Zsuzska!
Ismerős a helyzet babakoocsi ügyben. Mármint a tolókar magasságával kapcsolatban. Bár nálunk szerencsére én i elég magas vagyok. De azért nem volt könnyű olyat találni amit kényelmes tolni. Ezeket alacsonyabb embereknek tervezik.
Törpiri!
Ne húzd fel magad Apán! Nem éri meg.
Küldd el a fenébe, hátha attól észhez tér. Ha pedig nem... Akkor később sem vennétek nagy hasznát.
Bocs, hogy ilyen nyersen fogalmazok, de vanak pillanatok, amikor az ebernek a sarkára jkell állnia.
Asiye!
Szerintem Ti nem kapjátok el a fiúktól.
Látod, én is mgúsztam.
Pici!
Hogy fogod majd hiányolni néha az ágyat pár hónap vagy év múlva.
Szobáról tehetnél fel képet, valóban.
Én ma két orvossal is beszéltem.
A háziorovshoz fél hatra kell menni. Még nem tudom, hogy én is menjek-e. Az már rendelési idő után van, tehát elméletileg nem lesznek betegek.
És Beni szemészeti kontrollját ia sikerült egy hónappal előrébb hoznom. Február 23-án megyünk. Remélem most is azt mondják, mint tavaly, hogy minden rendben, és Beni nem örökölte Apa szemgondjait. Merthogy kettő is van neki, ami egymástól független, de örökölhető.
Amikor tavaly megkaptuk a március 23-i időpontot, valahogy belémhasított, hogy nem lesz az jó, mert akkoriban fogok szülni, de el is felejtettem gyorsan. Most viszont eszembe jutott, hogy akár valóban szülhetek is aznap.