A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Aludtam. Most keltem fel.

KépKép
benó

Nem hallani Edina,hogy kattog vagy mi csak olyan ütemes,hogy csak erre tudok gondolni.De L.is a hasamra tette a kezét és ő is érezte.Szerinte is csuklás lehet.

Jobb is ha mész dolgozni.1:Lefárasztod magad.2:Eltereled a gondolataidat!!! :)

Kép
martik77

Én csak punnyadtam.

Vasalnom kell!!! :cry: :cry: :cry:

Kép
martik77

Helló, jó, hogy jöttetek. :D
Edina, ha unatkozol, velünk tudsz dumcsizni csütörtökig is. :D :D :D (Utána is, persze.) Jó, hogy megy az angoltanár, legalább lesz társaságod. :D Kösz a nyelvvizsgás infót. :D Tényleg ne vergődj át a hülye Pesten, amíg nem muszáj. :wink: Fürdés, pakolás után gyere, én is ezeket fogom tenni, fürdés nélkül. Vagy azzal együtt?

Márti, veled mi a helyzet? :D

KépKép
benó

Miért minden akkor esik le, amikor tök nehéz érte lehajolni? :wink:
Hülye vasalás. :x Sok van? :roll: :? (Hagyd a dagadt ruhát másra. :lol:)

KépKép
benó

Még mindig gyatra vagyok.

Semmi kedvem semmihez

LL.majd megy el az anyósék mert viszi el a kutyut és Dömét az apjához.

Holnap nappalos és mondtam,hogy vigye el a kutyut ne keljen nekem levinni holnap.Nincs most hozzá erőm.

Kép
martik77

Nincs aki megcsinálja!!!

Elég sok mert L.kb 3 garnitúra munkaruháját hazahozta(tegnap ki lett mosva)+azok amik már várnak egy ideje.
De kb 1 óra alatt szoktam végezni. :wink:

Kép
martik77

Hogy gyatra?
:? Ó, hogyhogy, a kutyusétáltatás is büdös? :wink: :lol:(= nincs hozzá kedved)

KépKép
benó

Szerintem ne csináld meg egyszerre, megfájdul a hátad, nem? 1 óra, az nagyon sok. Én kb. 15 perces mosogatást bírok ki. :wink:
Nekem is minden büdös most, még a leesett kupakért se vagyok hajlandó lehajolni, és a reggeli maradványai fölött írok. :wink:

KépKép
benó

Nincs kedvem.Meg erőm:Felöltözni(reggel meg du)kutyut felöltöztetni lemenni várni.Nincs most ehhez kedvem.

Gyatra:Kedvetlen,nyávogós,vacak,erőtlen.Ilyenek. :)

Kép
martik77

Ezek én is vagyok. :lol: :lol: :lol:
Akkor kerekedjünk fel egyszerre, hátha mégis sikerül legalább felállni, ha mást nem is. :lol: :lol:

KépKép
benó

Úgy vasalok,hogy az ágy karfáján ülök és az egyik szint a vasalódeszkán így pont jó. :wink:
Zenét hallgatok és elterelem a figyelmem(próbálom).

Most megvárom még elmennek,csak utána kezdek neki. :wink:

Kép
martik77

Paradizs, jelentkezz, mi van!!!!

KépKép
benó

Nem tudod a tel számát???Iwiw-en nincs kiírva???

Kép
martik77

Rendben.
:D Én viszont felállok.
Majd jövök.

KépKép
benó

Jaj, azt megnézem. De pénz sincs a telefononom. :x

KépKép
benó

Írtam neki az iwiw-en egy üzenetet, mert oda tegnap (ha tegnap volt 29) bejelentkezett este 9 körül, úgyhogy szerintem nagy baj nincs, reméljük.

KépKép
benó

megyek pakolni

KépKép
benó

Most nézem, hogy a gumikacsákkal aludtam. :shock: :lol: :lol:

KépKép
benó

Én meg kezdem a vasalást. :?
Majd néha benézek!!Puszi.

Kép
martik77

Ott tartok, hogy elmosogattam. Lassan megy. :roll: Mint a reklámokban. :lol:

KépKép
benó

sziasztok

sajna kórházba kerültem ezért nem voltam felkészítő, nőnek a babák és rendesen húzódnak a méhszalagjaim és néha mozdulni sem tudok talán 7végére hazamehetek de lehet hogy az elkövetkező hetekben már be kell költöznöm sebaj a babák legyenek egészségesek és akkor mindent elviselek ők most is jól vannak csak talán én vagyok egy kicsit parázós

mindenkit üdvözlök és vigyázzatok magatokra
benó: remélem vmikor talizunk

Kép
paradizs

ÓÓÓÓ!!!Ez nagyon nem jó!!!!!!!

De mondtak valamit???Vagy te érezted rosszul magad???
Lényeg,hogy vigyázz magatokra!!!!!!!!!!!!

Még vasalok.Már nem sok van!!!!! :wink:

Kép
martik77

Miért kellett kórházba menned? :shock: :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép
benó

Fájt a pocakod????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
MINDEN JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓT NEKTEK, PARADIZS!!!!!
Telefonszámod írd meg valamelyikünknek, vagy ide, ha gondolod.
Velem nem kell találkozni, nem az a lényeg, csak aggódtunk. :cry:

KépKép
benó

És most hazajöttél és visszamész? Vagy mi lesz? Itt vagy még?

KépKép
benó

Te magas és erős nő vagy, az nagyon nagy előny az ikreknél.

KépKép
benó

Amint írtál, először nem olvastam el teljesen, csak azt, hogy a babák jól vannak, hála Istennek. Aztán olvastam el még egyszer, hogy mi van. Na, a telefonszámod jó lenne, hogy tudjuk, jól vagy.

KépKép
benó

KÉSZ VAGYOK!!!!!! :D :D :D

Most kiteregetek és még megy két mosás!!!! :?
De nem gond a neheze megvan!!!

L.hazajött.Süt ki krumplit meg csibefasírtot. :wink:
Szóval kaja is lesz nemsokára!!! :D

Kép
martik77

Az jó, ha ilyen jól haladtál. :D
Én meg sütöttem sütit, még kell rá pudingot csinálni, meg csinálok zacskós levest :wink:, viszont el kéne mennem a boltba kenyérért. De nincs kedvem.
Szegény Paradizst úgy sajnálom.

KépKép
benó

Úgy látom kicsit több ideig vasaltam mint gondoltam. :roll: :roll: :roll:
Pedig annyi időre álltam meg míg a gépen lejárt egy zene és rányomtam a következőre. :)

Kép
martik77

Biztos nem lesz semmi baj!!!

Na de látod,hogy nem véletlen aggódunk értetek(ikresek)jobban!!!!
Nagyobb a kockázat!!Sajnos!!!!

De nem lesz semmi baj!!!! :wink:

Kép
martik77

De mi a fenét csináljon az ember? :? Paradizs pl. otthon volt táppénzen, nem is pakolt saját bevallása szerint stb., és bakker, pont akkor kerül kórházba, mikor a férje nincs otthon???? :shock: :shock: :? Ezt csak most jutott eszembe. :?

KépKép
benó

Azt hiszem, jövő héten ágyban maradok végig. :twisted: Most se megyek boltba. :twisted: :twisted:

KépKép
benó

Én is egy hete feküdtem mikor az történt... :?

Lehet azért történt mert elment a férje és szomorú volt,zaklatott.
De egyenlőre ne fessük az :evil:-öt a falra!!!

Pihen és jobban lesz!!!!!

Kép
martik77

Persze, hogy jobban lesz. Nem festek semmit, semmit, semmit.

Kiöntöttem azt a nyavalyás zacskós levest. Nagy kaki.

KépKép
benó

Adri nem jön, bárányhimlős a gyereke.

Pucolok krumplit a leveshez, amit mindjárt főzök.

KépKép
benó

Akkor ne is edd meg!! :lol: :lol: :lol:

Megyek eszek!!
Ja és most szortíroztam.Egész jól.Pólókat,pizsiket.L.holmijait.Ami póló anyag jó azt szétvágtam autó törlőnek meg itthon bútortörléshez!!! :wink:

Kép
martik77

ügyi :D
jó étvágyat :D

KépKép
benó

Sziasztok! :D

Elolvastalak benneteket, de most elmegyek hajat mosni, aztán egy picit leszek, mert utána indulhatok be a városba, mert megyünk le Füredre és ugye az A. dolgozik és már nem jön haza!

Paradizs, vigyázz nagyon magatokra! Sajnálom, hogy már most kórházba kerültél, de tényleg mindent a babákért! :wink:
Ildikó, kitartás a hétvégére! Kívánom, hogy minden jól sikerüljön! :D Remélem mára jobban vagy már kicsit!
Benó, végre Te is már otthon vagy! :D És mennyi ajándékot kaptál! :D
Márti, most már itt a Benó, nem leszel Te sem egyedül otthon! :D
Zsuzska, most jön pár nap szabadnap ugye?

Kép
szilzi

Edina, szerintem ez a pesti közlekedés nem való, főleg nem ha levagy gyengülve! Ez olyan mint egy küzdősport, közelharc! :evil: :lol: :lol: Jó, hogy csak pár nappal kezdesz! :wink: Lassan majd biztos jobban leszel lelkileg is, biztos majd a munka is segít! :wink:

Kép
szilzi

Helló Szilzi! :D
Érezd jól magad otthon! :D :D :D
Megyek, felveszek valamit stb., mert itt kegyetlen állapotok uralkodnak még mindig, aztán jön az Andi. Úgyhogy én nem nagyon leszek most.

Ja, és hívtam egy lányt ide közénk, akivel tegnap ismerkedtem össze a szülésfelkészítőn. Remélem, nem bánjátok. :wink:

KépKép
benó

Sziasztok! Egy ideje csak olvaslak Titeket, mert nem nagyon volt időm írni. Láttam, hogy Paradizs kórházban volt, remélem, minden oké vele és a babákkal is.
Benó, szépek a macik, amiket készítettél. Ezek szt már nem jársz dolgozni? Vigyázz is Magadra!

Nálam minden rendben van, csak halálosan fáradt vagyok. Megcsináltuk a nagytakarítást, ami azzal járt, h minden szekrényt kirámoltunk és kiselejteztünk mindent. Szóval mostmár csak pihi van... :) Teszek egy pocifotót, ez a 22. heti, azaz szerdai. :)

Kép

Remélem, mindenki jól van és Edina is jobban érzi magát!
Sok-sok puszi Nektek!

Heni

Kép
szheni

Szép nagy a pocid, Heni! :D :D És ügyesek vagytok a takarítással, mi is elkezdtük, de nem végeztünk még. :wink:
Nem megyek már dolgozni, igen. :D
Pihenj csak te is, semmi baj. :D

KépKép
benó

Itt vagyok. Csak angoloztam, itt volt a tanár is. Tök rendes, hogy eljött. Aztán meg elmentem sétálni picit. Mert már nem jó itt a 4 fal között, főleg egyedül. Most is Mikit várom, mindjárt hazaér.

Paradizs sajnálom, hogy kórházban vagy, de legalább nincs semmi baj. Izgultunk érted! Meg még most is izgulunk!

Szerintem inkább csak úgy ok nélkül is már bent tartják, csak a kockázat miatt is. Mégiscsak 3 babuci! Meg ott legalább nem izgul talán, mert ha bármit gondol meg tudják nyugtatni.

Szilzi nektek jó kikapcsolódást Füreden! :D
Tényleg küzdősport a pesti tömegközlekedés :lol: :lol: :lol: Készítem rá fel magamat előre. :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Jól tetted, hogy kicsit kimozdultál. :D És igazad van a Paradizzsal kapcsolatban is. :wink:
Viszont én egész eddig pörögtem, olvasok kicsit. Pussz :D

KépKép
benó

Heni, nagyon szép nagy már a pocakod! És még mennyi mindent csinálsz így is. Azért pihenjél is most már, mert az idő meg egyre csak telik... :D :D :D

Ja igen, és köszönöm neked a levelet, amit írtál. Az ilyen történetek adnak most nekem erőt, meg reményt. Tényleg sokat segít minden ilyesmi.

KépKép

KépKép
nadina01

Benó, Te se pörögjél már :D :D :D
Jó olvasást! Meg PIHENÉST! Puszi :D :D :D

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok!

Sajnálom Paradizs a kórházat, de mindent a babákért. De nagyon kiváncsi vagyok mi történhetett........ :roll:

Heni, csodaszép a pocakod!!!!!!!!!! Már nagyon hasonlít a vonalzódhoz! :wink:

Benó, látod ezért kell összekészíteni mindent mert bármelyik percben kórházba lehet kerülni. :roll:

Ildó, biztos minden nagyon klassz lesz, de estére hulla fáradt leszel!

Kép
muzsuzska

Edina tök jó fej a háziorvosod! :wink:

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: