[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
1.inszemre készülünk babásai - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Csajok!
Lessetek be ide, hátha találtok vmit a piciknek:

http://babanet.hu/tarsalgo/viewtopic.php?t=438519&start=0
20150601134430
 
 


Czinki,
ilyen fosós jelenet anno nálunk is volt. Csak nekem jók voltak a reflexeim, és elugrottam előle, úgyhogy csak a pelenkázó és a parketta lett olyan. Vagy 2 m-re elért, és olyan 10 centire állt meg a kimosott, kiteregetett ruháktól.

Szétmennek a melleim... Lilivel soha nem volt ilyen, még mikor szoptattam akkor sem :cry: :cry: :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


sziasztok lányok,

mi ez a pangás??? :shock: nincs semmi pletyi?

Monic: én baromira vizesedtem, bár én alapba is kissé vizesedem nyáron. de sajnos nem lehet mit tenni. elvileg a csalántea jó rá, de nem lehet, és vannak még homeós bogyók is, amik szintén tilosak. igaz én szedtem homeós bogyót 3 hétig is és akkor tudtam meg a szülséfelkészítőn, h minden szigorúan tilos. azt nem tudom, h toxi... esetén mi van! :roll:

ma nagyon nyűgös volt Nándi, szerintem alig aludt ma vmit. hajnalba is sokszor felkelt. nagyon fáj a pocija és a kaksija is spenótzöld, ráadásul kipattogzott a kis segge is (múltkor ebből szép sebes lett 2 nap alatt). volt ma a védőnő és továbbra is a normafloret ajánlotta, felhívtam a dokinénit ő is rögtön a normafloret mondta. uh most 1 hétig kell adni neki, remélem bejön!

amúgy jól vagyunk, most 3 nap ua volt a menetrend 3,6,9, 12, 3, 6, 9 kor ettünk , +- 15-30 perc. sajna nálunk a fürdés elég későre kerül mert a párom 7körül jön csak. szóval remélem javulunk! bár ma este csúcsot állítottunk be 160 gr-t evett Nándi! :shock: :shock: honnan jött ki annyi??? :shock: remélem nem fog fájni a pocija! :roll:

Monic, Zsuzska ennyi papírt kell elintézni, leírtam, h párotok ne szívjon annyit, mint szegény párom. bár lehet , h tudjátok, de leírom:

-tajszám és kártya: kórházban intézték és kb 1 hónap múlva postázták
-lakcímkártya: adott kerület polg mest hiv.-ban adják ki
-anyakönyvi könyv: adott kerület polg mest hiv.-ban adják ki
-terhességi gyermekágyi segély:formanyomtatvány, cég intézi , kell anyakönyvi kivonat, igazolás nőgyógyásztól terhesgondozásról (nem védőnői!) 168 napig jár
-egyszeri anyasági támogatás: formanyomtatvány (államkincstár -mák honlapról letölthető), mák (ide rengeteg minden kell: én személyim, lakcímkártyám, igazolás terhesgondozásról (nem a kiskönyv, hanem külön igazolás), gyerek tajszáma, anyakönyvi kivonat) igazából csak újlenyomatot és kaki pisi mintát nem kértek csak! :twisted: :shock:
-családi pótlék: mák
-adószám és kártya: apeh automatikusan intézi és postázzák elvileg 1 hó, de nekünk még nem jött meg(szegény párom 1,5 órát várt az apehban, és utána tudta meg :twisted: bár igazolást kapott és megtudtuk az adószámot !)

vigyázzatok magatokra, puszi!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 

 
 

ja, és ma Nándi annak ellenére, h nyűgös volt , egy ringatás alatt olyat mosolygott, de olyat, olyan édes volt. el is pityeregtem magam!! még nem volt olya nagy vigyor, mint Lackóé, de már majdnem megközelítette! remélem, ha nem fog fájni a pocója, többet fog vigyorogni! :D

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinkus!
Első mosoly? Az olyan jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nekünk sokáig csak apát tisztelte meg ezzel.

Sőt! Lacus később is kezdte a mosolygást, mint Nándi!

Most meg így vigyorog a beste kölyke!

Kép

A 160 ml baromi jó! Honnan jött? Ciciből! :lol:

Popsira Sudocrem a legjobb!
20150601134430
 
 


Czinki,

nagyon szépen köszi az infókat, ki is nyomtatom a páromnak, így sokkal könnyebb dolga lesz :wink:
Biztos helyre jön Nándi baba.,
ELső mosoly... én már attól elérzékenyültem ahogy leírtad. Ha Danika csinálja biztos én is pityregni fogok :wink:


Viki mami,

megzabálom ezt a vigyori kismanót :wink: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


HAhó!


az első mosoly az nagyon jó ennél már csak az első kacagás meghatóbb....
Zsigi ma elindult előre! :lol: :lol: :lol: :lol: nemsokára győzök futni utána :lol:

Lina sajnálom... :cry:
Vendég
 


Jó reggelt!

Boni!

Gratula a mászókához!

Lacus sem bír magával:

Kép

Kép
20150601134430
 
 


sziasztok,

Vikimami: úgy látszik ezek a kis gézengúzok egyformák! nálunk is inkább a páromra mosolyog! engem biztos sokszor un már, és a párom nagy újdonság neki esténként és hétvégén! de viszont hányni is a páromat szokta csak! mondtam neki, h így bünteti őt , h keveset van itthon! :lol: :lol:
azta már mászik Lackó! nem semmi! és a kis vigyor, az továbbra is zabálnivaló!!! olyan kis kiegyensúlyozott és vidám gyerkőc!!

Boni: már mászik!! :shock: hogy szalad az idő!!

Lina: hát nekem nem voltak jók a reflexeim, sőt, nekem földbe gyökeredzett a lábam, úgy ledöbbentem! :roll: sajnálom a melleid!
nekem most felemás melleim vannak! amelyiket kiszívta Nándi, az kicsit plötyi, amelyik tele van tejcsivel, az meg csak dagad! ha nem írnám, h épp melyik cici jön, akkor is tudnám, csak meg kell fogni őket! :roll:

Monic: remélem a párod nem fog sokat szívni! de az nagyon fontos, h a nőgyógyásztól kérjél a terhesgondozásról igazolást!
a párom elhozta a nődokitól az igazolást és utólag bevitte a mák-ba és nem látta először a csajszi a doki kerek pecsétjét a lapon és majdnem nem fogadta el! a párom majdnem felrobbant. aztán a párom mondta, h hát ott van , csak halvány és nagyon a lap alján van, erre a nő pirossal bekarikázta és felkiálltójelet tett mellé. vicc az egész!

mamik: nekem a terhesség alatt bebarnult a köldököm és lett függőlegesen egy bara csíkom a hasamon. az mikor és mitől múlhat el? mivel kéne kennem??
és sajna a szülés alatt kijött az aranyerem (terhességnél megúsztam, erre szüléskor, h a fene egye meg! :twisted: ) . reparon kúpot használom, de nem múlik el. mást nem tudott ajánlani a gyógyszertáros, merth szoptatok, nektek van ötletetek? nem vészes, nem fáj, nem nagy, de zavar, h 30 évesen van ilyenem :cry: remélem el fog múlni!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki,

nekem már most a terhesség alatt kijött az aranyér. Az enyém sem fáj meg semmi, de akkor is zavar, hogy ott van. Mi lesz még szülés után? :?
Nekem nincsen csíkom és barna köldököm, ezért tippem sincs hogy kell azt elmúlasztani. Nem lehet, hogy majd magától elmúlik ahogy magától lett?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Czinkim!
Rajta vagyok az aranyér kérdésen, egy fórumos társamnak is volt. Remélem hamarosan jelentkezik.

A barna csíkra passzolok.

Én is úgy érzem h Lacus néha un, de hát mi is ugye napi 24 órában együtt vagyunk.

Ilyenkor eszembe jutattom, h minden első mutatványát én látom először!
20150601134430
 
 


Vikimami: bízom benned aranyér ügyben! :wink: :lol:
igen én, is néha azt érzem, h apa mindig újdonság, és ezért mindig olyan érdekes Nándinak! és hát a dörmögő hang az én vékony kis csipogásom után felüdülés lehet!! :lol:
pusz!

Monic: akkor minden jó kijár neked is! :cry: vizesedés, aranyér, magas vérnyomi. de az eredményért minden vállal az ember nem igaz?

lehet, h csak koszos a köldököm, lehet, h csak meg kellene mosnom? :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki,

a köldök kijelentésen nagyon jót nevettem :lol: :lol: :lol: :lol:
Kijár minden "jóból" nekem is, még nem szültem, de úgy érzem, hogy akármikor végigcsinálnám megint az egészet, én nagyon szeretek várandós lenni. :wink: Szerintem ennél jobban már csak anyuka szeretnék lenni :lol: :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Czinki,

a másik topicban alapítottunk egy klubot az iwiwen:Kábelbarátnők a neve. Szerintem Kata küldött neked meghívót, ha van egy fél perc szabadidőd akkor csatlakozz hozzánk. :wink:
Az inszemes topic lakóit gyűjti a klub :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Czinkim!
Írt a kedves fórumos társam, bemásolom:

"Először is jobbulást a barátnődnek

Nos, én sokmindent kipróbáltam, de nálam semmi sem vált be, a probl jelenleg is fennáll, csak nem fáj úgy:( Nemsokára megnézetem...

Sokan ajánlották: Sperti kúp és krém (allergiás voltam rá), Mastu kúp és krém (ezeket csak megvettem, de aztán szopi alatt nem ajánlották),Hemorid kenőcs (ez nagyon jó volt!én is ezt ajánlanám, de sajnos erre is allergiás voltam),Reparon kúp és kenőcs (ezek sem segítettek, legalábbis nekem).

Amit még csináltam: kamillás meleg ülőfürdő, egy kis sóval.Házi körömvirág kenőcs. A terület tisztántartása viszont rendkívül fontos! és lehetőleg ne üljön sokat."
20150601134430
 
 


CZINKI, MONIC
Engem megműtöttek az aranyérrel, mert a mastu nem segített semmit és csak rosszabb lett az egész. A kórházban a műtét után óránként bele kellett ülni kamillás vízbe és ezt otthon is folytani kellett, sőt azt mondta a nővérke, hogy iktassam be hetente legalább 2x akkor is ha nincs panaszom. Sok rostos ételt kell enni, és sokat inni, és mozogni, mert a punnyadt életmód sem tesz neki jót, főleg a sok ülés. Tudom, hogy ez nálatok egész más miatt jött ki, de engem sem kérdeztek, hogy mi miatt jött (sztem főleg azért meg megerőltettem magam, és a mozgáshiány, sok ülés is bejátszott biztosan) szóval talán nálatok is hasznosak lehetnek azok a dokgok amiket nekem ajánlottak.
Ja és még annyi, hogy nagyon puha papírt kell használni és utána lehetőleg nedves törlőkendőt is (akár a babáét), vagy intim törlőkendőt.

VIKI
Jók az új Lackóképek, de megdögönyözném, mikor is költöztök a megyébe? :wink: Várjál meg is nézem a lottószámokat! :lol:

dita75
 
 


Czinki,
nekem is volt barna csíkom, nem tudsz vele mit csinálni, előbb-utóbb elmúlik. De nem emlékszem, hogy nekem mikor, mennyi idő után múlt el. A mellbimbóm szerintem elég hamar visszavilágosodott.
Most is már sötétedik, és a csík is megjelent, de nem olyan vészes még.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


hú, ha milyen sokan küzdünk ezzel a francos aranyérrel. :shock: :twisted: :twisted:
köszi mindenkinek a tanácsokat!
a kamillát tuti kipróbálom, mert az Nándi kis seggét is szépen rendberakta! a sebes kis fenekére is ajánlottak mindenfélét, aztán a kamilla vált be a legjobban!

Vikimami: köszi , kiírom ezeket és megkérdezem a gyogyóba! hát a reparon nekem sem javít a helyzeten. de szegény barátnőd, h mindenre allergiás lett :shock: így valóban nem lehet könnyű

Linácska: akkor remélem elmúlik a barnaság! szerencsére a cicim nem barna.

Monic: köszi, majd megnézem!! :lol:

apropó cici. hát Nándi jól megcsócsálta a jobb cicim, úgy kisebesedett, h csak na. vettem a mellbimbóvédőt, nagy találmány! lehet kb 100 ft az előállítási költsége és kerül 2500-ba. de tényleg jó, mármint nekem. szegény gyerkőcknek meg baromi meló azon keresztűl kiszívni a tejcsit. tök kifárad szegénykém. legutóbb fel is adhatta, mert csak 70-t evett, nem kellett neki több cici, aztán látva az eredményt, visszaraktam még védő nélkül és pik-pak leszívott még 30-t . :shock:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


egyébként mire jó ez a klub? :oops:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


csatlakoztam én is!

nem is meséltem, szerdán és tegnap is volt kint anyósom és apósom. hoztak kajcsit (amióta megvan Nándi nem jutottam oda h főzzek, anyósék és anyuék felváltva látnak el kajával :oops: ) . persze Nándi megint ribilliózott, fájt a hasa szegénykémnek. anyós meg ringatta , sétált vele végig. gondolta jót tesz nekem ezzel. hiába mondtam, h ezt akarjuk megszüntetni, nem hallgatott rám. meg mindenáron vízzel akarták itatni Nándit. (igaz 2 szer én is adok neki egy nap 40-40 ml-t, de ésszerűen és 1szer de, 1szer du ha ébren van) tök kivoltam . én csak ültem és simiztem , ütögettem és néha ringattam csak. így is úgy is sírt. szerintem most tuti azt gondolják, h nem vagyok jó anya, mert nem sétálok és ringatom a gyereket ezerrel. de ők 3 órát tudják ringatni 1szer a héten, én nem tudom a hét minden napján egész nap. már 5 kg ruhában, és csak nőni fog. így is sokszor fáj a hátam. és akkor reggel is felhív após, h neki hogy fáj a szíve, h hallja Nándit sírni. hát nekem is fáj, de nem tudok mit csinálni. nem a kiságyban hagyom magára, hanem kézben tartom végig, de ha éhes sír, kis haspók, nagyon falánk és utána meg fáj a hasa és sír. mit tehetnék? remélem ez a normaflore tényleg segít majd és ahogy Nándi is nő jobban tud majd emészteni és nem lesz gond a pocijával. de rossz volt látni anyós tekintetét, amikor ülve hintáztam Nándival simiztem suttogtam neki és ő ott állt felettem, h kivegye a kezemből és nekiállt vele sétálni. :x és akkor jött, h 1000 éve ilyen és ilyen teákat adtak a babáknak, mi is adjunk. de hogy alkalmazzak 10 féle dolgot egyszerre és utána nem fogom tudni, h mi használt? most használjuk a normafloret és az infacolt. ha nem használ kipróbálunk mást. de ua volt a sebes seggére. mindenki jött, h ez a jó az a jó. aztán ráálltam 1re kamillás törölgetés + sudocreme, és az vállt be igazán, de szerintem a kamilla volt a nagyon tuti. most már ha meglátok 2 pattanást a kis seggén, főzöm a kamillát.
na jól kipanaszkodtam magam! :oops: most már jobb is! :lol:
:lol:

holnap anyuék jönnek! na majd anyu is ringatni fogja Nándit ezerrel és majd ő is fog jönni a jótanácsokkal! :roll: de őt legalább leállíthatom! anyu meg mindenáron a friss levegőre akarja vinni Nándit, de legalább ki a teraszra v minimum a teraszajtóba kiállni vele. múltkor 1 órát sétáltam vele, utána már nem akart aludni, és akkor is rakjuk ki még a teraszra a kocsiba. kész vagyok néha! :x

na lelőttem magam! :oops: :lol: 3kor kellhetek!
:lol: :lol: pusz!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Jó reggelt!

Czinkim!

Avent pillangó formájú bimbóvédőt vettél? Én azt használtam. Cicira garmastan krém is csokákat tesz.

Anyósodék, anyukádék
Anyósoddal párodnak beszélni kellene. Mert ha benned csak gyűlik, gyűlik a dolog, egyszert elég "csúnyán" fog kiszakadni belőle. Inkább ő rendezze ezt le velük.

Nekik könnyű észt osztani, heti pár órában, amikor te / ti vagytok vele végig.

Sajnos ez h ők mit csináltak a régi időben végig így lesz. Megnézd, majd 3-4 hónpaosan már hozzátáplálnak, félévesen meg etetnék vele a húslevest.

Én sem vagyok hordozzuk a gyereket párti. Barátnőmék az 1 éves gyereküket mai napig hordozzák! Ő is tudja h nem jó, de annyira rájuk kapott a gyerek, h képes annyira sírni h hány is.

Pocakra a meggymag párnát próbáljátok ki.
20150601134430
 
 


CZINKICSEK
Na meg vagy áldva a nagyszülőkkel. :roll:
Nálunk ilyen nem lesz az tuti, mert anyám és anyósom is ismer hogy én kiosztom őket még a sértődés sem érdekel, de amúgy egyik sem az a sértődős fajta hálistennek! :lol:

Ha te nem mered sztem is párodnak kéne beszélni velük, vagy javaslom még az egyik fülön be másikon ki módszert. :wink:

Remélem mielőbb megtalálod a bajokra az ellenszereket! Pusszantás neked.

dita75
 
 


Vikimami: majd jövök ide panaszkodni nektek! :lol:
azt a meggymagpárnát majd kipróbáljuk, ha ez a normaflore és infacol nem jön be, de most csak egyszerre egyet szeretnék használni, mert aztán nem tudom, h mi volt a jó. de ez a kiskölök annyit mocorog. van egy aranyos kispárnája (Czinke mama varta) és teljesen összegyűri éjszaka. hason alszik és maga alá húzza a lábait, és ahogy lök magán mászik előre + forgatja a fejét 1000el jobbra balra és a nyaka alá gyűri a párnát. kénytelen vagyok varratni egy nagyobbat amit még ki is tudok kötni. talán ha a hasára ragasztanám a meggymag párnát:roll: :lol: :lol:
én is aventet kaptam csak , de szerintem jól megdolgozik vele Nándi. de szerencsére már odaadhatom neki a cicit rendesen, mert egész szépen meggyóógyult. én neogranormonnal kenegettem. sajna Nándi technikája nem az igazi mindig. kis lusta és nem mindig nyitja nagyra a száját, hanem sokszor csak félig és aztán szipkázza be a cicit (rendesen , nem csak a bimbót). olyan édes, olyanokat röhögök rajta. pláne amikor már tök éhes és dühös, sír, morog és keresi 1000el a cicit, majd megtalálja és tök megnyugszik, nyög egyet és elhallgat, és habzsol . meg tudnám zabálni! :lol:

Dituli: soha ne mond, h soha! :lol: :lol: majd még fogsz panaszkodni itt nekünk hidd el, bár nem akarom az ördögöt a falra festeni! :lol:

hát ma sincs sétaidő :cry: mindenkinek szép napot!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Ditus!
Én úgy tapasztaltam, h jobb ha mindenki a saját szülőjével rendezi le a dolgokat.

Nálunk tuti nagy sértődés lenne, ha Lacim "szólna" be anyámnak. Én elintézem, ugyanígy sosem szólnék anyósomnak, pedig nagyon jóba vagyunk.

Czinkili!
A meggymag párnát majd mikróban melegítsd fel, és úgy tegyétek a pocira.

Már Nándi párnával alszik? én para vagyok ezzel kapcsolatban. Lacus is hason alszik, de párnát nem teszek alá, csak pelust.
20150601134430
 
 


CZINKI
Hát ezen jót nevettem, hogy szegény gyerökre ráragasztanád a meggymag párnát! Amúgy én azt sem tom mi az! :oops:

Kis morgósmedve! :) Megzabálom. :) Legközelebb majd az lesz, hogy éhezteted a gyereket, mert úgy eszik mint aki évek óta nem evett???? :roll:

Biztos fogok panaszkodni, de ti már ismiztek, és a nagyszülők is hogy a saját fejem után szoktam menni, és csak feleslegesen koptatnák a szájacskájukat. :)

VIKI
Hát nálunk abból lenne a legnagyobb sértődés ha a párom szólna anyósnak, mert úgy tud szólni hogy abban nincs köszönet, én le szoktam ezt rendezni anyóssal ha valami olyan dolog van. :wink: Minden család más és más. De ha majd úgy leszek vele, hogy egy ideig nem kérek anyósékból akkor be tudom vetni a páromat, tuti nem jönnek majd jó pár hónapig! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Vikimami: pelussal én is próbálkoztam, de azt is összegyűrte ua. és vettem anyagot, meg bele vékony szivacsot, szinte olyan mintha , pelus lenne alatta. szóval nem vastag. de azzal is próbálkoztam, h 4-be hajtottam a pelust és anyóssal összevarrattam, de azt is gyűri. egyszerűen nagyobb párna kell (kb 70 széles és 60 magas) neki és kikötni.

na megjöttek anyuék és máris kapom a jótanácsokat! sőt még após felhívta anyut, h beszéljen velem , h adjak Nándinak teát, mert már ő is majdnem sírt a gyerekkel együtt! :twisted: :twisted:
de sssszzzzzzzzzzzúúúúúúúúúúszzzzzzzzzáááááááááá :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki!
Apósod telefonálása anyukádéknak nálam már az a kategória, amikor ütök. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ezért is mondtam a csajoknak h az a jó ha olyan ember segít, akinek most van kicsi babája, mert a szülők kimerítőek.

Gondolom neked passzióból jó h Nándi sír. :twisted: :twisted: :twisted: Mit képzelnek!
20150601134430
 
 


Vikimami: tudod az a fura, h a lányuk fia most 15 hónapos, és ott nem volt ilyen sok beleszólás. pedig ott is hasfájós volt a kisfiú, de vhogy nem szóltak bele a dolgokba, pedig a sógornőm nagyon béna, még megfogni sem tudta először szegény gyerkőcöt. de hát az az ő lányuk. nem akarták felizgatni, mert szegényt az anyós látta el jótanáccsal, mert ott laktak. sogórnőm kivolt az anyóstól és állandóan panaszkodott, és most mondja , h ő csak a gyerekkel foglalkozott, és még tudott tornázni is. nekem erőm nem volt első 2 hétben hajat mosni, a lábamat is múlt héten szőrtelenítettem le, mert már undorodtam magamtól, más helyeken már nem is volt időm szőrteleníteni .
nekem is csak jóindulatból mondják a dolgokat, de nem kéne. a párom meg túl nyugodt, és nem akar balhézni a szülőkkel, de tökéletesen egyetért velem abban, h csak vizet kap Nándi 2szer ha fenn van (1szer de és 1szer du) és nem teázunk. és 1szerre csak 1 gyógymódot alkalmazunk. legalább köztünk megértés és egyetértés van.
de tényleg nem hülyék ezek a pöttömök! nagyon hamar rájönnek, h ha már nyekkennek és ugrunk, ringatjuk őket, akkor azt fogják csinálni, ha azt akarkák, h ringassuk őket! legutóbb a kórházban egy 45 év körüli csecsemős azt mondta, h már 3 hós korukban kis zsarnokok tudnak lenni, felejtsem el a ringatást. az ő gyereke csak úgy tudott elaludni, ha az ő haját csavargatta. :shock:
szóval most leszoktatom Nándit a sétálgatásról és ringatni csak akkor ringatom ülve , ha már nagyon hisztizik. párom mondta, h a ringatás séta csak játék és jutalom. tegnap pl nem aludt 2 cici között és ezért dizsiztünk , mind3an táncoltunk. de nem altatási céllal, hanem , h lekössük Nándit és szórakozzunk.
de ha majd nagyon erősködnek, és a párom nem szól majd, akkor kénytelen leszek én szólni. mert a saját anyumat simán leállítom! most is megtettem!
de addig is szúszá! végül is 1szer jönnek a héten, igaz sűrűn telefonálnak, de valóban 2 fülem van , egyiken be másikon ki. :lol: :lol:
pusz!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinke!
Egyetértek veled, nagy sumálok a kisbabák.

Mivel sokat fórumozok több olyan ismerősöm is van, akikre rákaptak a gyerekek. Van aki még sosem aludt el magában. Anyja, apja rázza, rezgő székben alszik el a gyerek, stb.

Az első 4 hétben én sem értem utol magam. Szerencsére én sem főztem. 4 hét után szóltam h most már fogok tudni. Akkora állt be Lacusnak egy elég kiszámítható napirendje.

Ma viszont ügyi voltam, gyártottam 1,5 hónapra elegendő főzeléket neki, jól megtömtem a fagyasztót.
20150601134430
 
 


Czinki,

szülők.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Czinki :cry:

én az elején kijelentettem hogy a gyerekem kizárólag anyatejet kap amig ÉN ÚGY TALÁLOM JÓNAK! ellenvetés nincs! :lol: Anyósom egyszer nem szólt be.. pedig ő aztán tényleg az a fajta!

anyumék nem .. engem anyukám sok jó tanáccsal lát el!
Vendég
 


Vikimami: 4 hét után te már egyenesbe voltál? hát most írigykedem! nem tudom, h nekem még mennyi időre van szükségem, de remélem már nem sokra. talán most alakul ki a mi napirendünk 3,6,9,12, 3, 6, 9 kb 5napja vagyunk így. de nem mindig alussza ki az etetés közötti időket, leginkább du nyügös. de sajna nem tudjuk mindig tartani. ma pl nagy vendégeskedés volt nálunk és borult is és nem is evett szegénykém eleget. biztos korábban fel fog kellni.
te nagyon ügyi vagy! már kezdem szégyenleni magam és én meg csak nyavalygok! :oops: pedig igyekszem! :roll:

Boni: hát ha ilyen egyszerű lenne mindenkinél ! :D
most látom, h már élesbe megy a babagyártás! :lol: hajrá!!
én is mindig azt szoktam mondani Nándinak, h ő apa , anya szeme fénye!!! :lol: :lol:

na megyek is tentézni, h kipihent legyek és legyen tejcsi, mert most dura kicsit kiapadtam, kicsit kimerültem és idegesít ez a dolog a szülőkkel is. de szúszáá, minden rendben lesz! :lol:
pusz, jó éjt

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki,

nehogy szégyelld magad, te nagyon-nagyon jó anyukája vagy Nándikának!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mivel minden csecsemő más és más, így nem egyszerre alakul ki a napirendjük sem. Ha belegondolsz, akkor egy hónappal ezelőtt még sokkal rosszabb volt mint most. Ugye? :wink:
Sőt, amit írsz, hogy 5 napja beálltak az időpontok máris hatalmas haladás. Az pedig, hogy ma a vendégek miatt kicsit felborult 1-2 nap alatt visszaáll és haladtok tovább. :wink: Meglátod, hogy nem sok idő hiányzik és beáll a napotok és te is egy kipihent kiegyensúlyozott anyuka leszel :wink: És ezt most nagyon komolyan mondtam (írtaq) :!:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Czinke drága mégegyszer meg ne halljam hogy hibát keresel magadban!

ne haragudj a nyers fogalmazásért: de lehetne annyi esze a családodnak, hoyg az idegeskedéssel neked ártanak mert el is apadhat tőle a tejed! ezzel pedig a legtöbbet az unokának, mert nem lesz fincsi anyatejci! pihenj sokat, öleld magadhoz a fiad... és sz..j magasból a beszólásokra! TE VAGY AZ ANYJA!!!!!!!TE TUDOD MI KELL NEKI!!!!! NE HALLGASS MÁSOKRA!!!!!akár ahhoz is jogod van, hogy mindenkit kizárj az életetekből főleg most az influenzára hivatkozva.. nem kell az átjárás! párod az ebédet el tudja honi, ha meg így nem kaptok rendelj! durván hangzik de muszáj lépned, mert ez csak rosszabb lesz!

mi is hamar beálltunk, de amikor hazautaztunk anyuékhoz/anyóshoz vidékre felburult, egy hét alatt vissza..ha feljöttek burult..pedig nem csináltunk másképp semmit.. csak érezte hogy más is van ...

aztán 4,5 hónaposan beállt a 2-2,5 óránkénti evésre... és mivel csak anyatejet kapott meg úgyis ez a dolgom nme aggódtam túl magam rajta.. mert az éjszakát átaludta..aztán 5.5 hónaposan elkezdetem hozzátápit, mert a 2 óra is kevésnek bizonyult csökkent a tápértéke tejcinek.. éjszakákat azórta lutriszerűen alussza át..van hogy durmol, van hogy 2*is felkel.. de én ezen sem akadok ki, szeretek felkelni hozzá...és mindig eszik ha felkel..
most fogok a főzelékekre ráállni, mert amikor először ráálltunk úgy láttam sok volt neki még...Szóval emelett élünk házaséletet, mert 19kor fürdetés, aztán legközelebb max 22-23 között ébred...
mostanában 10 és 16 órakor is alszik egy nagyobbat! és megint csak 1*kel fel éjjel..és jó így! férjem sem panaszkodik...

Én elolvastam Suttogót, és sokmindent alkalmaztam.. de nagyrésze nem alkalmazható minden gyerekre.. mert a gyerek nem nem egy tipusrobot, hanem egy érző emberi lény, aki az első perctől fogva saját tudattal, érzelemvilággal rendelkezik

Én mindig mindent úgy csinálok, hogy előtte elgondolkodok rajta nekem hogy esne..

beszélgetek vele, ha bekapcsolok egy zajosabb készüléket előtte szólok neki, ha elindulunk valahova mondom neki, ha a lakásban nekiállok valaminek mondom neki....stb stb.. és így is tök jó csapat vagyunk! még a fórumozásra is van időm.. ez nekem egy megváltás ebben a fosinger időben, mert személyes kapcsolatot nehéz létesíteni, de itt vannak a Kábelbarátnők és más fórumozó anyukák akiknek kisírom magam..

szóval ne keseredj el! jó? és csinálj úgy mindent ahogy te szeretnéd!

bocsi ha sok voltam...de nem bírtam szó nélkül hagyni!

pusszs
Vendég
 


Czinki!
Ne légy kis butus!

Kép

Én azért térem korán magamhoz, mert az uram délután 3-fél 4re mindig itthon van. Ő átvette Lackót, én még csinálhattam a dolgomat. + Lacus este korán (8-fél 9) mindig bealudt, és fél 2kor kelt.
Közösen takarítottunk hetente. Ő vásárolt be nagyon sokáig.

De a lényeg! Nálunk kimaradt a hasfájás, és emiatt is volt könnyebb.

Hidd el, nemsokára nálatok is fog a pocifájás csökkeni és sokkal könnybb dolgd lesz!
20150601134430
 
 


Jó regeglt!

Czinke egyébként nekem is nagy segítség volt, hogy apa sokat volt itthon, mivel főnök lévén ő rendelkezik az idejével...

pocifájás 3-.hónap végén teljesen megszünt.. kitartás drága!

Viki LAckó még nem mászik? annyira sokat változott az arca.. nagyon helyes kiskrapek...

egyébként tényleg látszik rajta is a nyugalom ami körbeveszi... fiam is ahogy rámnéz a huncut kis szemeivel elolvadok na ha meg elkezd kacagni..

és felült már Lackó? vagy mászik is?foga még nincs kinnt ha jól látom?

Zsigmond szépen tartja magát ha fogom a kezét, meg felhúzza magát de még liszteszsákozik...

viszont ölemben ülésből feláll! olyan erő van benne!
Vendég
 


Jó reggelt!

Boni!

Lacus még nem ül. Bár sztem ezzel absz. nincs lemaradva. Ő is elég erős, mindig húzza fel magát, ha a kezünket fogja. Meg rúgózik, nagyon vicces.

Mászás sem még a klasszikus mászás produkálja, de ha vmit kinéz, addig kepeszt, amíg eléri.

Igen, nincs foga. Boldog fogatlanok vagyunk.
20150601134430
 
 


Szerintem sincs lemaradva semmiről :lol: csak érdeklődtem hol tartotok :wink: hiszen 2 héttel idősebb a drágád!

fogakra meg azt mondják, hogy minél később indul be annál jobb lesz a minősége a fogainak majd... :roll:

olyan cikik ahogy kepesztenek.. én is tegnap a szék alól szedtem ki... előtte meg felfedezte a diavetítő dobozát a sarokban, és hason elkepesztet érte majd két kézzel addig erőlködött míg sikerült kihúznia kicsit..

asszem lassan loholhatunk utánuk :lol:
Vendég
 


Czinki köszi az infókat apának, és csak most lestem be hozzátok, lusta disznó voltam.
Nekem is van barna csikom, barna köldökkel illetve barna mellbimbó környékkel. Aranyerem még nincs, remélem hogy nem is lesz. A páromnak viszont van, úgyhogy elosztottunk mindent a családon belül. Azt hittem ez a barna vonal a szülés után rögtön elmúlik, csodálkozom hogy még neked nem múlt el, kiváncsi vagyok mikor fog elmúlni, léccike.

Viki, Lackó mosolya halálos :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
pgsuska
 
 


sziasztok lányok,

nagyon aranyosak vagytok mindanyian!!! :lol: :lol:
hát tényleg magam alatt vagyok néha! nekem sajna a párom legkorábban 18.30-ra van itthon, de inkább később jön haza. így hétköznap nem tud sokat besegíteni Nándinál, meg a háztartásba se. és hát én meg szeretnék mindent a legjobban csinálni. szeretném Nándinak is a legtöbbet, legjobbat adni, és zavar, h a házimunkával nem haladok. én terhesen fájó csípővel is megmozgattam mindent, egyedül csak függönyt, ablakot nem mostam, most meg nincs időm és erőm semmire és látom a ,,koszt,, (párom szerint persze tisztaság van!! :shock: ). és pihenni sem tudok igazán, ma is csak 45 percet aludtam de, du sajna nem tudtam pihizni már.
de bízom nagyon a normafloreban! már látom is a javulást! igaz még van, h nyűgös Nándi, de most már mindig aranysárga a kakija a 3.naptól kezdve!! uh a 7 napos kúra helyett 10 naposat csinálok biztos ami biztos! de csajok ez a kiskölök olyan kis haspók, nem tudom, h ő fog e valaha enni 5ször 6szor, szerintem éhen halna! szerintem ő mindig 7szer fog enni, imád enni!! :lol:
Nándi egyre többet mosolyog, olyan édes! és ma már 15 percet elvoltunk a játszószőnyegen, jót játszottunk. nézte nagyon az állatokat rajta és nyúlt is feléjük.
holnap jönnek anyósék , hoznak ebédet és bevisznek a nődokihoz a 6 hetes kontrollra. remélem jó napja lesz Nándinak is és nem kell majd hallgatnom a jótanácsokat.

puszi nektek!! és köszi a bátorítást!! :D

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinke :lol: jó kontrollt!

Zsigmond is haspók imád cicin lenni!
:lol: és bár nappal többször eszik, éjjel általában alvás van végig!

renddel én is így vagyok pedig most muszáj kikapcsolnod...hogy pihent legyél! :lol: sajnálom, hogy férjed későn ér haza de azért fürcsire legalább hazaér..ő fürdeti Nándit?

kis maximalista! :wink:
Vendég
 


Czinki,
bár Lili lány, ő is nagyon hasfájós volt a rossz szopási technikája miatt (nem mintha ő lett volna a hibás benne, de akkor sem tudott). Adtak nekünk is mindenfélét, az Infacoltól pl. még rosszabb is lett. Nálunk az vált be (persze ehhez is inkább apa kell), hogy ha a férjem az alkarjára fektette, úgy, hogy Lili feje apa tenyerében volt, és a keze lába lelógott a keze két oldalán (kólika tartás). Elvileg sétálni sem kell közben, bár a férjem sétált, de 20 perc max. elég volt, és elmúlt a pocifájás. Meg babamasszázson tanultuk, hogy a hasfájós babák pociját úgy kell simizni, hogy a köldöke felett keresztben balról jobbra (a gyerek végtagjait nézve ez pont jobbról balra van), és mikor átérsz a jobb oldalra, ott a hasa oldalánál lefele. És csak ebbe az irányba, a másikba nem kell.
Csak egy ötlet, hátha segít.
Szerencsére anyósék hozzánk nem jönnek sűrűn, mert én sem nagyon bírnám. Ő az a fajta, hogy megmondja a frankót, és ha nem fogadod el, nem úgy csinálod, még meg is sértődik.
Emlékszem itt voltak, mikor először le akartam vágni Lili körmét, és rohant a szemüvegért, hogy majd ő levágja. Basszus, hát alig látható körme van egy ilyen picinek, nehogy már a szemüveggel vaksiskodjon. Aztán mondtam, hogy én akarom életében először levágni a körmét. Még ezen is besértődött. Anyu más, ő nem is nagyon szól bele, ha meg igen, rögtön hozzáteszi, hogy csak egy ötlet volt, és úgy csinálom, ahogy gondolom.

Boni,
most látom az új vonalzódat :lol: Hajrá.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt!

az első fél évet búcsúztatjuk



Kép
Vendég
 


Jó reggelt!

Boni!

Zsiginek Boldog Félévet!
20150601134430
 
 


Viki köszi :lol:
Vendég
 


Boni mami,

milyen gyorsan eltelt az első félév... Hihetetlen hogy nőnek a gyerekek :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Boni, csodálatosak Zsigi képei,nagyon teccenek, nagyon hamar elszaladt ez a fél év. Vagy lehet hogy csak nekünk???????????????

Kép
pgsuska
 
 


nekem is hamar elrepült! :lol:
Vendég
 


sziasztok lányok,

Linácska: köszi a simi tippet! tök érdekes, h én hátulról szoktam simizni Nándi derekánál a pocakját (remélem érthető) és ha bal oldalt simizem mindig kijön a büfi szépen!!! szerencsére már szépen megtanult büfizni!

Boni: boldog fél évetek volt!! nagyon szépet csináltál! mutattam a páromnak is. kiszúrtam egy sírós képet is, és mondta a párom, h még jó hogy egy olyan is bekerül, hát olyan is kell! :lol: de nagyon komoly az olvasós! :lol: :lol: boldog évfordulót!

hát lányok, szerintem kereszteljük át a topikot : Czinke rinyálásának, v rinya Czinke bátorításának.....

kedden azért nem jöttem, mert megint tök kivoltam! megszépítkeztem a szerdai nődoki randira, és hát ha már ott matattam, megnéztem tükörrel az aranyerem, és hát beláttam magamba. párom is megvizsgált, és ő is csak egy nagy lukat látott. tök bőgtem, h hogy nézek ki. másnap a párom netet , fórumokat bújta, és kiderítettük, h a gátam a szülés alkalmával tök kitágult. hát én teljesen kivoltam . persze a doki szerint minden rendben, olyan vagyok, mint a könyvekben, ne aggódjak, fél év és rendbejövök. arról nem szólt, h nem feltétlen kellene így kinéznem, de mindegy. remélem tényleg rendbejövök, ha nem is leszek már szűzlány, és nem leszek olyan mint 18 évesen, de remélem a szülés előtti állapotom visszanyerem. majd csinálhatom az intimtornát, gáttornát. de én ezt nem tudtam és nem is hallottam ilyenről és tök bepánikoltam.
ma meg levittük Nándit a gyerekorvoshoz, mert a köldöke közepe lila és kidudorodik. hát köldöksérvünk van! :shock: hurrá :twisted:
most be kell nyomni a köldökét, összehúzni rajta a bőrt és le kell ragasztani 2-3 hónapig. :cry: de szerencsére állítólag nem fáj neki ez a sérv. még szerencse.
szóval a termés:
terhesség alatt: +24kg, vizesedés, lumbágó
szüléskor: aranyér, gátlazulás
Nándi: nyelvét fel kellett vágni, túl vörös volt túl sűrű a vére (majdnem a kórházban szilvesztereztünk), dagadt volt a szeme a rossz vízháztartás miatt, és most a köldöksérv.
hát remélem most már 1 éves korunking más már nem jön!!!

Vikimami: ha van vmi ötleted a gátizom erősítésre, homeos bogyó v vmi extra torna v bármi , megköszönném!neked biztos van erre is vmi ötleted!

na puszi , most megyek is homeos bogyókat nézek aranyérre és gátra
nagyon gyér itt a forgalom, örülök, mert így tudom olvasni és követni az eseményeket, de nem örülök, mert hát ez már túl kicsi forgalom. bár én írok és sírok eleget! :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki mami,

gát ügyben nyugodj meg, nekünk a terhes tornán tanítottak gátizom és hüvelyizom erősítő gyakorlatokat, és ott bizony elmondták fehéren-feketén, hogy mivel is jár a szülés odalent.
De megnyugtattak, hogy ezekkel a gyakorlatokkal szinte 100%-ban visszaállítható a korábbi állapot, és ráadásul ezek könnyen elvégezhető gyakorlatok.
Azt is mondták, hogy majd igazán a párunk fog tudni segíteni benne, hogy mennyit javul a helyzet, mert ha szülés után már lehet szexelni akkor ő azért tud viszonyítani és mondani, hogy gyúrjunk-e még rá vagy már olyan az érzet mint régen.
A legegyszerűbb gyakorlat amit bárhol bármikor bármennyiszer elvégezhetsz, ha szép lassan összeszorítod a hüvelyed, összeszorítva tartod néhány másodpercig, aztán lassan kiengeded. Ez nagyon hasznos, és még a boltban sorbanállás közben is végezhető, mert senki nem veszi észre.
Nekünk még olyat is tanítottak, hogy, egy liftet kell elképzelni ami a hüvelyben van, ami a földszinten tertózkodik (ez az alapállapot), utána leengeded lassan az alagsorba (ez azt jelenti, hogy teljesen ellazítod az izmokat), utána fokozatosan szorítod össze, és meg is tartod összeszorítva (1. emelet, 2. emelet, 3. emelet), és a legnehezebb része, hogy az ellazítást is ugyanígy szakaszosan kell csinálni, mert ellazítás közben edződnek legjobban az izmok. Ezt a gyakorlatot hanyatt fekve terpeszbe lazán felhúzott lábakkal kell végezni.

Sőt, most jutott eszembe, hogy anyukámtól kaptam egy dvd-t a TENA cég forgalmazza, az a címe, hogy Gáztiom- és testtartás karbantartó gyakorlatok. Ha megadod a címedet akkor még ma postázom neked, sajnos nem értek hozzá hogy kell lemásolni, de a párod biztos tudni fogja. És csak arra kérlek, hogyha lemásoltátok akkor küldjétek vissza, hogy szülés után én is használhassam. :wink:

Nándika köldök sérvét nagyon sajnálom :cry:

Az aranyerem a héten a sok hasmenéstől nekem is nagyon durván előjött, és fáj is, erre még nem találtam megoldást, úgyhogy ha szerzel valami homeós gyógymódot rá ami használ akkor szívesen venném a tanácsaidat. :wink:

És nyugodtan panaszkodj, azért vagyunk, hogy megpróbáljunk segíteni a másiknak. Ha megszültem akkor majd jönnek az én panaszáradataim is, és akkor már te is mint gyakorló anyuka jótanácsokkal tudsz ellátni engem. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: