A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 decemberi kismamik

Mai beszélgetésemet Noel baba mosolyokkal és teleszáj vigyorral jutalmazta. :D Habár a vigyort nem, de a mosolygást sikerült "elkapni". :) Meg egy édes pillanatát..

Kép Mosoly

Kép Csak úgy néz..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ja a sok pelenka alápockolva azért van mert ma reggel különösen sokat bukott. Meg éjjel is. :( Egymás után kétszer pizsamacsere nekem és ágynemű csere a nagyágyban. :(
Várom már a hétfői kivizsgálást.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aida 2009.01.28 11:13-kor.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

cili. nem semmi a kiskrapek!!!
2 orankent eszik. huha. kezdek megint aggodni, hogy rosszul csinalom. Sophie sokkal ritkabban eszik, de masfel-2 oran at folyamatosan.
ha meg fejsz is, mikor alszol??

KépKép
KépKép
mush589

halihó.Megkaptuk a 2 hós oltást.
Írisz 5200 gramm 61 cm.(Emlékeztek,2410-zel hoztuk haza!) :lol:

Nagyon szép minden baba a fotókon,Andy dundija is.Nekünk is van ilyen fejpántunk rózsaszinben,még egyszer sem hordtuk,nekem annyira nem is jön be bevallom.

Jó a játsziszőnyegetek cili,már én is nagyon várom a mienket,állandóan a postást lesem mikor hozza már.

Nálunk szakad az eső.A nagyok is itthon vannak hétfőig,írt nekik a doki antibiotikumot.

Nem tudok nagyon visszaolvasni,mert épp elaludt a csöppöm,de ezek a nagy lovak meg hangoskodnak ,megyek kitekerem a nyakukat! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mush,2 napja Írisz is másfél -két óránként szopik,én akkor alszom. :?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mush ez csak tegnap volt így..., egyébként 3-4 óránként eszik, de valami miatt tegnap gyakrabban követelte...

Fejni nem mindig szoktam, csak ha érzem a csomót, vagy ha mondjuk 3 óránál többet alszik...

Nem csinálsz semmit rosszul, Sophie teljesen normálisan fejlődik, neki ennyire van szüksége! Ne stresszelj ezen. Ő máshogy fejlődik, de egészséges és ez a lényeg, növekszik a súlya is, szóval minden ok!

Aludni éjjel szoktam, már ha hagynak... :wink:

Kép

Kép
dcili81

Azt hallottátok, hogy nyolcasikrek születtek Amerikában?
Vazze 8 gyerek egyszerre???? Nem semmi lehet!!!! És mind egészséges, állítólag!

Ne meg a miskolci óriásbébi? 6 kiló feletti születési súly...

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!
Sajnos ritkán van időm írni, de azért olvasgatni szoktam.
Minden baba gyönyörű, olyan jó nézegetni őket és látni ahogy növögetnek.

Tejcsi ügyben nálunk sem túl jó a helyzet. Gergő 3. napja nem akar szopizni. Eddig nem volt ilyen gond, mindig jól kiszívta, bár általában esténként pótolni kellett lefejt tejcsivel. Most ha rárakom a cicire pár korty után elkezd fuldokolni és nagyon sírni. Arra gondoltam, hogy nagyon jön neki, ezért megpróbáltam előtte fejni egy kicsit. Így tovább szopizott, de nem szívta ki rendesen. Mi lehet a baj?
Ja és mostanában napközben csak 20-40 perceket alszik az etetések között, bár éjszaka szépen alszik,(kopp-kopp) de ez nekem fura.

Musi! Teljesen átérzem a helyzeted, én csak pár napja csinálom ezt, de nagyon fárasztó. Nem tudom meddig birom. Minden elismerésem a tied.

Kép
Kép
Kép
erika26

Mush: hidd el ügyes vagy és mindent jól csinálsz. Egyik gyerkőc sem egyforma, nem szabad hasonlítgatni őket!

Aida: nagyon cuki Noel!!!

Erika: remélem javul a helyzet nálatok! Nem gondolsz arra, hogy most van egy növekedési ugrásotok? Marci akkor viselkedett így!!!

Sarmi: remélem meggyógyulnak a gyerekek. Tényleg szépek Írisz méretei! :lol: :lol:

Ti milyen sűrűn viszitek a gyerekeket a védőnőhöz? Mi voltunk egy hónaposan és elfelejtettem megkérdezni mikor menjünk legközelebb!!! Most meg nem érem el!!! 8) 8)
Szopizás: hétfőn mikor gyönyörű idő volt egy jó nagyot sétáltunk és egy csomó emberrel találkoztunk! Kettő úgy kb. 55-60 éves nő is a következővel támadott le. Ugye megkérdezték mennyi idős Marci. Mondtam 6 hetes! Erre! "És még szoptatod??"""Gondoltam magamban naná! Hol van még a vége?? Több van még vissza mint amit letudtunk!!! Azért érdekes hogy így gondolkodnak az idősebbek!!! :cry: :lol:
Vendég

Boci tőlem, azt kérdezték a faluban, hogy kinek a gyereke?? Hát b... meg az enyém...

Nekem a gyerekorvos védőnénijéhez is kell vinnem, meg ide a faluba is kell vinnem Danit, mindezt 2 hetente felváltva. Egyébként havonta egyszer megyünk. Jövő héten 2 hónapos oltás rettenetesen félek...

Ezerrel nyomom a gyrost, görögsalival!!!! Nyami!

Kép

Kép
dcili81

Sarmon remélem a srácok hamar meggyógyulnak!
Erika remélem Gergő visszatér az eredeti felálláshoz, és folytatja a szopizást!

Kép

Kép
dcili81

Andy:
A CH5-ös Utrica tejserkentő, de a 9 CH-s már tejapasztó! Vigyázni kell vele!

bb:
Meg tudnád adni az ortopéd orvos elérhetőségét, címét? Nekünk a budai nagyon messze van, 5-7-ig van rendelés, és akkor borulna a napirendünk..

Beni is szörcsög, de betudom annak, hoy ilyenkr még szoktak. Akkor szívom az orrát, ha látom, hoy el van dugula,,vagy folyik, vagy nem kapna levegőt, egyébként nem szadizom :) Eddig nem volt rá szükség, éppen elég Annáét szívni naponta többször... :?

Mi nem ismegyünk védő nénihez. Itthon mérem, másért pedig eddig nem kell menni.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Szerintetek létezik, hogy menstruálok? Hiszen bár pótlunk, de úgy 2 óránként szopizunk, kivéve éjszaka, amit kb 2 hete átalszunk. Kb 4 hétig véreztem, aztán semmi, a 6 hetes kontrollon minden rendben volt, Mirenát tetettem föl, és most megint vérezgetek picit.

zsebi_baba

Bocika! Gondoltam rá, de akkor kiszívná az összes tejcsit és csak sűrűben kérne enni nem?
Cili! Hát remélem! Irigyellek, hogy nincs ilyen problémád. Meg is látszik Danin, nem semmi súlya van. :D

Kép
Kép
Kép
erika26

Helló Csajok!
Zsófi megint állati rendes kiscsaj volt! Este fél 11-kor bealudt és húzta a lóbőrt reggel 6-ig. :-D De kb. hajnali 4-5 órától rendszeresen nyöszörög álmában. Sokszor azt hiszem, hogy már felkelt, átvonszolom magam hozzá, hogy szopizzunk, aztán egy cumi megnyugtatja...

Ja és nagy öröm!!! Ma először szopizott bimbivédő nélkül az egyik ciciből! :-D De persze a következő szopinál megint nem kellett neki a csupasz cici, szóval azért még küzdünk, de lehet, hogy egyszer le bírunk szokni a segédeszközről.

Zöldi!
Köszönöm a vérnyomi csökkentős infót! A terhességi magasvérnyomásról meg azt olvastam, hogy szülés után 6 héttel legkésőbb visszaáll. Sőt dokik tömege bíztatott ezzel a kórházban. Most meg jön a háziorvosom azzal, hogy soha nem fogom tudni letenni már a gyógyszert... :evil: Na ettől tényleg elszáll a vérnyomim. :-D Amúgy vasárnap csökkentettem az adagom és naponta többször mérem a nyomim, eddig mintaszerű. Holnap megyek a dokimhoz, majd meglátjuk mit szól. Abból meg, hogy egy alkalommal megméri a vérnyomásom, nem tudom, milyen következtetéseket tud levonni... :evil:

Márti!
Hasonfektetés: Zsófi ha elfárad a fejemelgetésben, a fejét nem fordítja el, tehát arccal előre tesz ie a fejét. Persze ilyenkor nyitva a szája és dugdossa ki a nyelvét, magyarul felnyal mindent, ami az útjába kerül. Na ezt nem bírom sokáig nézni. Próbáltam már játékokkal elterelni a figyelmét, meg kézzel rásegíteni, de hiába. Mindig visszafordítja a fejét középre...

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Gabi!!! Nekem is van Medela tartóm!!!! Apának este abban tálalom a sört!

Andy: Örömmel látom, hogy nálatok is jó csúnya a karján a szuri….nálunk is ronda! Hogy vagy?

Boci: Ezt nem hiszem el, miért mit kellene ennie egy hat hetes gyereknek??? Töltött káposztát? Lecsót? Rántott húst? (Hú de éhes lettem :D ).

Annyit szerettem volna még leírni, hogy tegnap voltam a Bókayba fizetős UH-on (csípő, has, koponya) és nagyon kedves volt a vizsgálatot végző hölgy. Digitálisan tároljál a képeket, bármikor el lehet kérni. 12.000 Ft-ba kerül, de ha valakinek esetleg érdekes lehet, én nagyon ajánlom.

Lekopogom, de kezd beállni az éjszaka. Esti szopi után 10-11-től hajnali 5-ig alvás van. Utána szopi nálunk az ágyban, és most már ezt követően is vissza rakom az ágyába, így alvás reggel 7-8ig. Szóval egész jól tudok aludni...lekopogom....

manna
mannababoca

hahó

boci, mági:

és a 4d utrica nem apaszt?

manna:

az oltásunk műr nagyon is szép:) 8) ki is fakadt eccer. doki aszonta ez jot jelent mert jól reagált rá és nem kell ismételni tuti

cili:

én is rettegtem a 2hóstól ezért este adtam is neki egy fél lázkúpot meg éjjel többx ránéztem nem lázas-e de megusztuk! amugy sirt doki mondta is h milyen kis érzékeny hát ja b..me gondoltam most döfted combon mit vársz. de már a kocsiban megnyugodott. már otthon a szuri helye se láccott. rotától kicsit fájt a poci de a homeos bogyó doscorrea villosa 9ch elmulasztotta

ugyh ne aggódj

irass te os görcsoldót. én attól félek nagyon.

andy

Kép
andy30

Én ezt nem értem. :( Mi a franc baj lehet a kisággyal?? Bárhova teszem elvan, nézelődik, alszik. Babakocsiban, pihenőszékbe, játszószőnyegen.. Ha kiságyba rakom, akkor is ha aludt előtt (szem kipattan) és végenincs sírás következik. Szellemek laknak a kiságyban? Vagy a szobának rossz sarkába raktuk?? Kétségbe estem már. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ma konyhatündér vagyok, amihez persze kell egy tündér kisbaba is, aki történetesen most is alszik.
Szóval a mai menü: zellerkrémleves, aranygaluska vaníliasodóval. És már holnapra is elkészült a lencsefőzelék, majd a virslit kell rá frissen megsütni.

Délután rövid szülői lesz az iskolában, farsangi jelmez megbeszélés. Lesz egy osztályjelmez, meg persze lehet egyénileg is. Nem tudom, milyen ötlettel áll majd elő Zalán.

Voltunk kint egy kicsit mikor elállt az eső, de olyan bolond szél fúj, hogy hamar hazajöttünk.

Aida! Nagyon édes Noel!

Cili! Ezek a méretek simán megfelelnek egy 3 hónaposnak! Nem semmi!!!

Laura

Kép
Kép
szeles4

Hű, én ma csodabogarat készítettem! :) Éjjel amikor egyik szopi után nem tudtam aludni, "megálmodtam" egy receptet és eldöntöttem hogy azt ma ki is próbálom. Úgy is tettem. (amúgy imádok kísérletezni a konyhában) Aztán olyan finomság sült ki belőle, hogy biztos hogy máskor is készítek még ilyet. :)

Fotó a csodabogárról (vagy nevenincs aidaféle ételről):

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

hát lányok irigyirigy :x

én semmit nemtok csinálni nemh főzni mert csak ölben hajlandó lenni :lol:

aida:

éjjel is mumus a kiságy? mert nekünk is az van nappal amit irtál csak rosszabb mert pihiszék se semmi csak öl, de éjjel gond nélkül kiságy

Kép
andy30

A fiamat kicserélték valahol..., ő nem szokott ilyen jó lenni..., eszik és alszik..., most éépen fent van és nagyban duméla játszószőnyegnek.

Nem csodálom, hogy ennyit eszik, keze-lába egyfolytában jár... :lol: :lol:

Aida nyugodj meg, nálunk is nagyon "fáj" a kiságyban. Anya vagy apa kezében nem fáj, a nappaliban nem fáj. Én csak éjjel teszem bele, nappal kint van velem a nappaliban a konyhában.

Laura mióta említetted, hogy madártejet ettél, nagypn megkívántam, de nem merek enni..., de lehet holnap mégis belevágok. Az aranygaluska jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andy minden van itthon, remélem túléljük problémamentesen a szurikat!

Kép

Kép
dcili81

Andy, igen éjjel is mumus a kiságyunk. Sajnos. Mostanában muszáj volt a babakocsiban altatni éjjel is.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bakker, én is láttam délben a híradóban a 8-as ikrekről a hírt. Pont beszéltem apával telefonon, és mondtam neki, mire ő: Hű, az már 80ezer családi pótlék! (végül is válság van vagy mi a szösz) :lol:

Aida: nagyon aranyos Noel mosolya :) Nappal Kristóf sincs el az ágyában, de amíg éjjel nyugisan alszik benne, addig nem zavar :D. Egyébként olvastam valahol, hogy ez nem is baj, legalább hamarabb különbséget tesz a nappal és az éjszaka közt :? :roll:

Mush: ne aggódj, mi is 3-4 óránként eszünk, és hát azt is vedd figyelembe, hogy a tápit nem emészti olyan gyorsan, mint az anyatejet. :) Szerintem teljesen rendben vagytok.

Cili: ne félj az oltástól, én is halálra paráztam magam, aztán semmi baj nem volt (kopp-kopp), sőt, tegnap este borogatni akartam, mert azt mondták, és meg se találtam a délelőtti oltás helyét :)
Nem tudom, hogy Kiskobold ilyen alkat-e vagy a homeós bogyó segített, de tutira adom neki a következőnél is. Annyi, hogy tegnap kicsit nyűgösebb volt, de az betudható annak is, hogy eléggé felborult a napja a vizsgálatok miatt.
Egyébként szép nagyfiad van :D

Manna: oké, majd meséld el, mit szólt hozzá :D (az egyébként az én söröm volt :oops: :P persze szigorúan alkoholmentes)

Hasonfekvés: nálunk 5 perc után még mindig üvöltés van, és semmivel nem tudom lekötni :(

Zsebi: szerintem igen. Többen is írták már, hogy megjött nekik...

Boci: dokihoz havonta visszük (aztán később meg ahogy a kiskönyvben van), az egybe van kötve védőnővel is, és néha meglepetésszerűen megjelenik a kapuban a védőnő látogatni, aztán vagy észreveszem vagy nem :lol: .

Dunántúliak: tényleg olyan szép nagy hó van nálatok???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.01.28 14:47-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Aida: közben látom, hogy éjszaka is gond van :( Azt viszont sajnálom...

Kép

Kép
gabilany79

Basszus, Zsófi már több, mint két órája alszik a mózesében. :-D Már több, mint 3 órája nem evett. :shock:

Másik basszus: Védőnéni az előbb hívott. Eredetileg febr. 9.-én mentünk volna 2 hós oltásra (Zsófi febr. 4.-én lesz két hós), erre most még egy héttel eltolta az időpontot febr. 16.-ára, mert a doktornéni nem lesz. :evil: Kérdeztem nem gáz-e, hogy később kapja meg??? Azt mondta, nem tudnak mit csinálni. Nem semmi!!!

Aida!
Én tegnap megint bevetettem egy Suttogós cselt. (Asszem ott olvastam.) Beraktam Zsófi feje mellé a kiságyba egy levetett pólómat, aminek anyaszaga van. Zsófi odabújt a pólóhoz és elaludt. Persze a pólót később kivettem mellőle. Próbáld ki, hátha Noelnek is bejön.

Körkérdés:
Has és koponya uh, hallásvizsgálat: ezek alapvizsgálatok? Ilyenekre mindenkit küldenek? Mi egyiken sem voltunk...

Másik körkérdés:
A Heim Pál összes osztályán eltörölték az időpontra bejelentkezést? Azért kérdem, ha esetleg oda akarna küldeni valamilyen vizsgálatra a dokink, akkor élből passzoljam-e.

Harmadik körkérdés:
Zsófinak síráskor csak az egyik szeme könnyezik. Ilyenkor mi van? Másik topikon az egyik gyerkőcnek könnycsatorna átmosásra kell mennie. Remélem nálunk nem lesz ilyen...

Kép
Kép
lbernuska

mar biztosan volt tema a hasra fektetes.
mi 5 es fel hetesek vagyunk, de egy par alkalmat, percet leszamitva meg nem volt a hasan Sophie. itt nagyon tiljak a hason alvast. szoval kellene naponta hasra tenni? mennyi ideig?

nagyon cuki Noel.
mi van a csodakajaban? jol nez ki

KépKép
KépKép
mush589

Berni:
[quote]H írta:as és koponya uh, hallásvizsgálat: ezek alapvizsgálatok?

Az első kettőről nekem nem szólt a doki, innen tudtam meg, hogy egyáltalán létezik :evil: , a hallás vizsgálatot nálunk egynaposan csinálták a kórházban, de az egyik fülére ismételni kellett 6 hetesen, mert még magzatmázas volt. Úgyhogy 6 hetesen végül újra csinálták mindkét fülére a kórházban, ahol szültem. Időpontot nem kellett kérni, csak bemenni.

Kép

Kép
gabilany79

[quote="lbernuska"]
írta:
lbernuskaAida!
Én tegnap megint bevetettem egy Suttogós cselt. (Asszem ott olvastam.) Beraktam Zsófi feje mellé a kiságyba egy levetett pólómat, aminek anyaszaga van. Zsófi odabújt a pólóhoz és elaludt. Persze a pólót később kivettem mellőle. Próbáld ki, hátha Noelnek is bejön.

Hm. ezt ki fogom próbálni! Köszi a tippet!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 14:54-kor.
Vendég

Mush: szerintem nyugodtan tedd hasra. Marci imád úgy aludni! Úgy tudom, hogy napi 1 órát javasolnak hason! Így jobban erősödik a nyaka, meg ott az izmok!
Vendég

[quote="mush589"]
írta:
mush589nagyon cuki Noel.
mi van a csodakajaban? jol nez ki

Köszi! :)

A csodabogár összetevői:
Kevés kockázott bacon a zsiradéknak, rajta megpirított csirkemell csíkok és WOK fagyasztott zöldségkeverék. Amikor megpirult szósznak ráöntöttem a következőt: tejföl, majonéz, petrezselyem, só és egy kevéske ajvár, ehhez pici víz hogy pont jó állagú legyen. Közben főtt hozzá ki rizs és az egészet összekevertem. :) Ebből lett a finomság.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

ti milyen mellszivot hasznaltok?
en kaptam kolcson egy mini medelasat. tok hangos volt es alig szivott valamit.aztan meg kaptam kolcson egy regi aventet. par nap utan bedoglott, igy vettunk egyet. az meg birja.

gabi.itt is a korhazban volt hallasvizsgalat. a tobbire nem kuldenek, csak a hazi orvos nezi meg 8 hetesen.

KépKép
KépKép
mush589

[quote="bocika1"]M írta:bocika1ush: szerintem nyugodtan tedd hasra. Marci imád úgy aludni! Úgy tudom, hogy napi 1 órát javasolnak hason! Így jobban erősödik a nyaka, meg ott az izmok!

az jo sok! :shock: nalunk is 5 perc utan siras van.

KépKép
KépKép
mush589

mi az az ajvar???

KépKép
KépKép
mush589

Mush: "Az ajvár paprikából, padlizsánból és fokhagymából készített mártás, amit leginkább húsok mellé kínálnak, de salátát is ízesíthetnek vele."

Nagyon finom. :) Párom csak úgy magában van hogy kenyérre keni és azt eszi.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!!

Aida:nagyon cuki Noli mosolya,kis édes! :lol:

Bocika:nálunk is mindenki megkérdezi ha sétálunk a faluban és vki megnézi Olivért h még szopik?Hát basszus már sokszor azon vok h beszólok mindenkinek!A másik ilyen amivel ki tudnak akasztani h éjjel még felkel?Hát mit várnak egy 6hetes gyerektől?ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!

Gabi:Dunántúli vagyok,és igen van hó,tegnap délután óta esik,még az a szerencse h olvad is,mert különben akkora hó lenne h csak na...és íme a bizonyíték

Kép Kép

solya051020
Káld

Aida:nagyon guszta a kaja,éhes is lettem :? :?

Laura:aranygaluska,IMÁDOM!!!!!!!Én is kérek :lol:

solya051020
Káld

Sziasztok!

Megint kihagytam egy napot és nem is birok visszaolvasni.. no majd később.
Séta után alig akart Kismanó elaludni..semmire nem haladtam. Még szerencse h nem kellett főznöm, most meg kapkodhatok.
Este 8 ra megyek nődokihoz... remélem jó híreket mondd, mert már megvettem egy óriási flakon habfürdőt.. :D

Most megyek is, mert ezer dolgom van.. talán este jövök még..
DRUKKOLJATOK!!
eszterke24

gabi:

milyen homeos izét adsz neki oltáskor?

Kép
andy30

Sziasztok!

Hú jó rég nem írtam már! :oops: Néha azért olvastalak titeket. Itt volt anyukám és hugom és hát nem nagyon neteztem ezalatt.
Nagyon klassz volt egy kis segítség, és persze agyon babusgatták a kis drágát! 8) 8) Most megint egyedül vagyok... :cry: :cry:
Ha minden igaz március közepén megyünk haza két hétre!!!!

Hason fekvés: Vinzent is utálja. Ha ébren van max 5percig marad meg, aztán üvölt.Viszont ha alszik ,akkor nem bánja. :?

Nálunk is kezd beállni az éjszakai rend, bár hetente 1-2-szer még felrúgja manó!
Kb éjfél körül alszik el, aztán szopi 3-4 körül és reggel 7 körül utánna még alvás kb 10-ig.

Andy!
Fözni nekem se nagyon van idöm, muszály mindig valami gyorsat kitalálnom!

Bernuska!
Mi is két héttel a betöltött 2 hó után megyünk oltásra. Remélem azért tényleg nem gond! :roll: :roll:

èdesek nagyon a babák, majd én is dobok uj fotókat, hugicám csinált pár cukit! :lol: :lol:
susy75

Solya: akkor felétek is okos emberkék vannak???!!!! :lol: :lol:

Susy: jó hogy jelentkeztél.
Amúgy én csak hétvégén főzök, de mindig megpróbálok olyant kitalálni ami gyorsan meg van, vagy egy részét előre el lehet készíteni. Pl. vasárnapra a köret majonézes kukorica volt!!

Eszterke: szorítok, meg persze irigy vagyok, mert nekem eltolódott egy héttel a vizit!

Mush: alvásnál próbáld ki. Marci most megint úgy nyomja!!!! :lol: :lol:
Vendég

Bocika!
Köszi! :P :P
Sajna nekem hétköznap is kell fözni. Hétvége azért egyszerübb,mert olyankor párom itthon van és tud foglalkozni Vinzenttel míg én a konyhában serénykedek! :wink:
susy75

Kép
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Látom, megérkezett a játszószőnyeg:)

Kép
trombibébi

has, koponya uh, hallásvizsgálat - nekünk egyik se volt, és még csak nem is volt szó róla.
(Nekünk csípőszűrés se volt, de ezt már írtam)

Kép
trombibébi

Szeles! Tesóm szerint nem kell még porszívózni, csak ha van is mit.

Berni! Ha terhesség alatt lett csak magas vérnyomid, akkor tényleg elkezdhetsz leállni - butadokid jóváhagyása nélkül - de a tesóm olyet hivatalosan nem tanácsolhat. ;) Azt hittem már előtte is magyas volt és régebb óta szeded.

Erika! A te kérdésedet ete tudom továbbítani!

Kép
zölddisznó

Csajok! Szerintem akit nem küldtek hasi és koponya UH-ra, az menjen el privát, mert nagyon hasznos szűrés. (Hannánál is szűrtek ma egy kis vesebibit - kehelytágulat, ami nekem is van, de nekem 18 évesen vették észre. Nem vészes, de figyelni kell.)
Nagyon alaposan átnézték kívül-belül. Abszolut korrekt volt - pedig beutalóval, nem privát csinálták a MÁV rendelőben.

Hasrafektetők. Minden szopi közt kéne 1-2 percet, ha tetszik neki, ha nem. Max ha nagyon fáradt, és nyügi, akkor szabad "megsajnálni és megkegyelmezni". :)

Kép
zölddisznó

Asszem, valami mégis dolgozik szegény kincsemben, mert eddig csak cicivel a szájában nem sírt és csak 10 percekre alszik el. De szerencsére hazaért apa és hozta anyukámat is :)

Andy: itt meg tudod nézni, mire miket lehet oltásnál. Én csak Thuját adtam neki, úgy tűnik, elég volt :roll:
http://www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/ ... aszol/9863

Susy: Szia! Már hiányoztál. Nagyon kíváncsi vagyok Kismanódra :)
[quote]H írta:a ébren van max 5percig marad meg, aztán üvölt.Viszont ha alszik ,akkor nem bánja.
Dettó.

Eszterke: mennek a drukkok :) :) :) :)

Közben láttam a híradóban, hogy azért nem annyira pezsgő-lufi ez a hó. Remélem, mindenkivel minden oké, aki arra lakik :)

Kép

Kép
gabilany79

Berni! Könny: nem kóros, ha még nem könnyezok - az sem ha csak az egyik szeme nem. Pár hónap os lehet, mire kialakul. Hanne záródva a csatorna, akkor begyulladna a kötőhártyája többször egymás után.

Oltás: nem gáz, ha valaki később kapja a 2 hósat, csak utána tartani kell a négy heteket.

Erika! Mindent jól csinál a porontyod. Meg fogja tanulni, hogyan kell bánni a gyorsabban spriccelő tejjel. Nem baj, ha még balhézik miatta, olyankor vedd le kicsit, és fél perc múlva rakd vissza. Ne fejd le az elejét! A végén is csak azt, ami még spiccelve jön, illetve ha csomós a melled. Pár nap és beáll.

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: