Susy - teaházba ritkán jutunk el a fent említettnek viszont nagyon tetszett a hangulata. A teákat (zöld, fekete) nagyon szeretjük, van egy kedvenc boltunk a Westendben ([url] http://www.demmers.hu/index.html), ott kísérletezgetünk. Kedvenceink: a japán cseresznye, pink summer, zöld kimonó... de nekem nagyon bejönnek még a Milford teák is.
Veronika - panaszmentes fogkibújást nektek és gratula! Én nem kentem Zolónak semmivel, a dokink nem ajánlotta, mert kicsit "kábít" nehogy éjjel az etetésnél félre nyeljen. Bár nem tudom a dologelben mi van. Te is masszírozhatod neki az ujjaddal pelussal vagy adhatsz neki hűthető rágókát is.
Ugabesz - nekünk is volt egy időben hasonló probléma, mi az ágyikóban vettük le az egyik oldalt a rácsvédőt és maradt a csupasz fal ami ugye nem olyan érdekes, fordítgattuk lerakásnál a testhelyzetét és a pelenkázón is próbáltuk terelgetni a figyelmét.
Sütőtök - én rengeteget rakok és raktam el, igaz nincs nagy fagyónk. A Lehel piacon vettem, ott mindig szépek vannak, direkt édesebbet válogatunk, hazaérve mennek a sütőbe, aztán pürésítem és decis műanyag pohárba, feliratozva, csomagolva mennek a fagyóba. Mindent így raktam el, sütőtököt, répát, spenótot, sóskát, gesztenyét, még a csirkemellet is, frissen felkockáztam és beleraktam a műanyag pohárkába, az volt egy adag. Ha kell csak kiveszem és frissen megfőzöm. Általában mindent elrakok és frissen rakom össze a babakaját. Tudom répa mindig van, de milyen jól ha megyünk valahová, csak kiveszem ami kell, bele az aventes pohárba és bárhol ehetünk. Brokkoli ha nincs friss (nem jutottunk ki a piacra), akkor fagyasztottat kapott. Céklát is raktam el így, csak főzve, bár azt még nem kóstoltuk. Eddig bejött a módszer. Van aki jégkockatartóban fagyaszt és utána zacskózza őket, így is kis helyet foglal, csak előre kell gondolkodni, mert nekünk sincs túl sok helyünk!
[/url][url][/url]