A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Az idő itt is ramaty.

Ha csak esne, elmentünk volna esővédővel a postára, mert találtam egy lejárt csekket :roll:
De a szél is nagyon fúj.

Az ágy nálunk is majd a miénk mellé fog kerülni, és mivel éjszaka még szopni szokott, így ha lecserélnénk, akkor másfajta kellene. Meg mi egyelőre nem is tudjuk máshová tenni az egy szobánkban :roll:

Rugó sem egy nyitott szemmel fekvő típus, nem tud mozdulatlan maradni soha :roll: Botonddal hogy pörögnének együtt :D

Heni, én belegyeznék, ha a mi altatási procedúránkat le tudnám cserélni egy egyórás hátsimogatásra, ahol én is fekszem :wink:

Meryke - jó kis képek! A bubikergetés nálunk is mindig menő :D

Gica - kösz a választ, csak érdekelt a téma. Akkor ügyes legyél a fogorvosnál :? Mit csinálnak Veled?

Nekem is kéne mennem lassan, mert szülés előtt jártam utoljára. Bár nekem nem sok gondom van vele, pl. még életemben nem fájt egyik sem, és mind megvan. De itt-ott lyukadhatnak, elvégre szoptatok :roll:

Nálunk most a tolltartó-pakolgatás húz ki az unalomból, persze nem én pakolgatom :wink:

MOst kicsit ramaty állapotban vagyok, tegnap éjjel megnéztem végre az Ausztráliát, és egy óra utánra lett vége... Tetszett, de azért a Moulin Rouge jobb volt Luhrmann-tól.

Unalom ellen segít nekem még az Ausztrál nyílt teniszbajnokság is, a meccseket a neten meg a fórumokon szoktam követni. Csak sajnos hajnalban is vannak.

Mondjuk mi tegnap kijutottunk egy órára, tegnap előtt meg a védőnőnél időztünk. Hátha délután négyre már nem fúj a szél. Már nem sötétedik olyan korán szerencsére.

Befejezem ezt a remek eszmefuttatást, lépek is :arrow:

Kép
vindolanda

Regina - én az ekcémáimra szteroidos krémeket szoktam kenni.
Nekem más nem segített soha (születésemtől vannak ilyen problémáim), pedig már végigittam egy patikányi gyógyteát meg rákentem egy rakás gyógynövényes kencét. Mostanában Elocomot használok.

De szerintem a többiek kisegítenek Téged bőrbarátabb technikákkal, vagy olyan krémek neveivel, amelyek nem szteroidosak.

Az öt kilóval nagyon ügyes vagy. Ez már komoly fogyás!!!!

Fleur - jaj, szegény.

Panndi - hát, ez sem hangzik jól. Rugó szerencsére imád velünk aludni, és együtt alszunk olyan kilencig...
Lehet, valami zavarja, vagy fáj neki... Szegény Zsófi, meg szegény Te. Fél öt :shock:

A tolltartó még mindig lefoglalja Rugót, érdekes 8)

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Gyors életjel. Zétus hisztis, esik itt is. Engem elkapott a nátha+torokfájás.... Minden bajom van és mellé görcsölök. :evil:
A nap jó híre, hogy elkészült a konyha, délután megyünk megnézni. Addig összekaparom magam. Már ha manó hajlandó kicsit hamarább aludni...

Talán ma a költözés dátuma is véglegessé válik. Február 14.-én szeretnénk.

Ancsi örülök a jó hírnek!

Fleur jobbulást neked!!!! Ez elég rosszul hangzik... :( :(

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Meryke! Boldog születésnapot! :D (így utólag is :oops:)
De aranyos Bence, hogy befekszik Máté mellé! :)
Te dolgoztál a két gyerek között, ugye??? Jó volt így szerinted? Nem volt rossz, hogy kis meló, abba belerázódni újra, aztán visszazökkenni az otthoni létbe?
Máté nagyon ari a bubokékokkal! :)
És köszi, hogy hiányoltál! :)

Anikoh! Boldog szülinapot! :)
Karcsikának boldog névnapot! :)
Ildike olyan sokszor eszembe jut, mindig megmosolygom, ahogy a talin mindent megszerzett magának, amit akart! :lol: Olyan aranyos volt! Látszik, hogy 3. gyerek! :lol:

LMóni! Akkor legközelebb nyugodtan tedd a dolgod, hátha nem alszik ennyit Cicus nappal, mert felébred a zajokra! ;)

5 évesen szült??? :o Én ezt képtelen vagyok elhinni... :roll:

Silka! Megy a drukk a barátnődéknek!!! +++++
Gratulálok a kisbabához! :)

Szeli nem szedi a Vigantolt, mert multivitaminozunk tavaszig. Abban van. Most valami másik fajtát vettem, nem rendeltem Lenkeit... :roll:

Egyébként mostanában olyan álmos. Már 10 óra körül kezd nyűglődni, aztán nagy nehezen kihúzzuk ebéd utánig. Ha meg lerakom 10-kor (ezt is kipróbáltam), akkor este 6-kor lesz legközelebb álmos, az megint nem jó...
7 körül szokott reggel ébredni egyébként. Úgyhogy délelőtt szenvedünk... :?
Szerintem ez az idő nyomja el, mert amúgy semmi baja. Eszik, játszik, ahogy szokott.

Miléna: :(

Ancsi! :)

Vindo! Én meg vezetni akarok újra megtanulni! ;) :lol:
Osztottam-szoroztam, talán jövő tavasszal tudok venni egy kocsit magamnak! :) Remélem!!!

Gica! Fogorvos: :(

Sense! Fú, nekem tegnap volt ilyen napom... úgy utálom én is az ilyen időt! :evil: Kitartás!

Mi ma délelőtt a barátnőmnél voltunk (Apa elvitt kocsival, meg haza is hozott! :)), nagyon jól éreztük magunkat, a gyerekek is! :) Egyre jobban elvannak együtt, fél év köztük a korkülönbség.

Fleur! Jaj, Te szegény... :cry: Mielőbbi jobbulást Neked!!!!!!!!!! ++++++

Vindo! Te hogy altatod Rugót?

Kép

Kép
regcsiken14

Aha, megtanulta ki-be kapcsolni a tollakat :roll: Szóval ez foglalja le. Na, megzavarom ezt az idillt, és ebédelni fog :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo! Köszi! Látom, ez vényköteles. Erős, ha szteroidos (nem értek ám hozzá)? Remélem, nem kísérleteznek rajtam sokat, hanem hamar megtalálják a megfelelő krémet!!!!!!!

Miléna! Jobbulást! :(
Milyen romantikus, február 14.! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Szóval néz kb. fél óráig a youtube-on számokat meg meséket, aztán kb. negyed óra séta. De ezek a fázisok akár hosszabbak is lehetnek.
Rövidebb verzió, ha már nagyon kivagyok, az a szoptatás.

De ez legyen a legnagyobb bajom :wink: Szóval nem panaszkodás ez. De feküdni jobb lenne. Így viszont izmos lettem :shock:

Kép
vindolanda

Vindo! Az tényleg nem egyszerű akkor... :?

Találtam egy homeopátiás kenőcsöt, asszem ezt kipróbálom:
http://www.pirulapatika.hu/240163434/be ... car_kenocs
Addig jó lesz, míg nem jutok el a dokihoz.

Mostanában sokat idegeskedtem, gyanítom, attól jöhetett ez ki rajtam... :? Mert egyébként semmilyen mosószert vagy tisztítószert nem változtattam.

Kép

Kép
regcsiken14

Hát vannak lájtosabb krémek az ekcémára, de nekem már gyerekkoromban is ilyenek voltak felírva mindig, mert ezek működtek.

Ez egyéni adottság is lehet... Ezt szeretem :roll:

Megyek vissza etetni :arrow:

Kép
vindolanda

Na, szóval azért olyan durva nem lehet, mert már nem lennék az élők sorában, amennyi tubussal elkentem már életemben.

De most már nem bölcselkedek tovább :arrow:

Kép
vindolanda

Hello Lányok,

látom jó a közhangulat :D Ugyan már, ilyen "szép" időben több vidámságot! Egyébként meg csatlakozom. Tegnap volt a mélypont, kb 3x akartam Lizi mellett a földön elaludni. Ment is volna, ha nem jön oda 2 percenként és nyomja ki a szemem :shock: Tegnap semmihez nem volt kedvem és feltúrtam a karácsonykor elrejtett maradék mézeskalácsot. Persze a pillanatnyi öröm, amit okozott hamar olyan bűntudatba csapott át, h az még 1 lapáttal rátett a rosszkedvemre. Ma már jobb a helyzet, sétáltunk esőben és voltunk zenebölcsiben is.

Most próbálom összeszedni magam az olvasással. :wink:

Látom megy a szopipárna pro és kontra. Hát szerintem a világ egyik legjobb találmánya, 5 hónapos terhes koromtól ezt használtam (már amikor a férjem nem csaklizta el tőlem félálomban) a szoptatás, sőt még a tápszerivás is ezen történ nagyon sokáig. Tök jó volt, mert úgy odakuckózott közben hozzám, mintha szopizott volna. Ergo nálunk a szopizás közelségét is visszahozta. Kb 1 hónapja raktam el, mert mostanában derékszögben felülve iszik reggel...

Gica, de jó hallani felőletek. Dobj pár képet is a kicsikről! Kemény lehet kettő után szaladni...

Sense, nagyon csini kismama vagy, a mérleget meg dobd ki! :D

Móni, akkor majd egyeztetünk időpontot:D

Ágica, de jó! Vigantolt a szájba? Én is mindig kiskanállal adom. :roll: Mondjuk azt megnézem, h Lizi mikor nyitná kérésre a száját :twisted: Anno próbálkoztam, de miután mindenhol az olaj csurgott róla, maradt a kiskanál

Heni, de jól nyomja Péterkéd a kaját! :lol: Bár látom, utána egy darabig eltart, míg takarítasz utána :lol:

Fejfájás, nálam is visszatérő vendég. Vannak rosszabb éveim és vannak jobbak. Kb évi 1-2 pokoli ágyban fetrengős migrénem van. Az idein már túlvagyok :twisted: Mostanában sokszor fáj, mondjuk ahogy jönnek-mennek a frontok, nem is csoda. Most hallottam, h az antibébi bogyó is ronthat rajta. Azt hiszem legközelebb rákérdezek a dokinál, hátha érdemes váltani... :roll:

Meryke, a kis rajzfilmfigurád még mindig nagyon édes! :)

Regi, nagyon ügyes vaaaaaagy!!!!!!! :D Az tök jó, h túlvagy a holtponton. Ha olyan súlyt elérsz, amit már régóta nem sikerült, akkor az újabb lendületet ad. Én is erre várok :) Egyébként én besokalltam a főtt kajával, a töltött szűzérme után ettem sült pulykamellet, csirkecombot mind-mind zöldkörettel ill. káposztával töltött paprikával. Most felvágottra és egyéb hideg dologra vágyom egy pár napig...
Ekcéma: nekem is kijött Lizi születése után. Tavaly télen volt gáz, meg most 2 hónapja. Megmondom őszintén, h én nem is gondoltam arra, h bőrgyógyászhoz kéne vele fordulnom. Mondjuk nekem nagyon kicsi területen van és alig látszik. És tavaly rá sem jöttem, h ez ekcéma. Én aloe-s lila krémmel kenem, azóta alig észrevehető :)
Vindo, Te is? Én a sok mosogatásra/kézmosásra fogtam. :roll:

Fleur, jaj Te szegény! Na majd talán a barátnőd jobb kedvre derít :)

Jaj, már fel is ébredt Lizi! :? Már megint 45 percet aludt. Mostanában ezt csinálja. Pedig nem jó neki, mert 6 után hulla :cry: Meg persze nekem sem, mert semmire nincs időm :roll:

silka
silka

Silka! Először én is a sok mosogatásra és kézmosásra gondoltam, mert karácsony környékén jött ki, akkor sütöttem főztem, ami ugyebár sok mosogatással jár. De most meg egyre több van, pedig próbálok napi 1x, max 2x mosogatni, inkább összevárom. De terjed... :roll: A neten rákerestem (onnan gondolom, hogy ekcéma), és olvastam, hogy az idegességtől is előjöhet... :roll: Na, az volt bőven mostanság.
Azért is akarok vele dokihoz menni, hogy megmondja, tényleg az-e. De a legjobb lenne, ha addigra el is múlna! :lol: De jó lenne!!!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

betegecskéknek jobbulást :( :?

Ágica!
de jó h. nincs semmi gond Petra lábával :) Az ágya nagyon szép :)

Regi!
Elocolmot szoktak legtöbbször adni,nagyon kveset szabad csak használni,mert erős szteroid :( A halicart olvastam én is de még nem próbáltam :) viszont ami Bálint bőrét most rendbetette vmi speckó csak a Heim Pálba kiváltható testápoló,jó zsíros :) lehet vény nélkül is kapni,gőzőm sincs mik a hozzávalók,de jó :) a neve Basic C és recept nélkül 600,- körül van.

Sense!
csini vagy nagyon :) jó nagy pocakod van :) Lotti holnap bújjon ki :) olyan szép szám lenne :) 2009-01-29 :) ez az idő meg undorító :evil: :evil:

Gica!
fogorvoshoz én szeretek járni :oops: mióta találtam egy tök jót,s azóta csak normális ügyes dokival volt dolgom,lelkesen megyek :)

Fleur!
jajjjjjjj :cry: :cry: jobbulást Neked :(

Ancsi!
azért nem lehet egyszerű :) s örülök h. nincs komoly baj :wink:

Alvás: pár napja azt csinálom,mikor hajnal 5-6 között felkel és Anyázik nem megyek be hozzá :) kivéve ha üvölt :) s magától visszaalszik :roll: :shock: :lol: istenes dolgom van :) főleg h. tegnap estére én is betaknyosodtam :(
s napközben alszik kb.01 1/2-2-3 órát :) így jók a napjaink :) viszont mire elaklszik mehetek Míráéért és aztán ő szeretne ideülni :)

Lisztérzékenység :
múltkor én hívtam őket h. mi az eredmény :) ma felhívott az asszisztens h. a dokinéni látni akar,vigyünk székletmintát,meg vmi trükkös vizsgálatot végeztessek már el addigra :) annyira elkiismeretes :) Sense örök hála :)
s köszönöm h.velem örültetek :)

Ágy:Bálint Míráét fogja megkapni,Mírának kap egy teljesen új nagyágyat,amiben természetesen lesznek piros részek,mert aza kedvenc színe :) :) matracot még meg kellene rendelnem,már érdeklődtem,mikor múltkor bementem a melóhelyemre :)

Mesi tegnap bejelentkezett?már nem emlékszem :oops: ha nem akkor küldök mindjárt neki smst h. nincs-e gond

KépKép
viranka

Vera! Köszi! Egyelőre megveszem ezt a homeósat asszem! De azért felírom ezt is! :)
Jobbulást! :(

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo hát én egy percet nem birnék sétálgatni már Péterkével, 14 kg és nem is maradna úgy az öleben fekve. Van egy könyvem az altatási rituálékról, elküldjem neked??? én kb. 7-8 hós kora körül mondtam, hogy nem ringatom többé, egyik napról a másikra meguntam, egy hét szenvedés volt, de megérte. Most majd arra szeretnék ráhajtani, hogy ne kelljen neki senki alváshoz, mert ugye nem is azzal van a gond, de azzal amikor éjszaka felébred.

Sense mi jót főztél még tegnap mára, bakker én minden nap főzök, mert az uraság nem eszi meg a másnapos kaját, vagyis amit már egyszer evett :evil:
Egyébként hihetetlenül csinos vagy a fotót, túl szép még, hogy szülj. Rakj fel minden nap magadról egy képet, aztán eldöntjük, hogy itt e van már az idő:-) :wink:

Regi hát inkább mennj el orvoshoz és ne idegeskedj, attól úgy sem lesz jobb!

Fleur :cry:

Heni
KépKép
heni81

Heni! Bejelentkeztem dokihoz, február 26-ra kaptam időpontot.
Sajnos nem tudok nem idegeskedni, míg egyenesbe nem jövünk. De azért próbálkozom! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

23-ra...

Kép

Kép
regcsiken14

Hali,
Megpróbálok reagálni pár dologra

Vera: CSUDA SZUPI HÍR HOGY BÁLINT NEM LISZTALERGIÁS

Sense nagyon csini vagy és a pocid és szép..bár láthatnánk már Lottit..gondolom Ti is várjátok... :lol:

Regi: míg eszemben van..nekem is szokott ekcémás lenni...azt javasolják hogy pisild le..!!! Tudom fura de állítólag használ!!!

Ancsi: de jó a negatív eredmény!!!

Képek szupik..édesek ezek a manó!!!!

Aniko: gratula a vizsgához!

Anikoh - boldog szülinapot
Karcsikának boldog névnapot!

Fleur: juj sajnálom....:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Miléna: klassz h kész a konyha..romantikus költözés lesz akkor..majd jól avassátok fel a lakást!!! :oops: :wink:

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni - köszönöm a könyv felajánlását, de egyelőre még nem okoz annyi gondot a dolog, hogy egy hétig Rugónak rossz legyen. De Téged megértelek (hiszen én nem vagyok terhes) :wink: Na még ő még tíz kiló sincs, így könnyedén hozom-viszem :wink: MOndjuk az ölemben csak akkor fekszik már, mikor nagyon álmos.

Nagyon félénk természete van amúgy, soha nem megy oda idegenekhez-rokonokhoz, nem érinthetik meg (elhúzza a kezét még a nagyiktól is), és nagyon anyás, ismeretlen helyen ritkán vagy nem sétál egyedül. Ráadásul nem ül meg a fenekén tényleg egy pillanatra sem, az ágyban nem fekszik. Úgyhogy egyelőre nem akarom ezzel zavarni :roll: Én meg úgyis ráérek. Ha változik majd a helyzet (sokat hízik, nem tudok vele itthon lenni), akkor azért jelentkezem a könyvért.

Silka - asztmás-allergiás-ekcémás vagyok, mióta az eszemet tudom. Ebben az a jó, hogy nem tudom, milyen az, ha ezek nincsenek :wink: Pl. előjönnek az ekcémák a naptól, a melegtől, ha uborkát szedek, narancsot hámozok, kivit fogdosok (mondjuk éppen ezért nem teszem ezeket), minden törölközés után kb. 10-15 piros foltom "nő", vannak vizes ekcémáim, kis pirosak a hajlatokban, nagy puklis világosabbak, volt már olyan a bőr a nyakamon körben, mint a teknősbékának stb...
Szóval erről nem is beszélek többet.

MOndjuk a helyzet sokat javult - mióta szültem, sokkal ritkábban vannak tüneteim. Fulladni meg már nagyon régen nem fulladtam (kb. 10 éve), max. nehézlégzés, ha sokat röhögök :D Az allergia maradt leginkább sajnos, és most szoptatok is. Tavasszal majd rákérdezek a dokinál, hogy ilyenkor mi a teendő. A tavalyi évet eléggé megszenvedtem.

Egek, mennyit írtam magamról :shock: Be is fejezem, megyek a dolgomra... :arrow:

Kép
vindolanda

Heni - hú, most olvasom, hogy a másnapot kaját nem eszi meg az életed párja... :evil: Atyaég :shock:

Kép
vindolanda

Sziasztok !

Látom senkinél nem arat nagy sikert ez a szép idő.
Hát én is csatlakozom. Az esőnél már csak egy dolgot utálok jobbban a latyakot.

Nagyon jók a képek.

Lányok valaki legyen szíves elküldeni nekem a vándor cd másolatát. Igaz én is megkaptam Sensétől de nem tudom hol van. Előre is köszike .

És akkor hozztam pár képet.

Kép még tavaly hozzták tesómák thaiföldről
Kép na csajok ki jöny velem egy kört ?
Kép délutáni alvás
Kép anyék ágyán fincsi a szunya
Kép hát nem édesek ?

Na léptem mert haza ért a párom.
Szép napot mindenkinek.
20200310173350

emmánka végre talán beindult a 9. foga ami eddig csak hatalmas dudor volt. most lehet 4 fehér kis pöttyöt látni meg érezni a hegyeket..:-) csak kibújik már..ezért kissé nyűgös...anyás is...kicsit nehezebb az elalvás..de azért egyedül meg csak kell egy kicsit simizni
..
na felébredt
1 óra lavás után :cry: :arrow:

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni!
Enyém párom sem rajong, ha 2 nap ugyanazt kell ennie, de azért nem szól semmit. Egyébként tegnap nem evett belőle, mert nem volt itthon.Olyan tésztát csináltam, amit tulajdonképpen én találtam ki. (persze lehet, hogy már más is kitalálta többször is... :lol: )
Hagymára felteszek némi szalonnát és kolbászt (nem sokat, csak az íze kedvéért). Pirospaprika, pörköltkocka ízesíti. Utána ráteszek 1 kiló savanyúkáposztát, és lepirítom. Ezt keverem össze kifőtt tésztával. Utána be a sütőbe, némi tejföllel a tetején. Sztem nagyon fini, de elég nehéz kaja. Gyümileves volt előtte.

Lányok! Köszi a dicsiket. Bele is pirultam :oops:

Vindo!
Azt hiszem, Botond és Rugó sokban hasonlítanak egymáshoz. Csak Botond ennyire (talán) nem érzékeny, viszont nagyon-nagyon anyás.
Éééés! Végre ad puszit. Eddig lesütött szemmel ingatta a fejét, ha kértük. Most már odatartja a száját. Sőt. Követeli, hogy egymásnak is adjunk iylenkor puszit! :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

666. oldal. Sátáni. :twisted:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok!

Végre tudok jönni kicsit :D

Marryke utólag Boldog Születésnapot!
[b]Anikoh Boldog Születésnapot!

Köszönöm Karcsika nevében a köszöntéseket. :D

Olvasni tudtam így nem maradtam le semmiről
Nagyon örülök hogy Bálint nem liszt érzékeny,
Petrának,hogy nincs semmi baj a lábával,
Ancsi,hogy semmi komoly oka nincs a fejfájásnak.

A képek szuperek :D :D :D

Sense!
Nagyon csini kerek pocakod van. :D

Mesi!
Hogy vagytok!

Kaqk!
Ildike most aludt el, napközben kb 10percet aludt.

Most :arrow:
Még később meg próbálok jönni

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Ádi tüneményes! :)

Heni! Így nehéz mindig kitalálni valami mást... :roll:
Erről jut eszembe, Szeli ma káposztás tésztát evett... egy ötlet! :) Tegnap meg fejtett babfőzeléket.

Vindo! Legalább írtál egy kicsit magadról! ;)
Nehéz lehet... :(

Ja, nem kaptam olyan krémet, hiánycikk. Kaptam helyette Culevit-et...

Kép

Kép
regcsiken14

Panndi!
100 nap! Hurrá! :lol:
Fleur!
Jobbulást!
Az egyik barátnőmnek francia férje van. Most várják 2. gyereküket. Kislány lesz, és FLEUR -nek fogják hívni. :wink:

Fog:
Botondnak 16 foga van. Mind a 16 szinte teljes nagyságában kinn van.

Szülés:
Betöltöttem a 39. hetet. De a mostani terhességemet nem a menstruációtól, hanem a koraterhességi uh-któl számítja a doki. (Mivel mindekettőnk szerint a ciklus végén eshettem teherbe.) De ha a ciklushos számolom úgy már a 41. hetet töltöttem most!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
És az án Lotti babám még mindig jól elvan. Benn.
Holnap megyek nst-re. Kora reggel, mert Anyumat is viszem be a kórházba kontroll ct-re. Kérek drukkokat, hogy minden rendben legyen nála.
Persze Botondot is kell vinnünk, mert Balázs dolgozik.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Heni! De hosszú sorokban le tudnám most írni, hogy mit ennék még... :lol:
Töltött paprikára pl. már nagyon vágyom, de azt fogok is enni krumpli nélkül! :) Asszem péntekre azt rendeltem! :)
Ja, és a múltkor piskóta tekercsekről álmodtam! :lol: De ez csak ilyen tudatalatti, közel sem szenvedek! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Sense! Anyudnak megy a vudu!!!! ++++++++++
De egyébként jól vagy, ugye? Nem fáj már mindenhol meg ilyenek?

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi meg Maggie teljesen eltűntek :shock:

Puszit adó Boti nagyon aranyos lehet :D

Regina - ááá, csak kis koromban volt rosszabb, mert sokat voltam kórházban. És egyedül lenni nem szerettem hetekig :roll: Meg vigyázni kell magamra. De most már megtanultam, és semmi probléma. Szóval nem panaszkodásnak szántam :wink:

Majd írd le, használt-e a krém.

Rugó egyre válogatósabb - tegnap nem volt hajlandó megenni a hortobágyi palancsintát meg krumplit sem. Friss kenyeret akart enni langyosan... Én meg féltem, hogy fáj majd tőle a hasa, de szerencsére nem lett baja. Főzeléket szinte semmit nem eszik :shock: Bezzeg a hal, az mindig jöhet, meg a virsli, és a tésztafélék :D MOndjuk a gyümölcsök meg a zöldségek fogynak, úgyhogy nem idegesítem magamat.

Kép
vindolanda

Sense, akkor gondolunk majd anyudra is!

Kép
vindolanda

Az uraság= Péterke
szerencsére a férjecském mindent megeszik:-) csak egy hibája van, hogy főzni nem tud, pedig úgy ennék már valamit amit ő főz, de isteni szenvicsket tud:-)

Vindo ok, majd szólj ha beleolvasnál
:wink

Sense drukkolok anyukádnak, Botond biztosan jól ellesz a kórházban, csak az a risz, hogy összeszedhet valamit. Mi is holnap délután elugrunk 3masban ekgra, mert még nem voltam, eddig senki nem küldött, most meg hirtelen fontos lett.

Heni
KépKép
heni81

Ja, akkor félreértettük :D Szegény férjedről meg gondoltunk ezt-azt :D

Kép
vindolanda

Heni! :lol:
Nálunk egyébként ugyanez, Zsolti minden szívesen megeszik, akár másnap is, de abszolút nem tud főzni. Viszont a szendvicsei meg a tojásrántottái fenomenálisak! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Hűűűdeennékvalamifinomszendvicset :roll:
Vendég

Gábor meg a másik véglet, szinte könyörögni kell, hogy a romlófélben lévő kaját ne egye meg :D A kutyának is suttyomban adom ki ezeket, mert mindent meg akar enni :D

Minden évben rengeteg meggyünk van. Én osztogatnám mindenkinek, mert az összeset nem tudjuk feldolgozni, ő meg beteszi a sarokba, és alig ad az ismerősöknek (kiméricskél egy keveset), mert ő majd megeszegeti esténként :roll:

Aztán egyre több muslica lesz a házban, hiszen nem fogy el :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Megint van egy kis lemaradásom, Anyósoméknál voltunk pár napot.

Szülinaposoknak, névnaposoknak sok boldogságot!
Betegecskéknek jobbulást, megy a vudu! +++++++

Reni, gratula a fogyáshoz!
Nekem is szokott néha ekcémás folt lenni a kezemen, valószínűleg a mosogatószerektől. De szerencsére kb 1 hét alatt elmúlik magától.

Sense, megy a drukk, hogy minden OK legyen Anyukáddal! Meg persze Lottival is, de úgyis minden rendben lesz!

Mesi, sajnálom Gegit! Remélem, nem kellett kórházba mennetek!

Silka, a zenebölcsit mi kihagytuk ma, mert egy barátnőmet és a 15 hónapos kislányát fuvaroztam a szemklinikára. Csak 2 órát várakoztunk ott, pedig elvileg időpontra ment a kislány :evil:
Szegényt meg kell majd műteni, de előtte még egy MR-vizsgálat is lesz, amihez szintén el kell altatni :roll:
Múltkor kérdezted: akkor épp a 9 órás zenebölcsin voltak többen, a 10 óráson kb 6-7-en lehettünk. Jövő héten elvileg megyünk, megint 10re.

Meryke: neked is gratula a fogyáshoz (remélem, jól emlékszem, hogy Te írtad a -3 kg-t :oops: )

Mi a fogzással küzdünk: a 16. fog (alsó szemfog) még mindig áttörőben van, emiatt Dorka felsír párszor éjjelente. Ma délután meg végig csak a kezemben akart volna lenni, semmi sem volt neki jó + rágta az ujjacskáját állandóan :oops: De aztán szerencsére befutott egy barátnőm a Dorka-korú kisfiával, aki a vacsiig sikeresen lekötötte Dóri figyelmét.
Éjjelre viszont muszáj volt bevetni a Vibrucol-kúpot, este megint nyügi volt ezerrel.

Kép
dotildi

No látom, Lotti még bent van. :D

Viranka már érdeklődött felőlünk sms-ben, puszi érte!!!!!

Tegnap voltunk dokinéninél, megvizsgálta Gegit, és láttam, hogy fellélegzik. Azt mondta, ez szuper! Alig hall valamit a tüdeje felől. Nagyon szépen javul. Már nem köhög hurutosan, jól alszik, csak még sz orra szörtyög picit. A gyógyszeradagokat átbeszéltük, pénteken kell telefonon jelentkeznünk.
Egyébként ha nem merte volna rámbízni a dokinéni az ápolását, akkor szó nélkül kórházba küld.
Vannak nagyon felelőtlen anyukák, de látta rajtam, hogy mindent betartok.
Hát persze! :)
Hazafelé - amikor hoztam -, már majdnem sírtam a kocsiban. :)
Apa meggyógyult, Zsozsi őrült rosszcsont, ő is meggyógyult (november óta folyamatosan beteg volt, és dec. 26. óta állandóan a fülével volt gond ugye. November óta több, mint 25 db :!: Nurofen kúpot kellett adnom neki...)
És most Gegi is szépen javul. El sem hiszem, hogy meggyógyul a családom!
Amúgy alig van időm, mostanában a déli alvás nem egyszerre történik, hanem váltják egymást, Gegi fejlődési ugráson megy át, a cicik nehezen követik, de én mindent megteszek, ezért állandóan rajtam lóg, Zsozsi szétszedi a lakást.... :D
Gegit most sikerült szopi után letennem, úgyhogy van 3 órám, vagy 4, megyek is aludni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Mesi: ez szuper!!! :) Nagyon örülök nektek!!!

Bocsi csajok, most csak ennyi, nagyon fáradt vagyok!

Kép
aniko15

Halihó!

Kaqk, ez a pisis tanács jó! :lol: Én ezt eddig csak medúzára hallottam. :lol: :lol: :lol:

Vindo, nem semmi. :? Mind3 kombináltan? Már külön-külön is gáz, nemhogy együtt. Jó sok mindenről le vagy tiltva... Én csak allergiával küzdök, de utálom. Kitörölném azt a 6-8 hetet az életemből :?

Sense, 41 hét? :shock: Nem csoda, h nyűgösködsz. Egyébként, ha már a számok egymás melletti harmóniájáról van szó (Viranka kezdeményezésére) akkor még nagyon szépen mutat a 2009.02.09. De biztos vagyok benne, h Neked ez már nem tetszik :lol: :lol: Hahó, Lotti, indulás kifelé!!!!!!!!! :wink:

Romlófélben lévő kaják: szegény apukám az, aki mindig a maradékot ette otthon :oops: Nem volt hajlandó soha semmit kidobni. 1x ketten voltunk otthon (olyan 13 éves lehettem) és romlott kenőmájast ettünk. Én próbáltam lebeszélni, h ezt már ne együk meg, mert lejárt jópár napja, de azt mondta nem lesz gond. Persze én úgy hánytam tőle, mint a lagzis kutya. Szegénynek napokig bűntudata volt :)

Dotildi, igen észrevettem. :lol: Tegnap még dilemmáztam, h 9-re v 10-re menjünk, aztán a kisasszony döntött: nem tudtam 9-re összekaparni. Bár gusztustalan esős idő volt, nekiindultunk, mert már 3 hete voltunk utoljára. Egész tűrhető volt a létszám, azt hiszem olyan 5-en lehettünk, szóval jövő héten is mehetünk 10-re. :D

Lányok, van még, akinek unatkozik a gyereke? Lizin kb 2 hete látom, h látványosan szenved. Már nem jó neki sem a játék sem a könyv, semmi. Délutánra jut el erre a pontra. Csak jön-megy és kínlódva lengeti a karját, mint egy nagy gyerek. Hiába próbálkozom meg akármivel, max 2 percig tudom fönntartani az érdeklődését. Tavasszal majd gondolom megoldódik, ha sokat kint tudunk lenni, de addig ez lesz? :roll: Este már kínunkban elmentünk az Árkádba mozgólépcsőzni :shock: de nem akarom "plázáztatni".
A kínlódásért cserébe viszont iszonyat okos :shock: Befejeztem a szavak leírását, mert átléptük a 100-at. Ma mutogatta és mondta a színeket és vagy 4-5 számot felismer 1-10-ig. A 8 a kedvenc. :lol:
Ja, és vicces: a fürdőben van wc-nk, esti fürdésnél apa pisilt egyet, mire Lizi megszólal: "fütyi" és rögtön kapcsolta hozzá a "cuni"-t is. Lassan kezdhetjük a felvilágosítást? :lol: :lol: :lol:

Megyek szundizni!

silka
silka

Mesi, ezek nagyon jó hírek!!! :D
Kívánom, hogy most már Te is tudj egy jót pihenni!

Kép
dotildi

Jó reggelt :)

Mesi: örülök a jó hírnek :)

sense: hogy vagy?

Zsófi szókincse is csak nő, én meg csak lesek. Már én sem bírom felsorolni, annyi mindent mond. És olyan édeseen használja azt, hogy ahhhaaaaaa :lol:
Vendég

100 nap alatt vagyok :wink:
Vendég

Jó reggelt :D !

Valaki zavarja el ezeket a ... :evil: ... felhőket, mert neeeeeem bíííírom :cry: :cry: :cry: ...már derékig esőben járunk :x ...

Mesi, nagyon örülök, hogy kezd mindenki rendbe jönni :D ! Nagyon ügyes anyuka vagy, meglátod, ezen túl lesztek, jön a jó idő, és hírből sem fogtok betegségről hallani :D ! Tejcsi miatt mennek a drukkok, de minden rendben lesz, nagylegénynek biztosan nagyok az igényei :lol: , de igazodnak hozzá a cicik, csak idő kell :D .

Silka, :shock: , döbbenet, milyen okos Lizi baby. Én szerintem 2 kezemen meg tudnám számolni, hány szót tud kimondani Panka, bár tény, hogy ő is mindent megért.

Apa ezzel a mondattal tesztelte: "Panka, hozd ki apa kóláját, ott van a szobában, az ágyam mellett a földön 8)" . Mondta ezt a lakás másik végében lévő konyhában :P , kiccsaj eltotyogott, és pár perc múlva jött szuszogva a kólásüveggel (megjegyzem, volt mellette egy citrom is! Ő a kólát hozta!! :lol: :lol:

Egyébként Panka is szenved néha, de szerencsére ritkán. Mostanában lehasal a földre, kalimpál a lábával, és a dallamos játékait hallgatja. Már megfigyeltem, hogy vannak kedvencei, amiket nem szeret, nem hallgatja végig :wink: . Ha pedig Bence itthon van, bevonulnak valamelyikük szobájába, és hangjukat sem hallom :shock: . Tegnap pl. 1,5 órán keresztül rajzoltak, amíg én mosogattam, rendbe tettem a konyhát 8) .

Ekcéma, allergia, nekünk is kijutott...Nekem is, Pistinek is, így Bencének és Pankának is :? .
Vindo, nem irigyellek, durván hangzik ez a felsorolás :shock: . Nem is tudtam, hogy van vizes is, pedig én, ha nem tusolok, hanem kádban fürdök, döbbenetesen tudok kinézni, nagy piros foltokkal, főleg a nyakamon és arcomon :oops: . Egyszer a barátnőm pasija meg is döbbent, amikor fürdés után látott, mondtam, ne aggódjon, jöjjön vissza pár perc múlva :lol: . Narancs és kivi után az én kezem is borzalom :? . A teknősbéka bőr is ismerős, akkor arra jutottak a kivizsgálással, hogy "allergiás vagyok a faggyúmirigyeim által termelt váladékra" :shock: : saját magamra :lol: . Ez a sok bőrgond az egyik oka annak, hogy nemigen kenceficézem és sminkelem magam, de szülések óta sokkalsokkalsokkal jobb a helyzet (kopp-kopp).

Regi, az azért nagyon durva, hogy február végére kaptál időpontot :shock: . Mi mindig kutyulósat kapunk (főleg a gyerekeket viszem), és 2-3 kenés után gyönyörűen rendbe jönnek :D .
Jaj, gratula az 5 kilóhoz!! Az már nagyon szép eredmény, ösztönöz a továbbiakra! Minden tiszteletem a Tiéd, hogy ebben a sz@r időben van kitartásod :evil: , nekem élni sem nagyon van kedvem, nemhogy tornáznom és diétáznom :roll: .

Meryke, Máté nagyon édes a buborékokkal :lol: ...tündériek ezek a fürtök :lol: !

Fleur, remélem, már jobban vagy! És már csütörtök van :D !

Vigantol, én mindig szájba cseppentettem, este, fürcsi utáni öltöztetés közben. Nemrég kezdtem újra, mert elfelejtettem :oops: , de csak télen kell adni, ha már sokat süt a nap, akkor nem :D (bárcsak már ott tartanánk :evil: )...

Sense, én még nem dícsértelek meg :D ! Tényleg nagyon csinos vagy :D ! Az én időpontom még nagyon messze, szerintem azt már nem várod meg :lol: . Legyen úgy, ahogy Nektek jó, Lotti, kíváncsian várunk :wink: .

Viranka, szuper, hogy nincs lisztérzékenység, és ilyen tündéri dokinénitek van :D . Aranyos fogorvos ide is jöhetne :cry: ...aki aranyos, az nem a körzetink és megfizethetetlen (bár Bencét inkább hozzá viszem, nem is menne máshoz, vannak rossz tapasztalatai, sajnos), a többi fogorvos öreg morgós szadista görény (mármint nálunk, tisztelet a kivételnek :roll: ). Méééé nem lehetnek legalább kedvesek, ha az ember amúgy is be van sz@rva tőlük???? :wink: :roll:

Csak nem jutottam a végére, de mennek kell, kelteni e gyerkőcöket, menni suliba...

Ja, 3 év után újra vörös lettem :D , olyan fura, elmegyek a tükör előtt, mindig meglepődöm, de örülök, megint én vagyok :wink: :lol: .

Maggie, Neked még muszály gratulálnom, nagyon ügyes vagy!!!!!!!!
dettyk

Szép jó eggelt :)

Mesi!
Örülök,h. jobban vagytok :)

Silka!
de sok mindent tud Liza :) enyém gyerek nem gondolom h. szokott unatkozni,bár tuti előfordul,akkor inkább üvölt h. vegyem már efl :) :) állandóan autózunk,vonatozunk ezek nagyon érdekes dolgok és be van kattanva rájuk :)
Míránál kb. 2-3 éves orában volt állandóan középponti téma kinek van kukija,kinek nunija :)s ha meglátta apját alsógatyában rohant lerántani róla mert kukit akart nézni :oops: alig lehetett leállítani :)

Dettyk!
tegyél fel képet magadról :) :) jah régen gyerekkoromban itt is olyan fogorvos volt akihez el nem mentem :evil: dagadt,hatalmaskezű,vadbarom :oops: :evil:

Kaja:
G.Róbert csak a friss aznapi kaját volt hajlandó megenni,de másnapos kenyeret sem evett,mert már sz@r :shock: lefagyasztott kaját meg egyenesen ki nem állhatta :roll:
Aztán ezekről szép lassan leszokott :) ma már megeszi az előző napi kaját,kenyeret itthon sütjük,ritkán marad másnapra,fagyasztott kajákról meg nem tudja h. honnan lett kiszedve 8) :oops:

:arrow: Mírát össze kellene készítenem

KépKép
viranka

Sziasztok!

Mesi!
Ez nagyon szuper hír. :D :D :D

Detti!
Fotót kérünk. :D

Panndi!
De jó már lassan érted is izgulhatunk. :D

Heni!
Te hogy vagy?

Silka!
De okos csajod van :D

Hoztam két képet:
Ildike így aludt el:
Kép
Karcsika így ebédelt:
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jó ez a két kép :lol:

Én is hoztam, sok leszek :oops:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Hörcsög, Panndi, nagyon jók a képek :D ! Panndi, tudod: soha nem sok :wink: :lol: , soha nem elég :D !!
dettyk

Sziasztok!

Mesi! Jaj, de jó, lassan leesnek azok a kövek a válladról és élvezheted a két gyerkőccel az életet! :)

Silka! Szeli is kezd unatkozni itthon (szerintem azért is, mert keveset vagyunk lent). Pedig ő aztán 90%-ban eljátszott egyedül. De most... :roll: Persze akkor jól érzi magát, ha többen vagyunk itthon, akkor elég neki a jelenlétünk is! 8)
Ma megyünk is Csiri-Biri Babatornára! :) Már alig várom. 4-kor kezdődik!
Utána meg én megyek tornázni! :D
Hú, Lizó nagyon okos! :o

Szeli nem sok szót mond, de ő is mindent megért! :) De azért próbálkozik. Már sziszeg, mikor megkérdezem, mit mond a kígyó! :lol:

Dettyk! Ilyeneket én is szoktam Szelinek mondani! Simán megértik, valami fantasztikus! :) Egyik nap megkértem, hogy hozza ide a telefonomat, ott van a másik szobában az ágy mellet. Ő nekiindult és már hozta is! :)
Muta azt a vörös sérót!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: