A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok !!

sajna olvasom babszika hogy nem sikerült a babó?ilyenkor nem érzel semmit? vagy ilyenkor mivan?
:oops: :oops: nemtudom...
de kitartás neked!!!!!!!!!!

puszillak

Kép
sting1982

Vasikáé: sajna a mikit megint!!!!!!! :cry: :cry:
de legalább hancúr még volt!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

rony77:sajnálom hogy neked sem jött össze de lehet talán ténleg donort kellene váltanotok lehet valami 6.érzék hogy ezt érezted!!!!nem? de ne add fel te sem!!!

csajok egyébként ténleg van hogy elfelejt valamit az ember és nem válaszol de azért jó hogy itt vagyunk egymásnak!
legalábbis én örülök nektek! sok okosságot irtok :lol: :lol:

nálunk is esett a hó és olyan nagyon szépek a tájak!!!!persze nem térdig érő de megmaradt :D :D :D :D :D

Kép
sting1982

dita75 és vasikáé: irjatok ám mi volt majd!!!!!!!!
gondolok rátok!!!!!!!! :P :P :P :P

Kép
sting1982

rony: Igen, én Zekéhez megyek, ha nem zavar el. :)

babszika: Sajnálom a tesztedet, de azerintem még korai volt. A BMC-ben csak 17 napra hívnak vissza tesztelni, azt még várd ki. Ha ott is negatív, akkor temethetjük az első inszemet és akkor természetesen mennek a drukkok a következőhöz.
vicky79
Budapest III. kerület

AKIRE
Nem tom a képek mikor készültek rólad de én egy kiló pluszt sem látok!
De ha te nem érzed jól magad a bőrödbe akkor hajrá. Bevallom én is belekezdenék, de annál sajnos jobban szeretek enni. A párom és a fia is olyan jóizűen és olyan sokat esznek (párom még nem is annyira de a fia :shock: ) hogy nem bírnám ki kaja nélkül. :roll:
Én maradok a jól bevált Norbi módszeremnél! :wink:

Hát én pont most nem kértem volna a hóból ha lehet, mert holnap elképzelhető hogy pestig lapáttal kell kotornom magam előtt a havat. Itt ha leesik két csepp eső vagy hó már órákat késik a vonat.

BABSZIKA
12. dpo! Még bármi lehet. Hányas erősségű tesztet használtál?

STING
Köszi! :)

dita75

Hellóka, mindenki!

Dita: én valszeg hamarabb megyek, de remélem megvárjuk egymást és együtt jövünk majd.
Én is borzasztóan szeretem a hót, és imádom nézni ahogyan havazik, viszont most nagyon parázok. Pont azért én is, hogy esetleg holnap nem tudok menni és megint várnom kell egy hónapot. Na, látjátok, ezért nehéz ez az egész herce-hurca, mert mindig adódik valami és állandóan csak idegeskedünk.
Engem könnyen meg fogsz ismerni, mert akkora vagyok mint egy ház. 180 magas és 107 kg. Majd szólíts meg. Zsuzsa vagyok.

Böbe: én nem sajnálom hogy megjött, csak várhatott volna néhány napot még. Most örülök hogy megjött, mert holnap mehetek és már meg is tudhatom mi lesz a következő lépés, tehát haladunk. De, gondolom most te is várod a mikit, hiszen akkor mehetsz te is vizsgálódni.

Babszika: ne add fel a reményt. Beszélgessél a hasidnak hogy maradjon meg mert akkor lehet hogy megmarad. Majd amikor mécc, akkor majd mondanak biztosat. Szorítok!!!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

babszika:ha nem haragszol meg szeretném kérdezni mennyi idő telt el akivizsgálások után amikor már meglehet csinálni az első inszemet??

vagy lányok ti csak érdeklődöm!tudnátok pár gondolatot megosztani velem...

Kép
sting1982

vasikáé:szerintem bár isten neadja ki kell ezt a hót hagynom mert eléggé összejöttek a dolgok és nekem 10.én kéne megjönnie és addig még papirt is kéne csináltatnom és sajnos nekem meghalt nagyapám és be szállok a temetésbe és baromira nem marad semmi pénzem! de ha jó isten úgy rendeli minden megoldodik!!!!

neked örülök hogy haladsz :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Böbe!

Borzasztóan sajnálom!!!! :cry: Részvétem!
Nem muszáj most menned. Én is kihagytam egy hónapot. Én sem mentem rögtön, mert a párom várta a doki hívását hogy mikor műtik a térdét. Mivel nem hívta, én azt mondtam hogy elindulok. Most már el is kezdtük és a térde is meg van műtve, hamarosan meg is gyógyul és majd együtt megyünk. Addig egyedül majd boldogulok a vonaton.
Én amondó vagyok, hogy várj egy hónapot és majd a kövinél mindent megcsinálhatsz egy hónap alatt. Csak majd kérj időpontot az átjárhatóságira. De, ha rám hallgatsz és elhiszed, nem kell még a papper. Csak akkor kell, ha beavatkozásod lesz.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Hogy érthetőbb legyen: a laborban nem kérik a papírt. Majd a dokinál kell és az meg csak egy hónap múlva következik majd be. Amikor meg lesz minden vizsgálatod. Akkor is majd időpontot kell kérned konzultációra és előtte megcsinálhatjátok a pappert. 5 perc alatt meg is csinálják.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

vasikáé drágám:de a doki is mondta a papirt mert megkérdeztem tőle is!
majd meglátjuk mit hoz a sors de ha nem lenne muszáj nem hagynám ki ezt a hónapot!!

köszi az eggyütt érzést!kedves tőled!
remélem párod már jól van!!

Kép
sting1982

hsg-t nem szűcs doki fogja csinálni?
mert a vérvételt persze nem ő de nem merem hogy elmegyek és kérik a papirt én meg égek!!!akár vérvételnél is!
de ha újra felhivom őket és még egyszer megkérdezem?lehet én voltam zavarban kicsit és nem figyeltem volna? nem tom...

Kép
sting1982

Ditus!

Honnan szoktál feljárni? Lehet említetted de nem emlékszem rá :oops: Itt csak próbálkozik a hó Pesten, de nem marad meg.... :roll:
Az egyik hozzászólásodban írtad hogy dpo. Az minek a rövidítése?

Vasikáé!
Ejnye-bejnye, hancúr is volt, mikulás is megjött hát miért pityeregtél? Teljesen jól alakulnak a dolgok, ahogy nézem :wink: Kár hogy nem egy héttel később jöttök, habár előfordulhat hogy akkor is kell jönnötök. Jó lenne.

Babszika!
Szerintem nagyon korai volt a teszt, úgyhogy ne éld bele magad a negatív eredménybe. Viszont érdekes ez a mellfeszülés, mert nekem is kb 1 héttel eredményhirdetés előtt marad abba mindig. De ez nem jelent semmit, a többiek megmondták. Szerintem inkább előző nap csinálj, 5-én egyet, az már tutibbat mutat. Egy kis pozitív hullám csak Neked ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vicky!
Már miért zavarna el Zeke doktor? :wink: Szerintem jó doki lehet Ő is. Gondolom várod már hogy belevethesd magad a babaproject folytatásába. Hajrá++++++

Sting!
Ja, én mindegyiknél azt érzem :D :D Minden egyes alkalommal megfordult a fejemben h mi lenne ha váltanék? :D
Kérdezted a kivizsgálásokat: ha elvileg minden vizsgálat megvan, lehet is kezdeni neki a dolognak. Úgy hallottam, ha minden eredmény megvan, akkor a párt behívják a Tanár Úr irodájába és Vele megbeszélik a dolgokat, milyen beavatkozás szükséges (inszem, lombik). Nálunk ez kimaradt mert más volt a helyzet, elhúzódtak a kivizsgálások.

Szöszi!
Drukk Neked is, csak semmi idegeskedés, árt a szépségnek/babának/drágának....... :lol: :lol:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sting!
Őszinte részvétem a nagypapád miatt :cry:
Ne aggódj a papír miatt, mert amikor intéztem, nekem kb két hét múlva adott időpontot a közjegyző, úgyhogy nem is tudtam vinni azonnal amikor mondták. Jelentkezz be, addig hátha összegyűlik a pénz.
HSG-t nem Szűcs doki fogja csinálni. Ha jól emlékszem Újvári doktor szokta.

(Rodin)
rony77

A HSG-t nem tom ki csinálja. Azt válaszolja meg más. De, a laborban bizti nem kérik a pappert. Légy bátor!!!! Ne aggódj, nem küldenek haza.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

rony77!köszönöm az eggyütt érzésed!nagyon kedves vagy :D
ha a hsg-t sem szűcs csinálja akkor minek járok hozzá?? :?
ha majd inszem vagy lombik akkor azt már ő fogja??
remélem nekem elég lessz az inszem vagy az annyira nem hozza a várt sikert=babót?jah nekünk van közjegyzönk a cégé és ott helyben megcsinálnák a papirt szerintem nem kéne sokat várnom rá! remélem azt is majd felhivom :? :?

Vasikáé:hétfőn telózók akkor be hátha mondanak vmit amit elértetetm! páromnak szerinted akkor kérjek időpontot katona vizsgálatra mikor magamnak a 20.napi vérvételre?vagy elég hsg után?

Kép
sting1982

Sting!
Részvétem nagypapád miatt. Szörnyű, hogy a lelki megrázkódtatás mellett még az anyagiak miatt is idegeskedni kell. Borzasztóan drága egy temetés, amit piszokságnak tartok, ráadásul mindent előre ki kell fizetni, stb... Én is végigcsináltam sajnos édesapámnál, nem is zudom hogy szedtük össze végülis a majdnem 400 ezer forintot :twisted:

A beavatkozásig vezető út mindenkinél más. Ha nem találnak semmit, akkor a kivizsgálásos 1-2 hónap után akár azonnal lehet kezdeni. Nekem nem volt ilyen szerencsém, nekem tavaly májusban volt a HSG és azóta még nem tudtunk kezdeni (igaz volt 5 hónap, amit saját elhatározásra hagytunk ki).
Babszikáéknál baktérium miatt húzódott az egész több hónapon keresztül.
Itt a fórumon is van néhány ember, aki később kezdett, mint én és már a babás topikba írogat.

Ne aggódj, mindenkinek vannak félelmei, amíg el nem kezdi az egész hercehurcát.
És hidd el nem kell a papír a vizsgálatokhoz!!!!!!!!!!!!!
Nekünk sincs még meg az élettársi és minden vizsgálatunk megvan többszörösen (pl páromnak azt hiszem 4 kiskatona vizsgálata volt BMC-ben)
Remélem Te szerencsésebb leszel és nem műveled ki magad annyira a témában, mint itt a legtöbbünk :D

A HSG-t Újvári doktor úr csinálja. Aki volt nála, nem panaszkodott. :?

Kép
akire79

jah és ha a 6inszem sem sikeres akkor lombikért már kell fizetni??

Kép
sting1982

A beavatkozást (inszem vagy lombik) a kezelőorvos csinálja, vagy esetleg helyettes, ha nincs a kezelőorvosod. BMC-ben nagy választási lehetőség nincs, mivel sajnos szegénykéim összesen 4-en vannak (mármint az orvosok)!!!
Én még mindig nem értem hogyan bírják.
Egy lánnyal kiszámoltuk (kórlapszám alapján), hogy fél év alatt több mint 500 új beteg jelentkezett!!!!!

Szerintem az a legjobb, ha a kiskatona vizsgálatot és a saját UH vizsgálatodat a 20. napra kéred, de ezt úgyis megkérdezik a recepción Tőled és ott tudsz dönteni.

Kép
akire79

5 lombik államilag támogatott.
Ha TB által támogatottan csinálod, akkor a lombikok között ki kell hagyni 3 hónapot. Ha nem akarsz kihagyni, akkor közbeeső lombikokat fizetni kell.

De ne is gondolj ilyenekre, bízzunk benne, hogy elég lesz az inszem, és abból is max. 2-3. :lol:

Kép
akire79

akire79!neked is nagyon köszönöm a vigasztaló szavakat!
nekem már nem sok családtagom él sajnos se édesapám se anyám.szóval nem kimélt az élet!!!!!
és még ez a projekt sem olyan egyszerű!!!!
de hát mások is vannak igy nem is panaszkodom nektek!!!!!!!!!

nekem tök mindegy ki mit csinál velem csak már lennék édesanya mert olyan régen vágyom már rá.de hát gondolom ezzel sem vagyok egyedül :cry: :cry: :cry: :cry:
rá fogok kérdezni a papirra!!!!!!

pusszantás neked is !!!!!!!!! :D

Kép
sting1982

akire79!sok okosságot leirtál nekem nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!
köszi a biztatást is :P

Kép
sting1982

akire79:remélem azért nem valami komoly baj miatt nem folytatjátok a projektet!!!!!!!!
gondolok rád és mihamarabb kivánom neked is a kis manót, manókat
:lol: :lol:

Kép
sting1982

Köszönöm a drukkot.
Én nagyon pozitívan állok a dolgokhoz, 3 év várakozás után már 1-2 hónap igazán nem számít.
Biztos vagyok benne, hogy a mi óriási nagy szerelmünknek meglesz előbb-utóbb a gyümölcse. Ha pedig nem akkor örökbe fogadunk egy babát és felneveljük sajátként. :lol:
Hosszú a várakozás és kicsit elszomorít, hogy némelyik ismerősömnek már a második v. harmadik baba van úton és később kezdték a projektet, mint mi.
De nagy erőt ad a fórum és az itteni lányok sikerei :lol:

Kérdezz nyugodtan, ha tudunk segítünk!

Kép
akire79

akire79! igen a pozitiv hozzá állás a dolgokhoz sok erőt és türelmet ad!!csak igy tovább és meglessz a gyümölcse!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Akire!

Igen, ez elég furcsa, hogy itt nem mi döntjük el, mikor kerülünk sorra. Eddig mindent megterveztem az életemben, minden úgy haladt ahogy akartam és mindent sikerült elérnem kitartó munkával, ez az egy, ami fricskát ad nekem, hogy nem csak úgy van ahogy akarom. Nehéz ezzel is szembesülnöm. De sebaj, előbb utóbb mindenkire sor kerül, csak valakire előbb ill. utóbb. :?
Jó, hogy ilyen nagy a szerelmetek, sokat segít ilyenkor.

Tudjátok mi az érdekes? Amikor a BMC-ben beszélgetek (látásból) ismerősökkel és ott van a pasijuk is, olyan jól el lehet beszélgetni így hármasban, őket is nagyon érdekli a téma és nagyon is képbe vannak mindennel. Nem is gondoltam volna hogy a pasikat is érdekli ilyen szinten ez a dolog.

Sting!
Neked is fiatalabb a pasid? Vagy csak kombinálok? :oops:

(Rodin)
rony77

Babszika! Sajnálom a nega tesztet, de még ne add fel, amíg a doki nem mondja, hogy nincs semmi, addig még bármi lehet. ++++++++

Vasikáé! Ne idegeskedj, már jó úton haladsz, azért ha fennakadás is lesz a közlekedésben biztos felérsz a BMC-be.

Sting! Minden együttérzésem a tied. Sajnos én is hasonló cipőben járok, már sajnos nekem sem élnek sem a szüleim sem a nagyszüleim. Úgy látszik Nekünk ez jutott. Sajnos ezzel szembe kell nézni és nagyon sok idő kell mire enyhül a fájdalom. A papíron ne idegeskedj, tényleg csak a beavatkozásoknál kérik, inszem, lombik, az ezt megelőző kivizsgálásokhoz nem kell. A lombik is tb. támogatott, de a gyógyszereket, injekciókat ott is fizetni kell.

Rony!
Tudod, hogy van ez: ember tervez Isten végez. Sajna nem mindig mi döntjük el, hogy mi legyen az élet elég sokszor közbeszól, de én is úgy vagyok vele, hogy amit az ember nagyon akar, előbb-utóbb eléri.

Akire! Szerintem sem látszik rajtad egy dkg. plusz súly sem. Én azt hiszem kihagyom ezt a neera kúrát, mert erre most nincs pénzem.
Még várom az eredményt, de félő, hogy már készülhetek a köv. merional kúrára.
szöszi1977

RONY
Veszprém megyében élek.
A mensi első napja az 1. cn, peteérés (inszem) utáni nap pedig az 1. dpo. Babszika még csak a 12. dpo-n van, inszem után pedig leghamarabb a 15. dpo-n kell tesztelni.

VASIKÁÉ
Ha leszállsz a Déliben onnan milyen BKV-járattal jutsz el a BMC-be? Az útvonaltervező a 61-es vilivel ír 3 megállót, utána a 155-ös busszal 5 megállót.
Remélem sikerül holnap összefutni. A lombikprotokollt megbeszéltétek, hogy mi lesz, vagy azt is még csak most fogod megtudni?

AKIRE
Remélem duplán kárpótol majd az élet! Pozitív és erős lány vagy. :)

dita75

Jajj! Ne!
A 61-es villamosról NE SZÁLLJ LE!!!! Elvisz a Szent János Kórház nevű megállóig, ahonnan csak be kell sétálni! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

babszi!
Várd meg, mit mond a doki! Simán beerősödhet még, na jó, nem lesznek ikrek, de egy bébihez elég lehet. :wink:

akire!
Jól értem, hogy már elkezdtétek az örökbefogadási procedúrát?
Mi tavaly júniusban jelentkeztünk, és még nem kaptuk kézhez a határozatot, amivel mehetnénk a Gólyahírhez nyílt örökbefogadásra. A 100.-ak voltuk 2 hete. :?
Ha lesz egy kis mázlink, nem lesz erre szükség, mert nemsokára pozitívat fogok tesztelni! :D
mamba

KAKTI
Köszi! Közben már meg is kérdeztem a rokonokat, mert én még abban az időben laktam pesten amikor a 61-es vilinger még csak a Moszkváig ment el.

MAMBA
Úgy legyen! :wink:

dita75

Férjem azt mondja, duplán pozitívat tesztelek. :lol: :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy ikrekben gondolkodik.
mamba

Dita! Én nem megyek villamossal, de ahogy mondja Kakti, nem kell leszállni a villamosról. Az odáig megy. Nekem muszáj sétálni ha egyedül vagyok, mert több mint egy órás a vonatozás és pörög az agyam, majd amikor odaérek tiszta dili vagyok és kell az a fél óra séta. Pont fél óra alatt érek oda.
Én is nagyon remélem hogy találkozunk. Én mindent most tudok meg, vagy csak azt hogy még mindig magas az FSH-m és szednem kell fogamzásgátlót. Gondolom majd csak utána jön a többi. De, már idáig eljutottunk. Ez a lényeg. Ha nekem sokat kell várni a vérvétel eredményére és a dokira, akkor nem kell megvárnod.

Szöszi! Köszönöm a biztatást. Te mikor mész?

Mamba! Örülök hogy azért nem adod fel. Nagyon sok olyan esetről hallottam, amikor örökbe fogadtak és utána spontán lett kisbabájuk.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

rony77:nekem idősebba párom ő 34 én 26!

Szöszi:köszönöm az eggyüt érzésed neked is!nekünk ez jutott mi már megerősődtünk a sok rokon elvesztrése álltal!!!! sajnos!!!! :( :(

Mamba:csak adná a jó isten a 2babókát neked!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

akire79 és szöszi nem vagytok fent iwiw-en?
vasikáét már bejelöltem... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

kakti:olvasom vonalzódón már csak 3nap????az remek!!
kihez jársz?bocs ha már kérdeztem.... :? :? :?

Kép
sting1982

Sting!
Jaaa, értem :D Azt hittem van már egy 26 éves "manókátok", de akkor Te vagy az :D Nálunk 12 év van a drágám javára

(Rodin)
rony77

Dita! Jó, hogy írtad, én sem tudtam, hogy mi az a dpo? És én is szerda körül akartam tesztelni, de akkor későbbre hagyom.

Vasikáé! Én 9-én megyek, akkor derül ki, hogy sikerült-e az inszem.

Mamba! Drukk a pozitív teszthez!!! +++++++++++++++++++++
szöszi1977

Sting! Én is fennvagyok az iwiwen.
szöszi1977

Szöszi! Nagyon figyelek. Majd 9-ig szorítunk és akkor mindenképp jelentkezz az eredménnyel. És hogy találunk meg az iwiw-en? Én is megkereslek. :)

Kakti! Tégedet is megtalálunk?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

VASIKÁÉ
Én 10-re megyek, úgyhogy sztem te még előbb is fogsz végezni, de ha nem akkor talán hazafelé már együtt tudunk menni.

SZÖSZI
Jól teszed ha későbbre hagyod a tesztelést, mert ilyen korán lehet, hogy még a legérzékenyebb tesztek sem mutatják ki a babát, és csak elkeserednél azon az egy csíkon. Inszem + 15-16. nap a tuti! :wink:

dita75

:D :D :D
Igen, megtaláltok az iwiw-en. Ha a keresésbe beírjátok: Kakti, ott leszek a 6 találat közt (két fehér kiskutyával vagyok a képen)

Sting!
Szűcs dokihoz megyek most első alkalommal.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

Bejelöltelek iwiw-en :D

Sting!
Elküldtem priviben a nevemet,hogy bejelölhess iwiw-en.

Kép
akire79

Babszika!

Szerintem is korai volt még a teszt. KITARTÁS ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Küldök - teszt űzőt: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
akire79

mamba!

Nem kezdtük még el az örökbefogadást, csak beszélgettünk róla. Azt hittem a párom teljesen el fog zárkózni az ötlettől, de meglepett. Csak annyit mondott, hogy azért legyen saját is és utána beszélhetünk róla :lol:
100. a listán, atya ég.... Pedig mennyi babát eldobnak a szülei. Gondolom itt is nagy a bürokrácia :evil:

Kép
akire79

No és engem kihagytok a bejelölgetésből? Szééép... :wink:

(Rodin)
rony77

rony: Persze, hogy nem zavar el Zeke, csak vicceltem. Jöhetne már, hogy mehessek, de legfeljebb jövő hétfőn elmegyek. Neked is akkor kell menned?

Drukkok mennek holnapra.
vicky79
Budapest III. kerület

akire! Alapvetően az a probléma, hogy nincs sok inkubátoros baba. Az örökbefogadó párok többsége 0-1 éves korú magyar, egészséges csecsemőt szeretne, de ilyen gyakorlatilag évente csak 1-2 akad egy megyében. Persze néhány év várakozás után már nem akadály az 5 éves enyhén beteg gyerkőc befogadása sem, mert ekkor már a párok nagyon türelmetlenek. Az állami szervezeten keresztül csak titkosan lehet örökbefogadni, tehát nem ismertek a valódi szülők. Ha viszont alapítványhoz fordulnak, rögtön lecsökken a várakozási idő 2-3 évre, mert itt már létezik az un. nyílt örökbefogadás, amikor személyesen ismerik a szülőanyát, sőt, neki adják elsőként oda a megszületett bébit. Itt annyi csak a rizikó, hogy az anya meggondolhatja magát, pedig te már beleszerettél a babába...
Kívánom, hogy ne kelljen ezt átélnünk egyikünknek sem.
Babásodjuk minél hamarabb! :D :D :D
mamba

Kakti! Bejelöltelek! Nagyon cukik vagytok. Annyira egymáshoz illőek vagytok, hogy az már irigylésre méltó. De tényleg.

Rony! Én téged is megkeresnélek, csak nem tudom mi a neved. Ha ráérsz, írd be szépen a keresőbe hogy Birli Zsuzsanna és meglásd csak egyedül vagyok.

Mindenki megtalál, de, mivel nem tudom csak a felhasználó neveteket, írjatok egy üzit is légyszike.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

mamba!

én ezt nem értem, mikor manócskámmal a kórházban voltunk, ott volt 3 újszülött is, akiket otthagytak a szülés után.. Akkor ez hogy van? Ja és idei babák...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: