A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

ancsa!
én egy oldallal visszább írtam le, h miért nem adok tanácsot dokikeresőben. :roll:

rony!
hát, majd fizu után utazunk haza, mert most hő vége van :lol:

szurkokat köszi!!!!!!!!!!!!! :wink:

babszika

Sziasztok!

Szeretnék túladni sikeres lombikprogramból megmaradt gyógyszereimen.

- Bontatlan csomagolásban 50 ampulla progesteron injekció
- 22 ampulla progesteron injekció.

Felhasználható: 2011. 06-ig.
Akit érdekel, kérem privát üzenetet írjon!

Mindenkinek sok sikerekt kívánok!

Üdvözlettel: Salamona
salamona

cetrotide tárgytalan
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára caty70 2009.03.10 15:41-kor.
caty70

Sziasztok!
Most hívtak a BMC-ből. Szűcs doki nem lesz 5-én, ezért 4-én megyünk! Egy nappal rövidült az első várakozási időszak!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

sziasztok!

helloka új tagok!!!:))))

kakti:1nappal előrébb vagy!!!!!!!!

dobosancsa:milyen élményed volt Szűcs dokival ami ennyire rossz volt???? kérlek ird le!!! :? :?

Kép
sting1982

Sziasztok Lányzók!
Nem akarom védeni a dokikat, de szerintem teljesen felesleges egymást beparáztatni különböző negatív élményekkel, amik az orvosokkal kapcsolatosak. Ugyanúgy, mint nekünk, nekik és mindenkinek lehetnek rossz-rosszabb napjai. Azért mert esetleg 1x nem úgy viselkednek a beteggel, ahogy azt elvárnánk, még nem jelenti azt, hogy "pokróc" a stílusuk. Vagy rosszak. A BMC-ben mindegyik doki szuper szakmailag és ez a legfontosabb.

Sok sikert mindenkinek!

KépKép
süni76

Egyetértek sünivel, a dokiknak is lehet rossz napjuk. A Szűcs pl. szinte folyamatosan kedves és mosolygós, de amikor év elején rászakadtak W.doki betegei, látszott, hogy feszült, ezért nem is mertem tőle kérdezni. Ma kifejezetten tetszett, ahogy transzfer után a gyógyszerelést megbeszélte velem. Azt mondta, nem kell semmi extra rásegítés, mert szépek az embriók. De képes volt felülbírálni önmagát, amikor emlékeztettem, hogy ez már a 4. lombik és immunológiai probléma is van a háttérben, emiatt rettentően aggódom. Korábbi orvosom biztosan nem gondolta volna meg magát, látszik, hogy Szűcs tiszteletben tartja a betegei véleményét. Szóval lehet, hogy nem lenne rá szükség, de így mégis kaptam Fraxiparine-t, szteroidokat és "extra gondoskodást".
Képzeljétek! Mára beérett a 9. petesejtem is, ami még leszíváskor éretlen volt. Megtermékenyítették, s már szépen osztódik! Holnap meg a fagyiba a másik kettővel együtt!
mamba

rilla: Semmi különös nincs velem, várom a mensit. Ha a jövő héten sem jön meg, akkor megyek a dokihoz.

mamba: Gratula még egyszer, most a fagyiknak is.

Én sem akartam Zeke dokitól eltántorítani senkit, én annak ellenére hozzá fogok menni, hogy hallottam már róla rosszat. Végülis velem sem volt mézes-mázas, de nem is ezért járok a BMC-be. Nekem baba kell és nem pszichiáter és gondolom más is így van ezzel. Amíg a munkájára nincs panasz, addig én egy dokitól sem megyek önként. Hajrá orvoskeresés (remélem Zeke engem is átvesz, mert én már beleéltem magam, hogy innentől hozzá járok, de ő erről még nem tud :) )
vicky79
Budapest III. kerület

Hali lányok!

Megvolt a BMC-s fuvar, ott is negatív lett az eredmény, kezdhetünk neki a következőnek. Meg is kérdeztem a dokit, hogy nem-e lenne érdemes kihagyni egy kicsit, regenerálódni, erre azt mondta h semmi értelme :shock: Na ezzel nem tudok vitatkozni, Ő biztos jobban tudja.
Volt ott egy lány, akivel már látásból ismertük egymást, hát olyan jól eldumáltunk hogy már azért érdemes volt odamenni :D :D Ja, és a postán meg otthagytam a gyogyimat, úgy mentem vissza érte, már bezártak, alig akarták kinyitni az ajtót hiába mutogattam. Aztán visszaadta az őr, mondtam neki egy vagyon amit a kezében tart :D :D Lehet nem értette :D :roll:

Vicky!
Igazad van, nekem is az a lényeg, hogy CSINÁLJON MÁ' GYEREKET :D :D és válaszoljon a kérdéseimre. Eddig mindig lelkiismeretesn válaszolt, úgyhogy nincs okom panaszra.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sziasztok!!! :oops: elnézést ha valakit megbántottam,Szűcs dokival kapcsolatban de nekem háromszor v. négyszer volt hozzá szerencsém, :? mikor helyettesítette W.-t.hát hozzám egyszer sem volt kedves.Pedig nem vagyok bunkó típus elhihetitek.Inkább szégyenlős,csendes sokszor kérdezni sem merek.És bizony elég baja az embernek az X-edik sikertelen beavatkozás nem kell vele bunkónak lenni. :cry: :cry: :cry: Elég érzékeny vagyok. :wink: Sorry mégegyszer. :oops: :oops: köszönöm szépen a válaszokat.Még nem tudom/Lehet bepróbálkozom a Szűcsnél? :D :D :wink: Ki tudja?Hátha más lesz ha az ő "betege"leszek?Mit gondoltok?
dobosancsa

Mamba! Szorítok, hogy sikerüljön!

Rony! Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, majd most!!!! Akkor most abbahagyod az utrót és jöhet a következő?

Babszika! Neked mikor kell visszamenned a BMC-be az eredményért? Remélem, hogy a tüneteid babára utalnak!!!
szöszi1977

Szerintem nagyon jó doki a Szűcs. Lehet azt értetted félre hogy néha olyan kis mufurc képet tud vágni. Hát az tény, hogy nem az a bőbeszédű doki....Nemtudom, Te döntésed, de én nem mennék át másik dokihoz, valszeg elfogult vagyok. Meg azért azt se tudom hogy bírja, hogy a megnövelt betegszámot ugyanúgy kiszolgálja, mégis foglalkozzon mindenkivel.

(Rodin)
rony77

Sziasztok!

szöszi!
ha nem haraxol meg, többször nem írnám le, h 6-án kell visszamennem :wink:

rony!
még jó, h odaadta az őr a "vagyont" :lol:

most épp görcsölök megint. egész nap nyugi volt, de most rákezdett :roll:

babszika

dobosancsa: Szerintem ha ilyen bátortalan vagy, akkor inkább ne menj Zeke dokihoz. Én úgy látom ő kicsit nyersebb, bár mondom, nekem nem volt vele bajom, de azért nem az a magától kommunikáló típus. Sajna ha meg akarsz tudni valamit akkor kérdezni kell és akkor azért felel, de néha úgy kellett kihúzni belőle. Majd meglátjuk, ha az ő betege leszek akkor milyen lesz. Talán Koncz dokihoz kéne elmenned a magánrendelésére és akkor kezesebb is lenne, meg akkor automatikusan hozzá tartoznál, nem tudom.
vicky79
Budapest III. kerület

Helloka lányok!

nem tartom hülyeségnek hogy leirja mindenki kinek milyen élménye volt a dokikkal kapcsolatban!
de hát nem vagyunk mi sem és az orvosok sem egyformák ezt meg kell értenünk hogy nekik is lehetnek rossz napjai persze ez nem azt jelenti hogy úgy bánhatnak a betegekkel hogy az sértő legyen!
:lol: :lol:

mindenki döntsön úgy ahogy szeretne de persze más hogyha egy orvosról sok jót vagy rosszat olvasunk vagy hallunk!az ember befolyásolható :lol: :lol: de ez nem baj az a lényeg szakmailag megfelejenek!!!!!

meg már legyen babája aki régóta vár a manóra :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

mamba: drukk mégy mindig megy feléd:))))))))))))):D

Kép
sting1982

Sziasztok Lányzók!
Bocsánat, dobosancsa, remélem nem tűntem kioktatónak, nem úgy szántam :)

Mamba, nagyon szorítok! Én is az 5. lombiknál próbálkoztunk először a Fraxiparin-nal. Bevált!!! :D Igaz, megszámoltam a 12. hét végére, hogy kb. 70 Fraxi-t és 70 Progi szurit szúrtam, de megérte. Bármikor megtenném újra. Szóval nekem szerencsét hozott! :wink:

Rony, sajnálom! De nagyon szurkolok továbbra is!

KépKép
süni76

Sziasztok, csajok!

SEGÍTSÉG! Megjött!!!! Az a gondom, hogy ma jött meg, én meg második napon akartam menni a dokihoz, hogy beszéljünk is és a vért is le tudja vetetni az FSH-hoz. Most nem tudok menni második napon sem és ma nem tudok kérni időpontot sem.
Hogy menjek el hétfőn, ha nem kértem előre konzultációt?????? Ha nem megyek, akkor megint várhatok egy hónapot. :cry:
!!! Mit tegyek???? Segítsetek!!!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Szia Vasikáé!

Szerintem itt a remek alkalom, hogy felhívd a dokit (sűrű bocsánatkérések közepette, hogy ilyenkor hívod), és megkérdezd, mi a teendő. Bár az is lehet, hogy azt a mobilt csak munkanapokon használja, így nem éred el, de próba-szerencse!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Húú, szerinted hívjam fel? A szabadnapján? Ilyenkor úgy sem tud mit kezdeni velem. Nem hiszem hogy emlékszik rám meg ilyesmi. Én inkább megpróbálok hétfőn csak úgy menni oszt lesz ami lesz. Legfeljebb haza küldenek. Tiszta ideg vagyok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

rony!
Örülök, hogy nem vagy letörve, szerintem is kezd minél előbb, biztos nem ok nélkül javasolja így a doki!

szöszi, vicky, sting!
Köszi a sok gratut, ez a mai napra is jó lökést ad. :D

süni! Te mikor szúrtad a Fraxit? Délelőtt vagy du? Van jelentősége? Úgy örülök, hogy nem kell progiszurit szúrnom, mert az retteneten fájhat, hiszen olajos injekció.

vasikáé!
Menjél el a dokihoz mindenképp! Ne várj egy hónapot ezzel!
mamba

Kakti, képzeld, összeszedtem minden bátorságomat és FELHÍVTAM!!!
Majd betojtam, annyira ideges voltam, de sikerült. És ami a lényeg, hogy mehetek hétfőn, és meg is várom a vérvétel eredményét. Utána mehetek hozzá. Akkor már meg is beszéljük hogyan tovább. Hétfőn mindenképp jelentkezem. Most még mindig remegek. Szerintem izgulok.

Rony, én akkorát nevettem. Még hogy 22 éves donor.... Mi van? De te nem vagy 42 mint én. Ezek szerint a te donorod is kb. 10 évvel fiatalabb mint az enyimé. bi-bi. :lol:
Egyébként borzasztóan érdekes, hogy milyen sokan vagytok akik donort vesztek igénybe. Ebben nincs is semmi rendellenesség. Ha valakinek valamilyen szervre van szüksége és kap egy donortól, azzal is boldogan élhet és nem úgy fogja fel hogy nem az övé, hanem teljesen a sajátjának tekinti. De nagyon jó, hogy megbeszélitek és tartjátok egymásban a lelket. Csak szegény pasikat sajnálom, mert hibájukon kívül van ez a problémájuk és ők nagyon nehezen dolgozzák fel az ilyesmit. Nekik ez valamiféle férfiassági akármi. Vigyázzatok rájuk, mert nagyon jól leplezik. Úgy tesznek mintha nem lenne probléma és közben szenvednek. Szeressétek őket nagyon és éreztessétek velük hogy ez nem ejt csorbát a férfiasságukon. Ezt ne szó szerint mondjátok nekik, csak éreztessétek velük. Nagyon szorítok nektek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Babszika! Bocs az érdeklődést. Sajnos nem tudom az összes történést fejbe tartani. Ha megbántottalak, vagy úgy érzed sokat kérdezek akkor ne válaszolj! Csak tudni akartam, hogy álltok. Mégegyszer bocs!

Rony! Hajrá! a köv. inszemhez!

Mamba ! Neked is szorítok!

Vasikáé! Jó döntés volt, hogy felhívtad a dokit, ennyi várakozás után kár lett volna még egy hónapot kihagyni! Végre neked is felpörögnek az események!
szöszi1977

VASIKÁÉ
Akkor hétfőn mehetünk együtt, vagy te a pároddal mész?
Jó lenne együtt menni, elég hosszú az út, közben lenne mit dumálni.
Bár nem tom téged hányra hívtak be. :roll:

dita75

Szöszi!

Nemááá :wink: szerintem nem úgy gondolta Babszika, csak gondolom már mindenki ezzel bombázza.
Na, inkább mesélj mit érzel/nem érzel :D :D Pedig tudom ez jó nagy hülyeség még ilyenkor :D :D

Vasikáé!
Teljes szívemből szólottál. Pontosan én is így gondolom, ahogy írtad, nem igazán mutatják, de én tudom hogy mennyire szégyellik ezt az egészet. Természetesen ezt soha nem tettem szóvá, sőt talán még szorosabb a kapcsolatunk mióta babaprojecten nyomulunk. Főleg az a fura, hogy a párom igazi pletyis (öregasszonyokat lepipálva!) de viszont ezt a dolgot teljesen titokban tudja tartani, senkinek sem említi. Kis ravasz tud ám titkot tartani ha akar. :D
Hú, tényleg elég gáz lehetett ilyenkor zavarni a dokit, de legalább már nyugodtabb vagy, hogy nem késtél le semmiről.

Ditus!

Mi újság, nem nagyon írogatsz, minden ok? Vagy most sok a dolgod?

(Rodin)
rony77

Kis gondolatolvasó boszika hi-hi

(Rodin)
rony77

RONY
Aranyos vagy hogy érdeklődsz, valóban rengeteg a dolgom mostanában a munkahelyen.... de azért néha benézek.

Magamról nem sokat tudok írni, mivel még mindig egy helyben topogok, de hétfőn végre mehetek a dokimhoz, és gondolom felír valami bogyót hogy tudjunk már kezdeni.

dita75

Mamba, ha jól emlékszem, reggelente szúrtam, a Progi szurit pedig a háziorvos asszisztense döfte. Jött hozzánk mindennap, arany keze van. Egyszersem lilultam be. :D

KépKép
süni76

Rony!
Én sem úgy gondoltam, csakhát azt hittem örül ilyenkor az ember ha valaki érdeklődik felőle. Azt gondoltam azért "járunk" ide erre a fórumra, hogy megosszuk egymással az örömünket, bánatunkat, érzéseinket. Azért is írtam Neki, hogy bocs, ha megbántottam.

Egyébként a mellfeszülésen kívűl nem érzek semmit, azt viszont nem tudom, hogy ez még mindig a merionaltól lenne? Neked már megjött a mensid?
szöszi1977

Szöszi!
Igen ma már megjött, úgyhogy hétfőn újból kezdődik a döfködés és utána lévő hétfőn megyek vissza. Tényleg jön valaki?
Szóval arra gondoltam, valami baromi nagy szemléletváltást csinálok, hátha azzal volt a baj. Sokkal jobban hinnem kell benne, mert ez eddig nagyon kevés volt. Pedig tudom, hogy most már nem sok hiányzik ahhoz, hogy sikerüljön, tudom hogy sikerülni fog mostanában. Szívem szerint az inszemeken gyorsan végigmennék és inkább a lombiknak örülnék, mert nagyon szeretném ha ikrek lennének és ott több rá az esély.

A mellfeszülést én már nem jelenteném ki, hogy a merionáltól van, mert legutoljára a piroskától éreztem, és akkor még sehol nem volt a meri. És tartott 3 hétig (akkor sem volt már meri) Ez nekem is fura volt. Régen azt hittem az utrótol van, de hát ez is megdőlt.

(Rodin)
rony77

Szöszi!
ha most ezen besérültél, akkor nem tudok mit tenni.
csak arról volt szó, amit a rony is írt. nem gondoltam, h oda lyukadunk, h minek járunk a fórumra.... én kérek elnézést, h 2 naponta írom le és zavar.
őszintén zavar, h az emberek nem figyelnek egymásra és MOST NEM RÓLAD BESZÉLEK, de több napja azon agyalok, h van-e értelme fórumozni, hisz nagyon sokan nem is foglalkoznak csak magukkal.
amikor segítséget kérnek, én legjobb tudásom szerint válaszolok és gyorsan utánanézek a neten, majd 2 mondattal lejjebb újra megkérdez vmit, amit már rég leírtam (és nem másnak, hanem neki)
és ehhez hasonlók.... bosszantanak és talán a hormonok most érzékenyebbé tettek, de még1x mondom: ÉN KÉREK ELNÉZÉST, ÉS NEM AKARTAM PROBLÉMÁT....

babszika

Sziasztok!

RONY DRÁGA!
Annyira sajnálom......
A következőre is van még ugyanattól a donortól? Vagy ezt már kérdeztem? Azt hiszem butulok :shock:

Hallott valaki a NEERA-KÚRÁRÓL?
Nagyon jókat olvastam róla, de hátha valakinek van személyes tapasztalata is. Elég drága így nem merek csak úgy belevágni...

Babszika, Szöszi!
Továbbra is nagyon drukkolok Nektek! Ne keressetek tüneteket, mivel spontán babásodásnál sincs ilyenkor tünet....

Kép
akire79

Szöszi!
Sztem igaza van akirének.
Nem hiszem, h túl sok tünetnek kellene lennie.
Én is a mellfeszülést és a bimbó fájást érzem állandóan :wink: a hasam ált. este szokott görcsölgetni.
de semmi egyéb.
sztem ne is foglalkozz vele, mert hátha mi vagyunk azok, akik minden egyéb tünet nélkül vészelik át a pocakos hónapokat :lol:

babszika

hello lányok!

Vasikáé:nagyon helyesnek tartottam hogy felhivtad a dokit:) ügyes voltál!

babszika:nem tudom miről volt szó igazán de ne legyél ideges ez miatt hogy valaki több mindent többször megkérdez!
csak nyugika:)))
de bocs ha belepofáztam..... :? :?

Kép
sting1982

A dokim szerint (és szerintem is) felesleges tüneteket keresni, neki az a véleménye, hogy ha keresünk előbb-utóbb találunk is és azt a jelenséget általában saját magunk generáljuk. Azt is mondta, hogy az a legjobb hogy ha nincs semmilyen tünet. Jó a babának, jó a mamának is. Ki szeret egész nap émelyegni, szédelegni, hányni, stb. ? Én nem éreztem az égvilágon semmit annak idején, és most sem igazán szeretnék ha választani lehetne! :wink:

VASIKÁÉ ?????????????????????

dita75

Babszika!

Hát persze, hogy van értelme fórumozni! :D Tudod hányszor volt már arra nálam is példa hogy kérdeztem valamit és marhára rá se bagózott senki....aztán végül rájöttem hogy volt amikor tőlem kérdeztek valamit és nem is válaszoltam rá :oops: :oops: Ez valahogy olyan lehet, mint az sms is. Lehet így is érteni meg úgy is, érted. Mindkettőtöket nagyon bírlak, úgyhogy inkább koncentráljatok vmi nagyon szépre....mondjuk egy szép naaagy bébire a karotokban. Mosolyogtok? ok. :D :wink:

Akire!
Hihetetlen, de még mindig van ugyanattól a donortól. Habár bennem már a kisördög is mocorgott, hogy mi lenne ha váltanánk. Na hát ha a másikkal meg összejönne, akkor meg enne a méreg h lehet ezzel is sikerült volna. Úgyhogy marad a régi. :roll:
Az mi az a neera kúra? Jól írtam? :oops:

(Rodin)
rony77

Rony!

A Neera-kúra egy tisztító/böjt kúra. 10 napig nem veszel magadhoz szilárd táplálékot, csak a Neera szirupból készült italt. Teljesen kicserél + lehet fogyni vagy 8-10 kilót. Ajánlják babavárás idején is (Szulák Andrea és Jakupcsek Gabriella is megcsinálta és utána lettek terhesek).

http://www.neera.hu/

Itt leírnak róla mindent, én nagyon hiszek benne.....
Csak jó lenne valaki olyantól is véleményt hallani, aki végigcsinálta, ezért kérdeztelek Titeket.

Kép
akire79

Hú, na ez az, ami nekem nem menne. Átváltoznék tuti házisárkánnyá :D :D
Ehhez azért igencsak nagy elszántság kell. De ha ez neked megvan :wink:

(Rodin)
rony77

Hát nem lesz könnyű, de azért választottam, mert ez csak 10 nap és nem hetekig, hónapokig tartó önsanyargatás. :lol:

Kép
akire79

Babszika! Bocs, ha nem figyeltem eléggé, de túl sok infó jön mindenkiről, úgyhogy van amikor elvesztem a fonalat. Tüneteket igazából nem keresek, csak amikor reménykedik az ember igazából mindenből elefántot csinál. Nekem a melleim még soha nem voltak ekkorák, ezért bizakodok, csak nagyon félek, hogy pofára esés lesz belőle! Ha tesztelsz mindenképpen írd meg az eredményt+++++++++++++++++

Rony! Kösz mindent! Sztem nagyon stresszes vagyok mostanában, úgyhogy mindenkitől bocs. Egyébként én is 9-én megyek.

Akire! Én is utánanézek amit írtál! Csak az a baj, hogy én ha ideges vagyok folyton eszek.
szöszi1977

De jó, hogy jössz :D :D Szerintem olyan 10-11 körül leszek ott az emeleten. Ha te is akkor jössz, figyeljük egymást. Akkor lesz eredményhirdetésed? Hú anyám de megy az idő :roll: Pofára esésre ne is gondolj, mikor reménykedjünk ha nem ilyenkor, hm? :wink:

(Rodin)
rony77

Én 9 körül megyek. Igen akkor lesz eredményhirdetés, neked meg gondolom uh. Azért reménykedem csak tudod minden benne van a pakliban.
szöszi1977

rony: Ki kapta meg W. doki rendelőjét? Gondolom így értetted az emeletet, ugye?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
Igen, az emeleten, a jobboldaliban szokott Szűcs doki rendelni (ha jól tudom Wiegandt doki rendelt ott régen), a baloldaliban meg néha Zeke dokit szoktam látni, de csak nagyon ritkán.
Akkor Te átmész Zeke doktorhoz, most már eldöntötted véglegesen? Gondolom Ő is alapos, különben nem lenne ott.

(Rodin)
rony77

Dita!

Ne haragudj, de közben pörögtek nálunk az események. Főztem, ebédeltünk, majd moziban voltunk. Nemrég jöttünk haza.
Hát, nekem nem mondták mikor menjek. Laborom lesz, úgyhogy reggel megyek. Neked mikor kell menned?

Csajok, hogy milyen feszültek vagytok/vagyunk! Az időjárás változás is teszi, de én nagyon remélem hogy nálatok a hormonok teszik, hiszen miért ne tennék? Én is tiszta hülye voltam ma, bőgtem mint állat. De hát ezt teszem már három napja, és hát ma jött meg. Mindig ezt csinálom. A drágaságom meg csak vigasztal, puszilgat, simogat.
Nem baj ha kicsit elfelejtitek a dolgokat, hiszen én is úgy vagyok, hogy olvasom minden nap többször is a fórumot de nagyon sokszor el felejtek dolgokat és akkor meg visszakeresek. De nem mindig van hozzá kedvem vagy inkább időm.
Én nagyon azt hiszem hogy Babszikánál van valami, ezért zabos néha. Bocsi :oops: Tudom, hülye vicc volt. Én nagyon csíplek titeket és borzasztóan drukkolok nektek. Olyan jó veletek....
Képzeljétek, ezt még elárulom : reggel, mielőtt megtudtam hogy megjött, még azért hancúroztunk egy k_rva jót. Mos megint pihi hétfőig, amíg haza nem jövök a BMC-ből.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Akire.

Megnéztem a honlapot és beleolvasgattam a fórumba is. Nagyon sokan csinálják ezt a kúrát. Mindenki el van ragadtatva tőle. Mindenki fogyott, és mindenki nagyon jól érzi magát tőle. Van aki már többször is csinálta.
Szerintem én kipróbálom. Kösz az infót. Tíz napot biztosan kibírok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Hát én a Neera szirupot meggondolnám a helyetekben... Elég drasztikus, még ha csak tíz napig is tart. És a szirupból kell egy kúrához 3 doboz, ami alsó hangon számolva is 15 000 Ft, plusz a hozzá való egyéb cuccok. Én egy ideig dolgoztam gyógynövény-szaküzletben, ahol sok Neera-syrup-ot adtam el. De a legtöbben azt mondták: ideig-óráig hat. Vagyis a yoyo-effektus itt is működik. Egy biztos: én nem bírnám ki, ha 10 napon át csak ezt fogyaszthatnám! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

KAKTI
Én osztom a véleményedet. Bár Akire nem hinném, hogy a fogyás miatt szeretné végigcsinálni, hiszen tökéletes az alakja. :wink:

VASIKÁÉ
Nekem 10-12 között kell mennem azt mondták a recepción, mivel valszeg ultrahangom lesz, és utána csak annyi hogy felírják a gyogyit. Én azzal a vonattal megyek ami tőletek kb. 9 körül indul.
Ha az odavezető úton nem is, de a BMC-ben lehet, hogy még összefutunk.

itt tegnap óta folyamatosan szakad a hó, már térdig ér ..... nem is tudom holnap mi lesz, mert tuti meg lesz bénulva a közlekedés.... lehet hogy mégiscsak korábban kéne elindulnom ahogy a magyar vasutat ismerem, de a BKV sem különb. :roll:

Kép

dita75

Dita!

Édes vagy, köszönöm a bókot.....
Sajnos május óta felszedtem több mint 10 kilót és nem akar sehogysem lemenni. Ülőmunkát végzek és nem nagyon mozgok a szabadidőmben sem... :(
Annyira írigyellek a hó miatt, itt Bp-en semmi nem esik és utálom, hogy külföldre kell menni, ha havat akarunk látni vagy snowboardozni akarok....

Neera-kúra:
Tudom, hogy egy kúra 16.500 Ft-ba kerül, de tíz nap alatt kajára is elköltök kb.annyit.
Hiszem, hogy egy teljes méregtelenítés nagyon jót tesz a szervezetnek és ha ez segít, hogy könnyebben teherbe essek, akkor mindent megér...
Szóval én jövő héten elkezdem, majd meglátjuk hogyan sikerül.
(max elbukom a pénzt, amennyit ráköltöttem)
Inszemem úgyis csak márciusban lehet legelőször szóval ráérek....

Kép
akire79

Sziasztok!

CSak gyors bekukk, mert ezer a dolgom:
szóval full nega lett a tesztem....
már a melleim is kezdenek visszaállni az eredeti méretükre és a bimbó fájás is múlóban.

Azt hiszem, h ez jelenti azt, h jöhet a következő.... mondjuk, meg is lepődtem volna, ha pont nekünk elsőre sikerül.
De a második remélem fog :wink:

babszika

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: