy nap, hatha van otletetek, hogy mit csinalok rosszul illetve mit csinalhatnek hatekonyabban.

en is megemelem a kalapom minden tobb gyerekes anyuka elott.

KépKép
KépKép
mush589

je. az elobb egy szankot huztak el az ablakunk alatt. :shock: nem gondoltam volna, hogy itt van olyan is. talan minden masodik evben esik a ho...es meg is marad. mar kb 10 centi.

KépKép
KépKép
mush589

Mush!
Sajnálom, hogy még mindig sokat sír Sophie! Ha tényleg nem kap tejcsit cicböl, akkor biztos éhes. :roll:
Ma Vinzent is nyüglödött sokat, vagy sírt vagy szopizott. De azért szerencsére nem ez a jellemzö. Sokszor elvan magában is!
Nem lehet,hogy esetleg más baja is van? A novemberi tpikban olvastam, hogy szinte folyton sírt az egyik lány kisfia és elvitte dokihoz.Kiderült,hogy fülgyulladás van! Szóval nem ok nélkül sírt állandóan! :cry: :cry:

Gabi!
Nagyon ügyi vagy,lesz Kiskoboldnak jó sok rucija! :lol:

Mágens!
Beni is szépséges!

Mi múlt héten voltunk együtt a szülés ota, pontosabban hat hónapos terhességem ota elöször. és hát fájt! :? :? Szerintetek azért mert régen voltunk együtt, vagy a gátseb miatt. Kicsit olyan volt,mint ha a gátseb fájna. Amúgy szépen meggyógyult ,meg normál esetben nem érzek fájdalmat! Másnak is volt ilyen,vagy csak én vagyok ilyen érzékeny??? :roll: :oops:
susy75

szoptatas kozben neztek tv-t? telefonaltok? stb. vagy siri csend van?

KépKép
KépKép
mush589

MUsh!
Èn napközben általában tévézek közben. Különben sokszor uncsi fél óráig nézni ki a fejemböl. éjjel persze csend van! :wink:
susy75

Mush!

Menj vele ki naponta többször a levegőre nekünk ez vált be! Nem kell sokat kint lenni vele, fél órát, de azt többször is!

Én porszívozom ha nem bír magával, vagy mosok mellette..., de ment már mellette flex is, meg a hegesztőgép is, és aludt mint a bunda!

Azt pedig felejtsd el, hogy máshol jobb lenne neki. Ő nmellettred van a legnagyobb biztonságban! Neki nálad van a legjobb helye...

Szoptatás közben én pl még néha eszek is..., de megy a tv!

Kép

Kép
dcili81

Suzy nekem is fájt, pedig én császáros voltam..., olyan érzésem volt, mintha szűkebb lettem volna... :shock: :oops:

Kép

Kép
dcili81

Mush: Ez engem is foglalkoztatott, egészen mostanáig aztán rájöttem. Ne aggódj, ha olykor sír Sophie, nem lehetsz mindig ott mellette, nem foghatod állandóan kézben. (tudom, baromi nehéz.... :cry: )
Hidd el, aki olyan szuperanyukának tünteti fel magát, és úgy festi le minden napjukat, mintha a mennyországban lennének, az hazudik és elhallgat dolgokat! :? Olyan nincs, hogy az év 52 hetében, annak minden 7 napján, minden 24 órájában és 60 percében, másodpercében a rendelkezésére állsz, fizikai képtelenség!

Ez most nekünk is nagyon aktuális téma, mivel múlt csütörtökön reggel anyira kiborultam, hogy zokogva hívtam férjemet (szegény rohant haza a melóból, épphogy csak beért reggel... :? ), hogy segítsen, mert nem bírom. :( Ákos akkor már harmadik napja az evésen kívül nem csinált mást, csak sírt.
Sajnos elkezdtem menstruálni (mint a Niagara, azóta is...:( ), és nálunk ez nagyon betett a dolgoknak. Plusz nagy nehezen elismerte a védőnő is, hogy kevés vagy nem elég tápanyagdús a tejem, és sajna tápikiegészítés kell.
Kábé most tartok ott, hogy elfogadtam, hogy ez van. :cry: És rájöttem, hogy másként nem megy, néha sírni kell hagynom, különben beleőrülök. Valamikor ennem és innom is kell, mert még a maradék tejem is elmegy...
bébic

Mush egyébként ma ha Dani nem eszik vagy alszik, akkor sír..., úgy látszik ma megint ilyen raplis napunk van...

Viszem magammal a konyhába és együtt főzünk, már amikor sikerül..., van amikor képtelenség bármit is csinálni mellette...

Bébic remélem azóta helyrejöttetek!!! Iszonyú lehetett...

Kép

Kép
dcili81

Aida boldog névnapot!

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

mush: sajnálom, hogy Sophie ennyit sír, nálunk is szokott ilyet csinálni, bár sokszor a hasa fáj, demúltkor olvastam, hogy van "másfajta hasfájós" sírás.
Azt tanácsolta, hogy vegyük kézbe, és tényleg müködik,becsavartam egy plédbe magamhoz vettem, cumit megtartottam a cicimmel és közben dúdoltam vagy csak hümmögtem neki és elis aludt 10 percen belül.
aztán persze a következő etetésnél már a hasfájás miatt ébredt fel és küzdöttünk este 11-ig.
Ne gondolj ilyenekre, hogy nem csinálsz vmit jól, bennem is megfordult,de igaza volt anyukámnak, átmegy az anyatejbe.
Tegnap volt először az, hogy igaz du-án kezdődött a hasfájása és eltartott késő estig, de először nem borultam ki, tudtam előbb utóbb elmúlik.
és tényleg, közbe hol kézbe, hogy az alakromon, hol mellettem az ágyba sírt, tépte a pólóm úgy fájt a hasa, de egyszer csak oldódott a görcs és megnyugodott, reggel 6 ig aludt úgy elfáradt.

"kezdek ketelkedni magamban, es ugy erzem massal jobb dolga lenne. mas jobban tudna... "
ez természetes érzés, de hidd el minden nap jobb lesz napról napra.

http://picibaba.hu/picibabaval/panaszok ... egy-tipusa

körkérdés:
a tesz-veszen ti hol találjátok a ruhákat és kerestem de nem találtam ilyen alpontot.

mi már tudunk néha gurgulázni, most már nevetgél is,és keményen 10 másodpercre lekötötte a figyelmét a játszószőnyeg:D
sőt voltunk sétálni is ma 2 órát

megyek mert "a türelem mindjárt megyek" kifejezést még nem ismeri

KépKép

Kép
orsimorsi

Orsi ruházat cím alatt...

Kép

Kép
dcili81

Cili: Köszike, kezdünk. :)
De a múlt hetet nem kívánom senkinek...és azt a lelkiismeretfurdalást sem, amit érzek és szerintem életem végéig fogok, hogy éhezett a fiam és én nem tettem semmit, mert a védőnő meg a gyerekdoki is azt mondta, nincs semmi gond.... :roll: :?
Azóta már feltöltődött a kis szervezete, így nem is kell mindig kiegészítés...kicsit még rossz érzés, de kezdek beletörődni, hogy tápi kell. A múlt hét pokla után már csak az vezérel úgyis, hogy csak lakjon jól Kistücsök!
bébic

Bébic!

Szijja!!! :lol: :lol:
Ma én is ezt csináltam. Hagytam kicsit sírni,mert a kaja ugye nem fö meg magától és hát ennem is kell valamikor! :?

Amúgy nem tudom nekem miért fájhatot, remélem a következö már jobb lesz...
:roll: :shock:
susy75

Susy: Sziaaaaa! :lol:
Vagyok ám én is, csak sokszor csak az olvasásig jutok...
Cukorfalat Vinzent! :lol: :lol:

Most is rohanok, mert fürcsi, meg már éhes is.... :?
Pussz!
bébic

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket és a bíztatást!

Velünk helyzet:

Noel babával voltunk ma a gyermekklinikán. Volt hasi és koponya UH, ott mindent rendben találtak. Az orvos ránézett, ő is rendben talált nála mindent. Egyelőre felírt egy olyan gyógyszert amit 50ml lefejt tejbe kell rakni és azt kell neki odakanalazni étkezések között. A kis problémám csak az hogy mostanában nagyon lassacskán jön a tejcim (meg nem is túl sok..) és 30 ml tejet lefejni majd fél óra, nem hogy 50 ml, így ez nem biztos hogy menni fog. :( Azt hittem majd csak oda kell neki adni egy kanállal vmi sűrítőből. Valószínű kevesebb tejbe fogom rakni, nincs jobb ötletem. :(

Én is voltam 6 hetes kontrollon. Mivel még mindig vérzek, jól rám nézett. És persze talált is vmit.. Nem tudja mit, talán alvadtvér darab, ami ott maradt, a méhszáj meg zárt. Rögtön mondta hogy be kéne feküdni kaparásra. Na az hiányzik egy szoptatott csecsemő mellett. :cry: Aztán behívott egy másik orvost is, ő azt mondta hogy szerinte minden rendben, de mivel még vérzek szedjek 5 napig 3*20 ergam cseppet, aztán 2 hét múlva kontroll. Na ugye az ergam cseppre rá van írva hogy szoptatás alatt tilos, hisz gátolja a tejelválasztást. :( Nekem meg amúgy is kevesebb van mostanában. Azt hiszem itt más is szedett ergam cseppeket aki szoptat. Tapasztalat!?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mush: egyáltalán semmit nem csinálsz rosszul, nálunk néhány alkalmat kivéve sírni szokott, amíg pölö ebédelek. Ne mindig sír végig, de van, amikor elfogy a türelme és én még eszem. Az elején borzasztó volt hallgatni, az étvágyam is elment a lelkiismeret furdalás miatt. Az utóbbi pár napban kezd kicsit hosszabb időre is ellenni egyedül. Ez van, nem mindegyik gyerkőc egyforma, és tudom, hogy én pölö túlságosan is sokat fogom ölben és kezdi megszokni. De szerintem amikor már tud nyúlni dolgokért és jobban lát, ellesz jobban egyedül is :)

Bébic: ne keseredj el, tudom, hogy szörnyű érzés, nekem is volt egy olyan hét, amikor csak tejjel próbáltam etetni, és Kiskobold rengeteget sírt, ettől én is kivoltam, ami neki még rosszabb volt, mert érezte rajtam, és a heti méréskor teljesen összezuhantam, hogy éheztettem a gyereket. A mai általános szemlélet miatt sokáig tartott elfogadni, hogy tápszer is kell, de most már letojom, a lényeg, hogy Kiskobold boldog és kiegyensúlyozott legyen, és ha már nem lehet több tejem, akkor kevesebb se legyen :D

Orsi:
[quote]m írta:egyek mert "a türelem mindjárt megyek" kifejezést még nem ismeri
Kristóf se, de sűrűn mondogatom, hogy hamar megtanulja :lol:

Szopi: én körbepakolom magam a kanapén, eszek, iszok, telefonálok, tévézek, sőt van a tévénken tetris játék, néha még azt is szoktam :oops: :P

Egyébként nálunk a pelenkázó a mágikus hely, bármennyire sír is, ha odateszem, annak mindig vigyorgás a vége :D

Nekem is fáj kicsit, mikor együtt vagyunk, asszem Sarmi és Zöldi mondta a síkosítót mint megoldást :roll:

Kép

Kép
gabilany79

Aida: UH-hoz kellett beutaló?

Kép

Kép
gabilany79

Minket beutaltak a Dr. Bókay Jánoshoz kivizsgálásra és annak keretében csinálták meg ezt az UH-t is. Vagyis a B.János utalt tovább azt hiszem UH-ra.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Értem, köszi :)

Kép

Kép
gabilany79

[quote]N írta:ekem is fáj kicsit, mikor együtt vagyunk, asszem Sarmi és Zöldi mondta a síkosítót mint megoldást Rolling Eyes

Nem is azzal volt a gond,mert használtunk, hanem csak úgy fájt. De abba nem voltam biztos, hogy a gátsebem miatt! :roll: :roll: Nem tom!!!! :oops:
susy75

Susy: hmm, akkor passz :? :roll:

Apa hozott képeket, felteszek párat, ha nem bánjátok :P

"Jéééé, ott egy ló"
Kép

Pancsi
Kép

Elfáradtam a játékban...
Kép

Retróóóóó
Kép

Kép

Kép
gabilany79

[quote="mush589"]s írta:mush589zoptatas kozben neztek tv-t? telefonaltok? stb. vagy siri csend van?

Én mikor mit. Van hogy TV-t nézek, van hogy apával keresztrejtvényt fejtünk, olykor eszek, ha épp nekem is evésidő van vagy telefonálok pl. anyukámmal. Mindig van mit. :) De néha csak úgy ülök és szoptatok.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Gaby, nagyon jók a képek! ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Noel végre ezt a pózt is megszerette. :D

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

sikosito. olvastam, hogy a jormonvaltozasok miatt szarazabb a huvely, igy valoszniu, hogy tenyleg az a megoldas.

koszi lanyok. jo tudni, hogy ti is hagyjatok sirni a babat neha. egy kolleganom, akinek 4 gyereke van, mindta, hogy kapcsoljak be egy stppert es 10perc utan vegyem fel, nyugtassam meg, aztan tegyem vissza. ha megint sir, megint 10 perc. :?

bebic, szijjaa!!! teljesen megertelek a lelkiismeretfurdalas miatt. en ezen 3-4 hete mentem keresztul. tenyleg az a fontos, hogy kapjon eleg kajat Akos. pozitiv oldalat nezve, nalunk apa nagyon elvezi, hogy o is etethet (lefejt tej vagy tapi, nalunk az a gond hogy Sophie nem sziv rendesen, illetve sehogy sem).

Aida. fejsz meg rendszeresen? javaslom hogy hajnalban mindenfelekeppen fejj. en 2-5 kozott 2x-3x annyit tudok fejni, mint a nakozbeni fejeseknel.

KépKép
KépKép
mush589

nagyon jok a kepek gabi. milyen szepen tartja a fejet kiskobold.
mirt van rajta bugyi a kadban?

aida. noel is cuki.

KépKép
KépKép
mush589

en nem mertem tvezni, meg semmit, mert a suttogoban azt irtak, hogy nyugalom kell a szoptatashoz. de igy hogy tulajdonkeppen semmit nem sziv, akar tevezhetek is. :lol: megvalni nem akarok ettol, mert olyankor o az en pici babam. neha az agyban is cicizik es ugy osszebujva alszunk egyet.
a tapanyagot meg cumis uvegbol kapja.ez van.

valentin napra erosebb idegeket kernek.... :wink:

KépKép
KépKép
mush589

itt 8 hetesen lesz kontroll. de meg se neznek, csak megkerdik, hogy jol vagyok-e. koszi. :shock:

hogyan vedekeztek?

KépKép
KépKép
mush589

Mush: hihi, az nem bugyi, bár tényleg úgy néz ki, hanem a fürdetőkesztyűt tettem oda :D :D
Szerintem simán tévézhetsz szopi közben, a nyugalom nem azt jelenti, hogy süket csöndben ülj, hanem hogy te nyugodt és ellazult legyél közben.
A cumisüveges etetést nálunk is apa csinálja esténként és nagyon szereti :D

Kép

Kép
gabilany79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: