A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Igen, úgy ülve, az új párnákkal (amik a kanapéhoz vannak) megtámasztva egész jó, csak gondoltam, feküdni kell. Vagy nem kell? :roll:

KépKép
benó

Na akkor nem is írtam olyan nagy hülyeséget, ha a Márti is ezt mondja! :lol:

Kép
szilzi

Szerintem a pihenés a fontos, hogy ne járkálj, ne emelj, nem a póz!

Kép
szilzi

Oldalt fekve voltam, és úgy is fáj. Á, hanyatt (háton) betojok. :? :shock: :lol: :lol: :lol: Volt, hogy éjszaka arra keltem, hogy háton fekszem és tök fájt és alig bírtam feltornázni magam, hogy megforduljak. Mindegy, ne foglalkozzatok velem, ez legyen a legnagyobb bajom. :lol: De azért köszi. :D :D :D

KépKép
benó

Remélem, igazad van, Szilzi. :D A járkálás mit jelent? :roll: :lol:

KépKép
benó

Itt az Andi, megyek.

KépKép
benó

Na látod ha már ketten mondjuk ugyan azt.Én is úgy gondolom,hogy a babák miatt fáj ezért írtam....

Kép
martik77

Tudod Szilzi nem az a baj,mert csinálom a dolgom ha jön ha nem.Csak ha megígéri akkor nem megyek sehová,és pl nem fekszek le emiatt alukálni.

Na az előbb jól igazat adtunk egymásnak!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Benó:A járkálás az amikor a két lábadat egymás után megemelve egymás elé teszed és így haladsz. :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Hát igen az egyetértés! :lol: :lol:

Igen, tudom, ezt én is utálom! De én egyszer-kétszer berágnék és valami más rendszert szabnék! :evil: Hiszen Ő is megérhetné, hogy neked is lehet dolgod vagy pihennél! :roll:

Kép
szilzi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez jó, így biztos érti! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Na Márti, én is lelépek, lassan, mert készülődnöm kell és elkell jutno a város másik végébe :evil: ÚÚÚÚÚÚtálom a tömegközlekedést! :evil:

Kép
szilzi

Oké.Puszi!!

Pont most jön. :?

Jó hétvégét!!!!!

Kép
martik77

Pussz mindenkinek, jó hétvégét! :D

Kép
szilzi

Ildó!!Ennyi meló van ezzel a rendezvénnyel???? :roll: :roll: :roll:

Akkor ez tuti siker lesz!!! :wink:

Kép
martik77

merre vagytok??????? :shock: :shock: :shock:

Kép
martik77

Kép

Kép
martik77

Kép
martik77

Kép
martik77

Kép Kép Kép Kép

Kép
martik77

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
martik77

Kép Kép Kép Kép

Kép
martik77

itten vagyok

KépKép
benó

tök jó lett a nevem :D

KépKép
benó

Sziasztok!

Végre tudok ma jönni! :wink: Hulla fáradt vagyok,káprázik a szemem a fáradtságtól.

Kép
flóra 11

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
martik77

a többieké is :D
kösz a járkálás definícióját :lol:, most már értem :wink:

KépKép
benó

Mesélj! :D

KépKép
benó

Márti, de jól néz ki a nevem! :lol: Köszike! :D Ügyi vagy!

Kép
flóra 11

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
martik77

Kép Kép Kép Kép

Kép
martik77

Az én mesém úgy szól, hogy megjöt az Andi, dumáltunk, aztán jött a Gy., és elment íjászni :x, most egyáltalán nem örültem neki, őt akartam elküldeni boltba + MagneB6-ért, aztán az Andival elmentünk a MagneB6-ért + vettünk kenyeret, utána felhívtam apuékat, hogy nem megyünk le, ők jöttek föl, ők nem voltak sokáig, és mostanában ment el mindenki.

Nem vagyok sokkal jobban, kb. mindenem fáj (hátam, szeméremcsontom, derekam, olykor a hasam is, de tompán).

KépKép
benó

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
martik77

Aranyosak vagytok, köszönöm a dicsérő szavakat! :)

Benó, pihentél?

Edina, a privit nagyon szívesen küldtem, mert sztem is fontos, hogy legyen mindig olyan dolog, amiről a Te eseted pozitívan tudod megítélni. :) Örülök, hogy jól vagy lelkileg. :)

Zsuzsi, már február lesz vasárnap! :):)

Márti, tényleg jó fej lehet Döme. Mázlid van vele. Az én 12 éves keresztlányom folyton kitalál vmi okot, hogy ne kelljen suliba mennie... az anyját teljesen palira veszi. Persze mostmár ő is átlát a szitán, de sajnos a félévi eredményeken már nem lehet változtatni.

Voltam ma a suliban, tök aranyosak voltak a kollégáim megint. :) Kiderült, hogy az év tanára címre az egyik legjobb bnőm is esélyes, hát majdnem sírva fakadtam, annyira örültem. Nagyon szorítok neki, mert tényleg megérdemelné, de sajna ezt csak pedagógus napkor hirdetik ki városi szinten. Addigra meg Beni is megszületik már (remélem), úgyhogy együtt ünnepelünk.[/b]

Heni

Kép
szheni

Na jó befejezem.Csak gondoltam tetszik majd nektek!! :wink:

Kép
martik77

Délelőtt voltunk a suliban,megírtuk a bérleti szerződést. Aztán a Péterrel ketten elraktuk a rengeteg padot és a még több széket.Mire végeztünk, már 11 óra volt. Néhány ajtót lezártunk,leragasztottuk, hogy arra ne közlekedjenek. Az ajtókra útbaigazításokat ragaszgattunk ki,meg ilyenek.

Kép
flóra 11

Benó, tudod, miért fájsz mindenhol? A csontjaid helyezkednek, mert azért két baba az két baba...

Heni

Kép
szheni

Nagyon szépek, Márti! Tök szupi, akár aláírásnak is. :D :D :D

Helló, Heni :D , pihentem, ültem, nem csináltam semmit. :wink:

KépKép
benó

Mit szervezkedtek Flóra?

Heni

Kép
szheni

Kép Kép Kép Kép

Kép
martik77

Nem is kell csinálnod semmit. Pihenj és ülj. Tegyél be vmi lágy zenét és próbálj meg kikapcsolni. Tegyél a derekad alá egy kispárnát és lazulj...

Heni

Kép
szheni

Oké, Heni, csak ne lennék ilyen parás. :roll: :D
Tök jó, hogy a barátnőd esélyes a díjra, reméljük, meg is kapja. Persze, hogy meglesz addigra Beni, hogyne lenne meg. :D :D :D Most már Beni marad, Zénó név kiesett? :D

Ildó, mindent kettőtöknek kellett csinálni? Nincs bevételetek (szponzor stb.), hogy valakiket fizessetek, mi? Nekünk se szokott semmire semmi pénzünk lenni, csak érdeklődöm.

KépKép
benó

Aztán bevásároltunk.Valamit a Tescoban vettünk meg, valamit a Kauflandban, valamit a Billában és valamit a Lidl-ben. Mi hol volt olcsóbb.Tehát szaladgáltunk fel-alá a városban,persze autóval.Még jó, hogy a Petinek van autója és jogosítványa is. így is 1 óra volt, mire minden lett és itthon voltunk végre.

Kép
flóra 11

Nekem a Beni név jobban tetszik!! :wink:

Kép
martik77

Nem semmi ez, Ildó. Ha túllesztek rajta, örülnék, ha megjutalmaznád magadat/magatokat valamivel. :D :D :D

KépKép
benó

Heni,ott a vonalzóm. Rubik kocka versenyt szervezünk. :wink:

Kép
flóra 11

Igen, Beni marad, ennyit még sikerült a Benjáminból megmentenem. Most ugyanis a Benito a nyerő Mikinél. Én meg nem veszem el a kedvét azzal, hogy úgyis Miklós Márk lesz. :lol: :lol: :lol: :lol: Na, jó, még nem biztos, egyelőre szokom a Benito-t. De miért nem akar egyszerű normális nevet??? :(

Heni

Kép
szheni

Ja, tényleg, látom és láttam eddig is. Bocsi Flóra!

Heni

Kép
szheni

Márti, ha hallottad volna a lehetséges neveket... brrrrrrr! :) Ilyen nevek is csak egy Szantbauernek jutnak eszébe.

Heni

Kép
szheni

Benito milyen név? Spanyol? :wink:
Miki inkább ne találjon ki nevet, add át neki! :lol: :lol: :lol: :lol: Bocsi!!! :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: