A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Helló, helló! :D :D
Gyorsan visszanéztem, de látom, Paradizs nem volt itt. Mert nem jött a szülésfelkészítőre :cry: , remélem, nincs semmi baja. :wink:

Vártam rá a bejáratnál majdnem 30-ig, sajnáltam, hogy nem jött.
De persze mindegy, majd legközelebb, csak ne legyen semmi baja.

Egyébként maga a szülésfelkészítő felejthető volt, akármelyikünk tarthatta volna terhességről, tünetekről, nyavalyákról stb., úgyhogy a hátsó sorban dumáltam néhány emberrel, viszont láttam egy-két régi ismerőst, akiket nem is sejtettem, hogy ott lehetnek.
:D

Nem voltunk sokan, és még egy ikres volt, de nem a Paradizs volt az (kettes ikres volt egyébként).

KépKép
benó

Péter Valentin.
A Döme becenév.Döncinek hívta az apja első naptól,hogy hazamentünk.Onnantól mindenki így hívta.És ahogy nőt változott a beceneve. :D
Én egyszer mondtam neki véletlenül a 12 év alatt,hogy Peti.

Kép
martik77

Helló Benó! Gy.-val mizujs?

Kép
flóra 11

Ó, laptetű. :D

Az iskolában RENGETEG ajándékot kaptam a GYEREKEKTŐL :shock: :shock:, a kislányokkal (akiket kis nyavalyásnak szoktam titulálni) jót bőgtünk együtt, aztán később a saját osztályommal már nem. Nagyon aranyosak voltak, de tényleg iszonyatosan sok ajándékot kaptam (csokik, képeslapok, vízhőmérő, rágóka /2 db/, cumi /2 db/, kék színű gumikacsa /2 db - és ez a kedvencem!!!!, csúcsszuper, imádom a kacsákat!!!/, kis cipők, az osztályomtól virág, naptár a fényképükkel, fürdető partedlivel /nem tudtam, mi az, már tudom, előke/, meg fogalmam sincs, mi még, de rengeteg, úúúúúú). Úgyhogy bőgtem. Akkor is bőgtem volna, ha nem adnak semmit, nem is vártam tőlük semmit, de iszonyatosan aranyosak voltak, és bőgnöm kellett.

KépKép
benó

Helló csajok! :D

Gyurika lefoglalta a csokikat, de tudom, hogy nem erre vagy kíváncsi.... :lol:
Volt nyelvvizsgázni, vett álcahálót :lol: , de tudom, hogy még erre se, tehát mindenre válaszolt a vizsgán, a leveleket összecsapta, úgyhogy majd lesz, ami lesz, ahogy máskor is.... :roll: De kösz mindenkinek a drukkot. :D :D :D :D

Veletek mi a helyzet, mindjárt visszanézek.

Még annyit, hogy lehet, hogy elmegyek majd tornára, mert van egy nagyon szimpi csaj, aki mondta, hogy szeretne menni, úgyhogy lehet, hogy elmegyek vele hétfőn.
Egy másiknak meg megadtam a doki telefonszámát, mert mondta, hogy az itteni dokik nem jönnek be neki. Erre elmeséltem, mi mennyibe kerül stb., előnyök, hátrányok, mérlegeljen....

Meg mikor hazajöttem délben, akkor még csináltam kókuszgolyót is a lányoknak.

KépKép
benó

Na, és még:
- A macik nagyon tetszettek nekik, és volt, akinek kimondottan a bandzsa tetszett (az én osztályomból, 13. évf., 19 évesek), és össze is vesztek a barátnőjével, hogy kié legyen, de persze nem vérre ment a harc :lol: :lol: :lol:
- Tegnap csináltam olyan kaját, amilyet a múltkor vettem (majdnem), leveles tésztába belegöngyöltem a kiolvasztott és ízesített spenótot (jó savanyúra hagytam), és csináltam hozzá (zacskós) krumplipürét, ezt ettük tegnap és ma, finom lett :D
- Az a hülye koll.nőm, akiről meséltem, ma megsértődve kérdezte, hogy elmondanám, mit fog ő tanítani hétfőtől? Mondtam, tán kérdezze az ig.-t, erre a válasz: Azt hiszed, mond valamit??? Bakker, mi vagyok én? Felhúzott, úgyhogy nem bánom, hogy nem kell látnom, kerülgetnem stb., tényleg nem én vagyok az ig., hogy megmondjam, mit csináljon, főleg, hogy az ig. se tudja még szerintem. :roll: Ami persze hülyeség és struccpolitika, de így van.

Kicsit elvonási tüneteim vannak, bocs a szóf...-ásért. :lol: :lol:

KépKép
benó

Értem a becenevet. Kár, hogy nem használod a Pétert, olyan szép név. Nekem ez volt gyerekkoromtól a kedvencem.

Kép
flóra 11

Ügyes a Gy.Tuti sikerült neki!!! :wink: :wink: :wink:

Én is tuti bőgtem volna,de nálunk nincs ilyen búcsúztató csak ha valaki tényleg elmegy.Meg ha megszül valaki régen vettünk ajándékot.Baba látogatás és úgy megkapta,

Kép
martik77

Na, és még egy hír.

Jött egy új rendszergizda, aki képzeljétek, az összes felszívódott mappámat, mindenemet VISSZASZEDTE egy dvd-re, úgyhogy megvan mindenem! :D :D :D Az Andinál hagytam letétbe, ő legalább nem hagyja el, tuti.

Holnap du. jön az Andi és az Adri igh.-k, sütizni stb., mert a suliban 5 percre se érnek rá, én se, úgyhogy ennyi. Búcsúsütizni. :D :D

KépKép
benó

Hali...

Mizujs erre?

Lűátom sok ajándékot kaptál,ez tök jó...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Nekem is Ildó.Szerelmes voltam egy ált oszt társamba(3.oszt.Balogh Péter egy napon születtünk.),és akkor azt mondtam ha egyszer fiam lesz Péter lesz.Az véletlen,hogy az apja is Péter.

Kép
martik77

Benó,nagyon ügyes vagy és örülök, hogy ennyi mindent kaptál. Látod,gondoltak rád ők is és hiányozni fogsz nekik biztosan. :wink: Majd csináljatok mindenről képeket.

Kép
flóra 11

Mi se csináltunk búcsúztatót, nincs nálunk ilyen, max. akkor vesznek a tanárok kollektíve ajándékot, ha megszül valaki. Tehát a tanároktól nem is kaptam ajit, nem is baj. Csak én mondtam a lányoknak, hogy viszek nekik búcsúsütit az utolsó órára, úgyhogy jöjjenek szépen be a 7., 8.-ra (mert reggel még gépeltünk szigorúan!!! :evil: :evil: :evil:), és így. Én akartam tőlük tisztességesen elbúcsúzni, ha már együtt voltunk egy jó darabig. A kislányokat tavaly is tanítottam szinte év elejétől.

KépKép
benó

Most megyek, egyfolytában zargattak! :evil: Majd holnap jövök!

Kép
szilzi

A Péter név nekem is nagyon tetszik, de sajnos a Gy. tesója is az, és neki is ez kedvenc neve. :lol: :lol: És ha neki fia lesz stb....

Hát, tényleg nagyon rendesek voltak, hihetetlen. :P :P :P :P

KépKép
benó

Szia Szilzi! :D :D :D

KépKép
benó

Majd lefényképezünk mindent. :D

Szerintetek Paradizzsal mi van? :shock:

KépKép
benó

Ildó, nagyon gratulálok a Petinek, szuper ügyes lehetett! :D :D Ha holnap meg lehet hallgatni azon az oldalon, akkor szólj, jó?

Lassan át kell adnom a helyet a függő barátomnak itt mellettem, aki tegnap ÉJFÉLIG FÓRUMOZOTT. :shock: :shock: :shock: :shock: Utána pedig 3-ig játszott valami baromsággal, és du. meg ment nyelvvizsgázni. :roll: :wink:

Én minden lépését tudom, vagyis én is fent voltam, míg ő szüttyögött. :twisted: :twisted: :twisted:

Gyorsan visszaolvasok, aztán lekopok, hadd jöjjön (ne dumáljon).
Jó éjt nektek! :D :D :D :D :D :D :D Holnap majd reagálok!

KépKép
benó

A Gy.-nak ezúttal biztosan sikeült a vizsga. :wink:

Klassz,hogy örültek a maciknak. :D
Ez így van rendjén, el kell köszönni a tanítványoktól. :wink:

Kép
flóra 11

Én is megyek szabad a fürdő!!Még jövök!! :D

Kép
martik77

Remélem semmi baja Paradizsnak!!! :shock:

Lehet csak fáradt volt és inkább nem indult el!!Vigyáznia is kell!!!

Kép
martik77

Na és Heni???
Ő se volt már mióta!!!! :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Heni szerintem nem bír ennyi fórumba írni. :lol: :lol:
De szerintem Paradizs csak ide ír, jaj, jaj, miért nem jött? :? :shock: Nagyon bízom benne, hogy minden rendben. Mondta, hogy a férje ma megy Fo.-ba (talán), úgyhogy egyedül lesz a gyerekekkel (benne).

Ildó, látom, hogy már le lehet tölteni a hanganyagot. Most nem tudom, mert ahhoz valamit engedélyeztetni kell vagy mi, de ha a Gy. nem lesz itthon holnap, akkor majd engedélyeztetem :twisted: :twisted: :twisted: és meg tudom hallgatni.

Timiék vajon hogy vannak? Reméljük, Sanyi jól van már. :wink:

Szilzi, látom, szenvedsz azzal a nyavalyás programmal. :evil: :evil: :evil: Kitartás!

Zsuzsi is csak beugrani tudott ideje híján. Ez a piri mikor volt esedékes? Vagy ez nem piri most?

KépKép
benó

Vagyok,csak egy nagyon régi ismerősömmel msn-ezek
:)
Békáig vagyok...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Márti, hétfőtől (vagy holnaptól, ahogy tetszik) együtt tartjuk a frontot itt. :D :D :D :D
Írta egy ikres anya (akinek már 4 évesek a gyerekei), hogy inkább hozzam előrébb a teendőket, és ne hagyjak az utolsó 10 hétre semmit olvasáson és punnyadáson kívül. :wink: Mert bálna leszek, aki pingvinként mozog stb., vagy már az sem. :roll: :lol: :lol:

KépKép
benó

Igaza van!!!!!!

Én 1 babával nehezen mozogtam,neked nem lesz könnyü

Kép

Kép[/
tancsu

Én meg a Gy.-val nézetem a 19.30-as CSI-t, addig is írhatok. Utána húzok fürdeni stb., aztán én vízszinteskedem, mert a tegnapi és a mai nap kicsit pörgősre sikeredett. :wink: Ja, mert ma a szülésf. után még lementem anyuékhoz is, hogy mi újság.

KépKép
benó

Annak a lánynak (az ikresnek) 148 volt a kerülete, majd nézzétek meg, hogy az milyen böszme nagy. :shock: :D Van róla egy kép a babaextrán a fórumba beszúrva....., anyám. :shock:

Na, és ma még kaptam egy nagyon jó hírt, ami reméljük, a továbbiakban is jól fog alakulni: az egyik kollégám feleségének volt méhenkívülije, és szétrobbant a petefészke vagy a petevezetéke, nem tudom, és voltak lombikon (másodjára), és most pozitív lett a teszt, és eddig nem mondtak nekik semmit, de ma mondta nekem a férj, hogy a feleség otthon van és ott a baba is a pocakjában...., és szorítsunk nekik is!!!!!

Szilzi, a te ismerősöddel mi a helyzet???? Szorítunk nekik is!!!

KépKép
benó

Rendben, akkor holnap majd megváltoztatom a teendőket a következő hetekre.

Szegény tesóméknál nincs tűzhely, majd vesznek az új házba (építkeznek és most közben albérletben laknak), úgyhogy mondta, hogy jó lenne, ha sütnék valami sütit, mert elvonási tüneteik vannak kollektíve mindannyiuknak, mert nekik csak egy rezsójuk van.

Edina, hogy vagy?

KépKép
benó

Linkeld be léccike hol találom,kiváncsi vagyok rá
:)

Kép

Kép[/
tancsu

Még egy dolog eszembe jutott:
Anyuék a minap voltak itt nálunk, mutattam nekik, hogy milyen vetőmagokat vettünk (tökmindegy egyébként, majd leírom), többek között pl. vettünk petrezselymet, és mondom, hogy ez tök jó, mert képzeljétek, ez a múltkor is kikelt a telken, pedig a szomszéd azt mondja, hogy neki nem kelt ki :shock: :shock: (én a zöld levelekre gondoltam, amiket összevagdalunk, tudjátok), és anyuék mondták, ez nagyon ügyes, meg jó is, mert akkor a levesbe is lehet tenni. Erre nézek nagyot, hogy mit? Hát a fehérrépát (vagy mi az). Á, mondom, nekünk olyan nem volt, csak a petrezselyem. És kinevettek, hogy olyan nincs, csak a kettő együtt (a hosszú gyökér + a zöld). Egy ideig állítottam, hogy én tudom, hogy van másmilyen is, de rájöttem, hogy alapvetően gőzöm nincs, szóval röhögtem én is velük.

Erre tegnap mit találtam: olyan petrezselyemmagot, aminek a hátoldalára az van írva "gyökértestet nem növeszt". :shock: Gyorsan vettem is egyet anyuéknak is, hogy az orruk alá dörgölhessem. :lol: :lol: Anyu mondta, hogy akkora paraszt lettem, jobban tudom, mint az öregasszonyok. :lol: Hahaha! Hogy tudom, mi? :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

A pocit. Oké, de aztán majd kitörlöm, jó? Nehogy megbántódjon. :wink: :roll:

KépKép
benó

Mázlid volt...... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Megvárom a linket,megnézem és lépek..:)

Kép

Kép[/
tancsu

KépKép
benó

Ja, ja, mázlim. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Nem semmi...
Párom azt mondta nekem is volt ekkora 1 babával... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Na lépek,menek fejni,holnap jövök..:)

Jóéjt,szép álmokat...:D

Sziasztok...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Vagyok!!!

Kép
martik77

Megnézted? Akkor kitörlöm, ha nem baj, majd inkább a képet elküldöm neked e-mailben, az se szebb dolog, de hát mindegy, mi is így fogunk kinézni kb. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Én meg most menek...

szió

Kép

Kép[/
tancsu

Hagyd még Márti hagy nézze meg

Kép

Kép[/
tancsu

Jó éjt, Tancsu! Neked valahogy máshogy állt a hasad.

KépKép
benó

Tényleg léptem...cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Ok, aztán kitörlöm, a többieknek holnap elküldöm, na szép. :roll:

KépKép
benó

Cupp, cuppp :D :D :D :D

KépKép
benó

Ez kegyetlen nagy!!!!!!!!

Ilyenkor minden szülésfájdalmam eszembe jut!!!!!

Kép
martik77

De jó!!Nem láttátok,hogy itt vagyok???? :?

Kép
martik77

Ma két helyszínelő lesz egymás utána viasaton.Benó.Ezt csak úgy megjegyeztem. :?

Kép
martik77

Kösz, kösz. :D De láttalak :D :D :D és örültem is neked :D :D , csak pörögtem, ide-oda, tesóm az iwiw-en, itt a Tancsu cupp, cupp stb. :D :D :D

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: