[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2004. őszi kisbabák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Pöttöm, nagyon nagyon sajnálom...
Vigyázz magadra, és kívánom, hogy mielőbb babás légy!!!

Üdv kata
katta
 
 


Pöttöm! Nem is tudom mit mondjak. Nagyon sajnálom.KépKépKép
Pihenj sokat és egyél sok gyümölcsöt. Lassan itt a tavasz és ha már te is kész leszel rá beköltözik a pocakodba egy új kis élet.
Millió puszi
linato
linato
 
 


Babs! Persze, a következőben benne leszel.Kép
linato
 
 

 
 

Sziasztok!
Kedves Pöttöm Kép Nincs szó rá.Hamar épülj fel lelkiekben is.
fantikbaba
 
 


Éhes vagyok, talán eszem egy máglyarakást.
Nem tudom, de elég nagy a pocim...14+4 de úgy nézek ki mintegy 6 hónapos, amúgy meg vékony vagyok, lehet hogy ezért látszik jobban. Azt mondák megszépültem, az arcom tényleg krekebb és üdébb, talán a gyümölcsök miatt.
fantikbaba
 
 


Pottom! Egyutterzek veled! En meg most sem tudtam feldolgozni a tavalyi veszteseget, de mar tudom, hogy csak a remenyt nem szabad feladni!
Talan most tavolinak tunik, de hamarosan egeszseges kicsid lesz neked is!

csengo
12+6
Vendég
 


Kedves Pöttöm! Minden részvétem! Kép
babs
 
 


Csengo, sajna még én sem tudtam a 3 évvel ezelőttit feldolgozni. Arról nem is beszélve, hogy mennyire kihat a mostani állapotomra.

Ma töltöttem be a 12.hetet, ezért dokival úgy döntöttünk, hogy csökkenteni fogjuk mától a duphaston adagomat napi 1 szemre. Azért őszintén bevallom, hogy picit fosok, de próbálok optipistán hozzáállni. Eddig nem volt probléma, akkor babu biztosan van már olyan erős , kapaszkodós, hogy a csökkentett adag is elég.

megyek haza, puszi, töltsétek kellemesen a hétvégét, és pihizzetek sokat!!!!!!

kata
katta
 
 


Pöttöm!

Tudom mit érzel, nagyon sajnálom ami történt. Sok erőt kívánok neked.

Puszi

Bibi
bibi
 
 


Pöttöm!
Rettenetesen sajnálom!!! Tudom most semmi sem vígasztal de hidd el nemsokára megint minden rendben lesz és új pocilakód lesz!!!
Niki
lani
 
 


Sziasztok!

A 12. héten elvileg annál végzik el a cukor vizsgálatot, akinél van gyanú a terhességi cukorbetegségre ( családban előfordult cukros, előző terhességnél kijött a cukor ). viszont elég sok helyen már alapból megcsinálják, biztos ami biztos.

Pocó ( 14+3 )

Kép
Kép
pocó
 
 


Ja még egy: korábban kérdezte valaki a májat, hogy miért nem ajánlják: a máj a szervezetben a méreganyagok lebontásáért felelős, elég sok ilyen anyag halmozódik fel benne hosszú távon ( van persze sok vitamin is, de ez most mellékes ). Ha sokat eszel belőle, megeszed ezeket a méreganyagokat, ami azért nagy mennyiségben- főleg terhesen- nem túl egészséges.

Ismét Pocó

Kép
Kép
pocó
 
 


Pöttöm, nagyon sajnálom, ami Veled történt.Kép
Szerintem itt mindenki átérzi a fájdalmad, mert tudjuk, nekünk is mennyire fájna elveszteni a Pindurkáinkat.
Kívánok Neked sok-sok erőt és reményt az újrakezdéshez!
eszter28
 
 


Sziasztok lányok!

Keresem Motiót, mert hozzám hasonlóan ö is Stuttgartban lakik. Motiot! Ha van kedved, jelentkezz: mailbox@johannesmaass.de alatt. Jó lenne megismerni, mert a jelek szerint egyidös terhesek vagyunk a kiírás szerint!

Olvasgatlak már hetek óta titeket. Gondoltam, de jó lenne megint egy ilyen jófajta tracspartihoz csatlakozni és így a várakozással teli heteket megkönnyíteni.
Amikor terhes lettem, arra gondoltam, hogy milyen kitolás ez a természettöl 9 hónapig az utódra várni. Én nem vagyok éppen türelmes ember, engem az elsö terhességem is nagyon próbára tett. Nem szeretek várni, pedig a fejlödéshez sok-sok idö kell. Ha belegondolok, hogy még csak az elején tartok...
Az elsö terhesség nagyon kellemetlen volt az állandó hányinger miatt, a többiröl nem is beszélve. Ennek ellenére imádtam a pocakosságot, föleg attól kezdve, amikor már éreztem a babát. Alig vártam, hogy újra terhes legyek, olyan szép élményként volt elraktározva a fejemben. A kellemetlen oldala erösen feledésbe merült, szinte hihetetlennek tünt utólag.
Hát most nagyon emlékszem erre a részére...

Ráadásul a kiscsajom nagyon beteg. Hétfön be kellett vinnem a kórházba fulladásos bronchitisszel. Kiderült, hogy ráadásnak még egy tüdögyulladása is van. Alig kapott addigra levegöt, csak úgy pihegett. Oxigénmaszk, meg minden ami kell. Mára hazaengedték, erre fürdés közbe belehányt a vízbe (a párom éppen sütit evett a kád szélén, amiböl a kicsi egy kicsit sokat kunyizott és úgy kitömte a pofazacskóit, hogy a köhögésnek nem jutott már hely). Kevéssel ezután pedig olyan szép folyékony hasmenéses székletett ürített, így megint megfürdettem. Most teljesen ki van purcanva, alszik.
Ha nem kezd el ébredés után litereket inni, már látom az éjszakai programunkat kikörvonalazódni. Már más nem is hiányozna.
Olyan nyugtalan vagyok. Ráadásul ez a frány hányinger is gyötör és álmos is vagyok és egyáltalán - segítség! :-(
Ma voltam baba-bolhapiacon, sikerült néhány csinosabb terhesrucira szert tenni, noha az idök végezetéig biztos nem fognak passzolni.
Alma-saláta-saláta-alma- kívánós vagyok! :-)

Puszi mindenkinek, Pöttömnek öszinte fájdalmam, kívánok lelki jobbulást!

Barbi
Vendég
 


Pöttöm!

Én is nagyon sajnálom, ami Veletek történt, remélem, mint mi itt mindannyian, hogy nemsokára újra babásként írsz majd ide a babanetre.

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Pöttöm!
Ugyanazt tudom mondani, amit a többiek: nagyon-nagyon-nagyon sajnálom. Őszintén. Nagyon. És minden jót kívánok neked a továbbiakban, boldogságot, babát, egészséget - kitartást.
És hidd el, minden rendben lesz.
Livvi

Kép

Kép
liv
 
 


Szia Barbi! Üdvözöllek. Akkor mi is kb. egyidős terhesek lehetünk.
Lányod jobban van már?
Jó Neked, hogy ilyen egészséges ételeket kívánszKép

Lányok, remélem ebben a szép időben elmentek megsétáltatni a pocaklakókat.Kép
eszter28
 
 


Sziasztok!!

Én is bejelentkezek már elég rég nem írtam. Jól vagyunk hála istennek minden rendben van. Voltam dokinál, már mozgott a kis keze a babónak, pedig nem is gondoltam, hogy már látszik ennyire Kép Elkezdtük a kemény 11 hetet, de nekem már nagyon dagad a pocakom, bár Barbival is nagyon nagy hasam volt.
Ma valami fantasztikus idő volt remélem mostmár így is marad Kép Akkorát csaviztunk mi is Kép
Még egy kérdés: A cicifeszülés mikor múlik???

Üdv mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!!!
Niki
lani
 
 


Sziasztok!

Hát nekem a cicifeszülés akkor múlt el, mikor már nem szoptattam jó ideje Kép) Szóval nálam végig megvolt terhesség alatt is.
Egyébként még enm mutatkoztam be, ezt most pótlom. Van már egy 18 hónapos lányunk, most vagyok 14 hetes terhes. Reménykedünk, hogy fiú lesz a Kismanó, de ez igazán nem lényeg, fő az egészség.
Pocó

Kép
Kép
pocó
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a bíztató és kedves szavakat!

Jó babázást és babásodást!
Pöttöm
pöttöm
 
 


Sziasztok!

A legutóbbi orvosi vélemények szerint épp ma vagyunk 17 hetesek! Néha el se hiszem, milyen gyorsan rohan az idő a babával.
Ti már gondolkodtatok a neveken? A hétvégén zavartunk le egy újabb félnapos meccset a férjemmel a témában. Ha belegondolok, hogy kb 4 éve lakunk a mostani lakásunkban, s még mindig nincs függönyünk, mert nem találtunk olyat, ami mindkettőnknek tetszene, így azt is el tudom képzelni, hogy a hátralevő alig több mint 5 hónap nem lesz elég, hogy megtaláljuk a baba nevét Kép

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Sziasztok!
Ma vettem észre, hogy a másik hasonlóan jó babás oldal a babapont.hu nem működik.Elkezdtem keresgélni más weboldalakat.És találtam egy érdekes baba-nem meghatározót Képhttp://www.obfocus.com/calculators/gender.htm
A korod és a fogamzás hónapját kell beírni.
Nem tudom mennyire hihető, de próbáljátok ki.
Remélem jól vagytok! Itt a tavasz, jó az idő.....hétvégén menjetek a szabadba....töltődjetek fel energiával.
Puszi
Noémi
fantikbaba
 
 


Sziasztok!
HAnyadik hettol lehet megallapitani a legszuperebb 3d-s uh-n hogy fiu, vagy lany? Mar annyira izgulok...
MEg mar ugy vennek edes kis rozsaszin, vagy babakek ruhacskakat...
csengo
Vendég
 


csengo!

Nekem Barbinál a 16 hét körül már látszott a nunija, és a genetikai UH-n már egyértelmű volt, hogy kislány. Most énis azt várom, hogy mikor lehet majd látni Kép
Niki
lani
 
 


Helló Lányok!

Már jó régen nem jártam erre, mert otthon voltam táppénzen. Sokminden történt veletek, ahogy azt a soraitokból olvasom.

Pöttöm, nem találok szavakat Kép nagyon sok erőt kívánok neked a felépüléshez, utána pedig remélem lesz kedved újra babát vállalni.

Az otthon töltött hét alatt rádöbbentem, hogy mennyire megviselheti azok szervezetét a terhesség, akik nem csak émelyegnek, hanem valóban rókakomáznak az első harmadban. Elkaptam valami vírust, és lázas voltam, hánytam és hasmenésem volt. Szegény férjem azzal vígasztalt két rohanás között, hogy vannak akik minden nap ennyire szenvednek...
A hétvégére már túl voltam a víruson, és mint minden rosszban, ebben is volt egy kis jó is. Eddig még nem választottam Bp-en háziorvost, úgyhogy a betegség pont kapóra jött, és már ezen is túl vagyok. Szerencsére a doki jó fej - és ami nekem fontos - nem ad mindenre feltétel nélkül gyógyszert. A vírusomra is azt mondta, hogy ezt kiheverni lehet csak, gyógyszerezni nem, a baba miatt pedig egyébként sem javasol semmit.

Hatodikán voltam a dokim kismama rendelésén, de hiába igyekezett meghallgatni a baba szívverését, nem járt sikerrel. Ez azért bosszant egy kicsit, de azza vígasztalt, hogy mindez a hátrahajló méhem miatt van. Ráadásul lehet, hogy félős a kislurkó, és jól hátrahúzódott. Persze ezzel sem nyugtatott meg, mert mindenhol azt olvasom, hogy a hátrahajló méhnek a 12. hétig ki kell emelkednie a kismedencéből, mert ha nem, akkor a dokinak kell valahogyan kiemelnie.
Szóval szerintetek normális, hogy se méhkiemelkedés, se szívhang?

Kérdeztem tőle az UH-t is, de nem sürgette a 12. heti nyaki redő vizsgálatot, azt mondta ráér a 13+2-n is. Legyen neki igaza mindenben, de alig várom már, hogy jövő hét hétfő legyen, és láthassam a babámat az UH-n.

A főnököm ma reggel odajött hozzám és diszkréten körbekérdezett, hogy vagyok. Kifejtette, hogy igen szerencsésnek tartaná, ha elmondanám a többieknek is, hogy babát várok, mert nem szeretne engem munka miatt vidékre küldeni hetente egyszer, de ehhez a többieknek is tudni kellene, hogy melyikünk feladatait hogyan ütemezzék a csoportvezetők. Majd hozzátette, hogy ekkora mellekkel egyébként sem titkolhatom már sokáig a babát (hozzáteszem, a főnököm férfi!!)
Úgyhogy ma, vagy holnap bejelentem a többieknek. Csak még nem tudom, hogyan.

Nektek hasi mikrofonnal (vagy hogy a fenébe hívják azt a hallgatókát) mikortól volt hallható a szívhang? Van valamelyikőtöknek hátrahajló méhe?

Csirkesz
(12+3)

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz
 
 


Már a 8 héten hallottam a szívhangot, normál hüvelyi UH-n.Én ma megyek a dokihoz, a 15 hétben járok már, gondolom AFP vérvételre is beutal.
Noémi
fantikbaba
 
 


Csirkesz!
NEm egyertelmu szamomra, hogy mivel hallgatott meg a dokid. Mert uh-n hallani kell a szivverest. A hason keresztuli szerkezettel meg a 14. hettol lehet csak, de inkabb a 15. De ezt a dokid tudja.

Nalam meg csak uh volt, pont ezert mert szerintem meg nem hallhato a szivveres azzal a szerkezettel.

csengo 13+3
Vendég
 


Csengo!

Nem tudom pontosan mi volt az, mert monitorról szó sem volt, és amikor bakapcsolta a herkentyűt, minden mozdulatot hallani lehetett - mármint kihangosítva. Még azt is, amikor a polcról a hasamig emelte - mintha süvöltött volna közben a szél. De a hasamban csend volt.
Hétfőig türelmesen várok. Akkor lesz uh. Ez még hüvelyi lesz????

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz
 
 


Pocó!
Köszi, a májat én kérdeztem.

Bibi
10+0!
bibi
 
 


Szia CSirkesz!
Akkor tudom valami doppler elven mukodo kutyu volt az, nalunk a vedoneniknel is van! De mondom en mindenhol azt olvasom es hallom, hogy csak a 14. hettol lehet azt hasznalni, mert addig marha nehez lenne eltalalni hol van a baba a melyben. Szoval ne aggodj! Az uh-n (ami nekem huvelyi volt meg) ugyis megnezik a szivvereset. Nekem csak annyit mondtak hogy ok. De a fizetoson megneztek a kamrakat meg minden apro reszletet a szivenek es ott 150-et vert Kép (140-es 160 kozotti az atlag)
Szerintem nagyon korai volt a probalkozas.
En megfogadtam, hogy a 12. hettol nem aggodom semmin, de nagyon nehezKép))

csengo
Vendég
 


Csengo!Kép

Megnyugtattál, köszi szépen. Én is azt gondoltam, hogy a 12. hét betöltésével minden megváltozik, nem fogok aggodalmaskodni. De ezt tényleg nem könnyű megállni.
Minden nap arra gondolok, hogy mikor emelkedik már ki a méhem. De mindig meg is győzöm magam arról, hogy a dokim ura a helyzetnek, sokkal jobban tud mindent, mint én, ezért csak szólna, ha valami nem stimmelne.

Csengo! Te megkaptad már a 91 napos igazolásodat? Elvileg nekem már járna, de a dokimhoz csak április elején kell visszamennem. Gőzöm sincs, hogy beállítsak-e hozzá a "nem-kismama" magánrendelésére elkérni az igazolást, vagy várjak vele áprilisig.
Nem olyan nagy összeg ez az adókedvezmény, de ha jár, akkor jár...

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz
 
 


En a jovo heten elkerem az igazolast, de ha csak szulteskor adod le, akkor visszamenoleg kapod meg. Szoval nem maradsz le rola, csak ha multevi lenne...Ugyanis, mint az ado ez is eves szinten van. En ugy dontottem, hogy a ferjemre ruhazom, mert ha mar gyedet kapok, abbol ugysem tudnam kihasznalni, menjen kapasbol a ferjemreKép Meg ugyis akarunk meg kettotKép
csengo
Vendég
 


Akkor az igazolás ráér áprilisig. Legalább a doki szemében nem tűnök majd izgágának... Gyerkőcöket mi is szeretnénk majd még, de előbb szülessen meg az első. Ezt is alig bírom kivárni. Bárcsak gömbölyödnék már!Kép

Kormi! Hol lehet kapni azt a könyvet, amit ajánlottál? Ma ebédszünetben beugrottam két könyvesboltba is, és egyikben sem kapható Kép Azért hazafelé még benézek pár boltba.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz
 
 


Csengő, hogy érted, ha gyedet kapsz, akkor úgysem tudod kihasználni ezt az adókedvezményt? Miért?, én tök hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz...
kata
katta
 
 


Lányok, nekem úgy hiányzik a torna, már vagy 3 hónapja nem mentem edzőterem közelébe. Azon gondolkodom, hogy lassan elkezdenék valami kismamitornát, de tartok tőle, hogy a 13 hetes pocimmal kinéznek, hogy mit keresek ott. Aerobikra, meg súlyzózni azért mégsem mennék már, arról nem is beszélve, hogy oda viszont már nagy a pocimKép Ti jártok már valahova?
kata
katta
 
 


Csirkesz!

Én meg vettem a Kormi által ajánlott könyvet, nagyon tetszik, bár még nem olvastam ki.
A Rákóczi úti Fókusz könyvesboltban van, és az Alexandra kiadó boltjaiban (Lurdy, Duna Pláza stb.)

Moszi

KépKép
Kép
moszmota
 
 


Kata! En is csak a sogornoimet kerdeztem, de ha mar csak gyest vagy gyedet kapsz, akkor az nem adokoteles, tehat jovore a ferjemre ruhazom a kedvezmenyt mindenkeppen. Az iden meg 9 honapig fizut kapok, tehat ki tudom hasznalni a kedvezmenyt, de jovore ha nem fizetek be adot, abbol nem teritenek vissza havi 3000-t vagy mennyit, csak akkor tudnanak ha legalabb annyit adoznal, de dolgozni nem akarok a baba mellett. Szoval adokedvezmeny csak akkor jar ha adozol is. En azert iratom egybol a ferjemre, hogy ne kelljen jovore neki intezkedni, mert olyan kis lehetetlen tud lenniKép
csengo
Vendég
 


Csengo, szuper köszi, ezt tök jól értettemKép végreKép nos azt hiszem, akkor én is ezt fogom tenni, mert nekem sem lesz keresetem jövőre. Milyen jó, hogy vagytok nekemKépKép ja, és ennek mi a pontos neve? családi adókedvezmény?vagy?
kata
katta
 
 


Sziasztok! Megjöttem ultrahangról. Két hete ugye 3 petezsák volt látható a méhemben, bár az egyik sokkal kisebb volt, mint a másik kettő. Most viszont a Pindurkám az élet mellett döntött és behozta a lemaradását. Holnap töltöm be a 8. hetet.
A babák egyébként koruknak megfeleleő méretűek az orvosom szerint (a legkisebb baba CRL-je 13,3 mm, a legnagyobbé 15,1 mm), szívhangjuk is van.
Lehet, hogy hármasikres anyuka leszek?Kép
Nagyon furcsa ebbe belegondolni is, nem tudtuk még felfogni teljesen. Tudjuk, hogy nem lesz könnyű, de azért nagyon örülünk.

Vigyázzatok Magatokra és élvezzétek a tavaszt!
eszter28
 
 


Eszter ez fantasztikus, gratulálok!!!! Nagyon örülök, hogy minden rendben van a pindurival is!!, hát tényleg úgy tűnik, hogy hármasikres kismami leszelKép ez csodálatos!!!!! Vigyázz nagyon magadra!!
kata
katta
 
 


Sziasztok!

Eszter- gratula Kép Ez tök jó lehet, bár én "csak" sima babás vagyok ,de az is fantasztikus Kép
Egyébként mi is ma voltunk UH-n, 85mm-esek vagyunk, a buksink 28.3, és minden rendben. Ja, a gyomra is tele volt, csak tudnám, honnan szedi a kaját ;-)

Pocó

Kép
Kép
pocó
 
 


Köszi szépen, lányok!Kép Aranyosak vagytok.
Én vagyok itt a legfrissebb terhes, nagyon figyelem a hozzászólásaitokat, tanulok Tőletek.
Pocó, már egész komoly mértű a babád! Egy ekkora Kisembernek már kell is a kaja. Van egy olyan sejtésem, hogy belőled szedi.Kép Kép
eszter28
 
 


Igen, méretes, le is döbbentünk kissé. Holott már egyszer átéltük ezt első babánknál. Csak olyan furcsa, hogy megint olyan piciről kezdi, és 2-3 hét alatt ( utolsó UH ) ennyit nő!!! Kép Egyébként meg a teli pocója azért volt furi, mert az enyém éppen intenzíven korgott ;-)

Pocó

Kép
Kép
pocó
 
 


Kata, Beatrix!

A TYGÁS és GYED adóköteles jövedelem, a GYES nyugdíjjal azonosan adózó (azaz nem adóköteles, csak bevallandó).
Szerintem azért nem igazán fogjátok tudni igénybevenni, mert az eddig kapott jövedelem X %-a (60 v. 70) ezek a juttatások, ráadásul a GYED maximálva is van. Ettől függetlenül ha valaki eddig magas bérrel volt bejelentve, akkor elképzelhető, hogy igénybe tudja venni. Én a múlt évben kb. havi 43000 Ft GYED-et kaptam, és ebből csak annyi maradt adóként (mert ugye egyéb kedvezmények is vannak: adójóváírás, magánnyugdíjpénztár kedvezménye), hogy havi kb. 1000 Ft-ot tudtak jóváírni az egyébként járó 8000 Ft-ból (két gyerek után). Most, hogy pocakban a harmadik baba, ettől a hónaptól havi 30000 Ft-ot vehetnénk már igénybe, persze ez az én jövedelmemből továbbra se menne, ezért veszi át a férjem, és ő fogja igénybevenni (neki van elég jövedelme hozzá).

Eszter!

Ez szuper!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Sziasztok!

A kiscsajom javulgat, hasmenése még mindig van, sajnos. Viszont eszik-iszik és jó a kedve, ez a lényeg. Nekem viszont majdnem szétrobban a fejem, annyira fáj. Az émelygésröl persze ne is beszéljünk. Ma is alma, majd saláta, ismét alma almalével volt nálam a müsoron.
Anyósoméknak a hétvégén bejelentettük a testvérke közeledését, jobban fogadták, mint az elsö unokát (akkor ugyanis kitagattak minket örök harag magázódás kombinációval).
Készülödünk hazafelé a jövö héten. Szeretnénk eljutni egy-két koncertre a Tavaszi fesztivál keretében. Persze ez föleg a kiscsaj jobbulásától függ.
Jaj, olyan nehezemre esik a várakozás! A hosszú hetek a következö UH-ig!
Na abbahagyom a nyafogást!

Élvezzétek a szép idöt!

Puszi mindenkinek:
Barbi
Vendég
 


Eszter! Kivanom hogy minden jol menjen a tovabbiakban is (miert ne?) sok 3-as ikret latok mostanaban. Irigyellek meg akkor is ha nekem elsore az egy is sok lesz neha, de allitolag nem 3szor akkora a gond.
Beszti! Koszi a tajekoztatast. En is azt szurtem le, hogy jobb a kezddetektol a ferjre iratni a kedvezmenyt. Es azert mert en nem tudom igenybe venni meg jo hogy van, mert 3nal mar sokat jelent es nekem mindegy hogy a ferjemtol vagy tolem folyik be a csaladi kasszaba az a penz. Szoval remelem ezt nem torlik el.
Barbara! NEm ertem az anyosodekat miert nem vartak az unokat. En nem birom elviselni az en anyosomat, de pl a gyereknek nagyon orultek pedig a ferjem egyszem kisfiuk volt. Fura.
csengo
Vendég
 


Sziasztok!
Már nagyon régen nem jelentkeztem, mert sokat kellett dolgozni és nem tudtam nyugodtan a neten lógni. Szörnyű! Kép
Láttom mindenki szépen gömbölyödik, és még hármas ikrek is lesznek? Kép Kép Szuper!
Csajok! Ti tudtok hason feküdni? Egyáltalán szabad? Én még tudok és néha szoktam is egy rövidebb időre. Éjszaka, ha fordulok, néha húzódik a hasam egy picit vagy nem is tudom, hogy mit csinál, de csak egy mozzanat az egész. Ilyennel találkoztatok már?

Gyönyörű napsütéses napot kívánok mindenkinek!

Macsek
Macsek
 


Kata, szerintem ha szeretnél, menj el nyugodtan tornázni. Én már hetek óta járok kismama-vizitornára, pedig mikor először mentem, úgy néztem csak ki, mint aki jóllakott, nem mint aki terhes... De nagyon kedvesen fogadtak, és a víz nekem már akkor nagyon jól esett. Ma este kipróbálok egy kismama-tha-chi-t is, ha végre összejön, majd elmesélem, milyen volt, ha érdekel. De az apró pocak ne tartson vissza szerintem! Kép
Babs.
babs
 
 


Beatrix!

Az elején még mi nem gondolkoztunk rajta, mert már akkor vezették be, amikor pociban volt a kisebb fiam. És senki meg sem kérdezte, hanem automatikusan vontak tőlem amennyit tudtak. Akkor még nem is gondolkoztunk rajta, hogy a férjemnél legyen, mert úgy voltunk vele, hogy elveszni nem fog, majd adóév végén visszaigényeljük. Jól jön egyben is. Csak most már annyival megdobná a havi költségvetésünket, hogy nem érdemes év végére hagyni. Ráadásul korábban mindig az csináltunk (idén is), hogy amint lehetett, beadtuk az adóbevallást, és akkor hamar visszakaptuk (most pl. már a pénzt is visszakaptuk az APEHtől, pedig még a bevallási határidő is csak jövő hétfőn jár le). De ha jól tudom, akkor idén már változtattak ezen, és jövőre hiába adja le az ember előbb, akkor is csak valamikor május környékén fogja visszakapni.
Úgyhogy ami jár, az jöjjön csak szépen havonta.KépKép
Én is remélem, hogy ezt meghagyják, és nem törlik el...

Macsek!

Szeritem ha kellemetlen, akkor már az ember úgyse tud hason aludni. Addig meg miért ne?Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltunk 11 hetes UH-on,és mindent rendben találtakKépCRL 5,3cm , tarkóredő 7mm , szívhang,magzatvíz rendben.A kicsi emberke pedig megállás nélkül bokszolt és rugdosott.Nagyon jó volt látni!A férjem most nézte meg először,és rendesen felkavarta az élmény.Tegnap végre a családnak is elmondtuk,bár én szívem szerint még húztam volna a bejelentést,de lassan már látszódik,így nem vártunk tovább.Apukámnak így is rosszul esett,hogy ilyen sokáig titkoltuk.Őszintén nem tudom mikor fogok tudni nyugodtan hátradőlni,és azt mondani:terhes vagyok,minden rendben.A múlt év három vetélése azt hiszem nagyon mély nyomot hagyott,még ha mindhárom a 6. hét körül történt is,amin ugye már jócskán túl vagyok.Talán majd ha az AFP és a genetikai UH is rendben lesz,és megérzem a baba mozgását...Legszívesebben ráköttetném magam egy 24 órás UH készülékre,hogy mindig tudjam,mi történik odabennKép

K
(11+3)
krisztinke
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: