A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Milyen szekrény???Nem is mondtad???Fali??Fotót majd róla!!! :wink:

Kép
martik77

Ezt nem értem 3 oldalt írtunk ma és alig voltunk!! :shock: :shock: :shock: :oops:

Kép
martik77

Sziasztok!

Paradizs, nagyon jó, hogy nincs semmi baj. Csak pihenj sokat! Aggódtunk érted, de ez tök jó, hogy még kicsit hazaengedtek :D :D
Márti, Te se aggódj semmin, bár tényleg nagy szemétség ez az egész...rohadjanak meg. Tényleg :evil: Jobban vagy?
Tacsu, már nő Gergő foga...már ilyen nagy :D Tök jó, hogy a szemészetre már nem kell mennetek :D
Heni, Te is állj be a pihengető kismamik sorába! :D :D :D
Benó, milyen volt a torna?

KépKép

KépKép
nadina01

Én hosszan írtam a listát. :D
Fali szekrény, de nekem se nagyon sokat mondott róla a Gy., tehát én se tudtam. :wink:
Megint mindjárt jövök, folyton nyafognak valamit.

KépKép
benó

Én még miníg anyuéknál vagyok, de már itt is unom magam :?
Ja és nem is írtam, itt vettem észre, mikor kiszálltam a kocsiból, hogy hátul a sárvédőt valaki meghúzta, de úgy, hogy lejött a festék :evil: :evil: :evil: És tuti, hogy nem én voltam. Tegnap voltam bevásárolni Tescoba és tutira ott a parkolóban valami állat :evil: :evil: Mikinek még meg se mertem mondani.....olyan dühitő....az ember vigyáz, óvatosan megy, erre jön egy barom...

KépKép

KépKép
nadina01

Fürdőszobába való szekrény?

KépKép

KépKép
nadina01

Helló Edina! :D
Tényleg, hogy vagy, Márti?

Hát, képzeljétek, azzal a szimpi lánnyal (Melinda = Melcsi) megbeszéltük, hogy megyünk együtt, most először, erre képzeljétek, pont most volt papás torna, szuszogós stb. Mindegy, mi jót röhögtünk. Nem sok mindent kellett csinálni, csak szuszogni. :D Szerencsére, mert gatyám nem volt, csak ami rajtam volt (farmer), meg vittem a nagymamás harisnyámat, az egyetlent, ami rámjön, de aztán nem vettem át.

KépKép
benó

Ó, ez tényleg elég gáz. :? Hát, mondd meg mindenesetre, hogy nem te voltál.... :wink: Szegénykém, mindenhol unatkozol? :D Beszéltem a Dettivel, nagyon lelkes a nyaralásotok miatt! :D :D :D

Igen, fürdőszobába való faliszekrény 2 db. :D

KépKép
benó

Akkor jót tornáztatok :D Mentek majd még?

KépKép

KépKép
nadina01

Igen, majd jövő hét hétfőn, mert szerdán lenne még, de szerdán ők mennek a dokihoz, én meg nem megyek egyedül. :wink:

KépKép
benó

Örülök, hogy Detti ilyen lelkes :D Én is lelkesedek, csak nálam lassabban megy :lol:
Hazajött a hugom is. Talán vele lehet valamit kezdeni, és nem fogok unatkozni :D Meg lassan mennem is kell haza, meg előtte Mikiér a munkahelyére.

KépKép

KépKép
nadina01

Rendicsek, kezdj valamit a tesóddal. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Lelépek, mert itt másnak is kell a gép.
Legyetek jók! Pussz :D :D :D

KépKép

KépKép
nadina01

Puszi, puszi, holnap ne unatkozz, gyere! :D :D :D :D

KépKép
benó

Mártikám, sütsz-főzöl? Akkor kinézek én is a konyhába.

KépKép
benó

sziasztok

benó: nagyon édi a pocakod és a fejed is :lol: :wink:

zsuzska: milyen lökött a gyerek :? . jogsi nélkül autózni :roll:

tancsu: nagyon jók a fotók.Gergö biztos élvezte. Törpém is élvezné, de én félnék elmenni vele a bacik miatt /nehogy valamit össze szedjen/

ildikó: büszke lehetsz magadra és a fiadra is, gratula

edina: legalább kikapcsolódtok. nagyon aranyos a férjed, hogy meglepett ezzel a kirándulással :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Ja, és nem is mondtam, leoperáltam a gyűrűimet, az ujjaim se sínylették meg a dolgot nagyon (a helyükön maradtak :lol: :lol:).
Na, eszem én is, Mártikám, majd jövök később.

KépKép
benó

Helló Timi, nem is láttalak. :D :D :D
Nem eszem, mert a fiúk még nem csináltak nekünk melegszenyát. :x
És ti hogy vagytok, tessék mesélni. Sanyi, Törpe?

KépKép
benó

Na én vagyok.Sőt már egész jól vagyok!!!!! :wink:

Kép
martik77

Oké, közben megy a CSI a Cool-on. :D
Örülök, hogy jól vagy. :D :D

KépKép
benó

Hü...e emberek vannak.Az egyik jogsi nélkül vezet a másik(valaki)meghúzza az ember kocsiját!!! :x

Kép
martik77

Én ma este a tv2_n tengerészeti helyszínelek mert ezek vaci új részek lesznek.

Na ezért nem megyek ilyen tornára.Hogy én ott imitáljam a szuszogást meg ilyenek...szétröhögném magam.Kitiltanának egyből!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Én is röhögtem :lol: , tiltsanak ki. :roll: Akkor majd nem megyek. :lol:

Úgy fáj a csontom lent, váááá. De sebaj, ettől nem tojok be. :lol: :lol: Inkább ez fájjon. :D :D

KépKép
benó

Biztos rajta fekszik valamelyik Bab. :D

Kép
martik77

Köszi, hogy az enyéim is lehetnek Babok. :D :D :D :D

KépKép
benó

Na, megyek, Márti, szerzek magamnak kaját. Majd jövök, órák kérdése. :lol:

KépKép
benó

benó: jó hosszú lista, de van benne pár cucc, ami felesleges. rucikból nyugodtan vehetsz 50-esseket is. mert az én Törpém idöre született és mégis nagyok voltak rá az 56-ossak :lol: :wink: /de megoldottam :wink: /

tancsu: örülök, hogy Gergö szemével minden oké

paradizs: remélem rendbe lesz a vérnyomásod /nekem a végére mindig veszélyessen magas volt/ és örülök, hogy már otthon vagytok :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

mi is vigyáztunk a kicsi kocsinkra
és mi lett belölle?
szemét :evil:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

köszi benó kérdésed
mi megvagyunk

Sanyim már nem fájlalja semmiét

Törpe meg egyre hangossabbakat és büdösebbeket pukizik :roll: :oops: :lol: :evil: :twisted: :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

mai maszázsom elmaradt
hivott a csaj, ogy nem-e lenne gond, ha áttennénk.
szerdán megyek 2-re
holnap 11-re fogorvos :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: 2 fogat fog fúrni. :? :?
csütörtökön meg Törpét viszem orvoshoz, végre megkapja a 2 szurit is

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

lökött férjem azt hitte, hogy neki nem kell eljönnie velünk a fogdokihoz
azt mondta, hogy majd beviszed magaddal :roll: :roll: .

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Na én mára lelépek!!

Puszi mindenkinek!!Jó Éjt!!!

Ildó merre vagy ma???? :shock: :roll:

Kép
martik77

na megyek
sziasztok

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Hú, szegény, sok sikert a fogorvoshoz, holnap.
:idea: :idea: :idea: Örülök, hogy Sanyi és Törpe is jól van. :D :D :D

Márti, Timi, jó éjt!!! :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Akkor én is lekopok, majd holnap tali. Puszi mindenkinek :D :D

KépKép
benó

Sziasztok....

Gyorsan eszembe jutott 1-2 dolog...:)

Timi:én sem vinném bárhova manót,de tudom hogy itt csak babaúszás van ,előtte mindig engedik és cserélik a vizet...:D
Örülök hogy jól vagytok...:)

Benó:a listád a kórházba vivendő dolgokra vonatkozik ugye?
Ha jól emlékszem kihagytad a popsitörlőt,viszont azt kérdezd meg a kórházban ahol szülni fogsz,hogy ruha kell e,mert pl nálunk nem engedik,kórházi ruha van rajtuk...
Aztán sem fürdetők,sem semmi nem kellett nekünk bentre,de ez is kórházfüggő,mert nem mi fürdettünk,hanem a csecsemősók....
Minden gyereket elvittek reggel 6-kor és 9-10 körül hozták őket,akkor volt fürdésük,meg a gyerekorvos akkor nézte meg őket...
Pelusozáshoz pedig krém,köldökápoláshoz olaj és hintőpor minden szobában volt kitéve,plusz napi 3 pelenka,a többit pótoltuk a sajátunkkal...
Amiben hazahozod a babákat,ruhák és a hordozók,azokat elég Gy.-nak akkor bevinni,amikor megy értetek,mert hely az egy kórházban sincs,örülj ha a Te cuccaid majd elférnek a szekrényben...:D

Na kb ennyi volt eszemben,de ha még van valami,akkor leirom,vagy kérdezz...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Megyek fejni,manóm alszik,apa tévézik,mosogató üres...:D

Holnap benézek,szép álmokat mindenkinek!!!...

cupp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Köszi, puszi, jó éjt! :D :D :D :D Koptam.

KépKép
benó

Sziasztok lányok! Vagyok, de már félig alszom. Nem tudom,mikor tudok már végre jönni. Ma tanfolyamon voltam munka után,a tanfolyam után pedig benéztem a Katiékhoz. Pont BK-ra jöttem haza, utána pedig hívott a kolléganőm.Jó hosszú telefon volt. A fiúk hétvégén ugye nem voltak anyósnál, így ma mentek őt meglátogatni.A Péter vezetett és mivel a Bálint beteg és ő is ment, az apja odaadta az ő kocsiját, mert abban jó a fűtés.

Kép
flóra 11

A telefon után velük dumálgattam, mármint a fiúkkal.
Most pedig próbálok visszaolvasni,de még van pároldal ésnagyon álmos vagyok.

Kép
flóra 11

Benó,akreatív ötleteidet olvasgatom. Jók azok a gömbök.én ezt úgy csinálnám,hogy befesteném a gömböket, ahogy mondtad,a gyerekek ágya mellé festenék a falra világűrt és erre az alapra felragasztanám a fél gömböket Naprendszer formában. Vagyis magyarul az ágyuk mellett a falon kialakítanék egy kis világűrt. :wink:

Kép
flóra 11

Nem bírom. Többet bóbiskolok,mint amennyit olvasok. Megyek aludni. Még van 4 oldalam hátra.

Pá...

Kép
flóra 11

Jó reggelt! :D :D :D
A babák 24 hetesek!!!! :D :D :D

KépKép
benó

Akkor BOLDOG HÉTFORDULÓT!!!

Kép
martik77

Ildó, jó pörgős napjaid voltak mostanában. :D :D :D
És egyébként már jobban vagy? :wink:
Az ötleted jó, el is mentettem, nehogy elfelejtődjön (ugyan megcsinálni valószínűleg nem én csinálnám, főleg az univerzumot....). :wink:

KépKép
benó

Hát, kösz. :D :D :D
Helló egyébként! :D :D
Ma nem vagy vacak/ratyi? :wink:

KépKép
benó

Most nem vagyok vacak.Kicsit érzem,hogy gyengécske vagyok.De semmi kül.remélem így is marad. :wink:

Kép
martik77

Örülök neki. :D :D

KépKép
benó

De megyek visszafekszek,csak bekukkantottam

Te mit művelsz?? :roll: :roll: :roll: :D

Kép
martik77

Ülök. :D :D :D Az ülést művelem. :lol: :lol:

KépKép
benó