A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok,

jaj mi ma reggel 9ig aludtunk :oops: magam meglepődtem amikor az órát megláttam. Péter kb. éjél óta mellettem volt :? nem tudok ellene tenni.

Mesi de jó, hogy javul a helyzet:-) engem még egyébként érdekelne, hogy amikor éjszaka szopiztok, Zsozsi nem ébred fel rá?? Magad mellé veszed Gegit, vagy hogy szopiztok???
Annó a gyerekorvosom azt tanácsolta, hogy ne fekve szoptassak, ma már értem miért, pedig annó azt hittem, hogy a hasfájással van összefüggésben amit mond :oops:

JAj de szupik a képek:-) Zsófi, Ildike, Karcsika, nagyon édesek!

Nálunk is szinte mindent megért Péterke:-) azt birom a legjobban, mikor megbeszélem vele reggel, hogy várjon meg az ágyban mig pisilek, mindig megvár:-) kis okos!

Unatkozás, hát mindig van valami ami lefoglalja, és ha már nagyon szenvedne bevetem a könyveket, mindig bejön:-)

Heni
KépKép
heni81

Anikoh boldog szülinapot tegnapra!

Karcsikának boldog névnapot! :)

Trutyi időből már nekem is elegem van :x

Regi: Nagyon ügyi vagy a -5 kg-val :) Én most éppen valószínűleg folyadékot tartok vissza, ezt át kell valahogy vészelnem :wink:
Ekcéma :(
Munka: Én újra így csinálnám, jó volt újra dolgozni. Kb. két hét alatt visszarázódtam (mondjuk az kemény volt felvenni újra a tempót), aztán meg jó volt újra eljönni :wink:

Fleur: Jobbulást! :(

Miléna: Jobbulást neked is! Konyha :)

K.Timi: Édes Ádi, ahogy alszik, meg amúgy is ! :)

Kaqk: Jöjjenek már ki azok a fogacskák ++++++

Sense: ++++ anyudnak

Mesi: De jó, hogy kijöttök végre a betegségekből! :D

Silka: Nagyon okos lánykád van :shock: :)

Kaja: Hasonló a helyzet, mint Vindóénál Peti képes a lejárt dolgokat is megenni, néha úgy kell lebeszélnem :oops: Viszont az jó, hogy szinte soha nem dobunk ki kaját, azt nem szeretem. :)

Hörcsög, Panndi: De jók a képek :D

Irina? LMóni? Nektarin? Maggie? Morzsesz?

Mátém alszik, úgyhogy megyek, befejezem a vasalást :?

Nálunk már nem esik legalább :)

KépKépKépKép
meryke

Aranyosak a gyerekek!!

Mesi!
Örülök, h gyógyulgat a család! :)

Vindolanda!
Nem semmi ez az ekcéma. Viszont mázlista vagy fogak terén. :)
Rugó jó játékot lelt ezek szerint. :)
Ma az enyémek is pakoltak. Anyuéknál találtunk egy régi bőröndöt tele diafilmekkel...
Tényleg vki. diázott már a gyerekeknek? Diavetítőt vennünk ell, mert a gyerekkorink elromlott.

Miléna!
Jó, h elkészült a konyha is már!

Fleur!
Sajnálom, ami történt. Vigyázz magadra!

Regi!
Ekcéma. Nem jó hír. Én a mosogatószerekre lettem allergiás szülés óta. Pedig már sokfélét próbálam. Mindig berepedezik a kezemen a bőr.
Gratula a fogyáshoz! Milyen diétán vagy?Te főzöd ezeket az ételeket?
Biztos jó lesz a csiribiri!

Silka!
Nagyon okos kislányod van!
Mi is mindent értünk, de azért 100 szót még közel sem tudunk.
unatkozás nálunk is van, pedig ketten vannak. Inkább Gergőn vettem észre.

Dettyk!
Vörös haj, szuper!

Sense!
41. hét?
Drukk anyukádnak is!

Viranka!
Úgy látszik gyerekkori fogorvosaink hasonlóak. Kopasz, mogorva.
Brrrr.....
Aranyos lehetett Mira a kukitémával.. :)

Heni!
Na látod, ma meg 9-ig aludtatok. Ez jó, nem?

Fogilag nem volt nagy gáz, lepattant egy darab tömés a fogamból, azt csináltattam meg, mielőtt aláromlana. Nem is fájt! :)
Jövő héten már otthon leszünk, igyekszem képeket rakni majd!
Itt (Nyíregyh) nincs eső, de őrülten fúj az északi szél...

Puszi
Gica

Kép
gica1

Sziasztok, ez most csak gyors életjel...

Nálunk szépen süt a nap, de fúj a szél. Végül a babakocsis bevásárlás mellett döntöttem, mert tegnap sem voltunk kinn.

Később majd reagálok mindenre!

Mesi - hú, akkor javul a helyzet!

Gica - Te nyíregyi vagy? :shock: Akkor nem is vagy messze...

Silka - ezen a lagzis kutyán jót röhögtem!

Mindenkinek szép napot, majd ha elalszik Rugó, jövök :arrow:

Kép
vindolanda

Panndi!
Zsófiról is jók a képek főleg az utolsó :D :D

Sense!!!! csak nem mentél szülni?

Erre is elállt az eső végre.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Gica: Pont ma diavetítőztünk :lol: Egyelőre odamegy a falhoz és mutogatja, amit a képen lát :) Ja és persze a diavetítő jobban érdekelte volna, de mondtam, hogy meleg, így békén hagyta :wink:

KépKépKépKép
meryke

Hello Lányok,

Gremese, ez szuper hír! :D Most már hipp-hopp rendbejöttök! :wink:

Dettyk, jó ez a kólahurcolás! :lol: Még jó, h nem pohárban volt :D Dobj föl magadról egy képet! Kíváncsi vagyok az új séróra.

Viranka, lehet h nekem is látogatnom kellene a Magyar Államvasútak intézményét és akkor megszűnne minden gond? :roll: :D

Egyébként tutira az a baja, h nem vagyunk kint annyit, mit régebben. Reggel fél órán keresztül ütötte a bejárati ajtót, h "tyéta", így ki kellett mennünk, hiába esett. Persze őméltósága úrikisasszony esőben nem hajlandó egyetlen lépést sem tenni, úgyhogy tolhattam a kocsit 1 órán keresztül. Mondanom sem kell, h ilyen időben senkivel nem találkoztunk kint. Még a kutyák-macskák is bekunyizták magukat... :D

Hörcsög, Panndi, édesek a képek! Ahogy Ildike feje oldalra billent :lol: Néha én is csak nézek, ahogy Lizi elbóbiskol a kocsiban. Kizártnak tartom, h ilyenkor kényelmesen alszanak. És mégis... :lol:

Regi, de jó! Akkor mozgalmas nap vár Rátok. Bár ma szerencsére én is megyek jógázni, újra indul a tanfolyam. Cserébe nem vettem kondibérletet (a kettő már nem fér bele :cry: ), szóval ha a testnek nem is, a lelkemnek jót fog tenni a ma délután :wink:

Apropó, Anitja, mizújs Veletek?

Gica, de érdekes. Meggyőződésem volt, h az ikrek sosem unatkoznak. Eddig olyanokat hallottam, h az első félév nehéz (a szülőknek) de utána megtalálják egymást és jól elvannak. Képek? :lol:

Sense???? :D Vagy inkább Viranka? :D :D :D

silka
silka

Látom, diavetítő a téma. Én is sokat gondolkodtam rajta, aztán végül áttoltam jövő télre (főleg, h nem találtam gépet). Viszont kérdésem az van, bőven :lol: :

Meryke, Nektek milyen gépetek van? Mennyiért és hol vettétek? Belemennek az új gépekbe a régi filmek? Úgy tudom olyan őskövületet már sehol sem lehet kapni...

Nálunk egyébként a legfőbb probléma a fehér falfelület. Hát olyan nincs a lakásban. :lol: :lol: :lol: Sőt, az egyetlen nagyobb felületen kábelvezeték halad át :lol: :lol: :lol:

silka
silka

Sense uh-n vagy Nst-n van, az anyukája kontrollon.

Kép
vindolanda

Ildike nagyon aranyos! Karcsika csúcs abban a kötényben! :lol:
Zsófi igazi csajszi, nagyon szép! :)

Heni! És miért nem jó fekve szoptatni???

Elaludtam Szelivel... :oops: Aludtam egy órát, most meg alig tudtam kiszökni... Szerintem nemsokára ébred ő is.

Ágica! Mekkora az ágy, amit most vettetek???

Kép

Kép
regcsiken14

Gica! Húst eszek zöldséggel, szinte egyáltalán nem eszek szénhidrátot, se krumplit. Reggelente meg áttértem a sima tej helyett a szója-rizs tejre. :) És szedem a Cefamadar nevű homeopátiás étvágycsökkentőt. Hétköznap rendelem az ebédet (ez eddig is így volt, csak most fitness kaját választok). Vacsira meg hétvégére összedobok valamit, szerencsére Apa szereti az ilyen kaját, bár hétvégére szoktam neki külön mást is főzni, nehogy éhen haljon! ;)

Ekcéma: A patikus is a mosogatószerre tippelt, úgyhogy nekiálltam kesztyűben mosogatni. Csak elég macerás, ha Szelinek meg pont akkor kell valami (kesztyűt levenni, aztán vissza...). :roll:

Most itt se esik. Jó lenne, ha így is maradna, míg odaérünk, meg hazajövünk... 8)

Silka! A jóga nekem is hiányzik, meg a hastánc is (bár ott a csapat fel is oszlott), meg szívesen járnék latin amerikai táncra, de én is úgy vagyok vele, hogy a 2 már sok, anyagilag is meg időben is. Így marad a hatásos torna! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Regina - azt hiszem, a Bipnek van hipoallergén mosogatószere, az nekem bejött. Gumikesztyűben kicsúsztak a poharak a kezemből, béna voltam :wink:

Kép
vindolanda

Vindo! Én is bénább vagyok a kesztyűben, már a múltkor is azzal mosogattam 1-2 hétig, csak valami miatt abbahagytam. Most már talán ügyesebb vagyok! :) De ha elfogy, akkor ilyet beszerzek, köszi! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Silka - Rugó nagyon szeret plázázni :wink: Meg a bevásárlóközpontokért is odavan. Öthetesen már plázában nyomultunk vele :wink:

Dettyk - na, én sem vagyok egy nagy sminkmester :roll: :lol: Valahogy ez kimaradt az életemből. Amúgy szülés óta az allergiák nálam is jelentősen javultak :wink:

Ildike, Karcsika nagyon aranyosak :D

Zsófi meg, látom, kiolvasta a Tesco-katalógust! Panndi, tuti lakásotok van :D

Na, léptem dolgomra :arrow:

Még azt akartam leírni, hogy a területrendezési petíciónk sikeres volt, így lemondanak a szélesítés tervéről. A héten indíthatjuk az építkezési engedéllyel kapcsolatos procedúrát.

Fog - na, azért kisebb-nagyobb gondok vannak vele. Pl. mikor terhes voltam, egyik este ettem francia pirítóst. Utána valahogy belenéztem a tükörbe, és láttam, hogy az egyik első fogam fele hiányzik :shock: Ez jó is volt, csak másnap reggel mentem volna tanítani a fősulira :D Eléggé kétségbe estem, de egy este is nyitva tartó fogászaton sikerült időpontot kapnunk. Persze elég sokba került. De megérte :D

Kép
vindolanda

Sziasztok

Regi:76*160 f.70*155cm . De nagyon jó mostmár Petra magától megy aludni mikor álmos.Tudom hogy boszitopik :lol:

Mesi: Ezek nagyon jó hírek! Örülök hogy javultok. :)

Silka: Nem semmi kiscsaj Lizkó esőben sétáltatja az anyukáját :lol:

Miléna: Lehet kapni Szolnokon is ilyet mert ott is néztem de akárhogy töröm a fejem nem jut eszembe se a bútorbolt se az utca neve :oops:

Panndi: Annyira édes Zsófi és még a szeme se áll jól :lol: olyan kis huncut.

Hörcsög: Ildike milyen édesen alszik :)

Dettyk: Nem adnád kölcsön Bencét? Annyira jó hogy igy elfoglalják egymást :D

Viranka: Te olyan rég tettél képet a gyerekekről.Tán dugdosod őket előlünk :lol:

A mi helyzetünk kicsit sem jó most.Egész éjjel alig aludtunk mármint csak Petra meg én mert az apja egyszerűen nem hallja mikor felsír Petra :? mindegy.Éjjel hőemelkedése most meg már 38,5 volt a láza és nem tudom mitől :oops: A kaka rendes nem híg,az orra nem folyik egyszerűen "csak"lázas.Doki persze csak holnap 15:00-től.Remélem most se fog hatni a boszitopik :evil:
Van valakinek ötlete?

Kép

Kép
agica1126

REgi, mert beszokik a nagyágyba :idea: mi már ki sem birjuk verni onnan Péterkét

Vindo ez jó hir!!!!! Hajrá épitkezés!!!!!nem is tudtam, hogy plázacica vagy 8)

Ágica oltás mikor is volt???? torka is lehet, meg influenza járvány is van, szóval rengeteg minden.

Heni
KépKép
heni81

Heni :lol:

Hát igen, ebben van valami :wink: De mikor a fősulin tanítottam, volt egy csomó lyukasórám - néha kettő is egymás után. Mivel óraadó voltam, saját asztalom nem volt, az irodába meg nem akartam beülni és a folyosón sem volt annyira szórakoztató. A pláza meg az út túloldalán volt, és tele olyan luxusokkal, amit nagyon értékeltem, különösen már pocosan. Pl. szappan a wc-ben, fornetti, meki, szabad padok, le tudtam ülni enni, és nem mindenhol a hallgatóimmal találkoztam - persze mikor átjöttek plázázni, akkor összefutottunk. Ja, és meleg is volt, ami nem egy rossz dolog télen.

Szóval sokat jártam oda :roll:

Kép
vindolanda

Gyed - én csak egy levelet kaptam, hogy mivel változik a minimálbér, a gyedet is át fogják számolni. Más részleteket nem tudok :roll:

Kép
vindolanda

A MAX GyED összege változott 2009 január 1.-től 100.100 Ftra
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekval ... elselyetol

Heni
KépKép
heni81

Én is max. gyedes vagyok, úgyhogy érint a dolog :wink: Ez vajon a levonásokkal mennyi lesz? :roll:

Kép
vindolanda

Hello!

Silka!
Uram Atyám! 100 szó??????? Azt hiszem irigy vagyok! :oops: Nagyon-nagyon ügyes Lizi.
Szerintem Botond is unatkozik itthon egy ideje. Ezért is kezdtem bölcsiben gondolkodni.

Ágica!
Mennek a gyógyenergiák Petrának.

Mesi!
Nagyon örülök, hogy jobban vagytok! Mindannyian! :D

Ma voltunk nst-n és ct-n Anyum 15 perc alatt kész volt. (eredmény persze még nincs.) Nem hittem el. Gyakorlatilag másodperc pontosan betartották a kiírt időpontokat. Én még ilyet a magyar egészségügyben nem láttam.
Az Nst eredménye jó. A szülésznőm javasolta, hogy igyam meg azt a bizonyos koktélt. De még nem döntöttem el, hogy tényleg megtegyem-e, vagy inkáb bízzam Lottira az érkezést.
Logisztikailag kétségtelenül nagyon jó lenne, ha a héten szülnék. Balázs beosztása miatt (és hát magam miatt is.) De nem akarok semmilyen gondot okozni... Lehet inkább nyomatok egy kis guttalaxot.Annak tökéletesen ismerem a hatását. Évek óta használom.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Kép Kép

Mániám ez az összehasonlítgatás. Itt Zsozsi 1 héttel idősebb Geginél.

Majd megpróbálok holnap visszaolvasni.

Sense! Én nem siettettem semmivel Gegit - holott már nagyon szerettem volna, hogy kibújjon. Én rá bíztam, hiszen így természetes. :D Lotti jön, ha készen áll! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Még annyit, hogy Ildike egy tündérke, Zsófi meg egy gyönyörűűűűű kislány!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Nagyon szuperek a képek!!!

Mesi örülök, hogy jobban vagytok!

Írtam már ma :arrow: :wink: .

Itt visszaolvastam. Olyan náthás vagyok. :( Zétusom pedig megint küzd a fogaival és a székletével. Este ordított a pelust fogva amikor bekentem. Ki van pirosodva a feneke. :( (Nem is csodálom amennyit ma pakolt a pelusba.)

Megyek én is pihizni, bár utálok eldugult orral feküdni. :evil:

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Jó reggelt!

Fél 6-kor keltünk, Dávidka visszaaludt, én nem tudok már ilyenkor :evil:
2 napja újra ébred éjszaka, úgy látszik vége a jó világnak, pedig el tudtam volna viselni még egy darabig. Nem látom, hogy jönne valamelyik foga, de akkor mi lehet a gond? :roll:

Képek nagyon aranyosak, nem emelek ki senkit se, nagyon tetszik mind :)

Rendeltem Dávidkának egy babafotelt a vateráról, tegnap jött meg. Még barátkozik vele, de többször is beleült magától, remélem szeretni fogja.

Sense: én 41 hétre szültem, nagyon türelmetlen voltam, de kivártuk, míg magától megindul. Hamarosan a kezedben tarthatod a kicsi lányt! :D

Kép
aniko15

Sziasztok!

Ágica! Nekem is nagyon tetszenek ezek az ágyak.
Én most azért agyalok az ágycserén, mert ami lesz Szelinek hálószobája, oda nem fér be az ágya mellé a matracom, úgyhogy valami más megoldást kell találni (mivel mellettem alszik el). De lehet, hogy ő fog aludni a matracomon, én meg melléfekszem, amíg elalszik, aztán kiszökök. Az lehet később is az ágya, mert van hozzá keret is, 90x200-as. De majd kialakul. :roll:
Szegény Petrus! :( Jobbulást neki! ++++++ Majd írd meg, mit mondott a doki!!! (Nálunk a torka fájt Szelinek, mikor lázas lett.)

Heni! Ja, értem. Én erre nem is gondoltam... :roll:
Vagy kell egy külön szopis ágy... 8) (már ha van rá pénze az embernek, meg helye... ;) :lol:)

Vindo! Építési engedélyhez ++++++

Na, :arrow: boltba.

Kép

Kép
regcsiken14

Még nem indulunk, mert Szeli a párizsi kockákkal játszik (valahogy megkaparintotta a konyhaasztalról, a reggeliből maradt neki), közben egyet-egyet bekap. :lol: Megvárom, míg elfogy. Elvenni úgyse tudom. 8)

Mesi! :lol:

Miléna! Jobbulást!

Kép

Kép
regcsiken14

Miléna, és azok akik most költöztek, fognak költözni:
Csomagolás közben nem vettétek észre hgy nyűgösebb hisztis lett a gyerkőc....Emma olyan kis furcsa..nem kimondott hiszti de a magas C-n kezdi..néha csak két kiabálás...sosem csinált ilyet, nem is igazán hisztizett de mióta csomagolunk és pont egyszerre kezdett a foga is nyomulni..még nem tört át de már jól láthatók a fehér kis pöttyök a foga hegyei..szóval nem tudom mitől van ..Fog vagy a pakolás...:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Képzeljétek, Szelit majd megzabáltam! Ebéd után kis játék, és szoktunk menni aludni. Kicsit ideültem a géphez, de hallom ám, hogy valahonnan kiabál/szól, megyek át a másik szobába, és látom, hogy rajta fekszik már a hálózsákján (de úgy, ahogy kell), és várja, hogy akkor ráadjam és feküdjek mellé! Már lassan fel is fogja venni! :D Nagyon édi! :)
Én azóta megszöktem! ;)

Úgy látom, hogy csak én írom, hogy mit eszek a fogyisok közül, úgyhogy abbahagytam... :roll: :)

A tegnapi Csiri-Biriből nem lett semmi, ugyanis a városban megszüntették. Viszont utánaérdeklődtem és van Ringató meg valami Almafa foglalkozás. Valamelyikre menni fogunk, az biztos. Jövő szerdán meg nyitott nap a bölcsiben, azt is megnézzük! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Silka! Rettentő ügyes Lizi, hogy már száz szót tud! :shock:

Unatkozás: Enyém gyerek is unatkozik! Próbálom őt változatosan lefoglalni. Hol anyunál van fent, hol a konyhába vonulunk ki, beteszünk egy mosást, leszedjük a szárítót, de ezek nem mindennapos programok. Ő is ténfereg, meg nyüszög, látom, hogy szenved. Tavasszal tényleg jobb lesz, mikor lehet menni normálisan sétálni, játszótérre... Én vinném zenebölcsibe, meg ide-oda, de ugye most nem tudom. :) Gegi körül ezerrel segít, olyan édes. Pelenkázásnál adja a dolgokat, majd ő is törli Gegi kukiját. :lol:
Fürdésnél meg (a szobában fürdetjük a Picit) feláll az ágyra, és belekapaszkodik a kád szélébe, majd locsolja Gegi mellkasát. Annyira cuki. Ilyenkor nem unatkozik, de amúgy.... A betegségek miatt meg nem is vihettem ki.
MA délelőtt voltunk vásárolni ketten, babakocsival, meg sétált is, az is jó volt.
Én már várom a jó időt, meg azt, hogy a két kölyökkel tudjak jönni-menni. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Pár napja adtam Geginek tápszert, mert nagyon reklamált. (Beba HA-t). Végre ráérzett, hogy kell cumizni, le is ment 20 mili. Majd büfiztettem. Azt hiszem csuklott is, és képzeljétek, kétszerre kihányta az egészet, de úgy, hogy ömlött az orrán is, és nem vett levegőt. Na, volt pár nehéz pillanatom. "Nyugodtan" megvártam, hogy vegyen levegőt, majd rohantam a porszívóhoz, és szívtam ki az orrából a cuccot. Szegénykém. Nem tudom, miért volt ez, talán a csuklás hozta ki.... :roll:

Meg fáj a poci. Nem is csodálom, mert 9. napja kapja a gyógyszereket, még 1 napunk van. A belei eléggé kilehetnek...
Csináltam neki köményes-kamillateát. Volt is nagy rotyi utána. :D

Ekcéma: Apának és Zsozsinak hajlamos rá a bőre. Dokinéni felírt Zsozsinak gyogyótári krémet, ami a fürdetőkrém kis glicerinnel keverve. Kenni kell, és elmúlik. Egyszer nekem is kijött (piros száraz foltok), kentem sima testápolóval, és elmúlt.

Regi! GRATULA a - 5 kilóhoz!!!!! Kitartás, kitartás, kitartás!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

:arrow: felébredt a Pici

Kép
Kép
Kép
gremese

Vindolanda!
Jé, most nézem, h debreceni vagy. Anyáék laknak Nyíregyen, én már Bp-en bő 10 éve.
Örülök, h jól alakult a területrendezési macera. :)

Meryke!
Akkor ideje beszereznünk egy vetítőt... :)

Regi!
Köszi a fogyis infót. Gastroyaltól rendelsz?
Szeli édes lehetett,ahogy nekikészült lefekvésnek. :)
Kár, h már nincs csiribiri nálatok.
Szeli szept-től bölcsis lesz? Visszamégy dolgozni?

Silka!
Igen az eleje nagyon gáz volt. Ők még nem találtak egymásra nagyon, csak ha vitatkozni kell... :?

Jól megsétáltatott a lányod! :lol:

Mesi!
Szépek!

Sense!
Majd jön Lotti, ha itt az ideje! Türelem!

Most megyek, lassan pakolászom, holnap hazautazunk.
Kaqk!
Beszámolok majd nyűgösebbek vlotak-e a pakolás miatt.

Gica

Kép
gica1

Sziasztok!

Zéti alszik, jövök gyorsan. Voltunk dokinál. Éjszaka belázasodott és valami rettenetes büdöseket pakol a pelusba jó gyakran. :( Doki megnézte és a foga miatt van. Cataflam és Normaflor indul. Szegénynek diétázni kell vasárnapig. Nem mintha lenne étvágya. A hasa egy nap alatt úgy beesett. A pelusba pedig már csak nyálkás izé van. :shock:

Kimentünk a nagy szélbe, azóta a náthám is rosszabb. Fáj az arcom és a fejem.

Kaqk: nálunk is hasonló van. Fogzik is és szerintem érzi rajtunk, hogy nem vagyunk valami nyugodtak. Ha én idegesebb vagyok az Zétin látszik meg előbb. Veszi a kis antennájával.

Mindenkinek jó hétvégét kívánok, majd jövök!

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok, csak gyors bejelentkezés, Péterke alszik, de szerintem mellé fekszem, mert irtó fáradt vagyok, egész nap takaritok, mosok. Én nem tudom, de állandóan kosz van, jaj már úgy unom.

Én is nagyon várom a jó időt, mert akkor kimegyünk a teraszra és csak ott lesz rumli.

MEsi szegény Gegi:-( egyébként nem itta mohón a tápit??? Péterke nagyon mohón cicizett, mindig hányt utána, nem tudtam eldönteni, hogy reflux e volt, de egy idő után elmúlt szerencsére. Végül a mohóságának könyveltem el a hányást.

Minéla szegény te és szegény Zéti:-(
Én nem is megyek ki inkább, félek a megbetegedéstől nagyon, inkább nagyokat szellőztetek.

Az éjszaka kibújt a felső jobb szemfog, na már csak az alsó jobb hiányzik, de az is nyomul ezerrel. Remélem megszünik a nyálzás is a ha kint lesznek, mert nagyon csunya Péterke nyaka :evil: nem is csodálom állandóan irritálja a nedves előke. 10 percenként mégsem cserélhetem.

Heni
KépKép
heni81

Gica! Ott is vannak jó menük, de én a cityfood-tól rendelek.
Igen, Szeli ősszel megy bölcsiba, én meg dolgozni... annyira nem várom, de már kezdek hozzászokni a gondolathoz. Az se jó, ha utálattal kezdem, mert annak nem lesz jó vége... ;)

Mesi! Lehet tényleg, hogy nehéz volt neki hirtelen a tápszer... :roll:

Miléna! :( Már várom, hogy beköltözzetek, és akkor csupa jókat fogsz írni! :)

Heni! Péterkének még mindig ennyire folyik a nyála??? :shock: Szelinek is ömlött, de mostanában nem... bár még csak 8 fognál tart, lehet, hogy azért, mert most éppen nem jön foga... :roll:

Úgy tűnik, használ a krém a foltjaimra. Persze még enyhén pirosak, de már nem olyan száraz a tapintásuk. 1-2 múlni látszik. Meg ugyebár kesztyűben mosogatok... Muszáj! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: hát igen, mostanában csak rosszakat írok... :oops:

De olyan rosszul érzem magam. Nem szokott a nátha ennyire kiütni, biztosan rátesz a mensim is. Még mindig nagyon megvan. Na meg az izgalmak. Utaznánk haza jövőhéten, de anyuéknál van egy kis hóhelyzet... Aztán költözés...Én is nagyon bízom benne, hogy azután minden oké lesz. Zétus is a fejreesése óta mindig tartogat valamit. :(

Megyek, morzsám ébredt.

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Miléna! Teljesen megértelek... :( Kitartás!!! És jobbulást!

Kép

Kép
regcsiken14

Jaj Regi ne is mond, nem is hogy csöpög, de ömlik a nyála :evil: egyáltalán nem nyeli, ez a szemfogak érkezése óta van, szóval kb. 2 hónapja, nagyon nehezem jönnek ki ezek a szemfogak :evil:

Heni
KépKép
heni81

Heni! Mi éjjel is fekve szopizunk. Ez miért nem jó? Mert ha bealszom ráfekhetek? :roll:
Egyébként eleinte Zsozsi felébredt, ha Gegi sírt. Egyébként egyelőre úgy csinálom - hogy ne ébresszem fel Zsozsit -, hogy ha Gegi kel (csak nyüszög, meg erőlködik, nem sír), átviszem Apához, ott átpelenkázom (na itt már sír, és türelmetlen), majd be gyorsan az ágyba, és már szopizunk is. Sokszor bealszom, és mikor később felébredek, átteszem a kiságyába.
Valamelyik éjjel Gegi jó egy órán keresztül sírt, vergődött, de Zsozsi nem ébredt fel rá. :shock:

Egyébként ma éjjel nem is értem mi történt. A bal oldalamon feküdtem, úgy szopiztattam, Gegi az ágy szélén, paplannal betakartam magunkat, ahogy szoktam. Jobb cicihez pelust tömködtem, hogy ne folyjon. Ez volt 23h-kor. Éjjel 3-kor arra kelek, hogy a jobb oldalamon fekszem, Gegi akkurátusan betakarva a paplannal köztem, és a szopipárna között, a jobb cicimen ott a pelus. :shock:
És semmire nem emlékszem...
NEm szopizott, mert ott volt a pelus...
Fogalmam sincs, hogy és mikor fordultunk át. :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Ágica! Ne csodálkozz, ha így marad pár napig. Láz, estére visszamegy. Semmi más tünet. Másnap láz, este visszamegy, majd ennyi. Ezek a hülye vírusok! :evil:

Miléna!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul érzed magad. :( Mihamarabbi jobbulást és kedélyjavulást kívánok!!!! +++++++++++

Zétinek mosd le vízzel kakilás után a fenekét, szellőztesd - ha van rá módod -, és kend Sudocrem-mel!

Heni! Ja, látom írtad, mert beszokig a nagyágyba. Ettől én most nem tartok. Még. :)

Regi! Szeli nagyon ügyes, ahogy jelzi, hogy álmos. Biza, legközelebb csak lesel, hogy a hálózsákban alszik az ágyában. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Szegény Péterke. Mi már túl vagyunk a szemfogakon szerencsére, 16 fognál járunk.

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi épp azért, hogy beszokik az ágyadba és nem birod leszoktatni róla majd. Ugye könnyű a jót megszokni.Meg persze kényelmesebb is magad mellé venni éjszaka. Mi pl. nagyon sokáig próbáltuk, hogy nem tettük magunk közé, de végül Péterke győzött, mert feladtam, már nem birtam az éjszakázásokat, ha meg magam mellé tettem, aludt rögtön tovább, a kiságyban meg orditott. :shock:
Na mindegy, én most nem tervezek, majd hozza magát a helyzet.

Heni
KépKép
heni81

Miléna! A foga miatt miért kell diétáznia? :roll: Bizony, a babák minden megéreznek, olyan a hangulatuk, mint az anyjuknak. Legalábbis nálunk, mi hihetetlen módon össze vagyunk kötve Zsozsival.

HEni! Nem ette mohón a tápit, nem attól hányt. Az is lehet, hogy nehéz volt neki, vagy a csuklás miatt. :roll:

Ne hajtsd túl magad Kismami!!! Egy kis kosz meg kell. Ülj le pihenni! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi egyébként Péterke sokat csuklott szopik után, Zsozsi nem??? Ez valami rekeszizomos dolog nem???

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Mesi le szoktam mosni és Sudocremmel kenem. De egyre pirosabb. :( Nagyon száraz a bőre. Valami egyéb ötlet rá esetleg?
A diétán én is gondolkoztam.... De magától megoldódott, ugyanis semmit nem fogad el babapiskótán kívül. :(
Nálunk is voltak fura ébredési helyzetek éjszaka. Ettől függetlenül soha nem feküdtem rá Zétire véletlenül sem.
Nálunk a probléma az mostanában, hogy nem férünk lassan az ágyban. :oops: Manó teljesen elterül. Ma végre találtunk olyan ágyat amit itt már többen is vettek. :D Ráadásul nagyon baráti áron. Költözés után a következő beruházás az lesz. Majd a saját ágyunk mellé tesszük amíg megszokja.

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!

Olvaslak titeket, csak nem jegyzetelgettem most, így most inkább nem reagálnék.
Már sokkal jobban van a lábam. Apa átvállalta az ugrálást az utazás előtti este, meg amikor a barátnőméknél voltam akkor is tudtam pihentetni így ez rengeteget jelentett. Szóval szerencsére csak zúzódás.
Amúgy most kicsit rohanós intézős, zűrös napjaink vannak és :( apának megint mennie kell Stuttgartba jövő héten keddtől-péntekig, mert jó benyomást tett a főnökökre. A vicc csak az, hogy sem emelt bér, sem költőpénz, sem emelt fizetés nem jár ezért (legalábbis eddig szó sincs róla) így kissé kivagyok. :( remélem azért nem minden héten ezt fogják játszani, mert akkor kikattanok.

Bocsánat, most csak ennyi lettem kicsit önző... de talán elnézitek nekem.

Hétvégén anyósomnál leszünk, így valószínű csak jövő héten jövök legközelebb.

Pusz és szép estét nektek!

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Fleur! Nagyon sajnálom! Ezen én is kiakadnék... :(
A lábadnak meg mielőbbi jobbulást!!!

Maggie! Jelentkezz!!!

Miléna! Szeli is egy hétig babapiskótán meg banánon élt... :roll: És másoktól is hallottam, hogy ilyen van. Tudják ők, hogy mi a jó nekik!

Kép

Kép
regcsiken14

LMóni is eltűnt... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Szép jó napot :)

Mesi!
A 3hetes képen hasonlítanak kicsit egymásra :) Alvás :) emlékszem én is volt,h. kerestem Bálintot és felháborodva kérdeztem Robit hova tette a gyereket :) s kiderült csak álmodtam h. magam mellé vetem és szoptattam :) végig az ágyában aludt :) 8)

Miléna!
vegyél Oscillococcinum-ot :9 engem 3 nap alatt teljesen helyrehozott,uzram meg már 1 hete küzd(bár léelkesen szedi a cvitanmint :) ) igaz drága de megéri :wink: Zétinek is jobbulást :)

S milyen egyenágyak vannak a topikban :)

Ágica!
azért nioncs kép,mert most töltötte át Robi a gépre és még ki kell szűrnie :) mert ha én vmelyikre azt mondom jó,Ő tuti megcáfolja,mert még sárgát/bíbort/kéket ki kell venni/hozzá kell tenni 8)

Fleur!
jó h. írtál :wink: kellemes hétvégét,jobbulást a térdednek és Petinek meg adjanak több pénzt :wink:

Sense még nem szült,vagy ha igen akkor nagyon friss kólehet mert smst nem kaptam :wink:

Silka!
lehet h. jobban jársz ha nem mutatsz vonatot :) mi balga lelkek megmutattuk Bálintnak aThomast :) azóta ha meglátja a tvét lelkesen huháhu-zik és mutogat :) ha meg elindítom akkor meg kiabálás h. Anya eeeeee(szétett kezekkel eltünt a vonat) skövetkező pillanatban Anmya anya és lelkesen mutogat :) és ez megy folyamatosan
Anna Peti könyvet folyamatosan lapozgatja és Gú hihahju megy egyfolytában :) persze Gu összefoglaló név villamos,busz,metró,hév,troli :lol: néha már kész vagyok :oops:

Regi!
írjad mit eszel olyan jó ötleteket adsz :)

csütörtökön du. meg elmentem kikapcsolódni :) szülői értekezlet volt az oviban :) gyorsan vége volt,ovi előtt még 1órát dumáltunk csajokkal ,persze már kockává fagytunk :wink:

Rólunk:
Bálintnak hörghuerutja van,de már kezd enni :9 ez a javulás nála :) Most már mondja ha meglátja Mírát h. JAJA :lol: és olyan de olyan zsivány kispasi :)
Míra tegnap alkotott :) e,mnetem boltba tejért és nem csináltam meg neki a második adag pattogatiott kukoricát,s úgy döntött majd Ő :9 nagyi ment a konyhába,mondta várjon meg,térült fordult,hatalmas füst a konyhába :roll: Édes tündérem csomagolással együtt betette :cry: .aztán Apája elmagyarázta h. ilyet nem szabad mert felgyullad a konyha, a szobájuk a sok játékkal és a tv 8) ez hatott :)
ma reggel meg "dúdolgatott" áés ki kellett találni,h. mi az :) S NEM JÖTTEM RÁ EGYBŐL :wink: (bocs caps lock) mire megszólal:az az állat amelyik tejcsurgató :lol: :lol:

S ha már hiányzók:IRINA?

nagy a csend megyek megnézem Őket :)

KépKép
viranka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: