A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

myra! :D koszi

es most nem szemelyesen, de mindenkinek jobbulast kivanok, akik meg jol vannak kerulyek el a bacikat stb

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Demoniq: jelöltelek :D

Megyek etetni. Ha nem jönnék már ma, akkor mindekinek jobbulást! Aki ráér tehet képet a szépségeiről! :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

merre van mindenki????

Kép

demoniq13

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:01-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:01-kor.
davandi

Sziasztok!

Csak 1 percre jöttem jelenteni, hogy brutál ez a vírus. Adrinak még nem sikerült ma a lázát 39 alá vinni. Most megint megyünk hűtőfürdőzni. Remélem összejön.

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Betegekbek jobbulást, küldöma gyógyító energiát. Jelzem, nekem is kelleni fog, kapar a torkom. :cry:

A mai legjobb fotók:

[törölt kép]

[törölt kép]
vovanda

Lanyok, mi ez a virus???????????? :shock: :shock: :shock: nagyon komoly! Mindenkinek gyogy-vudu ezerrel!!!

kepek nagggggyon edik!!!!! Vanda nagyok ezek a babok! Es Balu milyen buszke nagyteso :wink:

Nalam sracok beajultak, akkorat jatszottunk ma! Delelott ikres baratnomnel (11 hosak) voltunk jatszani, aztan delutan hozzank jottek babak jatszani.....

na vegszora fel is ebredtek, ugyhogy etetes!!!!!

ha tudok jovok meg este....

dragonfly

Jobbulást a betegeknek!
Képeket megcsodáltam!
Csak életjelet adni jöttem -na és akkor már a piros pontom is begyűjtöm-, 2. napja egész álló nap megy a hüppögés, semmi sem jó. Tegnap egyedül gyűrtem, ma anyóssal. Ő már alszik is 8) Lassan én is megyek!
Sziasztok!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Mindenki le van robbanva, úgy látom :(

Valaki kérdezte :oops: bocsi, elfelejtettem, hogy ki, és nem találom: Igen, Lili pöttyös. Nem extra durván, de azért hasonlít kicsit a túró rudira :lol: kis drágám. Jázminon továbbra sincs semmi (kopkopkop!).

Vanda: Alig hiszem el, hogy ez a 2 gyönyörűség mindjárt 1 hónapos! Iszonyú gyorsan röpül az idő!!! :shock:
Vendég

Előszór is minden kicsi- és nagy betegnek jobbulást kívánunk! :arrow:

Benszi: lelki szemeimmel már előre látom a szombati nagycsaládit! 8)

Móni: ügyi vagy, hogy előre megcsinálod a keresztelős ajándékot. :P Nagyon fognak örülni, lesz nagy sírásrívás. :wink: … Almát csak így tovább, majd szépen lassan megszokják az ízét. … Nagyon aranyosak a képek! De cuki a maszatos is! :lol:

Ancsi: köszi, Nektek pedig gyógyulást! … szegény kis Adri, lázzal mi lett?! :roll:

Tünci: reklamációt nem fogadnak el és azt sem tudom, kihez kell fordulni, ha nem úgy működnek, ahogy kellene. :wink: (Bandita tényleg egy kis bandita, Zsombékát pedig a Minimaxon hallottuk egy mesében, talán Vándorvarangyok a címe.) … Cserélni nem akarok, asszem inkább megtartom őket. :lol:

Tünde: még rendelnél egy fiút is? 4 gyerek nem semmi lenne! Majd szólok az érdekedben a NagyTestérQuellénél! :wink:

Davandi: szerintem a boltit ne is „erőltesd”, legalábbis szerintem, ha tudsz egy héten 2x3x főzni, akkor fagyaszd és a kritikus napokon azt add oda. Én így csináltam … az enyémek cserébe viszont a boltit nem eszik … :oops: :wink:

Vanda: de cukik! :lol:

Anny: Nektek is sok gyógypuszi! :arrow:

Petra
Kép
petricsek

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:02-kor.
davandi

Petricsek!

Boldog szülinapot a srácoknak!

Kép

Eltűntek!

Tessék jelentkezni!

Bogyó?

Judit

jucicuki

Petricsek!

Boldog szülinapot!

Banika!

Köszi a jelölést :lol:

Dóri
Vendég

Sziasztok!

Petra!

Boldog 1. születésnapot a fiacskáidnak!

Tünde
Kép

Kép
myra77

petricsek! BOLDOG SZULI NAPOT BANDITANAK ES ZSOMBINAK!!!!! hurrrrraaaaaaaaaa buli van

hat az almabol most stopot kaptunk a dokitol 1 hetig, mert az este Michellen ki jottek valami rozsaszin potyok, pedig mar Mattia eleg jol csinalta, most nem adok egyiknek sem, szerintem nem is adok nekid adig meg visza nem jovunk ro-bol, gobdolom a kajcsizast nem lehet le kesni :roll:

en mar mondtam, de azert bizti nem art megegyszer: JOBBULAST EZZEREL

Kép

demoniq13

Boldog 1.szülinapot Banditának és Zsombékának!!!!!

Tünci
Köszi a hiányolást!Jól esik :oops:

Dóri
Bús Eszter "álnéven" garázdálkodom az iwiwen.
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:02-kor.
davandi

Petricsek!
Boldog szülinapot a két kis gazfickónak! :lol:
vovanda

Sziasztok!

Banditanak es Zsombekanak NAGYON BOLDOG 1. SZULETESNAPOT ES MEG LEGALABB 100-AT!!! :D :D :D

Moni: nagyon szep a keresztelos kep, ugyesen van oszeallitva! Lesz nagy orom az biztos! Csaladod ott tud lenni? Az enyemen nem voltak ott. :(

Vanda: nagyon cukik igy egyutt, nekunk is van ilyen fotonk, hu milyen regen volt! :lol:

Csajok, egy nagy, nagy kerdesem lenne! Kozvelemenykutatas: :lol: Kinek nem es kinek cumizik a gyereke? Van-e valaki aki mar elvette Toluk es ha igen hogyan? :shock:
Az a helyzet hogy voltunk kontrollon es azt mondta doki hogy a cumitol mar elore all a foguk es hogy vegyem el Toluk, kerdeztem hogy hogyan mert akkor egesz ejjel sirni fognak erre azt mondta egy hetvegen. :roll: :evil: Nekem is elore all a fogam es nem a cumitol hanem mert ilyenek a csontjaim, a felso allkapcsom nagyobb mint az also, Ratenak is ilyen es ugy latszik a kicsiknek is. Akkor ez nem genetika veletlenul? Most nem tudom mit csinaljak? Cumi nelkul katasztrofa lesz, min. egy het siras rivas es nemalvas. :cry:
A nagyfiamnal konnyu volt mert mar majdnem ket eves volt amikor kozosen kidobtuk a kukaba a cumit es nem is hianyzott Neki, megertette. Legszivesebben meg varnek a kicsikkel is, mit tegyek?

Kaptak szurit, Anna sirt de Alex meg se nyikkant igazi ferfikent viselkedett. :lol: Viszont 4 honap alatt nem hizott semmit :shock: a doki szerint lemozogja. Alexem 9 es fel kilo es 80,5 cm. Annam 9250 g. es 78 cm. Azt hittem mar 10 kilo folott vannak aztan nem is hiznak semmit. :roll: Mondjuk tenyleg kevesebbet esznek es tobbet mozognak, ezentul tomom Oket. :lol:

Jaj, valaszoljatok cumi ugyben mert nagyon ideges vagyok! :oops:

KépKép
KépKép
tontica

Nagyon Boldog Elso Szulinapot a Sracoknak!!!

dragonfly

Minden betegeskedő kicsinek és nagynak jobbulást! Mennek a baciűzők: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Davandi, Nálunk ugyanez van a főzelékeknél. Blanka nem igazán akarja megenni őket, tolja ki a nyelvével, meg fúj és öklendezik. Én gyümit teszek bele, és úgy falja. :lol: Én úgy vagyok vele inkább egye így, mint sehogy. Fokozatosan csökkentem majd. De pl. most már van olyan amit megeszik magába, pedig nem csökkentettem a gyümit, hanem egyszercsak újra megpróbáltam anélkül, és megette.

Anny, Örülök, hogy az ügyvéd is megerősített abban, amit mi is mondtuk, semmi esélye. Nyugi és kitartás! És nem rontod a hangulatot, máskor másnak is van rosszkedve, baja, és meghallgatjuk, nincs ezzel semmi baj. Bárányhimlő? Hát ez tényleg nem jókor jött, nem mintha jöhetne bármikor jól. Gyors gyógyulást!

Vanda, Édes kis cuki manók! :wink:

Fanni, Már miért lenne baj? Majd csináltok ti is mindent nemsokára. Visszasírod még a nyugis időszakot! :lol: Amúgy Blankának nálunk sincs foga. :wink:

Eszti, Grat a lépegetéshez! Na én ezt ki sem próbálom, nehogy már kedvet kapjanak! :lol: A járókába kapaszkodva az enyémek is lépegetnek, simán helyet változtatnak most már.

Tonti, Milyen ügyesen esznek egyedül! És a portré nagyon szép, jól sikerült! :D

Juci, Sajnálom az újabb tüdőgyuszit, remélem tényleg kinövi! Anyósodra meg tessék sz..ni! :evil:

Banika, Nálunk detto ugyanez, ha anyós itt van: „állandóan nyunyorog nekik, meg tuszkolja a kezükbe egymás után a játékokat”. :lol: Nem veszi észre, hogy úgyis azzal fognak játszani amivel ők akarnak, nem és nem érti. Minden alkalommal égnek áll tőle a hajam. :lol:

Móni, Jó a keresztelős kép, jó ötlet, hogy előre megcsináltad! Szépek vagytok! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Bandita és Zsombéka,
NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT NEKTEK!

Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Tonti!

Ágyban még mi is cumizunk, napközben egy évesen vontam meg tőlük, egyszerűen eltettem minden cumit, kivéve az alvósat. Éjszakára még én sem merem elvenni, szerintem nálunk is nagy harc lenne, főleg Dorkánál, mert Lilinek legalább ott az alvós macsekja.
Nem tudom, mit kellene tenned, nem egyszerű...

Judit

jucicuki

Tonti!

Fogak ügyében én anno kikérdeztem a fogyszabályózós dokimat, és nem lehet a cumitól előreálló foga. Ahhoz szitne állandóan cumizni kellene, ami ugye nem áll fent.
Ez sajna inkább örökletes :?
A kicsik nálunk is cumiznak még :oops:
Ági az ujját szopta, így gondoltam a kicsiknél inkább a cumi legyen, azt el lehet venni 8)
De arról magától leszokott :lol:

Súly miatt ne aggódj, minket most mértek, 85 cm és 9,5 és 10,5 kilósak.
1 és 2 éves kor között szinte megáll a súlygyarapodás, persze tisztelet a kivételnek , láttam már 20 kg-os kétéves gyereket, de nem iker volt :lol:

Dóri
Vendég

Tonti,
Blanka cumizik, Zsani meg az ujját szopja!
Múltkor volt egy riport a tv-ben egy fogorvosnővel, aki maga is kisgyermekes anyuka, és ő azt mondta, hogy 2-3 éves korban elég elvenni a cumit, mert igazából nem tud kárt okozni addig.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nálam cumiznak a láynok. Nem rég kezdték el, de így könnyebben le lehetett őket tenni délben. Nem keresik, ha nem látják. De ha észreveszik, akkor be a pofiba!

Ajtórácsot keresek a neten, nyithatót, de ami van a etszveszen vagy vaterán, az mind vagy baromi drága, vagy vidéken van, ahonnan a postaköltség annyi, mintha itt venném meg. Használtér meg nem akarok 6-7 ezer forintot kiadni. Ez olyan bosszantó, hogy normális cuccokat normális áron csak nagyon messziről lehetne PK-el megvenni! Akkor viszont ugyan ott tartok, mintha egy Budapesti dágát vennék. Anyiért meg már boltban is hozzájutok egy akcióshoz, garanciával! Nem tudom sokszor mit képzelnek a pestiek. :roll: :wink:
Vendég

Lanyok, nagyon koszi!!!

Az enyemeknek is CSAK alvashoz kell a cumi, napkozben egyaltalan nem, raadasul amikor mar mellyen alszanak kiesik a szajukbol a cumi szoval nem sokat van a szajukban ettol igazan nem deformalodhat a foguk!!! :? Raadasul ha szinte mindenkinek a csaladban ilyen a foga akkor nehogy mar ne legen orokletes! :evil: 8-10 ev mulva az osszes gyerekem fogszabalyozos lesz :lol: azt hiszem kezdhetjuk felrerakni a penzt. :roll:

Anny: szerintem jobban jarsz ha valami olcso boltban veszed meg ujjonnan. Ha most kozel laknank odaadnam Neked a mienket ingyen, mar nem igazan kell.

Dori: 20 kilos keteves? :shock: Hu, szegeny!!! Az en 4 es fel evesem 17 kilo. :wink: Nalunk az elhizastol nem kell felteni Oket az tuti. :lol: Amugy emiatt nem aggodom mert azert esznek rendesen mindenfelet. Hosszban meg mar teljesen utolertek a "normalis" :lol: gyerekeket.

KépKép
KépKép
tontica

davandi! az a torta nagyon nyami :D

tonti! koszi, a keresztelo ro-ban lesz, tehat rokonok igen, de nem sokan lesznuk kb 25en, szuk csalad + nehany barat
cumi ugyben, nekem is ronda kapa fogaim vannak, de nem a cumitol, mar hallotam olyat hogy 1 eves koraba el vettek a cumit es sokaig nagyon rosz volt az alvas es a bolcsiben lopta a tobbi babaktol a cumit, mikor jartunk maszirozni mondtak olyat hogy peldaul el lehet ajandekozni a cumit kisebb babanak es aszt mondani hogy ok mar nagyok es most kisebb baratyuknak van ra szuksege, vagy a parna ala tenni, mert akor az ejjeli tunder el viszi a pici babaknak es helyete tesz valami kis aprosagot a cumi helyeben, vagy el vitte a cica...

rebe! koszi es koszi hogy jeloltel az iwiwen :D

Kép

demoniq13

Sziasztok, johetek sirni????
:cry: :cry:

El akarunk koltozni, es VEGRE talaltunk egy hazat, amibe beleszerettunk, tegnap delben neztuk meg, mi voltunk az ELSOK ma delutan mentem volna ujra es akkor ki is vettem volna, most hivott az ugynok, hogy FEL ORAJA kivette valaki mas, es hogy sajnalja................ annyira szomoru vagyok! Tudom, hogy hulyeseg, mert csak egy haz, de akkor is itt bogok mint egy idiota.... :cry: :cry:

dragonfly

Eszti: köszi a jelölést! :D

Tontica: nálunk mindneki az ujját szopizza. Mármint a lányok. :D Még Kíra is alváshoz. A fogdokinő azt mondta ne akarjam erőszakkal leszoktatni, majd magától. Az ő fia is szopizta és iskolába kerüléskor elhagyta. A fogszabályozás most a tejfogaknál nem kell , majd ha szükséges akkor a marandóknál. De nem állnak csúnyán a fogai. jelenleg.

Cumit és nem venném még el tőlük. Nekem erről az a véleményem, hogy a cumit mi adjuk oda nekik, mikor picurkák. Közben hozzászoknak, megszeretik, megnyugtatja őket. Majd egyszer a szülők úgy gondolják, hogy túl nagyok és már szégyen cumizni. Így elveszik tőlük. Szerintem ilyenkor egy kicsit sérül a lelkük, ha nem érettek még rá. Én nem venném még el tőlök, Tontica. Kevés cumizós , ujjszopis felnőttet láthatunk az utcán. Tehát előbb-utóbb mindenki leszokik.

Sógornőm kisfia cumis. Oviba kerüléskor az ovónők nem adták oda neki, szülknek is mondták, hogy nem kell az már. A kisfiú elkezdte szopni az ujját, véresre vakarta az orrát elalváskor. A szülők inkább visszasdták neki. Szép lassan magától elhagyta.

Bocs,ha hosszú voltam. :oops:

Tünde
Kép

Kép
myra77

dragonfly! johetsz sirni, de azert inkabb ne, magatok miatt, sajnalom hogy nem jott osze :cry: ilyenkor el sem jon az embernek hogy hidje hogy 1/2 oran mult a dolog, hatha szebett talalsz es olcsobat :wink:
a fiuk hogy vannak?

Kép

demoniq13

Sziasztok Csajok!
Élünk még!Csak szenvedünk erősen ezzekkel a fránya fogakkal,hol az egyik lázas,hol a másik....Tiszta piros a popsijuk,hasmenés ezerrel meg pöttyös a pofijuk a sok nyáltól... :( :( :(
Plusz én ma délben leforráztam a fél karom forró levessel hólyagosra. :cry:

Tonti!
Mi is csak az alvásnál cumizunk,pont azért hogy ne legyen gond a sok cumizással...

Petricsek!
Húzgáld meg a skacok fülét a mi nevünkben is!Pusz-pusz! :lol: Mi is egyévesek lettünk!De csak a két gyerek együtt!

Nagyon édesek a képek!Minden bébit szétdögönyöznék! :wink:

Móni!
Az jó lesz,ha még az almától is kiütéseket kaptok!Akkor mit fogtok enni??? :shock: :shock: :shock:

binyek

Sziasztok!

Boldog szülinapot a fiúknak :D

Nálunk is cumizik a Regi ,igazából nappal nem zavar ,de este azzal alszik el és éjjel minimum 5-6 szor kelek mert ahogy észreveszi hogy kiesett sir.Igaz ezt már irtam.Gondoltam én is hogy leszoktatom de elég nehéz lenne és annyira kötödik hozzá ,mert nyugtatja a drágámat hogy inkább hagyom ,inkább kelek.

Mi is költözünk majd március fele amikor már jobb lesz az idő,most csinálják a beépitett szekrényeinket és a konyhát,már alig várom :D

Dragonfly:biztos lesz annál jobb mint amit kinéztél,de azért dühiő lehet ,hogy 30 percen múlt :twisted:

[Kép
amonré

Jaj elfelejtettem:Mindenkinek jobbulást , gyorsan gyógyuljon meg minden beteg babó és mami!

[Kép
amonré

BOLDOG SZÜLINAPOT BANDITÁNAK ÉS ZSOMBÉKÁNAK!!!!

bognartundi0727

Binyek: jobbulást! Sajnálom a karodat! :(

Amonré: de jó lesz nektek! :D Hová költözötk?

Tünde
Kép

Kép
myra77

Moni: 25 fo az eppen eleg!!! :D Tok jo hogy Ti otthon tartjatok!
Ne hazudj! Nincs is ronda kapafogad, latom en a kepeken! :wink:
Az amit a cumi leszotatasrol irsz nagyon jo es majd hasznositom de az enyemek ehhez meg kicsik, nem lehet Nekik elmagyarazni, meg nem ertik meg. Majd ugy egy fel ev mulva talan igen.

Dragonfly: sajnalom! En megertelek!!! Ugy egy eve mi is talaltunk egy aranyos kis telket egy kis fahazzal (hetvegi haznak) es mar ugy volt hogy megeggyezunk a vevovel aztan visszamondta, tobbet akart erte. (azota sem adta el) Azt hittem megszakad a szivem! :cry: Remelem mihamarabb talaltok egy meg jobbat!!!

Myra: teljesen egyetertek, meggyoztetek, nagyon nem lett volna kedvem az ejjeli siras-rivashoz!

Binyek: jaj, mit csinaltal a kezeddel? Nagyon faradt lehetsz! :lol: Kitartas a fogzashoz, nagy lelkero kell hozza! :wink:

Amonre: nalunk Anna kel a cumiert 2-4-szer egy ejjel de a kis hamis direkt kidobja az agybol jo messzire es utana kiabal, szoval en kellek Neki igazabol nem is a cumi, azt akarja hogy bemenjek Hozza. Majd leszokik rola! Most mar ezt az 1-1,5 ev rosszul alvast kibirom mar! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tünde :Gödre ikerházba,nem lesz nagy/68/ ,de lesz kert a csajoknak és ez a lényeg :D

[Kép
amonré

Nagyon boldog szülinapot Banditának és Zsombékának!! :P

Betegeknek jobbulást!

Időm nulla, már megyek is!
üdv mindenkinek

Kép
riddencs

Binyek nektek meg Boldog Felevet!!! :wink: wiw-en megkaptad az uzimet? MI is foggal szenvedunk..... Nektek mar kibujt?

MOni, Amonre, koszi a vigasztalast, mar jobban vagyok, a hibakra fokuszaltam, vegulis volt oka, hogy nem rogton vettuk ki....

Amonre ti hova koltoztok? Epitkeztetek?

dragonfly

Tontica:nálnk is van hogy kidobja az ágyból Regi baba .Általában én nem tudom, hogy hogyan csinálja de ,a feje fölé kerül a cumija. a szájából.:shock:

Én a kidobás miatt ha lefekszünk kb 5 cumit rakok az ágyába :D

[Kép
amonré

Boldog szülinapot Petra srácainak!!!

Cumi: mi is cumizunk, de csak és kizárólag alváshoz. ha hiszti van napközben akkor sem kapják meg. reggel viszont ha megyek be a szobába, vagy kidobják a kiságyból, vagy ha kérem a kezembe adják, olyan éééédesek!!!

Anny! egyik ismimnél sem kapta el a másik csajszi....rajta lehet majd később jön ki...

Gergő többnyire állva közlekedik, Fanni próbálja utánozni, aztán akkorákat esik....

Betegeknek jobbulást, meg a fogzóknak is!!

este buliba készülök, remélem oda is érek, Apát napok óta nem is láttam....:(

zsuzska80
Szombathely

God jol hangzik!!! Meg a kert! 68nm sem olyan rossz am :wink:

Tonti, koszi, en is remelem, hogy lesz jobb (igazabol van meg egy, de meg nincs kesz, es nem voltunk biztos benne, hogy bababarat....de spszt) Sajnalom a telket..... :( meg rosszabb, hogy el sem kelt, csak ott all porere....! Keresgeltek meg? Jo lenne gondolom, mert nektek nincs kert ugye? Tengerpart messze van?

dragonfly

ZSuzsi, jo bulizast! Hova mesz? Apaval vagy egyedul? :wink:

Nekem a sracok leszoktak a cumirol maguktol miota fogzas van - sajna, mert olyan jol ellazitotta oket az alvashoz....
De en is ugy hiszem, hogy a fogok eloreallasa genetika, es nem a cumi eredmenye....

dragonfly

binyek! hat igen jo lesz ha az alma is problema lesz :roll: :shock: de remelem meg szokja, majd meg probalkozunk :wink:

tonti! ne vigasztalj, tudom en hogy milyen vagyok, de kepeken probalom nem mutatni 8), orulok hogy tetszetek a cumi elhagyo otlet, de bunko lehetet az a tulaj, mivel most senki sem vesz a valsag miatt, vagy legalabis sokkal kevesebet lehet el adni, ugy kel neki :twisted: :twisted: :twisted:

zsuzska! jo bulizast es talizal apaval is

Kép

demoniq13

amonre: 68 nm az jó, főleg így, hogy lesz kert is! De jó lesz nektek nyáron. Építettétek vagy készen vettétek ? A ház másik felében ismerős lakik?

Zsuzska : jó bulizást!

Petra: igen, vállalnánk még egy kisfiút. :D De inkább úgy mondom még egy babát. De ez még a jövő zenéje.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Myra, le a kalappal, hogy mar az ujabb babazason gondolkodsz :wink: :D

Moni, megneztem a kepeidet, jol alcazod a kapafogakat! :wink:

dragonfly

Szhelyi anyukák lesznek, kb 15-en. Apa aszonta 10 -re itthon van, utána fogok egy taxit, oszt megyek. :)
Kaja lesz meg beszélgetés. jajj annyira mehetnékem van, 2 hete ki sem mozdultam itthonról....

zsuzska80
Szombathely

Jol hangzik, csaj buli :D

Moni koszi a kerdest, sracok jol vannak, holnap lesznek 4 honaposak!!! :shock: el sem hiszem! HOva rohan az ido?????
Nalatok mizujs? A kepek nagyon edik, hihetetlen, hogyan nonek!!! Remelem sikerul az almat es tarsait megszerettetni a babokkal... En meg varok egy kicsit, talan 20 het korul elkezdem a sutotokot vagy a repat.... kivancsi vagyok nagyon, izgi ez a kaja tema, csak kicsit felelmetes... Konyvbol nyomod vagy ott van meg anyukad es segit a tanacsokkal?

dragonfly

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: