Tegnap nem jöttem, mert szinte egész nap nem voltam itthon, de erről majd később...
Heni, tök jó ez a mérleg - igaz nem is írhatja így ki - de hülye vagyok!
A kaja szempontjából (ha már úgyis mész a könyvtárba) ajánlom Neked a Suttogó I. c. könyvet (egyébként mindenki másnak is, és nemcsak ebből a szempontból!) Nagyon jól leírja, hogy tényleg nem kell felébreszteni az alvó babát, de általában (és ezért írják a könyvek) van rendszer az étkezésükben, amitől néha azért eltérnek. Viszont azt is tök jól leírja a könyv, hogy nem feltétlenül éhesek, ha sírnak, ezért nem feltétlenül jó az, ha azonnal mellre teszed - az igény szerinti etetésnél sokszor azt rontják el az anyukák, hogy akkor is etetni akarják a babát, ha az nem éhes.
Szerintem tényleg nagyon jó a könyv, én nagyon ajánlom (a barátnőim is) - egyébként teszveszen 1300 Ft-tól meg lehet venni!
A cukorral kapcsolatban, kíváncsi leszek Amadea mit ír, de az igaz, hogy szerintem is vigyázni kell előtte. Az ikres barátnőm pont a 2 ünnep között ment. Persze az eredménye rossz lett, így azonnal 180 grammos diétára fogták!
Csillagtáncos, én is megyek szülésfelkészítőre, de megnyugtatni az sem fog - szerintem. Hiszen ez egy teljesen ismeretlen helyzet...én valahogy úgy gondolom, hogy tornázok, szülésfelkészítőre megyek, mindent megteszek...de mikor indulni kell, majd bepánikolok!
Anuk, Emma baba nagyon szép! (béna vagyok, de a punis képet nézegettem pár percig, míg megtaláltam!
Olyan szép husis már az arcocskája. (így könnyebben képzelem el Áron babát is
Zsu, sokszor hallottam már erről a cseresznyemag párnáról de mire való? Valami hasfájásról hallottam...ez a hasára teszed majd vagy hova?
Tökmag bébiőrös légzésfigyelője az Angelcare-nek és a bébicontrollnak is van.
Angelcare - AC 301 - R (ára 34 990 Ft)
http://www.angelcare.hu/
Én ezt néztem ki, tuti hogy egészségpénztárra is megvásárolható!
Csillagtáncos, a köldökzsinór levétel szerintem nagyon jó dolog - sajnos nekünk most nem lesz rá keret...
Ennek ellenére átnéztem, és a szolgáltatók közül a legolcsóbb a Krio intézet. Az ikres barátnőm is velük veteti le, mert a két babára összesen 470 000 Ft-os ajánlatot kapott tőlük, ami magasan a legjobb.
Ha mész a 4D genesisbe, ott adnak egy 5%-os kupont, azt is fel tudod használni!
Amit még megtudtam, hogy ha nem sikerül elég mennyiséget levenni, tehát nem használható az őssejt, akkor "csak" a steril készlet árát - 50 000 Ft - bukja el az ember.
Egyébként ellenanyagot biztosan szűrtek neked is - az első vérvétel alkalmával. Nézd meg a kiskönyvbe is be van írva!
folyt köv.