sziasztok!
rengeteget írtatok, csak pár dologra reagálnék amiket kutyafuttában olvastam.
Rszg, mennek a drukkok továbbra is hogy egyben maradj. szerintem nem baj h egyedül alszol. van telefon, ha baj lenne, nem? persze jobb nem egyedül, de ha így jött ki, így jött ki.
Bea, nekem sok helyem van, könnyen jár a szám pelenkázó-témában!
most 2 is van, egy kombi kiságy (110 cm a kiságyrész hossza, kb 60 v 70 cm a pelenkázóé), az lesz a picié, hétvégén rakjuk össze, teszek fotót majd.
a másik ágy a nagylányomé, (bár nem használja, velünk alszik), ahhoz külön van egy jó széles pelenkázószekrény. de mondom, 90 m2-en könnyű...
Papillon, ha őssejtes infókat akarsz, ne levelet írj, hanem hívd fel őket vagy menj be személyesen. Krio most olcsóbb, igaz a sejtbank az egyetlen, ahol nem kell nagy összeget előre leperkálni, lehet végig részletfizetést kérni.
és jobb minél előbb intézkedni, ha úgy döntötök, mert szerológiai vérvétel kell (5féle vírust néznek), vetetheted a köldökvérből is, de magadat is szúrathatod, viszont idő mire eredmény lesz (2 hét).
mi a férjem csontvelő-problémája miatt vetetjük le most is. ha anno levették volna, tudtak volna rajta segíteni tizenévesen. erről nem nyitottunk vele vitát, fizetjük és kész.
Vica, helyes gyerkőcök, és milyen vékony vagy!!!
a strepto-hoz akartam még, hogy annyira ne parázzatok lányok, nem mindenhol veszik le. a mávban sem szokás pl. nem minden baba betegszik meg, akinek az anyukája hordozza, és olyan baba is lehet beteg ahol anyukánál nem mutatták ki. nekem most nézni fogják, a szent imrében rutin.
el kell fogadni az adott kórház-doki álláspontját a kérdésben, ebben is, mint sok másban.