A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

SziszusKép
Én nagyon meg tudom érteni a szomorúságodat, de tudod a babák csak a vidám és bizakodó kismamikat szeretik.KépKép Szeretném ha kicsit optimistább lennél, és Neked is hamarosan ott lesz az a kis "rosszcsont" a pocidban. Ennek a feltétele meg tudod Te is, hogy egy jól működő ciklus, ami ha nem megy magától, akkor gyógyszerrel tudnak csinálni.

Dodo32Kép
Persze, hogy itt maradok. Öntöm az inszemesekbe a lelketKépKép Én már találkoztam olyan emberekkel, akiknek inszemmel sikerült!!!KépKép Sőt van egy ikres kismami ismerősöm a Schöriből, és az 5. inszeme lett sikeres.Kép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat, igyekszem ... de én már voltam vidám bizakodó kismama, és nem számított.

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

SziszusKép
Vannak dolgok, amire nincs magyarázat, de mégis bele kell nyugodnunk. Nem szabad mindennek az okát keresnünk, mert egyszerűen nincs, és csak megnehezítjük a helyzetünket. Az a jó, hogy itt, fogjuk egymás kezét, és akkor talán könnyebb....

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
A hosszú hétvégén tessék sokat pihizni! Nem szeretek ilyeneket hallani, hogy vérezgetsz. Tudom, hogy nincs baj és nem is lesz, de aggódok értetek. Vigyázz a babókra és magadra is.Ígérd meg!!!!
Lujza
lujza

Sziasztok!
Ma voltam vérvételen, a 3. napin.Ilyen rosszul még nem vettek eddig tőlem vért, bár eddig kb ez volt a 10. egész életemben.Fáj az egész karom, és ráadásul jól be is lilult.

Zita!
Sajnálom, hogy csatlakoztál hozzám(mármint, hogy neked is megjött), de fel a fejjel, én is próbálok folyton arra gondolni, hogy majd a következő hónap lesz az igazi. Kép

Cat!
Most, hogy voltam a 3. napon vérvételen, utána 11-en és a 21-en is kell? Valami ilyesmit olvastam pár sorral előrébb...tényleg így van?
Mert ha igen, akkor mire elmúlik a lila foltom, kaphatom a következőt...de sebaj, kibírok mindent, csak legyen pocakom végre! Kép

Puszi Mindenkinek!
Babóca
babóca

Sziasztok!
Még valamit kérdeznék.Ennél a hormonos vérvételnél mire kell odafigyelni?
Milyen hormonokhoz milyen értékek a jók?
Biztos a doki is megmondja majd, de csak jövő héten találkozom vele. Addig is szeretnék a témában okosodni...Kép
Előre is köszi a válaszokat
Babóca
babóca

Babóca Kép
A hormonértékeknél többféle mértékegység is van, így most nehéz leírni, hogy melyiknél melyik a jó. Ha megvannak az értékek, gépeld be őket mértékegységgel együtt, és akkor majd mondunk neked okosakat.
Egyébként az infertility.hu-n van egy hormontábla, azt a hasznos anyagok között is megtalálod.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok lányok!

Végigolvastam a topic nagy részét, és örülök, hogy idecsöppentem! Nálam is hasonló az idegeskedés, abbahagytam a gyógyszert szándékosan, mert már össze-vissza szint 2 hetente megjött.. :-(

Nekem van már egy kisfiam (nyáron lesz 6 éves) és most remélem megint lesz babám! Most kedden kellene megjönnie, de úgy érzem, mintha nem fogna. Mellfeszülés, émelygés.. Dehát ez nagyon korai lenne még, elmentem a dokimhoz tegnap, aki azt mondta, hogy felpuhult a méh és határozottan meg van nagyobbodva. Még nem teszteltem magam, de ma hazafelé menet veszek egyet a hétvégére.

Úgy örülnék két csíkocskának!! Bár bennem van a félsz, mert kb fél éve volt egy pozitív tesztem, de az UH nem látott semmit. Méhenkívüli terhesség volt, és nagyon megszenvedtem ezzel.

Szerintetek érdemes tesztelni ilyen korán? De ha belegondolok az elvileg "hivatalos" napokon többször próbálkoztunk.. Van rá esély.. Kép Remélem..

Puszi mindenkinek!!

Dóri
dorci

Dóri Kép
A tüneteid nagyon bíztatóak. Hányadik napon vagy most a ciklusban?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok csajok!
Már rég nem írtam...de itt voltam olvastam mindent.
Sajnálom, hogy sok a negatív hír mostanában.Kép
De remélem a 19-e nagy nap lesz sokak számára!!!Kép
Addigra már nekem is kiderül majd , hoy mi újság ezzel a 3. inszemmel.Most vagyok az inszem után kilenc nappal. A beavatkozáskor minden simán ment:semmi vérzés vagy fájdalom. 6 nappal utána viszont beijedtem mert rózsaszín volt a folyásom...de azóta (lekopogom) szerencsére semmi. Nagyon bízom, hogy ez a mi ciklusunk...különben nem kerülöm el a laparoszkópiát.Kép Szóval szorítsatok! De ha rosszul is alakulnak a dolgok akkor legalább remélem, hogy fény derül és persze megoldódik ez az endo dolog.Kép
Hát ez van. További kitartást mindenkinek és kellemes hétvégét!Kép
Kriszta
vizkrisz

Vizkrisz
Bizzál a sikerben, és akkor babóca is lesz.:-)

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Mindenkinek kívánom:Kép

kagyló

Kriszta!

Nagyon drukkolok neked is, es lehet hogy egyutt megyunk az alattunk levo topicba????!!!! Te egy nappal vagy utanam!!!!

Juj, de jo lenne!!!!!
Jon Orsi is meg Virag is a jovo heten, es akkor mennyien leszunk ott ujak!!!!
Meg Zita, Békáné ti is gyertek minel hamarabb, meg mindenki innen, es akkor mar senki nem marad EBBEN a topicban!!!!!!!!
Ott majd aztan mas dolgokrol beszelgethetunk.. Hanyinger, emelyges, stb!
Mar nagyon varom! De jo lesz ott veletek megint!

Dóri!
Szepek a tuneteid, remelem lesz valami jo kis babika belole!
Mi itt nagyjabol mindnyajan azt a nezetet kepviseljuk, hogy mensi kimaradas elott nem nagyon szabad/erdemes tesztelni, inkabb kimaradas utan kb ket-harom nappal. Persze mi is gyakran mar kivancsiak vagyunk es nem birjuk kivarni, de alt. nem mutat eredmenyt ha tul koran tesztelsz, es attol ugye par nappal kesobb lehet meg pozitiv!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

BabócaKép
A ciklus 3. napján és 21. vagy 24. napján érdemes hormonvérvételt kérni. Az egyik a tüszőérési fázisban a másik a luteális szakban nézi a hormonokat. A 11. napon nincs szükség vérvételre, viszont egy UH sokat segíthet. Megmutatja, hogy érik-e domináns tüsző, és hogy felépült-e a nyálkahártyád. Ha itt még kíváncsibb vagy, akkor vehetsz a gyógyszertárban ovulációs tesztet, ami megmutatja, hogy mikor van LH csúcsod, és mikor lehet sikeresen akciózni.KépKép A 21. napi vérvétel azt mutatja, hogy az ovuláció után a megrepedt tüszőből kialakuló sárgatest elég progeszteron hormont termel-e, ill. hogy a prolaktin hormonod a megengedett értékek között van-e (ez is befolyásolja a progit). És ha még van a dokidnak türelme hozzád, akkor kérhetsz a 24. napon egy HCG vérvételt, hogy sikerült-e a babóca.KépKép

DóriKép
Csak a kimaradt mensi után 2-3 nappal tesztelj !

VizkriszKép
19-én akkor feléd is mennek a siker-sugik!Kép

BékánéKép
Én is ezt kívánom Neked, de legalább ennyitKépKépKépKép

LujzaKép
Lightos hétvégét terveztünk, csak vasárnap lesz egy kis túra, de semmi vérzés nincs már. Sőt lekopogom, de a rosszullétek is múlóban vannak.KépKép Keddtől jó hormonfüggést kívánok NekedKép

VirágKép,CsutkaKép
Kedden minden energiám felétek irányul. ÚÚÚgy szertnék jó híreket kapni! Kezem-lábam X-benKépKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!

Aztan vigyazz magadra a turazas kozben!!!!!
Kivanom, hogy elmuljanak a rosszulletek, es ne kelljen tobbet kis verzes miatt sem izgulnod!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Csajok,ha valakinek mint Vizkrisznél a 6. napon rózsaszínes vérzése van, úgye az utalhat arra is, hogy megtapadt.Mert szerintem igen, máskülönben semmi mástól nem lehet. Nekem semmi tünetem nincsen, pedig azt hittem lesz. Most vagyok a 8. napon. Hát lehet, hogy megy a 3. inszem is.

kagyló

Cateye

Vigyázzál magadra, két kis krumplira jobban kell. Sokat pihenjél és ne idegesdedjél.
Dodo32
Nagyon szeretnék már én is a hányingerről meg ilyesmiről beszélgetni, és egyet lépni a topikban. De lehet, hogy még várat magára.
V.K. Orsi
Nálad van már valami tünet?

Mindenkinek nagyon szorítok és a 19. nagyon nagy nap lesz itt nekünk. Ezt a vatta pamacsot, szokta valaki használni? Hogyan nézitek meg vele, hogy lesz-e vérzés vagy nem?

kagyló

Békáné, ne aggodj!!! Nekem sincsen semmi tunetem. Attol meg azert lehet hogy van valami!!! Sok lanynak ilyenkor meg semmi tunete nincs! Van akinek 2 het utan sincs!
De az is lehet sajnos, hogy megyunk az ujabb inszemre, de en azert meg bizom benne nagyon!!!

Te is is bizzal!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

dodo32

Persze, hogy bizom benne, hogy sikerült, de mindenhol csak azt olvasom, hogy feszül, nyilal, fáj stb. És ez egy kicsit bosszant, hogy semmit nem érzek, ilyenkor olyan érzésem van, hogy ismételten semmi. Pedig olyan nagyon szeretném már.

kagyló

Békáné Kép
Semmi tünetem nincs. Nem is keresem, mert akkor csak bemagyaráznám magamnak a dolgot. De a tesztláz már elért.

Orsi
KépKépKép
icsilya

V.K.Orsi

Mi szükséges a lombikhoz? Hátha egyszer sor kerülne rá? És mennyiből jönne ki?

kagyló

Sziasztok!

Új vagyok köztetek.
Van egy 2 éves fiam és már nagyon szeretnénk egy kistesót. A 23 hónap szoptatás alatt nem sikerült és azóta sem. Van valakinek ovulációs teszt tapasztalata?

Üdv. Mindenkinek!
Mackósajt
mackósajt

Békáné Kép
Mit értesz azon, hogy mi szükséges hozzá?

A gyógyszerek ára olyan 120e körül volt, de nem számoltam már a végén.

Orsi
KépKépKép
icsilya

V.K.Orsi

Milyen vizsgálatok szükségesek, mind a két részről? Mennyi idő után kezdik el a lombikot? Minden ami evvel kapcsolatos...

kagyló

BékánéKép
Kb. egy hónappal ezelőtt leírtam itt, hogy mi szükséges a lombikhoz. Akkor kérdezte több ember is. Ha rákeresel a hozzászólásaimra megtalálod. Az ára változó, nekem kb. 150 ezerbe volt, de ez a "hálával" együtt.KépKép

MackósajtKép
Lehet, hogy azért nem esel teherbe, mert a szoptatásért felelős hormon a prolaktin még túl magas a szervezetedben ? Ez gátolhatja.

DodoKép,BékánéKép
Nekem sincs soha semmilyen tünetem, és nem is volt, akkor sem amikor babás lettem. Utánna jönnek a tünetek. Jobb nem is keresni ezeket, mert belegárgyul az ember, ha mindig magát figyeliKépKép

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Jó reggelt!
Nincs semmi különös ...csak benéztem.
11 nappal az inszem után sajnos mostmár a vécépapírfigyelő stádiumban vagyok.KépKép
A hőmet nem mérem...csak a tüszőrepedést ellenőriztem ebben a ciklusban.
Megy a drukk mindenkinek ezerrel, Cat neked meg jó túrázást!Kép
Kriszta
vizkrisz

Sziasztok! Sajnos nincsenek jó híreim ezen a szomorkás vasárnap reggelen. Ismét atom negatívat teszteltem. Úgy látszik ez a lombik sem sikerült...
Virág
virag

Virag!Kép
Neked ma kellett tesztelni????azt hittem,csak jovo heten.Hanyadik nap?
szoszi
szoszi

Szeretnék kérdezni valamit!
Szerintetek, ha nem volt méhnyaknyák változásom
és a hőm sem nőt meg 37 re,akkor az jelentheti
azt, hogy nem volt ovulációm????????Kép((((((((
és "hiába" próbálkoztunk...?
Válaszoljatok kérlek!
Millió baba mindenkinek!
eszti
esztyx

SZOSZI:a vérvételem holnap lenne, de az ünnep miatt csak kedden lesz. Ma a punkciótól számítva a 14. napon a transzfertől a 10. napon vagyok.
ESZTI:a nyák nem jelent semmit, a hődnek elméletileg el kellne érni a 37-et, de ez is alaphőmérséklet kérdése. Ismerünk olyan kismamát, akinek még babásan sem érte el soha a 37-et. Sosem próbálkoztok hiába! De ha biztosat akarsz tudni, figyeljetek egy ciklust vérvétellel, UH-val.
Virág
virag

VirágKép
A negatív teszt még nem jelent semmit.
Cat-nak is az volt, ha jól emlékszem, de mondhatnék ezer példát, aztán mégis.
A barátnőmnek is negatív volt, de csak nem akart megjönni neki, és az uh-n már lehetett látni a petezsákot.

Na, fel a fejjel, tessék bizakodni!!!!
Babakapaszkodó energiák:
++Kép++Kép++Kép++Kép++Kép++Kép++Kép++Kép++Kép++Kép++Kép

Krissi
krissi

Hello mindenkinek!
Minden inszemesnek kitartás!!! TEgnap egész nap görcsöltem... A múltkori inszemnél nem éreztem ezt. kicsit más volt. LEhet hogy amiatt is,hogy még nem repedt meg akkor, amikor az inszemet csináltuk. Előtte napon kaptam a choragont, de fél napra rá még nem látszott, hogy megrepedt volna. A múlt hónapban is megnéztük uh-n közvetlenül az insz. előtt és mindkettő meg volt már repedve. Szerintetek melyik a jobb helyzet?
Krissinek igaza van, fel a fejjel! Mindenkinek lesz babája.
Mostanában néztem az uram bébikori képeit, mintát vettem , valami olyasmit szeretnék, annyira drága baba volt.
Pussz, Anna Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Jaj Virág!
Hát nem megmondták, hogy nem szabad túl korán tesztelni?! Miért stresszeled magad???
Vannak amúgy már negatív tüneteid vagy egyszerűen csak nem bírtad kivárni a keddet?Kép
Tudom, hogy nehéz...én is mindig hamarabb teszteltem az inszem után 12 nappal...de akkor már csak úgy...mert a jelek már mutatkoztak.Kép
Most nem tudom meddig bírom...ma vagyok 11 nappal az inszem után.
Csak egy nagy bajom van:tegnap vki rámragasztotta a náthát.Kép Fáj a torkom és folyik az orrom. Remélem nem lesz komolyabb. Megint jöhet a sok tea, vitamin, méz + homeopátiás bogyóka. A férjem persze egyből bepánikolt és elkezdett reggel keseregni, hogy VALAKI nem akarja, hogy összejöjjön nekünk ez a babóca.Kép (Az első inszem végén az influenza kapott el de rendesen.)
Kriszta
vizkrisz

Kriszta!
Neked hányadik inszem volt?
Az inszem napjára megrepedt a tüsződ vagy nem?
Kép
A.

madaran

Hát csajok úgy látom, hogy nagyon nehezen akarnak jönni ezek a pozítiv tesztek.
jó lenne ha már végre 19. mindenkire beköszöntene a szerencse.KépKép Nagyon igazságtalan az élet. Múltkor egy nappal teszt előtt megjött. Hát most bizom benne, hogy nem fog megjönni. A szekrényem tele van baba ruhával, már évek óta, szeretném már látni a picikén.
Cateye
Te hány évet vártál a babára? Most még van hányingered?
Virág
Nagyon sajnálom,Kép legközelebb már biztosan pozítiv teszted lesz. Kép
V.K. Orsi
Neked tutika, hogy babócák már úton vannak, vagy már meg is tapadtak...KépKép Az inekciók nagyon sokat segítettek neked, segítették a megtapadást, és hidd el, több esélyed volt így.

kagyló

Szia Békáné! Kép
KÉpzeld én is gyűjtöm a babaruhákat, nem vagyok babonás.
Mi van veled?
A Kép

madaran

Békáné Kép
A babáknak már pár napja be kellett ágyazódniuk, remélem minimum egy meg is tette a három borsóka közül. Kép
Nagyon küdök a tesztekkel, de még tartom magam. Végülis már csak 5-t kellene aludni addig (a 12höz képest ez már szinte semmiség). Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

VirágKép
ET után 10 nappal 20-as érzékenységű teszttel negatívat teszteltem. És ikreim vannak. Pont Orsinak írtam ma meg, hogy a doki mondta, hogy a vizeletben sokkal kisebb koncentrációban van jelen a HCG, mint a vérben,és mindenkinek persze más. ET után 14 nappal volt az első pozitív pisilős tesztem. Szerintem korai volt még ez a teszt. Emlékszel milyen kétségbeesve hívtalak. Megspórolhattam volna magamnak 2 sírós napot a sz*r tesztek miatt. Ejnye-bejnyeKépKép

BékáneKép
2 évet vártunk a babára, 6 sikertelen inszemmel mögöttünk, és számos stimulált ciklussal.
A hányinger már múlóban van, ma töltöttem a 9. hetet.

AnnaKép
Nekem is minden inszem más volt. Volt ami után görcsöltem, és volt ami nem. Ez még nem jelent semmit. Én nagyon szorítok, hogy ez legyen a sikeres.Kép

LányokKép
A túrát nagyon bírtam. Ami nagy poén volt, hogy egy ismerős párral mentünk, és egy benzinkútnál találkoztunk reggel. Azzal kezdte a lány, hogy ugye lightos túra lesz, mert nagy bejelentésük van, kisbabát vár. Na erre képzeljétek el a hatást, hogy mi is bejelentettük, és fogtuk a hasunkat a röhögéstől. Szóval nagyon kis stramm csávók lesznek. 7 km-t mentünk, igaz csak 300 m szintemelkedéssel. Amikor itthon vagyunk egyik ágyról fekszem a másikra, mindenféle kínjuk van, most meg meg sem mukkantak, úgy élvezték.KépKép Igaz hazajöttünk délután, és 2 órát aludtam utánna. Holnap is megyünkKépKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Anna
Ez volt a 3.( Reméljük az utolsó.)
Csak egy lépéssel járok előtted meg Békáné előtt.
De azért ne érjetek utol. ;)
Nekem sose nézi a doki a tüszőket az inszem napján.Kép Előtte nézte 2 nappal akkor volt 2 nagy tüszőm a bal oldalon:20x26, 20x22,és a jobb oldalon egy 15x16, a nyh pedig 10-es volt.
A hőmet mértem középen...az inszem után ment fel ami azt jelenti, hogy az inszem napján volt a repedés ahogy kellett. Az inszem után közvetlenül éreztem a bal petefészkem elég erősen...azóta semmi....kivéve a 6. napon a rózsaszínezést. De már ez is a múlt.
Hát ennyi.

Na senki se izguljon...mindjárt indul a babaeső csak bízni kell!Kép
Kriszta
vizkrisz

Virag!Kép
En nem mondom,hogy tuti teves a teszt,de azert varjuk meg a keddet,mielott vegleg nekikeseredsz,ok?Kép
En meg szurkolok,ha kell,ha nem...
szoszi
szoszi

Anna

És a 2. inszemet csináltam, de én mind a kettőnél görcsölök. Vagy valami mindig van. Hát én ezt a choragon dolgot nálad nem értem... Ha nem repedt még meg a tüsző, akkor két nappal rá kell elkezdeni szedni. De ha már megrepedt amikor csinálták, akkor már másnap. Amikor meg volt repedve akkor látszot a folyadék is ami ott volt? Vagy azt nem mondta a dokid? Akkor is szókott görcsölni a has amikor tüszőérés van, amikor megreped. Hányadik napón vagy?
Cateye
Köszi, hogy biztatsz minket, de ha görcsöl a has szerintem az nem jelent valami jót. Legalábbis nálam.
V.K.Orsi
Lehet, hogy neked is ikreid lesznek mint Cateye-nek. Pénteken majd meglátod, hogy pozítiv teszted lesz. Kép
Vizkrisz
Reméljük, hogy most nem leszel olyan beteg mint a múltkori inszemnél. A babócák meg biztosan kapaszkodnak már, úgyhogy pihenjél sokat. Csütörtökön kétcsíkos leszel! KépKép

kagyló

Békáné Kép
Ha most azt mondja valaki, hogy egy baba van biztosan, nekem annyi elég lenne..... Persze az ikreket is szívesen fogadnánk... csak egy pozitív tesztet szeretnék Kép csak Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

V.K. Orsi
Pozítiv teszt az lesz! Kép

kagyló

AnnaKép
Igaza van a dokidnak, hogy kipróbálja így is az inszemet, hogy még repedés előtt teszi fel a fiúkat, és ott lesben állnak. Hátha ez lesz a nyerő stratégia. 1 nap alatt nekem sosem repedt meg a tüsző, legalább 1,5 nap kellett a repesztő beadása után. Az, hogy melyik a jobb módszer, azt nem tudom, valszeg az ami sikert hozKépKépKép

KrisztaKép
A rózsaszínes vérzés az lehetett a megtapadás is. Remélem 9 hónapig nem jön meg!!!!KépKép

Cat

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat
Hát én MÁR nem hiszek a megtapadásban. A végbelemben levő endo ma reggel már jelzést adott...tehát 2-3 nap és megjön. Hát nem tagadom szomorú voltam, nem is magam miatt hanem , hogy meg kellett mondani a páromnak.Kép Aztán mégis én voltam akit vigasztalni kellett.Kép
Mindenesetre ha rendesen megjön hívom a dokit és majd meglátjuk hogyan tovább. A múltkor azt mondta, hogy be kellene vállalnom egy laparoszkopiát. Hát nem repes a lelkem.Kép Engem még sosem altattak...csak a mandulámat vették ki.

Akinek van laparos tapasztalata örömmel venném ha megosztaná velem "élményeit".
Köszi.
Sziasztok!
Ui:Délután megyünk szalonnát sütni!!!KépKépKép
Kriszta
vizkrisz

Virág Kép
Ejnye, nem szabad így stresszelned magad. Várjuk ki a holnapi vérvétel eredményét. Én még küldöm a drukkokat. Nagyon korai volt a teszt.

Orsi Kép
De jó, hogy már csak 5-öt kell aludni. Nagyon izgi.

Cat Kép
De jó, hogy ilyen strammok a fiúk. Most mi is elmegyünk sétálni, délután meg tornázni egy kicsit, mert szombat-vasárnap csak aludtam.

Vízkrisz Kép
Nagyon sajnálom.Kép Jó szalonnasütést kívánok!

Puszi, Alena
alena

Kedves topictársaim! Sajnos ismét csalódást kell okoznom mindenkinek. Megint megjött. Köszönöm szépen a bíztató szavaitokat és a sok rámgondolást, ha ezen múlna már biztosan régen babás lennék. Úgy látszik még van tartozásom a sors felé. Természetesen nem adjuk fel és remélhetőleg májusban belevághatunk a következőbe.
Most egy kicsit visszavonulok, mert össze kell szednem magam.
Szívből remélem, hogy minden soronkövetkező esélyesnek sikerülni fog!
Puszi,
Virág
virag

Cateye
Úgy tudom, hogy nem fogadnak el hála...

kagyló

Virág Kép nem tudom mit is mondhatnék Kép Kép nagyon veled érzek.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Sziasztok!
Virág
Nagyon sajnálom.Kép
Mindenki viduljon egy kicsit: itt a tavasz!!!
Fincsi volt a szalonna.Kép
Kriszta
vizkrisz

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: