A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szia Szilzi! :D :D :D Te is dolgozol?

KépKép

KépKép
nadina01

Lányok, most lesz a rádióban a riport a Petivel. Nemsokára.

Kép
flóra 11

Szia, ok, nézem, vagyis hallgatom.

KépKép

KépKép
nadina01

De nem találom visszaolvasva, hogy melyik adón lesz Ildó?

KépKép

KépKép
nadina01

Helló! Fel tudod venni?

KépKép
benó

http://www.radiopatria.sk/magyar_index. ... livestream
Itt lehet online hallgatni!!!
Én hallgatom most megy :D :D :D

KépKép

KépKép
nadina01

Tök jó volt :D :D :D
Sajnos az elejét nem hallottam. De nagyon ügyes volt!!!És még egy kockát is kirakott a végén pár másodperc alatt :D :D :D
Tök jó mély hangja van Ildikó a fiadnak, legalább is így rádión keresztül :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

De jó! :D :D :D :D
Kár, hogy én nem hallgattam meg. :cry: :cry: :cry: De órán ülök. :cry: Mindegy, gratulálok a Petinek. :D :D :D :D A mély hangú pasikat szeretem! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Helló Edina!:D
Lustálkodj csak, jó az! Én szeretem! :D :D

A tanároknak ízlettek a sütik. (Mernének mást mondani. :roll: :lol:) :D Ja, és lehet, hogy 25-re nem értem be (nem értem be), de még be tudtam menni IDB-re (ami akkor van a szünetben), és elbúcsúztam tőlük (nekik nem vittem sütit, se macit, gyár nem vagyok :lol:), és aztán az órára simán bementem, még volt idő arra is, hogy a szünetben kirakjam a tanáriba a sütiket. Hosszú szünet az.

Mindjárt megyek haza (dél körül), aztán majd jövök vissza a macikkal stb. fél 2 körül.

KépKép
benó

Aztán a Paradizzsal tali 15.15-kor.

KépKép
benó

Mentem haza.

KépKép
benó

Helló Edina!

Örülök,hogy hallgattad. :wink: :D Ilyen mély hangja van az életben is. :D Megdicsérték őt,hogy ügyes volt. Állítólag egyenes adásban nem szoktak ilyen jól reagálni az emberek.

Kép
flóra 11

Majd biztos vissza fog lehetni hallgatni, rákeresek, hogy hol.

Kép
flóra 11

A tegnapi műsorokat már vissza lehet hallgatni. A maiak még nincsenek fenn, de gondolom akkor holnap fenn lesz már a mai.

Kép
flóra 11

Halihó!!

Vajon Benó és Zsu csinálnak közös fotót???

Sajnálom Ildó,hogy lemaradtam a rádió adásról,de hátha tv-ben majd látom. :wink:

Most meg hat ágra süt a nap.Na itt nálunk tiszta bu... idő van.
Aludtam megint!! :D
Már olyan vagyok mint egy jó óvodás!!! :D

Alvás:Zsuzsi meg mormotát játszik??? :roll: :roll: :roll:
Ma még nem volt igaz????

Kép
martik77

Halihó! Sajnos nem mormotázok... Szarul aludtam, kávéztam, ettem, mosogattam, most megy a mosás. Megmosom a hajam hajam, zuhanyzom aztán irány az ágy.
Én szakaszosan alszom, de le kell feküdnöm, mert máskülönben rohadt hosszú az éjszaka. De már csak a mai éjszaka van vissza.

Kép
muzsuzska

Reggel hazajöttünk elmentem wc-re és megint vérzek!!! :evil: Nekem a tablettától sincs normális pirim???????? :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Benó aranyosak a macik. :D

Ildó, ügyes fiad van! Gondolom te is ott leszel a kockaversenyen hétvégén?

Kép
muzsuzska

Itt még nincs hó, de az autót már lemostuk, annyi eső esett! :D

Kép
muzsuzska

Megyek dolgomra! Jók legyetek! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Egyszer én is szedtem ilyen bogyót és egész hónapban ömlött belőlem a vér.Azt mondta a doki közti vérzés az elején előfordulhat. :?

Akkor csak pihenj Zsuzsi!!Tudom milyen vacak fáradtan menni éjszakára. :? Kép

Kép
martik77

HÚ!!De pangás van!! :?

Valaki nem jön dumcsizni??? :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Délután aludtam egy jót. De fejfájássalébredtem és egyre náthásabb vagyokés fáj a torkom. Nem tudom,mi ez, hogy jön vissza a betegségem. :(

Kép
flóra 11

Zsuzsi,egyszer én is szedtem ilyeneket,egy hónapig vérezgettem,rendes pirosat.A következő hónaptól rendben volt, napra pontosan járt a pirim, gyenge volt és csak 3-4 napig tartott mindig. A doki azt mondta, hogy a szedés első hónapjában vannak furcsaságok, aztán ha megszokta a szervezeted a hormont, akkor rendbe jön.

Kép
flóra 11

Sziasztok...

Délután játszottam inassal,voltak tejért,elmosogattam,kitakaritottam a hálószobát,kiválogattam a fehérnemüs és zoknisfiókomat...kb ennyi...:D
Azt hiszem hulla vagyok... :wink:

Apa még nem ért haza,inas játszószönyegen,néha nyig,de ez van...:)

Majd béka előtt még benézek....:)

Vigyázzatok magatokra...cupp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Már fenn van a riport a neten, meghallgatható. Itt:

http://www.radiopatria.sk/magyar_index. ... &relID=520

A Tízórai mai adásában. 10-től végig van az adás ebben a blokkban,tehát előre kell menni kicsit, kb.1:10-re ,mivel 11 óra 10 perckor volt a riport. :wink:

Kép
flóra 11

Sziasztok!

Azt hittem reggel, hogy ma nyugis napom lesz.... Aztán elindult a nap és most álltam meg először! :evil: :evil: Elegem van az új rendszer miatti kínlódásból! :evil: Még mindig nem kaptunk kézikönyvet, csináld ahogy tudod alapon szenvedünk! :evil: :evil: :evil: A t....köm tele van! :evil: :evil:

Kép
szilzi

1:12:50-kor kezdi pontosan.

Most hallgatom. :wink:

Kép
martik77

Szerintem nincs mély hangja.Olyan tök kellemes. :wink:

Kép
martik77

Ildikó, biztos ügyi volt a fiad, de én sajnos most nem tudom meghallgatni, de remélem holnap igen! :wink: Sajálom, hogy megint rosszabbul vagy! :(
Zsuzska, pihenj valahogy, kitartás az utolsó éjszakádra! Én is így voltam az egyik tabival amit szedtem és kiderítette az orvos, hogy nekem az a gyógyszer nem jó! :shock: Ha jövő hónapban is ez lesz, akkor szólj a dokinak!!!!
Márti, én úgy jöttem volna hozzád, mára azt terveztem, hogy csak veletek csevegek, aztán tessék! :evil:

Kiváncsi vagyok Benóék találkájára :roll:

Kép
szilzi

De jó nektek... :( :( Holnap már lelehet valahonnan tölteni? :roll:

Kép
szilzi

Én nem is tudtam,hogy te dolgozol! :shock:

Szegény!! :?

Kép
martik77

Na nem semmi!!!Végig hallgattam Ildó és csak gratulálni tudok!!!! :D :D :D

Kép
martik77

Szilzi, feljebb van a link, már most is le lehet tölteni. :wink:

Kép
flóra 11

Lehet nincs a munkahelyén hangfal a géphez,de otthon megtudja hallgatni. :)

Kép
martik77

Azért nem nagyon nagy baj ám, most nem jövök három napig megint :wink: Megyünk holnap du Füredre! :D :D De sajnos csak futtában, mert vasárnap délután már jövünk is vissza! :cry: :cry:

Kép
szilzi

Köszike Márti! :wink: Mindig azt tudom csak mondani, hogy minden szülőnek kívánom, hogy legyen egy ilyen gyereke,mint a Péter,mert ő tényleg egy rendes, ügyes,problémamentes gyerek. :D A másik kettőről ez nem mondható el,de ő mindig ilyen volt. :wink:

Kép
flóra 11

Igen itt nincs hangfal, de majd holnap otthon! :D

Most megint mennem kell, azt hiszem...

Kép
szilzi

Szegény Szilvi! Még mindig ezzel az új rendszerrel kínlódsz. :(

Kép
flóra 11

Szilzi legalább az oldalszámot jegyezd meg!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
martik77

Megyek spenótot főzni. A krumpli és a tojás már kész hozzá. De rögtön jövök vissza.

Kép
flóra 11

Látod neked a Péter név szerencsét hoz.Nekem..... :?

De attól még szeretem a gyerekem. :wink:

Kép
martik77

Mi ez a nagy spenót evés??Múltkor Benó,most te. :?

Én nem bírom megenni.Talán ha kétszer ettem mert akkor már iszonyat éhes voltam. :?

Kép
martik77

Megfőztem, elmosogattam,elpakoltam a konyhában. Még egy telefont elintézek és jövök.

Kép
flóra 11

Én nagyon szeretem és a fiúk is és nálunk régen volt. :D (spenót)

Kép
flóra 11

Vagyok, de még lesz egy telefonom.

Kép
flóra 11

Én meg megyek gyorsan zuhanyozni és utána vagyok!! :wink:

Kép
martik77

Döme beelőzött. :D
Várnom kell!! :D

Kép
martik77

Ja, akkor még vagy?

Nekem még nem telefonáltak.

Kép
flóra 11

Márti,ha a fiad Péter Bálint,ha jól emlékszem,akkor honnan jött a Döme?

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: