A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Köszönöm csajok!

Egyébként szóljatok, ha esetleg túl sok lenne belőlem...
Legszívesebben telenyomnám a fórumot a képeivel.... :lol: :lol: :lol:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

babanyúl: nincs mit. Jó az új vonalzód.

Amy:
baba képből sosem elég, jöhet még.

Kép
budabo

Orsi: Jó hogy megnézetted a lábad! Gondolok Rád holnap, hogy jó híreket kapj!

Andus: Örülök, hogy lement a vérnyomásod, látod, biztos csak kiugrás volt a frontok miatt! :?

Babanyul: Drukkolok, hogy Szoni baba meginduljon magától, és ne várja meg a 9.-ét!
Én is ma reggel jól behagymáztam, úgy megkívántam! :oops: :D

Crocus: Örülök, hogy írtál! :) Pont délután gondoltam rád, hogy nagyon eltűntél!

Gjéti: Holnap nagyon-nagyon szorítunk Nektek! Ne izgulj minden rendben lesz!!!!!!!! :)

Amy: Köszönjük, hogy ide is felraktad a képeket! Vendi tényleg olyan mint egy Kisherceg!!!! :lol:
A képek pedig jöhetnek minden mennyiségben!!!!!! :D
zsu83

Jaj, lányok, egy kérdés:
Szóval írtam, hogy összebújnék Apával, :oops: igen ám de a méhszájam bő egy ujjnyira nyitva, így azért mégse szabad, nem!? :oops: :roll:
zsu83

Sziasztok!

Na! Nem jövök egy pár napig és mik történnek!

Nagyon sok boldogságot és örömöt kívánok az új anyuciknak! Meg természetesen sok tejcit!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Zsu! Miért ne lenne szabad? Én is összebújtam ma délután... pedig 3110 vagyok... :oops: A cél érdekében mindent! :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Dina: Köszi, akkor este ráugrok Apára!!!!!!! :oops: :lol: 8)
zsu83

gjéti: gondolunk rád holnap
gabi: sztem már mindenki igy van vele h babázna. már olyan kiváncsi vok h néz ki André baba.
bjuti: minden rendben lesz holnap.
julcsi: neked is kitartás.
amy: jaj olyan gyönyörü a baba!!! csak kérünk még sok-sok képet.én is akarok már!!
zsu: na akkor hajrá!! :D

Kép
Kép
nicko

Köszi Nicko! :lol:
zsu83

Zsu: nagyon-nagyon kellemes estét nektek!!!! Aztán üziz ha éjszaka lesz valami, mert holnap 9-re megyek Ctg-re a kórházba és megnézlek. És ha beválik akkor haza jövünk és...

Kép
budabo

Bogi:Köszi! Ok! :D
De ha még egybe leszek, akkor én is várlak téged a hírekkel, hogy mi van Veletek, mit mondott a doki!
zsu83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:21-kor.
Vendég

Nagyon kíszúrtam magammal....olyan adag madár tejet nyomtam be........alig kapok levegőt.... :oops: :oops:

budabo!Én kedden megyek ....áááá megint nem találkozunk...

Kép
zümis

Zümis, imádom a madártejet!!!!! :lol: Én is akarok!!!!!!!!!!!!!!!
zsu83

Lányok, még kedvet kapok én is elkapni apát :oops: :lol:
kreiszi

Én palacsintát sütöttem, mert nem bírok nyugodtan ülni
egy percet sem, annyira izgatott vagyok a holnap miatt. :D

Félek, h valami baj lesz... :? De bennem van az is, h az én kis
drágám már ott lesz a kezemben, és akkora puszikat fog kapni
tőlem az édi kis pofijára... :lol:

Amy, dehogy sok belőletek, nyugodtan jöhetnek a babaképek. :P

Kép

Kép
gjéti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:22-kor.
Vendég

Kreiszi: Hajrá! :wink: :lol:

Gjéti: NAGYON-NAGYON SZORÍTUNK NEKED ÉS OLI BABÁNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zsu83

Gjéti szorítok neked a holnapi naphoz, minden rendben lesz!!!!

Amy, jöhetnek a képek, nagyon édes Vendi :) Olyan jó, hogy ti már túl vagytok mindenen.
Zsufira is egy csomót gondolok, mióta olvastam a nagy hírt.

Zümis.. madártej, imádom, csak olyan lusta vagyok csinálni. Ennek örömére benyomtam egy fél tábla mogyorós milkát :oops:

Bjuti, örülök, hogy megnézett a doki, és minden rendben.
Én nem mentem be... Próbáltam a patikában gyorstesztet venni, de nem volt nekik.
Holnap felhívom a szülésznőt, ha bent van, akkor bemegyek, megkérem nézze meg a vizeletet és egy ctg-t..
Bár babus most a csokitól mocorog...
Ingadozik most is a vérnyomim, volt 135, egy fél órája 128...
A bokám dagi, de nem olyan nagyon vészes, szóval nem a többszöröse, és mindkettő. Vettem a vizesedésre homeopátiás bogyót, megpróbálom...
Lehet, hogy tényleg a hidegfront nyomta fel a vérnyomásomat....

Beszéltem a szülésznő barátnőmmel, ő azt mondta, pihenjek sokat, és szerinte az a gond, ha folyamatosan 160 felett van a vérnyomás. Azt mondta így a végén előfordulhatnak ilyen nagy megugrások, akinek nincs mérője, annak fogalma sincs pl. róla, hogy mennyi is a vérnyomása.
Csütörtökön a CTG-nél teljesen normális volt, és nem volt fehérje a vizeletben....

Fúúúú, Budabo, te holnap kezded a 40. hetet.
Azon gondolkodtam , hogy mi ( a februári babás csapat) egész jók vagyunk a terminus betartásában, nem nagyon akarnak sokkal korábban jönni a babók.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Köszi a biztatásokat lányok! Sokat segít ám. :)

Minden össze van már pakolva, fürödtem, hajat mostam,
készen vagyok a nagy napra. :D

Apának megmutattam az előbb, h hol tud nektek írni,
megparancsoltam neki, h miután értesítette a nagyszülőket és a tesókat egyből írjon nektek a telefonjáról. :)

Mindenki vigyázzon magára, sok szerencsét nektek,
remélem mire visszajövök sok szép babakép lesz fent az oldalon.

Sietek vissza Olival! :P

Kép

Kép
gjéti

Gjéti szurkolunk!!! :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Gjétii : egy kalappal holnap!!!!

Zümis: sajna nem talizunk.. :cry:

babanyúl: biztos hogy lesz új vonalzó..

Zsu: irok délután.

andus: nyugodj tovább és pihizz. Nem lesz semmi baj. Hát elég fura hogy holnap kezdjük a 40. hetet. De nekem még semmi előjel. Baba fenn, méhszáj zárt, nyákdugó gondolom a helyén, fájásom nincs. Jól érzem magam, csak kicsit bálnás a mozgásom. Bokám nekem is bucibb, vérnyomás ingadozik. Ez van.

Kép
budabo

kreiszi: nálad valami????????? a végén még jó sokan beelőznek minket

Kép
budabo

Gjéti: mennek a drukkok! Minden szuper lesz, holnap már babázhatsz, de jó... :)

Kép
Kép
elif

Andus: küldtem privit, remélem átment!

Bogi: nálam sincs semmi jele, h indulna vmi. Se jósló, se keményedés, se hasleereszkedés, se nyákdugó. A vérnyomim közel a 130/90-hez, de nyilván a hidegfront miatt, vizesedés szinte alig. Holnap de. ismét KH (vizsgálat, vérnyomi ellenőrzés, vizelet fehérje ellenőrzés, NST szóval a szokásos 4 naponta történő menet)
kreiszi

Sziasztok!

Nagy nagy gratula Kaandinak Botondhoz, Erikának Lili babához és Zsufinak Marcellhez!!!! :D :D :D

Nálunk is megy a mocorgás, néha meg szúrásszerű érzés a jobb és a bal alsó hasi résznél..ezek jóslófájásoknak számítanak?

üdv.Andabella

Kép
Kép
andabella

Gjéti: Lehet, hogy ezt már nem fogod olvasni, de nagyon nagyon szorítok én is, nagyon belevaló csaj vagy Te!Minden rendben lesz!

Micsoda estéjük lesz itt az apuciknak! :D

Madártej: Én is, én is!!!Zümis, légyszi!

Andus, de jó, h sikerült egy kicsit megnyugodnod. Nekem pl nincs vérnyomi mérőm, fog. sincs mennyit mutatna, így aztán nincs min izgulni.

Amy: Ne butáskodj már, szívesen nézzük a babaképeket, semelyik babából nem sok!

Na kész lett a háló-babaszoba is, de még nincs rend, és nincs belakva, ezért képeket csak később teszek. Viszont ma elhozta az asztalos a bölcsőt, és hát, szégyen, nem szégyen, én biza elbőgtem magam, amikor megláttam. Egyszerűen annyira szép! És ezzel olyan komollyá vált a készülődés. Biztos ti is éreztetek ilyet, csak nektek már régóta kész a kicsi szobája. Szóval itt a kép, de ezt úgy kell elképzelni, h fel lesz lógatva, úgy tud majd ringani. Nincs lába, de direkt. Megjegyzem, Édesapa és Édesanya tervezte... :D
Kókuszmatracosok! Ti a textil védőhuzatot kimostátok, vagy az már úgy jó, ahogy a nejlonból kiveszem?!

Izgalmas hétnek nézünk elébe, hajrá, akinek már itt az idő, vagy már szeretné nagyon kint a babócát! Kép Kép

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Nagyon szép a bölcső :shock: :D

Kép
Kép
andabella

sziasztok

először is gratulálok Zsufinak Marcell Babához és minden jót kívánok! :)

Gjéti, Julcsi és a többiek akiket esetleg kihagytam és holnap vonulnának be a kh-ba: minden jót nektek. ügyesek legyetek és a végén meglesz a jutalom is :)

na, tegnap este végül beindult a KisMazsola. 21:00-t ütött az óra és a pocaklakóm úgy kívánta, hogy diszkóba menjen és ott eltöltsön kellemes 3 órát. én a hosszan tartó bulinak annyira nem örültem, de azért nagyon boldog lettem és meg is nyugodtam, hogy az égvilágon semmi, de semmi baj nincsen odabent!

ma megint energiabombás napom volt, igaz 10ig nem keltem ki az ágyból, na de utána.... rendbe tettük a Kispapával a garázst, h beállhassunk az új járgánnyal végre egy hét után, de előtte még kitakarítottuk a tesóm kölcsönautóját is, h azt meg rendben visszaadhassuk. na az új autó akkora hogy hosszában alig fér be a grázsba, úgy kellett kicentizni :(

holnap reggel a védőnőnél kezdek, utána irány a melóhely a táppénzes papírjaimmal, aztán az üdülési csekket szeretném meghosszabbítani és este 3/4 7-kor megyek vizsgálatra. már jól kigondoltam, h iszom egy finom, nagyon finom kávét, majd eszek egy fél tábla egész mogyorós milka csokit, vagy cadbury tejcsokit, és kólát iszom rá, hogy tuti felébresszem az nst-re az én KisMazsolámat. Olyan gonosz vagyok, de annyira jól fog esni a teljesen legális bűnözés :) nem is tudom mikor ittam utoljára kólát, pedig korábban mennyire imádtam! vagyis most is szeretem, csak a pocaklakó miatt nem iszom (annyit).

andus: örülök h jobban vagy! jól megijesztettél ezzel a magas vérnyomással.

amy: vendi nagyon szép baba! még egy1 gratulálok!

lányok! nekem most kezdődik a para. nem a szüléstől, hanem attól h itt lesz a kezemben egy kis élet, akit majd a helyes úton kell terelgetni, de előtte még rendesen etetni, fürdetni, ellátni. és mi lesz ha véletlenül eltöröm a csontjait öltöztetés közben stb. stb. stb.... ami persze tudom h butaság, mert nem töröm el, de hát még sosem volt kisbabám. el sem tudom képzelni h fogom megfürdetni, anélkül h szegény vizet nyelne pl., vagy hogy ha nagyon sírna honnan fogom tudni h mi a gondja és ha nem tudom akkor hogy oldom meg? vagy ezeket majd meghozza szépen az anyai ösztön? utána meg a gyakorlat? és egyáltalán... belőlem ANYA lesz? annyira nagyon-nagyon furcsa kimondani! Félre ne értsetek! Nagyon boldog vagyok! De bizonyára érthető a félelem a felelősségtől. Ugye? :oops:

KépKép
hugic

Sziasztok!!!!

NAgy nagy gartuláció az összes babókának akik megszülettek iylen gyorsan, iylen ügyesen, meg hát a mamáiknak, akik nagyon büszkék lehetnek rájuk!!!!! gyönyörűek a babképek :)

Mi még mindig egyben...most nagyon gyors leszek, mert mennem kell megnézni apával a Gyűrük Ura 3. részt (laza 4 órás) fél 11 van...basszus, ma se alszok! Muszáj megnéznem, mert biztos ezért nem szültem még :):):) Az első gyerekkel 2 héttel szülés előtt láttam az első részt moziban... a második részt a 2. gyerek előtt 1 héttel láttam szintén moziban, és hogy-hogy nem, a 3. részt valahogy nem sikerült moziban megnézni, és azóta sem sehol....már humorkodtunk vele pár éve, hogy ha látom, tuti megin babás leszek...hát még nem láttam, de nem is szültem :):) Szóval meg kell néznem! :):)

Telefonos beszélgetéseken behaltam....nálunk is hasonló..3. gyerek, apámék meg úgy izgulnak, mintha nekik lenne az első :)napi 2X hívnak, hogy Mi a helyzet????

Folyton jósló fájásaim vannak, tegnap nagyon nagyon fájt a gáttájékom, szúrt és lüktetett, percekig nem tudott megnyugodni, már kezdtem beijedni...ezenkívül semmi. Várom már nagyon a pillanatot, de félek is kicsit....nem a szüléstől, inkább attól hogy jövök én ki ebből...lesz e lepényletapadás, méhkivétel, vérzés...vagy megúszom ezek nélkül...mi lezs a májammal, na és persze hoyg egészséges e a baba...szóval izgi azért. :)

na megyek, holnap ha lesz időm, jövök! Mindenkinek megy a drukk!!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Jó reggelt mindenkinek!

Köszönjük szépen a pócó dicséreteket.Aranyosak vagytok.Én is kíváncsi vagyok mekkora súllyal fog születni Petra baba....anyós szerint számíthatok úgy kb 3700g-ra :shock:
De feb.11-én megyünk a szülésznöhöz..ö majd megmondja mégis mekkora a lurkó.

-Tegnapi napunk nagyon jól alakult,elmentünk apával sétálni aztán beültünk egy olasz étterembe,olyan jó volt, végre kimozdultunk ketten,sétáltunk beszélgettünk,nagyon jól éreztem magam, hiányzott már ez a kis kikapcsolodás.Nagyon meglepett evvel a kis ötletel.Étterem is super volt,nagyon hangulatos,családias éterem volt,a pincérek nagyon kedvesek voltak.Halkan még olasz zene is szolt ami még jobban feldobta a hely hangulatát.Ültünk,és persze a mi kis szemünk fényéről beszélgettünk mi lesz ha megszületik...meg kicsit már storyzgatunk is ,hogy ha magunkbol indulunk ki akkor felköthetjük a gatyánkat,mert minden csinytalanságba benne lesz. Végre együtt voltunk mert mostanába nem igen szenteltünk erre idöt.(még a hónap fordulónkat se ünnepeltük meg)A kaja szuper volt,és végre nem kellet fözni..minket szólgáltak ki.Haza fele éreztem nem stimel valami :shock:
Képzeljétek el,elkezdtem bekeményedni,görcsölni,fázni,elment a kedvem mindentől,letört lettem,sehogy se volt jó.A fájások közti idöt apa mérte,de annyira össze-vissza jöttek a görcsök,hogy mondtam apának még nem jött el az idő.Meleg zuhany alatt jó volt,kicsit ellazultam,de a fürdőbe akkora gőzvolt mint egy szaunába a testem meg hideg volt.Nagyon rosszul éreztem magam,Petra baba a görcsök mellé,ö úgy gondolta bulizik egyet.Nagyon nem volt kellemes.Kb 1-1,5óra szenvedés után kezdtem jóbban lenni,de belegondoltam ha ez így fájt mi lesz ha vajúdok :shock:
Aludni is nagyon nehezen tudtam,fájt hagyat,oldalazva...minden hogy...azt valahogy elvackoltam magam,és elaludtunk.Most meg arra ébredtem,apa már el ment dolgozni :cry:
De jó mert hamar végez,úgyanis ma megyünk a dokibácsihoz.Jaj csajok..már csak 19-nap.
:wink:
Láttom mindenki betervezet magának egy jó estét.... :P
Sz.tem nem lehet gond ha nyitott méhszályal szeretkezik egy kismami...hisz én még a neten se találtam erre semmit :wink:

Amy:
-Vendi baba gyönyörű,nagyon édes ahogy apa vállán mosolyog...várjuk a további képeket.
G.Zsuzsi:
-A bölcsőtök nagyon szuper,szépen megterveztétek
:D
További jó pihit mindenkinek!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Kreiszi: ??????????? nálam semmi. Este egy kicsit fájkált a pockom, de semmi görcs szerű, has fenn, nyákdugó helyén, baba aktív. Meddig akarnak ezek a babák benn maradni??????????
Nálam vizeletet a 36. hét óta nem néztek, azóta csak Nst-ctg (nem tom melyikre) járok. Ma beszélünk a dokival arról hogy hogyan tovább. Annyit mondott hogy UH-ra menni kell. A vérnyomásra nekem Dopegytet kell napi 1-et szedni, mert hogy szerinte határeste vagyok, és a szülésre tutira felmenne. Mindegy inkább.
Ma azért hajnal 4-kor keltem, de semmi idegeskedés csak nem ment tovább. Kényelmesen reggelizni akartam, hogy Füge lány produkálja magát az Ctg-n, aztán így se biztos. Nekem produkálja magát és az a lényeg. Na regény lettem.
Babaesős napot!!
Anyatejcist az anyukáknak.

Zsu: Hatása az estének?

Kép
budabo

Jó reggelt!

Gerendai Zsuzsi: Tényleg szép a bölcső, a baba biztos élvezni fogja ha benne ringatjátok. A kókuszmatraccal kapcsolatban: a miénkre az van írva, hogy a matraccal együtt tisztítsuk a textilhuzatát, ez nálunk meg csak akkor lesz esedékes, ha véletlenül valami baleset történik (sok pisi, kifolyt kaki). Szerintem pont elég, ha a lepedő ki van mosva és vasalva.

Szurkolunk a kórházba vonulóknak(/vonultaknak)!

Crocus
Kép

Kép
crocus

Zsuzsi mesés a bölcső!!!

Hugic ezek miatt ne aggódj, az ösztönök nagyon szépen elrendeznek mindent :wink: a sírás: a kórházban a babacsomagban volt egy aszem nestlés kisfüzet amiben le volt írva mik a sírás leggyakoribb okai, kiraktam a hűtőre :D aztán mikor kitapasztaltam Zéti hogy "működik" írtam egy személyre szabott listát, és ha nagyon ki voltam merülve akkor ránéztem és segített átgondolni mik a lehetőségek, ő pl. elsősorban akkor sírt ha éhes volt, a második leggyakoribb ok hogy karba akart jönni. (sikerült jól odaszoktatni :) ) Ki fog alakulni :)

Verus a méhem miatt én is félek kicsit :oops:

A múltkor tárgyaltuk Kanguval hogy minket nem zaklat a család, hát anyósom hétvégén elkezdte...ááááááááá...szinte óránként jön és kérdezi hogy "nem fáj a hasad?" mondom "nem" , erre ő: "kár". :evil: És ezt megismétli a biztonság kedvéért jó gyakran. Mint említettem náluk vagyunk két hete mióta kinegedtek és már itt is maradunk szülésig. Haza akarok menni!!!! :oops: :roll:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Lányok! Erősödő melegfronti hatás várható a mai napon! Szerintem ez beindítja néhányunknál a szülést :)

Crocus
Kép

Kép
crocus

Crocus én már komolyan nem bánnám... :D a próféta szóljon belőled (persze rám vonatkozóan) :wink: akkor megyek hajat mosok meg átnézem a csomagot :wink: tegnap olyan szépen szállingózott a hó, kinéztem az ablakon és azt gondoltam ez egy megfelelő nap lenne, olyan békés volt a sok hatalmas hópihe :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Amy, nem sok!!! Fotók minden mennyiségben jöhetnek a kis hercegedről :D

Zsu, csak ha már folyik a magzatvized, akkor ne :wink:

Gjéti már biztos elindult a kórházba, képzelem ő milyen izgatott lehet, ha én így izgulok érte :)

Zsuzsi, szép a bölcső :) biztos nagyon profi volt a tervezőgárda :wink:

Zsancy, hú ez az este nem semmi lehetett! Pihenj sokat, nektek még azért van vissza egy kis idő... jófej a férjed, hogy elvitt egy kicsit kikapcsolódni :)

Vera, ha minden jól megy, már csak 8 nap, annyit már simán kibírsz anyóséknál, már sokkal kevesebb van hátra, mint amennyit eddig ott voltál!!! (egyébként is elvileg a korábbi dokik szerint te már hetek óta megszültél... :roll: :lol:) Tarts ki, nemsokára két gyönyörű kisfiút puszilgathatsz össze-vissza :D

Ja, össze-vissza puszilgatás: tegnap mondtam Tominak, hogy ha megszületik a babánk, biztos, hogy nagyon megölelgetem-puszilgatom, erre ő: "jó, de azért csak nagyon óvatosan!". Na erre őt puszilgattam össze - ha már most így félti a kislányát, mi lesz velünk később...

KépKép

KépKép
stelly

S ahogy tegnap ígértem, frissítve a büszkeségeink-tábla:
Kép

KépKép

KépKép
stelly

Stelly köszi a táblát meg a bíztatást! :)
Gjétivel álmodtam ám, pedig nem is tudom hogy néz ki :D Én is izgulok érte :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Elif a fehér kardigánt mi alapján kötötted? Könyvből, újságból, ilyesmi? Megtennéd hogy beszkenneled nekem? Lenne kedvem nekifutni, hátha :oops: :lol: Olyan szépséges :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

gerendai zsuzsi: Annyira klassz a bölcső. Nekem főleg azért tetszik, mert tényleg olyan ritkán látni manapság bölcsőben ringatott babát! És az olyan szép...

És csatlakozom crocushoz: a mi kókuszmatracunkra is az volt írva, hogy együtt mosható a huzattal, így én kicsit hagytam szellőzni, miután a csomagolást levettem róla és úgy húztam fel a lepedőt! Szerintem is elég!

budabo, kreiszi: Hát az biztos, hogy, ha az én királykisasszonyom is így kivárja a terminus végét, elbeszélgetek vele, ha kijön! :lol:
Az a rossz, hogy valamiért a 40. hetet mindenki olyan végcélnak tekinti (holott tudjuk ugye, hogy simán belefér még utána 1-2 hétbe is). Persze én is.... Aztán mennyien nem szülnek meg addig!
Nade én ilyenekre nem gondolok még, mert 5-én szülök. Pont!
Már mindenkivel lezsíroztam! :D
Nektek meg van 4% esélyetek a mai napra!! (Állítólag a nők 4%-a szül meg a kiírt napon!) Hajrá!

ladmon

Panna hír:

"Úgy döntöttem, hogy végre szeretnék kinyújtózni, illetve anyát és apát nemcsak hallani, hanem látni is, ezért 5.06-kor 3500 grammal és 52 cm-rel császármetszéssel kibújtam anya pocakjából. Mindketten jól vagyunk, csak egy kicsit elfáradtunk. Hanna (Panna)"

Nagyon gratulálok nekik :D

KépKép

KépKép
stelly

Melegfront?????Nálunk fúj a jeges szél, lefagyott az arcom, a kezem, a fülem, és totál utálom a szelet!!!!!Andris fiam olyan volt, hogy ha szeles nap jött, akkor előtte való nap már rettentő nyűgős volt, és sírós....szerintem ez a következő fiúnál is változatlan lesz, ki se fog bújni, míg ily szar az idő. :(

Végigszenvedtem tegnap a gyűrűk urát, hajnal 3kor mentem is aludni :) Tetszett, csak hát a mozihatás azért mégis más, mint az itthoni kisTV. :)Most már szülhetek :)

Nekem annyira lenn van a kis feje már egy hónapja, hogy nemigen merek apával hancúrozni...fog sincs nyitva vagyok e vagy sem, lehet kéne próbálkozni, és az beindítaná?

Valaki írta a madártejet....hát megyek, és csinálok, mer annyira, de annyira éhes lettem rá!!!! :)Még visszanézek! :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

stelly: köszi a táblát :). Úgy látom Adri baba komolyan gondolta, hogy megvár minket. :wink:

zetibebi: sajnos csak fénykép alapján csináltam, nem volt leírásom hozzá, ha gondolod előkeresem a képet, bár változtattam is rajta és azon tán kevésbé látszik, mert egy babán van. :(

Tegnap végre csináltunk közös képet apócával, meg anyukámmal is. Tettem fel a közösbe. :) Nem is olyan kicsi a pocakom mostmár látom. :P
Fú tegnap úgy bekajáltam, hogy ma már most elkezdett a gyomrom savasodni... De nem lehetett ellenállni. Anyukám egy heti menüt hozott lefőzve. Zöldségleves, marhapöri, zöldbabfőzelék, sajtfasirt, rizi-bizi, diós tészta, sajtos pogi... és minden ollllyan fincsi volt. :D

Panna: Hatalmas gratula Hanna babához!!! Ügyesek voltatok, szépen megnőtt a kisangyal. Sok-sok tejcit a babának és boldogságot a családnak!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.02.02 10:01-kor.

Kép
Kép
elif

Gratulálok az újabb babához!!!!!:):) Csak így tovább!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Na ez már valami így hétfő reggelre!

Nagy gratula Pannáéknak, hogy végre kibújt Hannababa!

ladmon

jajdejóóóó :) totál libabőr lettem, ahogy olvastam az sms-t :D nem is update-elem a táblát most, hiszen estére ha minden jól megy, lesz itt még babuci :D majd reggel újra... dejódejó, itt örömködök magamban - igazi babaesős napjaink kezdenek lenni :D vagyunk annyian, hogy minden napra jusson legalább egy babánk :D

KépKép

KépKép
stelly

Na még egy sms:

Julcsi írt, hogy náluk semmi változás, mindenkit puszil.
Mi meg sokat gondolunk rá... remélem, hamarosan más tartalmú sms érkezik tőle is :wink:

Julcsi is nagyon gratulál Pannának és Hanna babának! :D

KépKép

KépKép
stelly

Nagyon nagy gratuláció Pannáéknak!
Sok sok tejcsi!!
Várjuk izgatottan a képeket :D :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Gratula Pannának és Hannának! Kívánok sok-sok anyatejet! Nagyon szép méretei vannak a leányzónak! :D

Gjéti: érted is nagyon izgulok és szorítok nektek! Este már összebújva örülhettek az első találkozásnak Olival! :D
yve

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: