sziasztok!
Csak hogy a zugolvasók táborát erősítsem

én is bejelentkezem!
Én is írtam még az elején, de aztán nem tudtam tartani a lépést Veletek!

Viszont nagyon hasznos dolgokat írtok (még így is hogy két gyermekes anyuka vagyok) és nagyon sokat tanulok belőle.
RÓlunk: én 27 éves vagyok és Liliánával augusztus 19-re voltam kiírva, de Ő úgy gondolta, hogy 9-én már szeretne látni minket.... a nevetséges az egészben az, hogy így is 10 nappal hamarabb jött a kisasszony viszont az érettség alapján (és mert annyira kivolt a bőre száradva) a gyerekdoki közölte hogy 40.-41. hétnek megfelelő volt a terhesség!

Súly: 3550 gramm most viszont 6,5 kiló szóval mi is a kis súlyúak táborát erősítjük, azért azt hozzáteszem, hogy 2 hétig tiszta náthás volt és alig evett! szóval visszatérve a szülésre, ha Lili kicsit siet, akkor AprooZso-val talizhattam volna a kórházban, mert hogy én is a Kútvölgyiben szültem.... Azóta kiderült 2,5 hónaposan hogy tehéntej allergiás, illetve ekcémás lett.... megtanultam tejes dolgok nélkül élni (mit is adnék ha megehetnék egy túrórudit

) szerencsére azóta sincs semmi gond vele, nem a legjobb alvó, viszont mindig fülig ér a szája.... Viszont az új ízek nem jönnek be neki se gyümi, se főzelék.. szóval most pihentettem ezt a témát...
Rékáról: Ő már igazi nagy lány, szeptemberben megy oviba (persze ha felveszik). Már nagyon várja. Imádja a hugát, pörög mint a duracell nyuszi (csak az elemet nem tudjuk, hogy hol lehet kivennii belőle

) és benem áll a szája...
Na röviden tömören ennyi Rólunk!
Viszont segítsetek... Előbb olvastam,hogy ekcémára van valami homeos krém... esetleg megírnátok megint, mert nem találtam meg...
Ja igen, és Mazskának írtam privit!
Jó éjt mindenkinek!
Vica