Hahó csajok!
Én ma csak olvasni vagyok képes, tegnap éjjel mindkét gyerek pörgött, Pötyi 2-5-ig, Apával felváltva rohantunk be, Ádi meg fél 4-től 5-ig, majd fél 7-től 8-ig műsorozott. Valami lehetett a levegőben. Hullák vagyunk mindketten.

Ádi szerintem túlalussza magát, gyakorlatilag nincs ébren csak max egy órát a napból, így hajnalra szerintem kipiheni magát. Gyanús, hgy mégsem hasfájás, mert amikor villanyt kapcsoltam frankón elnézelődött...
Ma nem hagytam aludni 6-8-ig, hátha alszunk hajnalban...
Jandrea! Bőgés dettó... minden vackon picsorgok.
A fejést csak az esti szopi után javasolják, napi egyszer. Azért akkor, mert akkor van a legkevesebb. Mindegy hány ciciből etetsz, nem az a lényeg, hogy jöjjön tejcsi, hanem hogy stimullja a cicit.
Én nem fejek, mert ugyanaz a szitu, mint nálatok. Nekem simán elég a tej Ádinak, ha csak simán fejek,akkor csak pár ml jön le. Nem fárasztom magam vele. Csak érdekesség féle képpen: ha a baba szívja a cicit, akkor az a tej akkor termelődik, vagyis friss tejet kajcsiznak. Ha fejsz, akkor max. a csatornákat tudod kifejni és ez csak akkor hasznos, ha mondjuk begyullad a mell, stb. Vagyis semilyen gép nem tud olyan erősen szívni, hogy friss tej termelődjön. De vannak kivételek, mint pl. egy ismerősöm, aki napi egy litert

még le tudott adni. Nála nem állt be a kereslet-kínálat. Vannak ilyen emberek is. Ez a ritkább. Szóval csak akkor fejj, ha új érzed kevés Biankának. Mert ez a 30 perc váltott fejés valami miatt beindítja a termelést. Nem azonnal, hanem másnap, vagy éjjel. Nekem akkor volt hasznos, amikor lebetegedtem és apadt a tejcsim.
Nagyon jók a fotók!!!
Hanna! Olivér jöhet hozzánk is!

Pötyit nem zavarja a korkülönbség...

És tetszett neki a levegőzés? Beájult?
Na megyek aludni, nem forog az agyam sem...
Jó éjt!
Barti