Na, még egy uccsó mára!
kicsidodi!
"A férjem időnként tuti, hogy nagyobb vérbőséget okoz odalent, mint egy kád melegvíz, mégse lesz tőle baja a Pindurnak! "
conversano!
Hurrá, hurrá, éljen, éljen!

Beszédes egy fotó.
orsi777!
Nem tudom miért mondott 4 deci tejet a védőnő, de az biztos, hogy hosszú távon és nagy mennyiségben vesekövet okozhat. De ez még nem annyi. Ígyál amennyit jól esik és tedd változatosabbá más tejtermékekkel is. Csak a pasztőrizálatlan cuccokat és a lágy, fehér sajtokat kerüld.
hendegabi!
Máskor se tiltakozz, ha Apának ilyen megmozdulásai lesznek!
Vizesedés ellen tedd, amit a lányok mondtak. De ha 2-3 nap múlva is ez a helyzet, akkor irány a doki. De nem a háziorvos! Majd a nőgyógyászod eldönti, hogy mit lát jónak, mert marhára nem hiányzik, hogy toxémiás legyél. Arra nagyon oda kell figyelni! És ha ki akarnak írni, akkor tessék hagyni magad.
A vérnyomásod jó, afelől nyugodt lehetsz.
d.dodó!
"Pofátlankodjál" csak máskor is nyugodtan!
szkarabeusz!
Mi mindenkire emlékszünk.
Fürdés.
Az előző lakásunkban csak zuhanyzó volt, így gyakorlatilag 10 éven keresztül kényszerültem hanyagolni a pancsit. Aztán elköltöztünk és amíg nem telt le a szülés utáni 6 hét, addig azt hittem néha este, hogy sírva fakadok, annyira hiányzott már.
Azóta is fürdök, általában Manócskával. Bár, amikor kiderült, hogy jön Ketteske megbeszéltük, hogy Apa fog vele fürdeni, de hogy-hogy nem, valahogy mindig úgy alakul, hogy mi megyünk. És ráadásul jó meleg vízben, a 37 fokon jócskán túl...

Úgy vagyok vele, hogy ameddig jól esik, addig marad ez a gyakorlat, aztán pedig majd jön a "böjtölés". (Alighanem az is belejátszik, hogy télen azért csak jobban esik a meleg, mint a zuhany alatti "vacogás")
A javuló tendencia után úgy tűnik, hogy hanyatlok.

Többet köhögök, délutáni szundi után mértem 36,8-at. Holnap kismama tornára szerettem volna menni, de lehet, hogy nem fogok?

Majd kiderül, hogy telt az éjszakám és hogy érzem magam reggel. (Miért van az, hogy este mindig többet köhögök?

)
Nem szeretném a többi kismamát összebacizni, de eddig nem ér(e)z(t)em vészesnek a keheskedést. Nagyon köcsög dolog lenne, ha mégis beállítanék...?

Csak őszintén...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.01.28 23:38-kor.