Mindenkinek szép estét!
Nagyon cukkancsak a fotók a babákról.
Tényleg elég terjedelmesre sikeredett péntektől, de végig jutotttam.
Hozzátápi- Alma héten kezdte el a frissen facsart almalevet, mivel csütörtökön töltötte az 5 hónapot. Ma 40ml, tegnap 30, csütörtökön kezdetnek 20. Cumisüveg kizárva, csak a kanalas módszer, illetve újjabban kis feles pohárból kiissza. Korán kezdi a rövideket

.
Az almalé még székrekedésre is hatásos. Ma nekünk 2x is volt kaki.
Nem tudom,n hogy kinek volt már hasonó problémája, de Alma mostanában akárhova megyünk, legyen az szomszédnéni, vagy egyszerüen csak nagyszülei (apósomék), mindenhol nagyon rövid időn belül elkezd sirdogálni és aztán hatalmas krokodil könnyeket ereszt és hiába veszem én ölbe vagy apája addig nem hagyja abba amíg el nem megyünk onnan. Tanácstalan vagyok mert ilyet eddig nemcsinált és nem akarok szobafogságon lenni.
Amúgy egy nagyon kiegyensúlyozott jó kedélyü mosolygós kisbaba.
Befejeződött a babamasszázs a héten. Nagyon kedves volt a védőnéni, mert minden jelenlévő babának csinált ajándékot és még emléklapot is kaptunk.
Ma elösször vette szájába a lábát.
Kipróbáltuk a járókát, szeret benne lenni. Megkaptuk az etetősszéket, szétszedhetős asztalkává alakítható változat. Egy hibája van, hogy hiányzik a háttámlája.
Napi 6x,7x szopik éjszaka elalvás után még 2x kel enni.
Babakocsiban már nemigazán tudom sétáltatni, mert nem bírja ki, hogy nemveheti szájába a kezét. A cumit pedig egyenesen kiköpi.
Zsófi-képek gyönyörűek Leviröl. Apudnak mióta van pofaszöre?
Vercsivel beszéltem és azt mondta, hogy a bogyó kb.10 euró, és van ebből egy krém változat is ők azt használták, az pedig 5 euró, de Vincének egyik sem használt. Bár a krémet szerette.
Sajnálom, hogy nem Eger felé kerültetek hazafele jövet Parádvásárról, mert akkor összefuthattunk volna.
Betegeskedő babáknak jobbulást kívánunk és az anyukáknak is.
Köszönöm a fogzással kapcsolatos hozzászólásokat.
Mostmár a régen látott anyucik és babucik is előjöhetnének!
Cs-andi- megnéztem a hintát és tényleg nagyon szuper, de nemcsodálom, hogy vartad. A fa vázat ti miből szerkesztettétek össze?
Gázártámogatás!- mi úgy pályáztunk rá tavaly, hogy úgy sem fogjuk megkapni, de ennek örömére mégis megkaptuk. Azonban 200ft-volt havonta. Ez nem nagy segitség ami azt illeti, pedig nekünk is volt 50ezres gázszámlánk és még januárban megigényeltük, de mégis csak februártól lettünk jogosultak. Attilám idén azt mondta, hogy ö nem játszadozik velük és ezért nem igényelünk. Már csak azért sem, mert már nagyrészt fával fütünk így felesleges pénz és idő fecsérlés.
Koszmó - nekünk leginkább az olajos sapkás és utána fogkefével való dörzsölgetés vát be a legjobban. Azért biztosan a sampon sem ártott, de csak avval lassan szabadultunk volna meg tőle. Mi nem a füle mögött, hanem a fülében fedeztük fel de még időben, mert nem volt alatta sem begyulladva, sem kisebesedve.
Sziszka- csak nem te is a pisztrángos csodát próbáltad ki karácsonykor a Praktikból?