Gabi1!
Köszi, akkor most már az a pici bizonytalanság sincs, hogy nem tudom mi mit jelent.

Amúgy uh közben mondta még a dokim, mintha csak úgy magának mormogná, hogy zárt mellkas, meg zárt gerinc, ilyeneket, úgyhogy azzal kapcsolatban már ott megnyugodtam.
Gabi83!
De jó, hogy megint itt vagy, és sajnálom a sok kellemetlenséget, de most már remélem te is megnyugodtál. És képzeld, én is kb. úgy haladok, mint te, ugyanis pár nappal idősebbnek mondta most a várandósságom a doki. Ja! A lényeg (kicsit szétszórt vagyok) , hogy nekem még nagyobb a hasam, mint neked, szóval szerintem a tied egyáltalán nem "túl" nagy, már ha lehet ilyet mondani. No, majd hétvégén rakok fel képet! (007! nem nevetni

)
A szórakozottságomról annyit, hogy a teknősök kajáját (fagyasztott halat) tegnap reggel

óta kint hagytam a szobában az akvárium mellett, ami a hálónkban van.

Eddig nem tűnt fel, csak most amikor este megyek be, iszonyú halszag volt, és látom, hogy folyik az akvi mellett a hallé. (már bocsánat a hányósoktól) Úgyhogy takaríthattam, meg szellőztethettem, még jó, hogy most nincs olyan hideg kint.
Az a félelmetes az egészben, hogy nem emlékszem rá, és nem is értem, hogyan hagyhattam ott. Kiveszem az adagot, utána mindig rakom vissza. És tegnap este, éjjel, hogy hogy nem éreztük, vagy nem vettük észre??

Komolyan megijedtem magamtól!!

Ez is terhességi tünet?

Mondjuk azt is mutatja a dolog, hogy mostanában mennyit tartózkodom itthon!
Dodi!
Nálam is csak akkor vannak "elvárások" ha lány lesz. Jó lenne ha a párom szemét (de főleg a hosszú szempilláit, amiről már volt szó korábban itt a fórumon) és az én hajamat örökölné. Még gondoltunk a párom nyugodt természetére

, de ahogy érzem a ficánkolásból, nem az lesz.

De ha az ember lánya több babát szeretne, akkor úgyis lesz ilyen is olyan is. Legalábbis remélem...
Hendegabi!
Nekem is sószegény diétát mondott a doki a vérnyomim miatt. Viszont én már átestem a ló túlsó oldalára, annyira oda szeretnék figyelni rá, hogy a múltkor nem ettem meg valami pörit, mert túl sósnak találtam, de a férjem mondta, hogy nem volt egyáltalán gáz.

Rá hallgatok, apósomra nem mernék, mert ő iszonyú sok sót eszik. Mindenre ráborít még két marékkal, de szó szerint, már a látványtól rosszul vagyok.
Almáról még nem hallottam, hogy jó vizesedés ellen, de ennek örülök, mert imádom, és nyáron rengeteg terem a kertünkben. Legalábbis tavaly sok volt, remélem most is lesz. Petrezselymet is imádom!!
Boo!
Írtad Dodinak, hogy még 4 hónapig akar dolgozni? Én tuti május végéig nyomom, ha nem jön közbe semmi probléma (amit nagyon remélek).