A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Ötletek, tippek » SZALVÉTA CSERE-BERE

Veronix!

Nagyon köszi Neked, szuper vagy.KépKép

Gondolom, hogy nem zavarnának el, de ezt az egy fórumot is alig győzöm néha. Ha most oda is beköszönnék tudomKép ottragadnék.Kép
Kertes szalvit pedig figyelem Neked.

K.

KépKép

KépKép
kata007

veronix

Veronix!

Köszi, köszi, de ez nem az igazi. Valami olyan kellene amin vagy sörösüveg van, vagy korsó, vagy sörösdoboz.Kép

K.

Ui: nézzétek meg a profilomKép

KépKép

KépKép
kata007

Sejtettem, de ezt az egy linket kaptam, majd még szétnézek. Jövő héten is szalvettavadászatra megyek, hátha...: )
veronix

Viszont, amit tudok ajánlani, most jutott eszembe, h elküldtem a hsz-t... a decoupage.lap.hu oldalon nézzél szét német szalvétaboltok között, mert ugye ők sörszerető népek, hátha van... Aztán ha nem is szalvétát, de képet találsz róla, ami kinyomtatva dekupálható. Vagy Kellerné Ancsát kérdezd meg, ő kint él, talán jobban hozzáférhet...: )
veronix

Veronix!

Köszi!Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata!
Én is megyek holnap beszerzőútra, rémlik, mintha láttam volna söröskorsósat a múlt héten, meg röhögtem is azon, hogy mit ki nem találnak...
Ha van, veszek neked!
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Zsu!
Köszi előre is.Kép
Az szuper lenne.Kép Legalább egy darabig be lenne fogva a fiúk szája, ugyanis a sógornőm is elkezdett dekuplizni.Kép
Mondjuk az én párom eddig még nem szólt érte, de sosem lehet tudni mikor unja meg.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Én is azt mondtam Misinek, hogy türelem, max augusztusig csinálom, mert szept-től megyek vissza dolgozni. Erre ő felháborodott, hogy utána nem akarom már?? Szóval tündér egy türelmes pacákom van, igaz néha azért összeszólalkozunk, de semmi komoly.
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Szandra

kb az volt a mélbe, hogy köszi aptyuknak az öncsonkítással járó közreműködést, majd a biblia fejébe küldök ragtapaszt.
ja meg az, hogy érdekelne a terv, hogy hogy gondoltad az eljuttatást..

és hogy várom a szavannást is, csak a hajtásoknál nagyon ne törjön meg ha lehet
KépKépKépKép

irj mélt

drezsy
drezsy

figyu

nektek is azt csinálja a gép, hogy ha frissíteni akartok akkor visszadobja a topikokig az egész oldalt, és nem hagyja meg ezen az odalon???
kb 2 napja csinálja
nálatok is, vagy csak engem tűntet ki ezzel a figyelmességgel???

drezsy
drezsy

Lányok,
nézzétek meg a szalvétáimat

manóka

manóka
manóka

Manóka!

igy már jó!
épp irni akartam, hogy az előbbi nem jó:KépKép
de látom,észrevetted

drezsy
drezsy

Sziasztok!
Alig vártam, hogy hazaérjek és Szandra szalvétái várjanak a postaládában, de sajnos még ma sem értek ide.Kép

manóka!

Ezekből küldeni is tudsz?
Mert nekem nagyon tetszik a virágok küzül a két felső.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

toma

Kata! Sajnos nem jártam sikerrel az írószerben, de még megnézem holnap másik két helyen.Ma sajna nem volt időm bővebben szétnézni...
Manóka! Nekem a hóemberfej tetszett, és a sárga mozaikszerű elrendezéses(ha érted mire gondolok)
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Elfelejtettem mondani, hogy feladtam ma Szandrának, Veronixnak, Manókának. Várjátok a postást!
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Szandra!
Megkaptam, gyönyörűek, köszi érte mégegyszer!
Koda!
Hozzálátok, megvettem a hozzávalókat!
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

ZsU!!!!!

Köszi!!!!!!!KépKépKép

SzandraKép
Én megint nem kaptam tőled semmit.Kép Pedig én is nagyon vártam ám! Hátha holnap...

Koda

Kép

Kép
koda

Szandra!

köszi a szalvétákat, bár nem tom hogy ezeket mind kértem volna...
mi lesz a pakkal?
nem irtál még mélt..

drezsy
drezsy

Szandra!

Megkaptam a szalvétákat, köszönöm.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Toma!
Így ismeretlenül is köszi Neked.Kép
Ezek szerint létezik ilyen szalvéta.

Zsu!
Nagyon aranyos vagy, hogy gondoltál rám.Kép Én is néztem ma egy helyen (séta közben), de nem láttam. Koda nézett is rám kicsit furcsán, hogy egy szalvétás boltból kijöttem egy árva szalvi nélkül.

Koda!
Én sem kaptam Szandrától semmit. Mondanám, hogy ez megnyugtató hisz egy városban lakunk, de látod Gyöngyöske viszont kapott.

Gyöngyöske!
Voltál a művészben? Holnap járok arra, vegyek neked tündéreset?

K.

KépKép

KépKép
kata007

SzandraKép
Mégiscsak járt erre a postásnéni!!! Teljesen extázisban avgyok!! Nagyon köszönöm! A papírzsepik csodaszépek!!!KépKépKép

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!

Maradhat nálad az 1. szalvéta egészben, mert sikerült ma vennem. De sajnos, csak abból a 3 fajtából volt még néhány db, amiből Kata is vásárolt.
Na és persze vettem gipszkiöntőt is, mert csak 600 ft/db volt az 1/4-es normál méretű keret. Elég sokféle volt.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Lányok, a profilomban lévő címre írjatok, akkor elküldöm a szalikat.

Kata,
két fél, OK?

mindig írni akartam, csak elfelejtettem, hogy a postával türelem, mert a felhalmozódott leveleket a híradásokkal ellentétben még mindig nem osztották szét teljesen.KépKép Úgyhogy, türelem!!!

manóka

manóka
manóka

Csajok, holnap vagy holnapután adom fel a pakkokat: )
veronix

Gyöngyöske!Koda!
mél megy szalvéta ügyben!
Szandra!
Nagyon szépen köszönöm a szalvétákat és a söralátéteket!
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Ez nem igazság! Mindkét miskolci megkapta, csak én nem.Kép

Manóka!
Ok, de válassz Te is az enyémekből!Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Szandra! Megérkezett! Köszönöm szépen!
Musi, Drezsy és Veronix! Nagyon várom a postást!
anizs007

Kata,
gyorsan küld el a címedet, hogy még ma feladhassam.

Ja, és még az új posta logika szerint a feladott összes levelet, stb. először elviszik Pestre, ott osztják szét, aztán vissz. Szóval, ha egyazon városban is laktok, a level igen nagy utat jár be.

manóka

manóka
manóka

Manóka?
Hogyhogy ilyen jártas vagy posta ügyben?

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

A családom....

manóka
manóka

Sziasztok!

Nemrég értünk haza anyuméktól, Dodó már a kocsiban majdnem elaludt.Kép Sikerült ébren tartani, jól belakmározott s most alszik.Kép

Szandra!
Alig vártam, hogy hazaérjünk és megnézzem a postámat.Kép
Annyira Drága vagy!KépKépKép
Ugye tudod miért?Kép
Vagyis csomagot megkaptam, köszönöm szépen!
Dodó lecsapott a macikára és a katicára, kivágtam neki és ő mindenáron fel akarta ragasztani a szekrényre. Olyan ideges lett amiért nem maradt ott, hogy ragasztani kellett rá kétoldalas ragit neki. Jól elvolt vele vagy 15 percig. Felrakta, leszedte. Most ott díszeleg a konyhaszekrényen mindkettő. Nem merem leszedni, mert ha felébred biztos keresni fogja.Kép

Manóka!
Mail ment a címemmel.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Drezsy! Aranyos Drezsykém, ugye nem felejtettél el?? Nagyon várom már a pakkot!!!
Tegnap tettem fel új cseréket! Lehet válogatni! Bátran!!
anizs007

nyugi
senki nincs elfelejtve

koda, mél ment

drezsy
drezsy

DrezsyKép
Hova küldted bogárkám? Én azóta sem kaptam semmit.Kép

Koda

Kép

Kép
koda

Zsuzsikám drága, megkaptam a pakkot, köszönöm szépen!
KépKép
Én is feladtam ma minden csomagotKépKépKép

manóka

manóka
manóka

Előre is köszi Manóka!
Én pedig megkaptam a Gyöngyöske által kézbesített Ancsa pakkot! Még egyszer köszönöm!
Koda! Gyöngyöske!
Tündér ügyben sikerrel jártam, nem lesz vita, mert mindenki megkapja, amit rendelt!
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Zsuzsimanó!

Ugye te kértél tőlem két olyan szalvétát, amiből ezt a ceruzatartót csináltam? http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/_llatos_ceruzatart_2.JPG Csak mert megvannak, postázomKép

Jubi

Drezsy!
Jóccakát!! Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

héééééééé

szia jubi
végre egy honfitárs...
hihi
nem, nem, nem alszom..
talpon vagyok, festegetek

drezsy
drezsy

Jubi!
Édes vagy!! Az a szalvéta isteni, ha lenne belőle 2......nagyon megköszönném, persze az egyet is! Kép
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Nem diszidáltam, csak beteg volt az ADSL-ünk.
Örömmel olvastam, hogy lassan megkapjátok a csomagokat, bár röhej, hogy ennyi idő alatt.

Drezsy!
Nem tudom miért nem jön át a leveled, mert mástól meg kapok.
Az enyém átment, amiben a "biblia" fényképe volt?

Manóka!
Van még a Mickey egeres szalvétából? BeleszerettemKép
Azért, mail megy.
krampuszmama

szandra!

jaja, átjött
na megnézem megvan-e amit irtam
ha igen, küldöm újra

pill

drezsy
drezsy

nincs meg :-(
majd irok másikat

drezsy
drezsy

Zsu!
Hát persze, hogy kettőt vettem neked...még jó a memóriámKép Legkésőbb hétfőn megkapod.

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Köszi Jubi!
Manóka! Megkaptam a szalvétákat, köszi!
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Nahhhhh, ma voltam postán, Ánizsnak, Zsunak és Szandrának feldobtam a pakkot: )

Nekem megérkezett Zsutól*, Szandrától, de asszem már írtam is és Ánizstól: )
veronix

Szandra,
nem jött mél

manóka

manóka
manóka

WANTED!!!WANTED!!!WANTED!!!WANTED!!!WANTED!!!WANTED!!
Keresem ezt a szalvétát:http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/boh_c_n_gyes.JPG (Ez egy szalvéta, aminek négy különböző oldala van) Ezeket a képeket ajándékba készítettem, és Beninek annyira megtetszettek, hogy egyből lecsapott rájuk, ezért megértettem vele, hogy ezt most odaadjuk, de majd csinálok neki egy ugyanilyen sorozatot a szobájába. Szóval ígéret szép szó... Segítsetek!!! Előre is köszönöm!Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Juborka! A múlt hetit megkaptam, szerintem már megköszöntem, de mivel nagy öröm volt számomra, most megint köszi!Köszi! Köszi! Citromfás kapuban továbbra is jöhet minden mennyiségben. Valakitől olyant is kértem, ahol egy cica fekszik egy széken két citromfa között, de még nem kaptam! Kérem az illetékest, hogy jelentkezzen!
A Te általad kért szalit még eddig nem láttam, de délután megyek szaliboltba - tündéreket ígértek nekem, amit tudok továbbítani- és ott megnézem.
Veronix! Nagyon várom a postást!
anizs007

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet: