A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Én olyan lassú vagyok, Márti, mint egy csiga. :D

KépKép
benó

Hát, ez fantasztikus laptetű. :lol:

KépKép
benó

Na, kb. ilyen lesz a babaértesítő, majd természetesen még kozmetikázom. A tiédet is szívesen megcsinálom.
Tehát ez úgy néz ki, hogy A4-es lap, háromba hajtva, és ha összehajtod, akkor egyik oldalán ez van, másik oldalán az. 1233580426.5099.doc

KépKép
benó

Remélem, érthető. :roll: :wink:

KépKép
benó

Elmúlt a fejfájásom!! :D

És tettem egy felfedezést!!!

Kép
martik77

Amit meg tegnap nem tudtál megnyitni, az az volt, hogy egy sablon állatkákról és azt pl. lehetne úgy használni, hogy kinyomtatjátok és rárajzolod a rajta lévő képeket dekorgumira, kivágod, fellógatod hurkapálcikára vagy nem tudom, mire, és az lehetne a forgóka.
Na, ezt a bigyót megpróbálom ide is berakni még egyszer + elküldöm neked e-mailben. 1233580702.5583.pdf

KépKép
benó

Várj mert ezt majd le kell töltenem (vagymi). :roll:

Szóval reggel feküdtem az ágyon és olyan időbe mozgott a Bab amikor nem szokott.És Vártam de csak mocorgott.Na de mondom már muszáj reggeliznem és miután kajcsiztam elcsendesedett!!!

Szóval ha nem eszel időben lehet,hogy jelez(nek)
Vagy lehet te még nem érzed,hogy éhes vagy de ők igen!!
Majd figyeld meg és írd meg hátha neked is lesz ilyen!!???

Kép
martik77

Mit fedeztél fel? :lol:

KépKép
benó

Tegnap regisztráltam oda és így már jó!! :wink:

Kép
martik77

Hát, én ilyen felfedezést nem fogok tenni szerintem. :wink:
Ezek a Babok itt nagyon szeszélyesen mocorognak, és már inkább azt csinálják, hogy kinyomják magukat, ritkább a bökdösés. Akármikor mocorognak, nyomakodnak stb., nem nagyon tudok összefüggést vonni a mocimoci és a külső tényezők közé. Jó körülményesen írtam. :lol: A kinyomás neked szokott lenni?
De mindjárt eszem én is, remélem, nem szoktam őket koplaltatni. :wink: :roll:

KépKép
benó

De ha nem regisztrálsz, akkor is le kellene tudnod innen tölteni. Na, a lényeg az, hogy most sikerül.

KépKép
benó

Nem most figyeld meg majd egy pár héttel később mikor már nagyobbak és nincs akkora hely mint most.Akkor már kevesebbet mozognak.
Meg nekem se volt meghatározott idő 1-2 napig mindig ugyan akkor utána változott az idő.

Kép
martik77

Dagadt a kezem, mondtam már? :roll:
Egy gyűrűt levadásztam a bal kezemről, de a másikon még van 2, és nincs olyan időpont, amikor vékony lenne a kezem. :cry: Mit csináljak? Vágjam le gyűrűstül, mi? :lol: Na, hozok kaját a baboknak. :D

KépKép
benó

oké rákattintottam.Sikerült. :wink:

Kép
martik77

Rendben. :D
Megnézted az értesítőt? Érted, hogy hogy van?

KépKép
benó

Remélem az első is mert letöltötte és eltárolta csak még azt nem tom hová?? :shock: :shock: :shock:
Majd L.megkeresi!! :wink:

Kép
martik77

Az jó eldugott helyen lesz. Próbáld meg még egyszer és akkor írd is be neki, hogy hová mentse el, vagy csináld úgy, hogy megnyitás és utána mentsd el. Hozom a levest.

KépKép
benó

Próbáld meg zuhanyozáskor levenni.Tusfürdő,víz és csúszik.
Nekem is le kellett vennem pár hete az összeset.

Kép
martik77

Neked is dagadt a kezed?

KépKép
benó

Nyugi L.megtalálja!!!
Majd ha ideengedem!! :lol:

Kép
martik77

oké :D

KépKép
benó

L.megnézte mert mindenféle betűt írt ki és azt mondta,hogy ehhez nekünk kell valami szövegszerkesztő mert az nekünk nincs felrakva.

Kép
martik77

A leporellós babértesítő ötlete azért ugrott, mert ez olcsóbb. :wink:

KépKép
benó

Nem vizes a kezem csak mint mindenki ha hízik a keze is pufisodik.

Kép
martik77

Ó, ez szomorú. Na, majd még úgyis ráérünk. :D

KépKép
benó

Pufi nekem is, nem fáj benyomásra (az a vizes?).

KépKép
benó

Vizes akkor(de azt lábszáron látni igazán)ha fáj ,nehéz,fényes a bőr és ha megnyomod jó sokáig ott marad az ujjad nyoma.

Kép
martik77

Akkor nekem se vizes. Kösz. :D

KépKép
benó

Na megyek pihizek meg L.most itt akar a gépen ütyködni.

Majd még jövök.

Kép
martik77

Rendben, nem tudom, én mikor leszek, mert tudod, a táppénzes papírt kell intézni + 5-től torna, aztán jön az Andi a táppénzes papírért. Na, pihizz, jobbulást. :D

KépKép
benó

Oké, én is kopok, majd este vagy nem tudom, jövök.

KépKép
benó

Pihenés kilőve!!DŰH!!!! :twisted:

L.betelefonált az ÉMÁSZ-ba,hogy megemeltesse a KW-ot.Erre közölték,hogy 28 EZER ft túlfizetésünk lesz!!!!!
Mondom,hogy??Mikor egész évben dolgoztunk másfél szobás lakás nincs nagy extra ami vinné az áramot!!! :twisted: :twisted: :twisted:

És most jön a lényeg!!!
A szerződésen mi 200 Kw-ot kértünk de náluk valami pancser elírta és 127 Kw jött egész évben!!Amit én nem néztem mert nem gondoltam,hogy nézni kell egy olyan számot a mi a szerződésben van!!Úgy gondoltam az egyértelmű!!!!
És most azt mondták,hogy ha rendesen kaptuk volna a számlát akkor most mi kapnánk vissza pénzt....De Ne haragudjunk ezt már nem lehet vissza csinálni!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Ki kell fizetni!!!
Mondom L:nek de ha én csesztem volna el valamit ők rögtön a szerződést lobogtatnák.Én meg most azzal kitörölhetem.....

És augusztus óta(akkor romlott el a tv-k)mindig van valami minden hónapban!!! Kép

Kép
martik77

Lefekszek,megint fáj a fejem. :?

Kép
martik77

Sziasztok

Bocsi hogy ma nem voltam,inas elég nyügi,nagyon szenved a foga miatt,keveset alszik,sokat sir,stb....

Márti:nem lehet részletet kérni???

Benó:tök jó az értesitő!!!...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra:gratulálok a sikeres versenyszervezéshez...:)
Péter milyen helyezést ért el?
azt nem láttam sehol,vagy csak nem figyeltem eléggé???... :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Ma olyan jó idő volt kint,sétáltunk 3 órát!!!!!!!

Szemészeten egészségesnek nyilvánitották Gergőt,nem kell többet menni.... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Ma megrajzoltam milyen dekorfüggönyt képzeltem el a konyhába,anyag megvan,csak ki kell szabnom,megvarrni,meg a teritőket is a polcra....
Remélem lesz időm valamelyik nap...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Na lassan jön haza apa,menek készitek kajcsit vacsira...
Este nem tudom hogy jövök e,mert elég hulla vagyok...

Szép napot a továbbiakban..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Na ez legalább jó hír,hogy Gergő szeme meggyógyult!!!

Kép
martik77

Sziasztok! Tancsu, nagyon örülök, hogy Gergő szeme meggyógyult! Szegénykémnek már csak a fogacskáival kell kínlódnia... :(

Benó, nagyon klassz a babaértesítő. :) Ügyes vagy! Én most szobadekorációkon dolgoztam, ha érdekel, átküldöm a sablonokat. És Neked is Márti!
Ne mérgelődj az ÉMÁSZ miatt, sajnos ezt muszáj kifizetned. De talán a részletfizetést megengedik, hiszen nem a Ti hibátok.

Flóra, szuper, hogy rendben lezajlott a verseny. Ügyi vagy!

Nálunk minden oké, de ma szörnyen ébredtem. Rosszul voltam, görcsöltem, azt hittem, végem lesz... ma volt esedékes a védőnő, így elmentem hozzá is, azt mondta, a front miatt van. A melegfrontra különösen érzékenyek leszünk... hát én annyira érzékeny vagyok rá, hogy az előbb elkezdtem visszaolvasni, amit írtatok, és gondoltam, hozok egy kis kaját magamnak közben. Majdnem leestem a lépcsőről. Még jó, a fagerendák egy kicsit hosszabban lógnak ki a fal szintjétől, így azokban meg tudtam kapaszkodni. A frász jött rám. Szóval ma már csak fürdés és alvás lesz, azt hiszem. :(

Heni

Kép
szheni

Szia Heni!!minden ötletet szívesen fogadunk!!! :wink:

Óvatosan a lépcsőn!!!! :) Össze ne törd magad!!!

Kép
martik77

Na, helló, látom, mérgelődés van. Megnézem, pontosan mi. De amúgy nincs gond, ugye? :wink:

KépKép
benó

Márti, de rohadtak!!!! :evil: :evil: :evil: De kérlek, ne idegeskedj, Kis Vuk nem örül neki. :cry:

KépKép
benó

Szerintem is kérj részletfizetést.

KépKép
benó

Én se láttam, hányadik lett a Peti.

Tancsu, nagyon örülök a Gergő szemecskéjének, a fogacskákhoz pedig kitartást! :D :D :D Ügyes vagy, hogy tudsz varrni, ezt már mondtam, tudom, na mindegy, azért ügyes, aki tud varrni.

Na, Henikém, csatlakozz a klubhoz, és tessék visszavenni! Pihengess, olvass stb., majd a szobadekoráció ráér akkor is, amikor nem lesz front. :wink:

KépKép
benó

Vagyok!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
martik77

Vagyis csak félig mert megyek bundikenyeret csinálni. :wink:

Kép
martik77

Már nem dühöngök.
Azért is írtam le gyorsan,hogy kiadjam magamból.
Majd megoldjuk ezt is!!! :wink: Mint mindig!!! :wink:

Kép
martik77

Na, pussz, én is, csak most jött meg a Gy. meg a Peti.
Ma szegény GY. elment a szekrényekért (amiket csináltatott a fürdőszobába), és nem volt pénze kifizetni :shock: :shock: :shock: , úgyhogy most visszamentek érte.

KépKép
benó

Mindjárt jövök, csak nem hajlandóak idejönni, hanem a konyhából motyognak nekem. :x

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: