Haza èrkeztem,hoztam 5.7 kilo bejglit ès 2 kilo turorudit-1 kilo fejtett babot stb....
Vissza olvastam a forumot....-sok rosszat,szomorut ès elkeseritö dolgokat irtatok......
Bencusnak sok-sok eröt kivànok ès miharabbi gyogyulàst!Felhäborito az otthoni egèszsègügyi helyzet.....-ès most mèg a csalàdipotlèkot is meg akarjàk adoztatni
Szeretem a mi orszàgunkat ,de az màr sok ami otthon megy....-,sajnos pont azok huzzàk mindig a rövidebbet akik becsületesen ,"èlni" akarnak!
Itt van nàlunk a pàrom nènikéje,a fiàrol beszél sirva aki 19 èvesen halt meg 3 éve......-nincs is annàl kegyetlenebb,mint anyakènt ilyet megélni......
Itt az eggyik igèrt idèzet:
Èjszaka majd fölnézel a csillagokra...Az enyèm sokkal kisebb semhogy megmutathatnàm,hol van ,de jobb is igy.Szàmodra az èn csillagom 1 lessz valamerre a többi csillag közt.Igy aztàn minden csillagot szivesen nèzel majd.....-mind a baràtod lessz!
Nem ez az amit konkrétan igértem,de erröl mindig csillagokrol mosolygo angyalkàk jutnak eszembe....-bàr tudom ez inkàbb baràtsàgrol szol!
Megyek lànyok ,mert sok a dolgom,de majd jövök mèg mert van mèg mit mesélni!
Szèp dèlutànt nektek!