Jó reggelt

vagy delet lassan?
Nem most keltem ám
Batkata: én iszom kávét, minden reggel, kotyogósat, de arabica-t, annak alacsonyabb a koffein tartalma. Tejjel iszom, bár tudom, hogy azt Neked nem szabad. Bébi nem hiperaktív tőle, én a kezdetektől iszom... különben hogy kelnék fel?
Derékfájás: volt, van, de javul, és remélem, nem lesz
Bőrszárazság: én olajozom... nem azonnali a hatás, de pár nap alatt szépen helyrejött. Saci bőre is olyan száraz volt, hogy aki látta (doki, védőnéni, nővérkék), mindenki azt hitte, hogy túlhordtam. Pedig nem is
Metodika egyébként ugyanaz, mint Batkatáéknál: fürdés előtt a testecske olajoz, majd lemos szépen. Szerintem szép Sackó bőre.
Hajmosás: mi a fürdetős vizet löbityköljük a fejecskéjére.
Éjszaka: izé...

nem annyira kerek
Alszik a drágám rendben, de a szopis kelések
1 körül ébredt először. Szopi: sacc 10 perc (kis fullákolással a mohóságunk miatt), cicibe belealszik, büfike: két szép nagy büfi után egy óriási bukás

nem bukott ő korábban

nem tudom, mi az oka

és persze a bukásra felébredt, elkezdett üvölteni, és vagy 40 percig nem lehetett megnyugtatni. Akkor a sokadik cici kínálásra végre elfigadta a cickót, szopákolt párat, és bealudt. Hozzáteszem, ha nincs csurig a cickó, akkor szkennel a drágám egy ideig: jobbra-balra huzigálja a tátott száját, hátha belepottyan a sült cici

ilyenkor kicsit belenyomom a szájába, hogy érezze, tényleg ott van, csak éppen már nem olyan kis feszes. Ezért lehetnek jobbak a széles szájú cumisüvegek, mert a tele cici formáját utánozzák. Hozott a Papa TT-t, majd beszámolok a tesztelésről. Egyelőre nem használtuk még.
Gombócmakka: csak nem átcsúszol februárra?
Zitocs: na, ha nektek feldobálták a taj kártyát, akkor lehet, hoyg azt kaptuk meg tegnap (tértivevényes levél, de mivel nincs kapucsengő, csak értesítőt dobtak be... remélem, a Mama ma elmegy érte).
Barti: köszi a linket

mostmár csak kendőt kell vennem

neked milyen van? bocs, ha már írtad

arra emlékszem, hogy az XL-est ajánlottad. Tényleg, milyen magas vagy?
Na megyek, vasalok egy kicsit, meg még valamit akartam, csak elfelejtettem